NOTENBAERT-SEGHERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTENBAERT-SEGHERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.867.397

Publication

20/10/2014
ÿþMod Woni 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad











*14191495*



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

9 OU. 2014

AFDEgitelDENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0459.867.397

Benaming

(voluit) : NOTENBAERT-SEGHERS

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Marktstraat lite 9111 BELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN SLUITING IN 1 AKTE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29

september 2014, vcicir registratie,

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTENBAERT-SEGHERS", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Marktstraat, 11. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer BE : 0459.867.397.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Verstraete Johan te Sinaai (Sint-Niklaas) op 15 januari 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 februari 1997 onder nummer 970211-131.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Johan Verstraete te Sinaai (Sint-Niklaas) op 14 januari 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 29 september 2008 onder nummer 08154774.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast :

a) op 12 september 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 12 september 2014 heeft cvba VMB Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2000 Antwerpen, Het Koninklijk Entrepot, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door de heer Alain Boissens, bedrijfsrevisor, overeenkom-,stig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

BESLUIT

"ln het kider-v-an de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen, heeft:het bestuursorgaan van de vennootschap NOTENBAERT-SEGHERS bvba een boekhoudkundige staat afgeslotenv op 31 augustus 2014, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 299.777,11 en een netto-actief van 299.777,11.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het: Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend, maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto: Naam en hoedanIgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 28.118,51 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context."

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva.

Verklaring

Het bestuursorgaan verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3 alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passive, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke in vereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding van hun aandelenbezit, welke de totaliteit van aile aandelen bezitten.

De vergadering beslist eveneens dat het resterende actief door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

Met betrekking tot dit actief verklaart de Vennootschap eigenares te zijn van:

STAD SINT-NIKLAAS DEELGEMEENTE BELSELE Negende afdeling

Gemeentenummer : 46002 artikelnummer: 14478.

Beschrijving

Een woon- en handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Sint-Niklaas deelgemeente Belsele, Marktstraat, 11, ten kadaster gekend volgens titel onder sectie A nummer 376/C met een oppervlakte van vijfhonderd veertig (540) vierkante meter.

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "Notenbaert-Seghers", voornoemd, gevestigd te Sint-Niklaas deelgemeente Belsele is eigenares van voorschreven goed ingevolge akte verleden voor notaris Annelles Verstraete geassocieerd notaris, met standplaats tee-Sinaai op 09 december 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 29 december 2004, onder formaliteitsnummer 55-T29/12/2004-15465, houdende aankoop jegens de echtgenoten Elixir Vercauteren-Maes Elisa te Sint-Niklaas-Beisele. De lijfrente welke was gestipuleerd in de akte aankoop, voormeld, is vervallen uit hoofde van het overlijden van de heer Elixir Vercauteren op 25/02/2014 en het overlijden van mevrouw Elisa Maes op 05 december 2007.

DERDE BESLISSING Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, cté vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de VennorotiChaP definitief opgehouden heeft te bestaan.

t r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Afgifte

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de onmiddellijke sluiting afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoten, de heer Rudiger Notenbaert en mevrouw Anthonia Seghers.

Il .De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van aile inschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld in acht genomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, richt- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende voormelde onroerende goederen te voldoen.

4. Administratieve toestand

Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd

vergunningen- en plannenregister.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens

blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt, door de Stad

Sint-Niklaas zoals vermeld op het stedenbouwkundig uittreksel;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het

plannenregister en volgens de brief van de Stad Sint-Niklaas de dato 25 augustus 2014 is woongebied;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 lot en met 6.1.43;

40 dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

50 dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

60 dat het krachtens artikel 4.2.12, p, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest

niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De vennoten verklaren dat zij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 25

augustus 2014 hebben ontvangen.

5. Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De vennoten verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en vastgelegd in billage I Vlarebo.

2. De bodemattesten die betrekking hebben op het hierbij toebedeelde goed en dat werd afgeleverd door

OVAM op 8 juli 2014, voorgelegd.

De inhoud van dit bodemattest

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-ischeiden van de Vennoobschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-ite termijn op volgende adres:

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

VIJFDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering,yerleent bijzondere volmacht aan De Kegel, Vervliet & Partners BVBA, gevestigd te Sirget." Niklaas, Mercatorstrak, 48 A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid te' indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend::NotailS.JoostVERCOUTEREN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoi iden

pars het

Belgisch

Steats,-blad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoorolgen

Verso Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13284-0307-012
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.10.2012, NGL 12.11.2012 12636-0152-012
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 30.08.2011 11486-0314-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 05.07.2010 10263-0265-011
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.08.2009, NGL 25.08.2009 09620-0381-012
29/09/2008 : DE057294
28/08/2008 : DE057294
09/08/2007 : DE057294
02/10/2006 : DE057294
22/09/2005 : SN057294
05/11/2004 : SN057294
05/12/2003 : SN057294
27/12/2002 : SN057294
10/11/1999 : SN057294

Coordonnées
NOTENBAERT-SEGHERS

Adresse
MARKTSTRAAT 11 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande