NOTARIS GEORGES JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS GEORGES JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.261.854

Publication

09/10/2014
ÿþ!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Bi

Ste *14184116*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0824261854

Benaming

(voluit) : NOTARIS GEORGES JANSSENS - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOOGSTRAAT 27 TE 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit de bijzondere algemene vergadering dd. 26-09-2014 dat:

EERSTE BESLUIT

De vereffenaar legt zijn verslag van de vereffenaar voor met in bijlage sluitingsbalans de dato 31-08-2014 en verklaart dat er sedert deze datum tot op heden geen verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin. Daarenboven verklaart de vereffenaar dat alle passiva werden aangezuiverd zodat er op heden geen passiva meer is, zoals blijkt uit de sluitingsbalans en na de toelichting door de vereffenaar hierover. De vergadering besluit éénparig dit verslag integraal goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT

Na goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, besluit de vergadering een einde te stellen aan het mandaat van de in dienst zijnde vereffenaar,

De vergadering geeft dan ook zonder uitzondering noch voorbehoud algehele ontlasting aan Janssens Georges, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap en verleent hem volledige kwijting.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Goossens Stijn, Bookmolenstraat 1 te 9200 Dendermonde, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende wijzigingen, schrappingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij fiscale diensten, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen en doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notaris Georges Janssens  in vereffening

definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaren bewaard te 9220 Hamme, Hoogstraat 27.

De gelden en waarden toekomende aan de vennoten en waarvan de afgifte hen nog niet kon worden gedaan, zullen, binnen de tien dagen na ontvangst, afgegeven worden aan de vennoten, en, ingeval van onmogelijkheid van afgifte, gestort worden op een rubriekrekening op naam van de gerechtigde.

Nog openstaande facturen, hangende vorderingen of uiteindelijk verlies, zullen volledig gedragen en betaald worden door de vennoten.

De mogelijke positieve of negatieve gevolgen van nog in de toekomst uit te voeren fiscale controles zullen gedragen worden/komen toe aan de vennoten.

SLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de zitting geheven om 20.50 uur.

Janssens Georges

Vereffenaar en enige vennoot

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

19/09/2014
ÿþ(Mi\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I 11111 !R!lijillel Iflhil

GRIFFIE

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 SEP. 201h

AFDELIN9..pepERMONDE

Ondememingsnr : 0824261854

Benaming

(voluit) : NOTARIS GEORGES JANSSENS

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoogstraat 27, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte: Invereffeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sven HEYVAERT, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 17 juli 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIS GEORGES JANSSENS heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden in in vereffening te stellen.

Werd benoemd tot enig vereffenaar: De heer Janssens Georges, nationaal nummer 49.12.09-053.14, wonende te Hamme, Hoogstraat 25.

Deze persoon heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor de vereffening, met inbegrip van die, vernield in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen. Statutenwijziging als volgt:

-Vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "de vennootschap bestaat onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "Notaris Georges Janssens"

-Vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: "de vennootschap bestaat met ingang van 17 juli 2014, enkel nog voor haar vereffening".

Volmacht werd verleend aan aan de heer Stijn Goossens, Bookmolenstraat 1 te 9200 Dendermonde, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13341-0237-014
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 19.07.2011 11300-0347-016

Coordonnées
NOTARIS GEORGES JANSSENS

Adresse
HOOGSTRAAT 27 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande