ODMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ODMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.583.875

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313015*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507583875

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ODMAR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris te Antwerpen op achttien december tweeduizend veertien

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE VENNOTEN

1. De heer DE BONDT Dagmar, Dilia, Jules, wonend te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68, rijksregister nummer 72.08.29-045.71.

2. Mevrouw VAN DAELE Odile, Colette, Serge, wonend te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68, rijksregister nummer 73.11.11-026.90.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort  BVBA

b) naam :  ODMAR

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68, gerechtelijk

arrondissement Gent, afdeling Dendermonde.

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden : Het uitoefenen van het beroep van orthoptist.

Detailhandel in optische artikelen, meer specifiek maar niet beperkend lenzen en brillen.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risicoanalyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Alle transportverrichtingen; de vennootschap mag optreden als vervoercommissionair en vervoermakelaar; de aan- en verkoop, de verhuur van voer- en vaartuigen, materiaal en gespecialiseerde uitrusting en aanverwante diensten.

Organisatie van feesten, tentoonstellingen, seminaries, conferenties en vergaderingen, deelname aan beurzen.

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-

Onderwerp akte :

Schoolstraat 68 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en onroerende goederen verwerven en aankopen. Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag tevens alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende handelingen en bewerkingen evenals rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 13 en 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 15)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

b) Intern bestuur (artikel 18)

1. Wanneer slechts één (1) zaakvoerder is benoemd, is deze bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Wanneer meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 19)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

d) Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd:

Mevrouw VAN DAELE Odile, Colette, Serge, wonend te 9160 Lokeren, Schoolstraat 68, rijksregister

nummer 73.11.11-026.90

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

9. TOEZICHT

De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 22)

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van

de maand juni om elf (11:00) uur.

b) Vertegenwoordiging van de vennoten : (artikel 24)

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht : (artikel 26)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR (artikel 29)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 30)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 36)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CPO Fiduciaire te 9200 Dendermonde, Noordlaan 21, RPR Gent afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0461.904.991, BTW-plichtige, haar zaakvoerders en aangestelden, elk afzonderlijk handelend, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot :

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de

Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 18 december 2014, met in bijlage

: uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

04/06/2015
ÿþMod Woid '111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dé,ilRifêlE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 s MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

IDuhI II 110 lUI lU I

*15078906*

i1111

Rij.lagen,bij het Belgisch Staatsblad.- b4/QCL2915.:..Annexes du_Moniteux helge

Ondernerningsnr : 0507.583.875

Benaming

(voleit) : ODMAR

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9160 LOKEREN, SCHOOLSTRAAT 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 222 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INZAKE EEN QUASI-INBRENG

Van Daele Odile

.Zaakvoerder

Op de Laatste :,lz. van E uuk B vermeiden Recta . Naam en i.00edanigheid van de inst unerterende notaris. hetzlr van de persoio)nrenl betvoeyd de rectztspti-rsoon ten aanzien van derden te vertegenvenordigen

Verse : Naam an hannt.3.1zeniny

Coordonnées
ODMAR

Adresse
SCHOOLSTRAAT 68 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande