OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.862.006

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.07.2014 14351-0077-010
30/12/2013
ÿþMotl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van delakie

+.reit=Fits IIgCH T BANK I

Voor.

behoud aan he Befgisl

Staatsfa

*13195908"

1 s DEC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

h

0 fll

0863.862.006

OFTALMOLOGISCH KABINET Dr. Luc LUYSSAERT

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9160 LOKEREN, Koning Boudewijnlaan 40

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA van de SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE CONFORM ART 537 W.I.B. - AANPASSING STATUTEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 5 december 2013 dat door de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OFTALMOLOGISCH KABINET Dr. Luc LUYSSAERT" met zetel te Lokeren, Koning Boudewijnlaan 40, volgende besluiten genomen werden :

Eerste besluit  Afschaffing van de nominale waarde.

De algemene vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en de aandelen om te zetten in aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit : Kennisname van het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 12 november 2013

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 12 november 2013 houdende beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van 478.000,00 euro bruto door ontrekking aan de overgedragen winst en dit in het kader van artikel 537 W.I.B en waarbij verklaard werd deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W.I.B. onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Derde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Kennisname verslagen

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

*het bijzonder verslag van bestuursorgaan. de dato 2 december 2013 omtrent het belang voor de vennootschap van de hierna beschreven inbreng in natura en de kapitaalverhoging;

*het revisoraal verslag de dato 29 november 2013 omtrent de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden en over de vergoeding toegekend als tegenprestatie; opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisoren" afgekort V.R.C. Bedrijfsrevisoren, met zetel te Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Frederik Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151, bus 42, met als besluit: "BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng van een schuldvordering ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van een tussentijds dividend van de enige vennoot, voor een waarde van 430.200,00 EUR, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarbepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 839 aandelen van de bv o.v.v.e.bvba

"OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT", zonder vermelding van nominale waarde, rekening houdende met de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen voorafgaandelijk de kapitaalverhoging;.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de aIs tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte kapitaalverhoging van de bv o.v.v.e bvba "OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT", te Lokeren en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 29 november 2013 door "Vander Donckt -- Roobroeck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Frederik VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

(getekend)

Frederik VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het overhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandeL

Besluit

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 83.900,00 euro om het te brengen van 18.600,00 euro op 102.500,00 euro door inbreng in natura door de enige vennoot de heer Luc Luyssaert van een netto-dividendvordering op de vennootschap met een inbrengwaarde van 430.200,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

euro en mits vorming van een globale uitgiftepremie van 346.300,00 euro (bedrag dat als uitgiftepremie zal geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies"):

- tegen uitgifte van 839 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, waardoor het totaal aantal aandelen zal stijgen van 186 tot 1.025.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W.I.B.

Vierde besluit : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging

De enige vennoot, de heer Luyssaert Luc, alhier aanwezig, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiëIe toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, 90% van deze schuldvordering ten belope van 430200,00 euro in de vennootschap te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor deze inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de inbrenger, 839 nieuwe aandelen toegekend, zonder vermelding van waarde, tegen de prijs van 100 euro per aandeel, en mits vorming van een globale uitgiftepremie van 346.300,00 euro (bedrag dat als uitgiftepremie zal geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies"):

De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de oude aandelen en zullen delen in de winst vanaf de eerstvolgende winstuitkering. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B. en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

Vijfde besluit : Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met het bedrag van 346.300,00 euro om het kapitaal te brengen van 102.500,00 euro op 448.800,00 euro door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde besluit S Vaststelling van de kapitaalverhoging

Waarna de vergadering vaststelt en de ondergetekende notaris verzoekt bij akte vast te stellen, dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura en door incorporatie van de uitgiftepremie volle-'dig gerealiseerd werd en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op 448.800,00 euro, vertegenwoordigd door 1.025 aandelen zonder vermelding van de waarde.

Zevende besluit : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5  Kapitaal.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

Voor-

..ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 448.800,00 euro, Het is verdeeld in 1.025 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

Achtste besluit ; Omzetting tijdelijk benoeming statutair zaakvoerder in benoeming voor onbepaalde duur

De vergadering beslist om de tijdelijke benoeming van de statutair zaakvoerder, te weten voor een termijn van tien jaar en aanvang genomen hebbend bij de oprichting, te vervangen door een benoeming van onbepaalde duur.

Negende besluit : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, beslist de vergadering :

-om paragraaf 2 van artikel 14 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Tot statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd de heer LUYSSAERT Luc, oftalmoloog, wonende te Lokeren, Koning Boudewijnlaan 40, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet,"

-om de zin "De duur van het mandaat wordt in ieder geval beperkt tot tien jaar" te schrappen uit artikel 14 van de statuten.

Tiende besluit : Volmacht coördinatie

De vergadering beslist aan de instrumenterende notaris een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoordineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Elfde besluit : Machtiging bestuursorgaan

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte; gecoördineerde stauten; verslag zaakvoerder aangaande inbreng in natura, verslag revisor aangaande inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.08.2013 13558-0076-010
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 27.09.2012 12585-0271-010
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 30.08.2011 11485-0179-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 15.07.2010 10304-0093-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 19.06.2009 09254-0029-010
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 25.06.2008 08282-0037-010
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 12.07.2007 07391-0338-011
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 18.07.2006 06477-2810-012
26/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 22.09.2005 05700-1498-010

Coordonnées
OFTALMOLOGISCH KABINET DR. LUC LUYSSAERT

Adresse
KONING BOUDEWIJNLAAN 40 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande