NUMBER ONE CLEANING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUMBER ONE CLEANING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.456.511

Publication

26/02/2014
ÿþMcd Word 1 t

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.181110111111

1 NEERGEj_.,E-~D

1 3 FER. 2014

RECM~iFAfdf~ Vfyi~E KooPH~I~ItE. T E GENr



Ondernemingsnr : 0440.456.511 Benaming

(voluit) : DE FARAO'S

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 135, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drie februari tweeduizend veertien door Meester Steven',

VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met,

Beperkte Aansprakelijkheid "DE FARAO'S", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent Parklaan 135, met'.

ondernemingsnummer 0440.456.511, RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  NAAMSWIJZIGING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de naam van de vennootschap te wijzigen van "DE,

FARAO'S" naar "NUMBER ONE CLEANING".

TWEEDE BESLISSING  VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9080

" Beervelde (Lochristi), Hanselaarstraat 47. DERDE BESLISSING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

1. De vennoten verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de, vennootschap, opgesteld op 20 januari 2014 waarin zij haar voorstel tot uitbreiding van het doel van de' vennootschap verantwoorden. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 31 december 2013.

Alle vennoten erkennen vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van het bestuursorgaan en de staat van activa en passiva aan' de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, goed te keuren en het doel te wijzigen zoals vermeld in de hierna volgende zevende beslissing.

3. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten volledig geschrapt en vervangen door de tekst zoals vermeld in het verslag van het bestuursorgaan en de hierna volgende zevende beslissing.

VIERDE BESLISSING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het in Belgische frank uitgedrukt kapitaal van de vennootschap in euro om te zetten en af te ronden, tegen een conversiekoers waarbij één euro (¬ 1,00) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399 BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting en afronding achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

VIJFDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99), om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te verhogen tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door omzetting van beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat, ten gevolge van de genomen beslissingen, het kapitaal thans wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro. Het is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) gelijke nominatieve aandelen van elk tweehonderd achtenveertig euro (¬ 248,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel zes van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen

in de zevende beslissing, dewelke de wijziging inhoudt van de huidige statuten.

ZEVENDE BESLISSING  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

1. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, met Ingang van heden, te ontslaan als bestuurder en kwijting en decharge te verlenen voor de uitoefening van haar functie als bestuurder: Mevrouw DE CONINCK Monique Albert, geboren te Gent op 17 april 1953, nationaal nummer: 53.04.17-062.84, gehuwd met de Heer BOXY Lieven Alfred Philippe Christophe, thans wonend te 9000 Gent, Golfweg 9.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, met ingang van heden, te benoemen tot bestuurder: Mevrouw SERGEYS Jorna, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. ACHTSTE BESLISSING - WIJZIGING STATUTEN

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de volledig statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, en aan de thans vigerende wetgeving als volgt/

"STATUTEN

TITEL I : Benaming zetel doel duur

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "NUMBER ONE CLEANING",

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "coöperatieve besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "CVBA", leesbaar weergegeven. Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9080 Beervelde (Lochristi), Hanselaarstraat 47.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

.Onderneming voor het onderhoud, het reinigen en ontsmetten van gebouwen, gevels, gemeenschapsruimten, lokalen, met inbegrip van meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; het dagelijks onderhoud van kantoren, werkplaatsen en bedrijfsterreinen; het reinigen van magazijnen, opslagruimten, kaaien, parkings; het ruimen van bouwterreinen en het opkuisen van bouwplaatsen na voltooiing van de werken.

.Reinigen van ramen.

'De handel in, evenals de in- en uitvoer, de fabricage, het onderhoud en de herstelling van alle reinigings-en onderhoudsproducten en machines evenals van alle toestellen, gereedschappen en materialen ten behoeve van de reiniging en het onderhoud van alle mogelijke goederen.

.1-let verstrekken van alle adviezen en het verlenen van bijstand inzake alle reinigings- en milieuproblemen.

'Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

oUitbating of laten uitbaten en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen; restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vilt) ten behoeve van de eigen cliënteel, de café-restaurants (tavernes);

oUitbating of laten uitbaten het inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger restaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen, in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria's; in drive-in restaurants, in pizzeria's, openbare markten, festivals en events;

oUitbating of laten uitbaten en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke;

oUitbating of laten uitbaten en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties;

oUitbating of laten uitbaten en inrichting van kantines;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

oCatering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten, recepties en gastentafels, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer;

*De aan- en verkoop, klein- en groothandel, in- en uitvoer van tweedehands- en nieuwe wagens.

*Onderhoud en herstelling van wagens, minbussen, vrachtwagens en trucs.

" De aan- en verkoop van alle auto-onderdelen en wisselstukken, zowel nieuw ais tweedehands.

" De aan- en verkoop van alle autotoebehoren, alle uitrustingsstukken en alle aanverwante onderhouds- en herstellingsproducten.

*Net herstellen van carrosserie der wagens.

*Het in de handel brengen, aankopen, verkopen en installeren van autoradio's, muziekinstallaties, alarminstallaties, antennes, gps-toestellen, boord-computers, gsm-carkid installaties.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen,

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL Il : Kapitaal aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

5.1 Samenstelling

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een variabel aantal aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk aandeel in het kapitaal en in de uitgiftepremie vertegenwoordigen.

5.2 Vast kapitaal

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het vast kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) gelijke nominatieve aandelen van elk tweehonderd achtenveertig euro (¬ 248,00). Tot beloop van dit bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd.

Het vast kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten (onder meer authentieke akte) in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

5.3 Variabel kapitaal

Boven voormeld bedrag, is het kapitaal variabel ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

Onverminderd de hierna bepaalde voorwaarden inzake toetreding, uittreding en uitsluiting, kan het variabel kapitaal zonder wijziging van de statuten worden verhoogd of verminderd door een beslissing van het bestuursorgaan, die daartoe beslist met een gewone meerderheid en mits unanieme goedkeuring onder de bestuurders.

Het veranderlijk deel van het kapitaal is onbeperkt.

5.4 Kapitaalverhoging

Wanneer het kapitaal wordt verhoogd door inbreng in geld, dienen de sommen te worden gedeponeerd op een rekening bedoeld in artikel 422 van het Wetboek van vennootschappen. Het bewijs van deponering wordt aan de akte gehecht wanneer de inbreng kadert in een verhoging van het vast kapitaal of aan de notulen van het bestuursorgaan gehecht wanneer de inbreng kadert in een verhoging van het variabel kapitaal.

Wanneer het kapitaal wordt verhoogd door inbreng in natura dient de commissaris of bij zijn ontstentenis een bedrijfsrevisor het in artikel 423, §1 bedoelde verslag op te stellen, Dit verslag dient samen met het bijzonder verslag van het bestuursorgaan te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en moet vermeld worden in de agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging moet beslissen. Wanneer de inbreng kadert in een verhoging van het variabele kapitaal moeten voormelde verslagen voorgelegd worden aan de eerstvolgende algemene vergadering, die zich uitspreekt over de waarde die aan de inbreng wordt toegekend en over de vergoeding, bij gewone meerderheid.

Met betrekking tot de inbrengen (binnen het kader van het variabel kapitaal), zal het bestuursorgaan. instaan voor de vervulling van de registratieverplichtingen, binnen de vier maand na de inbreng in natura of binnen de vier maand Ingaande met de datum die in de statuten voor het opmaken van de jaarlijkse balans is bepaald voor de inbrengen in geld.

5.5 Kapitaalvermindering

De vennoten kunnen de gestorte gelden enkel terugnemen of geheel of ten dele ontslagen worden van de door hen aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, mits het bestuursorgaan bij gewone meerderheid dit goedkeurt. De terugneming en/of vrijstelling van volstortingsverplichting mag slechts gebeuren gedurende de eerste zes maand van het boekjaar en mag enkel aangerekend worden op het veranderlijk deel van het kapitaal.

Het vast deel van het kapitaal kan enkel worden verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging en met naleving van artikel 426 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 - Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven aandelen.

De aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Ze worden door het bestuursorgaan op grond van documenten niet bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn, aangetekend in een aandelenregister. Dit aandelenregister wordt bewaard op de zetel van de vennootschap, waar elke vennoot er inzage in kan nemen, In het aandelenregister wordt aangetekend:

1°de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

2°het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, met opgave van de datum;

3°de overdrachten van aandelen, met hun datum;

4°de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5°de gedane stortingen;

6°de opgave van de bedragen die voor gedeeltelijke terugneming van aandelen of voor de uittreding of uitsluiting worden aangewend.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effectenh.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan het bestuursorgaan de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In geval de aandelen met een vruchtgebruik bezwaard zijn, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval de rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar,

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden.

Artikel 7 -- Vennoten

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die alsdusda-+nig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door het bestuur.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering met naleving van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten als voorzien voor een statutenwijziging. Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het wetboek van vennootschappen.

Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen, gerechtelijke reorganisatie, ontbinding van een vennoot heeft van rechtswege uittreding tot gevolg.

De uitgesloten vennoot heeft geen recht op enig schel-idingsaandeel.

Indien door de integrale uitkering van het scheidingsaan-deel ten gevolge van de uittreding of uitsluiting van een vennoot het vast gedeelte van het kapitaal zou worden aange-+tast, wordt het aan de uitgetreden vennoot, zijn vertegenwoor-7diger of rechtverkrijgende uit te keren scheidingsaandeel beperkt tot het resterend gedeelte van het veranderlijk kapitaal en verliest hij elk recht op een grotere uitkering.

TITEL III : Bestuur en toezicht

Artikel 8 - Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer bestuurders in geheime stemming gekozen door de algemene vergadering.

Bevoegdheid

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts een bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er maar twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen : alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te -nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verfenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte.

Zijn er twee bestuurders aangesteld dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle

handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meerdere bestuurders aangesteld geldt volgende regel:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden voor twee bestuurders die gezamenlijk optreden

en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Artikel 9 - Controle

De centrale op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en inzoverre

de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria dit tot aanstelling van een commissaris-revisor

verplichten.

TITEL IV : Algemene vergadering

Artikel 10 - Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen

de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de

werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan

de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig

te beraadslagen werden nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels van het Wetboek van

vennootschappen voorzien voor een naamloze vennootschap voor zover de statuten geen afwijkende regeling

voorzien,

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op een stem.

Voor een statutenwijziging en voor een besluit over de aanvaarding, uittreding en/of uitsluiting van een

vennoot gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd,

zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten '

ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instem-ming bekomt van de meerderheid der stemmen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur

aangewezen in de uitnodigingen.

De jaarvergadering moet ieder jaar door of namen de bestuurder worden bijeengeroepen op een door hem

te bepalen dag, met uitzondering van een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag, en dit binnen de zes

maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De vennoten wordt tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het

ontvangstbe-iwijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Ieder vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde, die eveneens vennoot dient te zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk

voor-izïene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen.

Het bestuur mag de vorm van de volmachten, die schrifte-dijk dienen te worden gegeven, bepalen en eisen

dat deze worden , neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

TITEL V : Boekjaar balans -- winstverdeling

Artikel 11 - Boekjaar -jaarrekening - winst

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 12 - Inventaris -jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuur de inventaris van het vermogen van de

vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken

afgesloten.

De jaarrekening, omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen

met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 13 -Winstverdeling

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennoot-+schap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden

gegeven, met. inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Het bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar

uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval

verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan

de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden voor de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er een benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Vennoten die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitbetaling in strijd was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TITEL VI Ontbinding , vereffening

Artikel 14  Ontbinding  Vereffening

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering, plaats vond als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening en tot aan de sluiting ervan.

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun - bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en-geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurder die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij ,daartoe een voorafgaande-'lijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil,

TITEL Vil : Diverse bepalingen.

Artikel 15 -- Keuze van woonplaats

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehou-'ders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen. Komen zij deze verplichting niet na, dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en aile brieven of berichten mogen worden toegezonden.

De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in het aandelenregister wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijziging wordt slechts rekening gehouden inzoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan M & P boekhouders BVBA of haar aangestelden te Antwerpen, Soivynsstraat 53, evenals aan haar bedienden, aangestelden en Lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de B.T.W.-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

ELFDE BESLISSING

De gedelegeerd bestuurder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

Vaor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Steven Verbist (geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het PV dd. 3 februari 2014;

- lijst van publicaties;

- gecoördineerde statuten;

- verzaking bestuurder;

- verslag bestuursorgaan;

- staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.12.2013 13697-0348-017
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12485-0096-018
23/04/2012
ÿþ"

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 12077976

V beh

aa

Bel Stan

Ondernemingsnr : 0440.456.511

Benaming

(voluit) : DE FARAO'S

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Parklaan 135 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de CVBA DE FARAO'S op 28/03/2012 ten maatschappelijke zetel, werden volgende beslissingen genomen:

Meneer TJampens Erwin, wonende te Gent Bagattenstraat 42, werd op zijn verzoek ontslagen als bestuurder van de vennootschap.

Onmiddelijk nadien is de raad van bestuur bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen de heer T'Jampens Olivier, wonende te 9080 Lochristi Hanselaarstraat 47, benoemd tot gedelegeerde-bestuurder en aan hem wordt een algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend,

Gedelegeerd bestuurder

TJampens Olivier

NEERGELEGD

1 1 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL T LG C-eNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11501-0205-018
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10512-0478-017
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.11.2009, NGL 20.11.2009 09856-0118-017
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.08.2008, NGL 24.09.2008 08738-0184-015
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.08.2007, NGL 24.09.2008 08738-0183-014
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.08.2006, NGL 24.09.2008 08738-0182-015
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.08.2005, NGL 24.09.2008 08738-0181-015
09/09/2004 : GE157571
13/08/2003 : GE157571
04/12/2002 : GE157571
31/07/2002 : GE157571
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 29.09.2015 15632-0454-015
19/04/1990 : GE157571

Coordonnées
NUMBER ONE CLEANING

Adresse
HANSELAARSTRAAT 47 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande