NSRS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NSRS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.919.768

Publication

26/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-02-2015

Griffie

*15303469*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598919768

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

NSRS Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op drieëntwintig februari tweeduizend vijftien, voor Meester Tim

Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de besloten vennootschap naar Nederlands recht "NSRS Operations B.V.", met zetel te Science

Park Eindhoven 5110, 5692 EC Son En Breugel, Nederland,

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "NSRS Belgium".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg

1095.

DOEL.

Het doel waarvoor de vennootschap is opgericht bestaat uit het, rechtstreeks of onrechtstreeks,

uitvoeren van industriële en commerciële activiteiten in België of het buitenland:

1. Het ontwerpen, uitvinden, creëren, produceren, assembleren, aanhouden, verhandelen, verkopen, installeren, vertegenwoordigen, bedrijven, importeren, exporteren, herstellen, repareren en onderhouden van alle elektrische, elektronische, mechanische, wetenschappelijke, industriële of andere (i) machineparken, installaties, instrumenten en andere activa, alsook alle verbonden accessoires, en (ii) software, en om diensten die verband houden met het voorgaande of op individuele basis, te verlenen.

2. Het inschrijven, registreren voor of door elk ander middel verwerven van elk patent, patent rechten, licenties, handelsmerken, concessies, uitvindingen en alle andere intellectuele eigendom, het ontwerpen, verkopen of toekennen van hetzelfde of licenties of voorrechten in verband hiermee.

3. Het uitvoeren van alle industriële, commerciële, financiële, zekerheids- en onroerend goed transacties die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met het voormelde doel van de vennootschap.

4. Marketing en verkoop van de ontwikkelde hardware en software-oplossingen en het leveren van

technische consultancy, service en training.

De vennootschap kan in eigen naam of in naam van derden, of in samenwerking met andere

vennootschappen of personen optreden, om rechtstreeks of onrechtstreeks alle voormelde

activiteiten uit te voeren.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van drieëntwintig

februari tweeduizend vijftien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde,

die ieder één/honderdste (100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onderwerp akte :

Kortrijksesteenweg 1095 9051 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "NSRS Operations B.V.", voornoemd.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Het kapitaal werd volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE42 6858 1180 1354 bij de Bank of America Merril Lynch, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 februari 2015 afgeleverd bankattest.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzonderingen van degene die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door het Wetboek van vennootschappen.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd. Het college van zaakvoerders benoemt, indien van toepassing, een voorzitter en treedt op als college.

Met betrekking tot de uitoefening van hun interne machten, kunnen zij elk afzonderlijk handelen, tenzij anders beslist door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan een deel van zijn machten delegeren aan een volmachthouder via een bijzondere volmacht.

VOORZITTERSCHAP.

Het college van zaakvoerders mag onder zijn leden een Voorzitter kiezen.

In geval van afwezigheid of belet van de Voorzitter, zal de oudste van de aanwezige zaakvoerders de vergadering voorzitten.

VERGADERINGEN.

Het college van zaakvoerders komt samen op bijeenroeping door een zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. De bijeenroeping van de vergadering dient ten minste drie (3) dagen voor de vergadering worden gedaan, behalve in geval van hoogdringendheid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroeping per brief, per email, per fax of door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

NOTULEN.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in de notulen, ingeschreven of opgenomen in een bijzonder register, gehouden op de maatschappelijke zetel. De notulen worden getekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen. Volmachten en andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht. De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door de Voorzitter of door twee zaakvoerders.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen ten aanzien van derde partijen en als eiser en verweerder in juridische geschillen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kan elk van hen geldig alleen handelen, tenzij de aandeelhoudersvergadering anders beslist.

De vennootschap kan tevens geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders, aangesteld door een zaakvoerder of, indien van toepassing, door het college van zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand september van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld, onder voorbehoud van hetgeen bepaald wordt in artikel 31 van deze statuten.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmacht dient een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmacht dient schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats wordt neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Behoudens artikel 31 van de statuten, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen alvorens aan de vergadering deel te nemen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Hij wordt per aangetekend schrijven aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1/ De heer McFaden Frank Talbot, wonende te 9412 Crimson Leaf Ter, Rockville MD 20854-5491, Verenigde Staten van Amerika; en

2/ De heer Lutz Robert Sperry, wonende te 7443 Old Maple Square, McLean VA 22102, Verenigde Staten van Amerika.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drieëntwintig februari tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 31 maart 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september van het jaar 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend:

- aan elke zaakvoerder, Meester Stéphane Robyns de Schneidauer, Meester Diewertje Castelein, of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde (i) de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en (ii) een register van aandelen op te stellen; en

- aan de heer McFaden Frank Talbot, voormeld, om een bankrekening te openen in naam en voor rekening van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Eén volmacht blijft aan de akte gehecht.

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

23/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Ward 11.1

[i l 7] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 3 JULI 2015



REcHefted VAN

KOOPHA E GENT

Ondernemingsnr: 0598.919.768

Benaming

(voluit) : NSRS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetei : Kortrijksesteenweg 1095, 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot van 7 juli 2015.

1." ]

3.1.Benoeming van een zaakvoerder

De enige vennoot beslist om mevrouw Megan Donovan, met onmiddellijke ingang, ais zaakvoerder van de vennootschap te benoemen,

Mevrouw Megan Donovan wordt voor een onbepaalde duur benoemd.

Haar mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is, met onmiddellijke ingang, het college van zaakvoerders als volgt samengesteld:

-de heer Robert Lutz;

-de heer Frank McFaden; en

-mevrouw Megan Donovan,

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten kan de vennootschap geldig worden vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder ten aanzien van derde partijen en als eiser en verweerder in juridische geschillen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kan elk van hen geldig alleen handelen, tenzij de aandeelhoudersvergadering anders beslist.

3.2.Toekenning van bijzondere machten

De enige vennoot beslist om bijzondere machten toe te kennen aan meester Stéphane Robyns de Schneïdauer, meester Diewertje Castelein of ieder ander advocaat van het advocatenkantoor "DIA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 105, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 5915, 2018 Antwerpen, elke alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie, en (iii) het stellen van alle nodige formaliteiten in dit verband.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Diewertje Castelein

Gevolmachtigde

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NSRS BELGIUM

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1095 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande