OETANG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OETANG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.751.980

Publication

22/07/2011
ÿþ Mod 2.1

1E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- luili iiiiiii iiiiuiii u iu

behouden " 11112,1."

aan het

Belgisch

Staatsblad





U ~G iytLA 2Z11~Gi-í-~':G'i~iftië

+`j~~'1,~îrl :; " t

Ondernemingsar: cb80.

Benaming

(voluit) : OETANG

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : JOZEF VERVAENESTRAAT 66 - 9050 GENT/LEDEBERG

Onderwerp akte : OPRICHTING

Artikel één :

Tussen de ondergetekenden :

1)Maarten Soete

wonende te Jozef Vervaenestraat 66, 9050 Ledeberg (Gent)

en

2)Simon Vandekerckhove

wonende te Dorpsstraat 123, 8470 Snaaskerke (Gistel)

Wordt bij deze een vennootschap onder firma opgericht, onder de maatschappelijke benaming : Oetang

Artikel twee :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Jozef Vervaenestraat 66, 9050 Ledeberg (Gent)

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats kan door de algemene vergadering met

meerderheid van stemmen besloten worden.

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel:

-Het ontwikkelen en/of uitvoeren van projecten, producten en diensten die creativiteit inzetten en stimuleren binnen de domeinen: educatie, onderwijsvernieuwing, cultuur, nieuwe media, vormgeving, ICT.

-De dienstverlening in het algemeen: het verlenen van technische en administratieve dienstprestaties voor handel, nijverheid, fabricage, vervoer en distributie.

-Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

-Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen. Het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische, studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

-Het nemen van participaties en deelnemen in andere ondernemingen, alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

-Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

-De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raad geven en controleren van filialen. Het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

-Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen

te bevorderen,_ zoals_ het onderhoud, deontwjklçeling, de verfraaiing en de verhuring van deze__ personen,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier :

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd aanvang nemende op heden. Zij mag ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van de drie vierden der bestaande belangen in het kapitaal.

Artikel vijf :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 1.000,00 euro (duizend euro).

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort door Maarten Soete voor 500,00 euro (vijfhonderd euro), en door Simon Vandekerckhove voor 500,00 euro (vijfhonderd euro).

Artikel zes :

Buiten de geschreven toestemming van de medevennoten, in het bezit van drievierden van het kapitaal, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, noch last geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel zeven :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap wanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschap-pelijk doel.

Al wat door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen of in rechte.

Het mandaat van zaakvoerder(s) wordt niet vergoed, tenzij andere beslissing genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van het kapitaal.

Artikel acht :

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan twee zaakvoerders, zijnde Maarten Soete en Simon Vandekerckhove. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

De duur van hun mandaat is onbeperkt en hun afzetting kan slechts plaats hebben om ernstige redenen. De zaakvoerders beschikken over al de bevoegdheden die hen door de statuten worden toegekend.

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap ; zij beschikken over de maatschappelijke handtekeningen voor alle daden van dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel negen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaam verklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Artikel tien :

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder. Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet de vennoot die de meeste deelbewijzen bezit, de algemene vergadering bijeen-'roepen binnen de maand na het neerleggen van de functie, om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel elf :

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

Artikel twaalf :

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken overeenkomstig de wet.

Artikel dertien :

Het batig saldo van de jaarrekening, na de aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke interesten aan de schuldeiservennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Deze nettowinst, na vorming van de reserves door de vennoten besloten, zal tussen deze laatste verdeeld worden, in evenredigheid met hun deelneming in het kapitaal.

De algemene vergadering kan echter elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel veertien :

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld warden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling der winsten. Nochtans kan de vergadering bij gewone meerderheid elke andere wijze van toewijzing van het verlies beslissen.

Artikel vijftien :

Ieder jaar, op 30 juni om 21.00 uur, voor de eerste maal in 2013, moet de jaarvergadering gehouden worden. Zij moet plaats hebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is ; op de maatschappelijke zetel zelf, of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. In geval bovenvermelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering worden gehouden de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal tot doel hebben: de goedkeuring van de jaarrekening, alsmede de verdeling van de winst.

leder vennoot heeft het recht de algemene vergadering der vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen bij aangetekende brief, tenminste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven. Deze brief moet de dagorde vermelden.

In alle vergaderingen is het stemrecht van ieder vennoot evenredig met zijn aandeel in het kapitaal. Ten gebreke aan ander beding dan de statuten, worden de beslissingen bij eenvoudige meerderheid getroffen.

Artikel zestien :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overleden vennoot zullen enkel in speciën hun deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste jaarrekening opgemaakt voor het overlijden. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of verliezen van het lopend jaar, vastgelegd overeenkomstig artikel 13 en 14, na sluiting

van de eerste jaarrekening na het overlijden, mits alleen rekening te houden met de tijd gedurende welke de overleden vennoot nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De erfgenamen descendenten van de vennoten zullen nochtans als vennoot dienen aanvaard te worden op hun eenvoudig verzoek.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in drie jaren, bij drie gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal geschieden binnen de drie maanden volgende op het opmaken van de eerste jaarrekening na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen een vennoot, zijn weduwe of erfgenamen de zegels mogen doen leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de: vennootschap hinderen op welkdanige wijze.

Artikel zeventien :

In geval van ontbinding, om welkdanige reden, van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerders op het ogenblik in functie. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt bij artikel 79 e.v. van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen geregeld ; bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder daartoe de bewilliging van de algemene vergadering te moeten vragen.

Artikel achttien :

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen de vennoten verdeeld worden, in diezelfde evenredigheid als deze in artikel 13 hierboven voorzien.

Artikel negentien :

Alle moeilijkheden of geschillen tussen de partijen met betrekking tot de interpretatie of uitvoering van onderhavige overeenkomst, zullen verplichtend door de scheidsrechters moeten geregeld worden. Elk der partijen zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen, desgevallend een bijkomende scheidsrechter aanduiden, zodat in elk geval, het college een onpaar aantal scheidsrechters bevat.

Bij gebrek aan akkoord over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Gent aangeduid worden. Ditzelfde zal gebeuren op aanvraag van de meest naarstige partij, indien één der partijen zijn scheidsrechter niet binnen een tijdperk van 10 dagen, volgende op de notificatie van het beroep op scheidsrechterlijke beslissing, zou aangeduid hebben.

De scheidsrechters hebben tot taak als bemiddelaars te beslissen over gezegde geschillen en alle punten, die er rechtstreeks mee verband houden en die de partijen oordelen hen te moeten voorleggen.

Deze scheidsrechters zullen over de meeste uitgebreide machten beschikken, en vrijgesteld zijn van de formaliteiten van rechtspleging.

De beslissing zal uitgesproken worden binnen de twee maanden te rekenen van de samenstelling van het scheidsrechterlijk college.

Indien het echter noodzakelijk zou blijken, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de hierboven genoemde termijn met maximum één maand verlengd worden.

Deze beslissing zal aan de partijen door een bij ter post aangetekende brief bekend gemaakt worden. Deze mededeling zal als uitspraak gelden en zal voor de partijen het karakter hebben van een vonnis geveld in laatste aanleg.

De scheidsrechterskosten zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Als één der partijen zich niet aan de beslissing onderwerpt, zal deze, overeenkomstig de voorschriften van artikel duizend twintig en duizend éénentwintig van het wetboek betreffende de burgerlijke rechtsvordering, voor exequatur neergelegd worden, en gelijk welkdanige kosten van registratie, rechten of andere, zullen door de partij die de neerlegging van de beslissing zal noodzakelijk gemaakt hebben, gedragen worden.

Gedaan te Gent op 19/06/2011 in drie exemplaren.

Maarten Soete

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

13/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 111111 111111

51~ ZiZ"

; .TT^ n.-, ° " L., .L4 u liJ~

1 ~ 3 ~ ..,. ~_r

~

Il ',. -07- 1315

T1EC .: ü,-1,ilK VAN

KOO PH i .°~ta` t= i_ TE GENT Griffe

Ondernemingsnr : 0837.751.980

Benaming

(voluit) : OETANG

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9050 Gent (Ledeberg), Jozef Vervaenestraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot kapitaalverhoging - ontslag zaakvoerders - omzetting van de rechtsvorm  benoeming zaakvoerders -afschaffing bestaande statuten  aanneming nieuwe statuten - machten zaakvoerders

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 26 juni 2015 door Meester Charlotte Van Haverbeke, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma 'OETANG', met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Jozef Vervaenestraat 66, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden incorporatie van een deel van de overgedragen winst, en mits uitgifte van zeventienduizend zeshonderd (17.600) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

Inschrijving

De Beer Maarfen Soete en de heer Simon Vandekerckhove, beide voornoemd, verklaren, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap onder firma.

Zij verklaren vervolgens elk voor een gelijk deel in te schrijven op de kapitaalverhoging en op de, zeventienduizend zeshonderd (17.600) nieuwe aandelen als volgt:

-de heer Maarten Soete, voornoemd sub 1), verklaart in te schrijven op achtduizend achthonderd (8.800) nieuwe aandelen, en

-de heer Simon Vandekerckhove, voornoemd sub 2), verklaart in te schrijven op achtduizend achthonderd (8.800) nieuwe aandelen.

De inschrijvers, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren dat de geheelheid van de aldus gecreëerde aandelen volledig onderschreven is.

Heden beschikt de vennootschap ingevolge de kapitaalsverhoging over een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt Ons, de ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat het maatschappelijk kapitaal volledig volgestort en dat het volstort kapitaal van de Vennootschap aldus effectief werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit te ontslaan als zaakvoerders van de vennootschap:

1)de heer Soete Maarten Emiel Luc, wonend te 9050 Gent (Ledeberg), Jozef Vervaenestraat 66, en

2)de heer Vandekerckhove Simon Joris, wonende te 8470 Gistel, Dorpsstraat 123.

DERDE BESLUIT

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen en verklaart geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Met betrekking tot deze inbreng werd door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Veerle Verdegem & C°", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Coupure 714, hiertoe vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, op 24 juni 2015 een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig procesverbaal, en een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan, zal worden neergelegd op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel.

Het besluit van mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, luidt letterlijk ais volgt

"10 BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben we de activa- en passivabestanddelen, afgesloten per 31 maart 2015 van de VOF Oetang, met maatschappelijke zetel te 9050 Ledeberg (Gent), Jozef Vervaenestraat 66 en met ondememingsnummer 0837.751.980 onderzocht en dit met het oog op de omzetting ervan in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij hebben onze werkzaamheden verricht overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 58.990,08 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00.

Het maatschappelijk kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is momenteel niet bereikt. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Wij hebben begrepen dat voorafgaandelijk aan de omzetting van de vennootschapsvorm een kapitaalverhoging door incorporatie van de overgedragen winst ten belope van ¬ 17.600,00 zal doorgevoerd worden.

We merken tot slot op dat de wettelijke termijnen voor het opmaken en toezenden van de verslagen en de staat van activa en passiva niet werden nageleefd waardoor de termijn voor het terbeschikkingstelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene vergadering niet gerespecteerd kon worden. De vennoten zijn hiervan op de hoogte en hebben geen bezwaar geuit.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgesteld te Gent, op 24 juni 2015

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA Veerle Verdegem & Co, Vertegenwoordigd door Veerle Verdegem Bedrijfsrevisor"

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen, beslist de vergadering om de vennootschap onder firma "OETANG" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, met ingang van heden.

De besloten vennootschap met- beperkte aansprakelijkheid "OETANG" is de voortzetting van de vennootschap onder firma "OETANG", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap, behoudens de voormelde kapitaalsverhoging door incorporatie van een deel van de overgedragen winst.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015, waarvan de staat opgenomen werd in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma "OETANG", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OETANG".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OETANG".

Overeenkomstig artikel 776 Wetboek vennootschappen mag het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OETANG" niet hoger zijn dan het netto-vermogen van de vennootschap onder firma "OETANG", zoals blijkt uit de voormelde staat van actief en passief.

De voormelde kapitaalverhoging heeft tot gevolg dat aan de wettelijke minimum kapitaalsvereiste zoals door de wet opgelegd, wordt voldaan.

De overige reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OETANG" zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OETANG" behoudt het ondememingsnummer 0837.751.980 waaronder de vennootschap onder firma "OETANG" ingeschreven was.

. x 1 De achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de orngezette vennootschap onder firma.

t 1" Bijgevolg is de heer Maarten Soete voornoemd, houder van negenduizend driehonderd (9.300) aandelen en de heer Simon Vandekerckhove voornoemd, houder van negenduizend driehonderd (9.300) aandelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma "OETANG" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten over-'gaan.

VIJFDE BESLUIT

. De vergadering besluit te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders van de omgezette besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1)de heer Soete Maarten Emiel Luc, wonend te 9050 Gent (Ledeberg), Jozef Vervaenestraat 66, (identiteitskaart nummer 592-0154143-91), alhier geldig vertegenwoordigd en verklarend zijn mandaat te aanvaarden, en

2)de heer Vandekerckhove Simon Joris, wonende te 8470 Giste/, Dorpsstraat 123, (identiteitskaart nummer 591-4509281-47), alhier aanwezig en verklarend zijn mandaat te aanvaarden.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestaande statuten af te schaffen.

Zij besluit de volgende statuten aan te nemen, rekening houdend met de thans geldende wettelijke bepalingen en de voorgaande besluiten.

Dientengevolge verzoekt de vergadering Ons, de ondergetekende notaris, de statuten van de vennootschap als volgt notarieel vast te leggent

Artikel 3: DOEL

Het ontwikkelen en/of uitvoeren van projecten, producten en diensten die creativiteit inzetten en stimuleren binnen de domeinen: educatie, onderwijsvernieuwing, cultuur, nieuwe media, vormgeving, ICT;

De dienstverlening in het algemeen: het verlenen van technische en administratieve dienstprestaties voor handel, nijverheid, fabricage, vervoer en distributie.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen. Het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten, Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Het nemen van participaties en deelnemen in andere ondernemingen, alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raad geven en controleren van filialen. Het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze personen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op elke 30ste dag van juni om 21 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen váár de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze dokumenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.,

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer net netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd' is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten eventueel in volgorde van voorkeur voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de vcorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaan om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen uit die in mindere mate werden volgestort of dien ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders om de voorafgaande besluiten uit te voeren, VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Service" te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de aansluiting van de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot registratie als aannemer, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

a . R

t + 1

,' Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Charlotte Van Haverbeke.

Samen hiermee neergelegd: 1) afschrift van het proces-verbaal, 2) bijzonder verstag van de zaakvoerders,

en 3) verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16561-0064-009

Coordonnées
OETANG

Adresse
JOZEF VERVAENESTRAAT 66 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande