NOTARIS DIRK DELBAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS DIRK DELBAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.886.718

Publication

02/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

preventieve of disciplinaire schorsing als notaris gedurende de periode van de schorsing.

In alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze laatste opvolgend zaakvoerder zijn voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Door haar zaakvoerder

2. Door haar volmachtdrager(s)

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer Dirk Delbaere, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

CONTROLE:

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft de enige vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING EN VEREFFENING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering anders besluit. Dit alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden. Indien er meer dan één vereffenaars is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager. Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen. In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten. OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf één juli tweeduizend veertien en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één april tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

2. Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de wettelijke verplichtingen voor elke verkrijging door de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting van een goed dat toebehoort aan de oprichter, vennoot of zaakvoerder en waarvan de vergoeding ten minste één/tiende (1/10) van het geplaatst kapitaal bedraagt.

3. Het mandaat van statutair zaakvoerder is bezoldigd.

4. Bijzondere volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE BOEKHOUDKANTOOR, te 8510 Marke, Cyriel Verschaevestraat 26, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere

administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Te Brussel

Tegelijk hiermee neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Een expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Jean-Philippe Lagae

18/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0554886718 Benaming

(voluit) ' NOTARIS DIRK DELBAERE

(verkort)

Rechtsvorm " Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brusselsesteenweg 53 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi inbreng (art 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Dirk Delbaere", overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen, de dato 22 augustus 2014,dienstig van de algemene vergadering van 22 augustus 2014.

Controleverslag d.d. 3 oktober 2014 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BV oW BVBA

Piet Dujardin , vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, Kortrijkstraat 12,8560 Wevelgem, aangesteld in toepassing van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van vennootschappen.

Dirk Delbaere

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2014
ÿþTe - - - mod 11.1

- 4~i?~\ /~ .------._..

~:::t;',-:1\~ It .~'" if ~~.^ _ ~ . . ,.~ 1

'n

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 7 11011. 2011i

RECHTBANK VAN

KOOPHAG1 iffieE GENT

n~

Ondernemingsnr : 0554.886.718

Benaming (voluit): Notaris Dirk Delbaere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 53

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Oit een proces-verbaal, opgemaakt op 5 november 2014 voor Meester Stefaan Buylaert, notaris met

standplaats te Torhout, vervangende Meester Dirk Delbaere, notaris met standplaats te Gent, fi

wettelijk belet, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van en Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «Notaris Dirk

'" Delbaere» waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 53 en ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, onder nummer 0.554.886.718; BTW-nummer BE 554.886.718, volgende besluiten werden genomen met éénparigheid van

stemmen:

Eerste besluit.

r De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een artikel vier bis met de volgende tekst toe te voegen tot de statuten:

"Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng. De aansprakelijkheid van de notarisvennootschap is beperkt tot een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000, 00). De notaris blijft hoofdelijk aansprakelijk met de vennootschap voor de overtredingen die hij heeft begaan met bedrieglijk oogmerk, of met het doel om schade te berokkenen, zonder afbreuk te doen aan het verhaalrecht van de vennootschap ten aanzien van de notaris. De notarisvennootschap is gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan te gaan via een door de Nationale Kamer van " Notarissen goedgekeurde verzekeringsovereenkomst, die vijf miljoen euro (ê 5.000.000,00) moet waarborgen. Deze wijziging werd goedgekeurd door de Kamer van Notarissen van Oost-Vlaanderen in de vergadering van 23 oktober 2014."

Tweede besluit.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van het/de genomen besluit(en) en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de

gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd vóbr registratie,

Notaris Stefaan Buylaert

Tegelijke hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOTARIS DIRK DELBAERE

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 53 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande