OJOKA CERAMICS - STEEL - ANIMAL FEEDS, AFGEKORT : OJOKA C.S.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OJOKA CERAMICS - STEEL - ANIMAL FEEDS, AFGEKORT : OJOKA C.S.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.835.065

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0582-010
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 25.06.2013 13210-0101-009
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 19.06.2012 12184-0385-009
14/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

- 4 JUL 2011

DENDERMO':DE

r4r .~~~-.. ." r

~JYY iIr9 iL- 1 K1-.\i. { II 3ANI\

I

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbla

I11 1111H O fl11 Hill 1Hh11 1H

*11107549*

Ondernemingsnr : 0811.835.065

Benaming :

(voluit): 0.OKA Ceramics - Keramiek

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Naastveldstraat 138, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING  NAAMSWIJZIGING - OMZETTING IN BVBA-j DOELSWIJZIGNG  ONTSLAG ZAAKVOERDER  GOEDKEURING STATUTEN BVBA BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor Jean Matthys met standplaats te Lokeren, op 22 juni 2011, geregistreerd te Lokeren op 24 juni 2011, zeven bladen, vijf verzendingen, boek 623, blad 74, I vak 14, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De e.a. ontvanger (getekend) Rita Roose, 1 blijkt dat:

De buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "OJOKA -- Ceramics  Keramiek" werd gehouden, waarop met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

i EERSTE BESLUIT

la) De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met veertien

j duizend euro (14.000 ¬ ) om het kapitaal te brengen van vijfduizend euro (5.000 ¬ ) naar; j negentien duizend euro (19.000 ¬ ), door het creëren van tweeduizend achthonderd (2.800) nieuwe maatschappelijk aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen l zullen genieten als de bestaande aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in

speciën.

b) Op deze nieuwe aandelen zal door de vennoten onmiddellijk worden ingeschreven in geld,

ten bedrage van vijf euro per stuk. De tweeduizend achthonderd (2.800) nieuwe aandelen worden als volgt onderschreven:

- door de heer DE PAEPE Johan, zaakvoerder-beherende vennoot: op tweeduizend zevenhonderd en tien (2.710) nieuwe aandelen oftewel voor een bedrag van dertienduizend E

vijfhonderd vijftig euro (¬ 13.550).

- door de heer DE PAEPE Kristiaan Hector Clement Johan, stille vennoot: op negentig (90) í

nieuwe aandelen ofwel een bedrag van vierhonderd vijftig euro (450 ¬ ).

TOTAAL: tweeduizend achthonderd (2.800) nieuwe aandelen.

- de heer DE PAEPE Johan, zaakvoerder, beherende vennoot, verklaart dat zijn aandelen 1

slechts volgestort zijn ten belope van zevenduizend euro (7.000 ¬ ).

- de heer DE PAEPE Kristiaan verklaart en erkent dat zijn aandelen volledig volstort zijn.

I De vennootschap beschikt bijgevolg over een bijkomend geplaatst kapitaal van zevenduizend' Îvierhonderd vijftig euro (7.450 ¬ ). De algemene vergadering erkent dat deze gelden ten belope van zevenduizend vierhonderd vijftig euro (7.450 ¬ ) gestort werden op een aparte rekening op faam van de commanditaire vennootschap "OJOKA Ceramics-Keramiek"".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Ondergetekende notaris bevestigt dat hem een bankattest de dato 21 juni 2011 j betreffende de storting werd overhandigd en bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Ingevolge voormelde kapitaalverhoging is het kapitaal volgestort ten belope van

twaalfduizend vierhonderd vijftig euro (12.450 ¬ ).

De algemene vergadering verzoekt de werkende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat de nieuwe aandelen minimaal zijn volgestort ten belope van het wettelijk minimum en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op negentien duizend euro (19.000 ¬ ).

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in volgende naam: "OJOKA CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS" of afgekort "OJOKA C.S.A.".

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de gewone commanditaire '; vennootschap "O.JOKA CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS" of afgekort "OJOKA ! C.S.A." om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OJOKA j CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS" of afgekort "OJOKA C.S.A.", met ingang van I heden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de gewone I commanditaire vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap, doch rekening houdend met de voormelde kapitaalverhoging zoals beslist in agenda punt 1 om de omzetting in een bvba te realiseren.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per twaalf april

tweeduizend elf, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de

I bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen welke sedert deze datum gedaan worden door de j

commanditaire vennootschap "OJOKA CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS" worden

i verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OJOKA CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS".

iAlle lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap gehouden worden, voortzetten.

De drieduizend achthonderd (3.800) aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan

j de vennoten toegekend zoals als volgt:

- de heer DE PAEPE Johan: titularis van 3.610 aandelen.

- de heer DE PAEPE Kristiaan: titularis van 190 aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de

vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap "OJOKA CERAMICS  STEEL 

ANIMAL FEEDS" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid j

"OJOKA CERAMICS  STEEL  ANIMAL FEEDS".

VIERDE BESLUIT

la/ De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het

i voorstel tot doelswijziging en het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 26 mei 2011, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het I Wetboek van Vennootschappen.

j Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De vergadering stelt voor de verslagen goed te keuren. j

Een exemplaar van deze verslagen zullen worden neergelegd samen met een uitgifte van

onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Be gisch Staatsblad

Luik B - vervolg

b/ De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Geert Van Hemelryck, vertegenwoordiger van "A & F Bedrijfsrevisoren burg. Bvba" luiden als volgt: "In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 12 april 2011, opgesteld onder de f verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Gewone Commanditaire Vennootschap "OJOKA Ceramics  Keramiek", aan een controle onderworpen, dit met het oog op dei omzetting van voornoemde vennootschapsvorm in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze controles werden uitgevoerd conform de algemene controlenormen van het Instituut der I Bedrijfsrevisoren en de normen betreffende de controle bij het voorstel tot omzetting van een É ;vennootschapsvorm.

il Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering Ivan het netto-actief zoals zij uit de staat van activa en passiva per 12 april 2011 blijkt, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 12 april 2011 de vermogenstoestand van de vennootschap volledig, getrouw en Ijuist weergeeft op die datum. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 390,41 6 welke 18.209 59 6' kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten 3 Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten i 1 uit ".

Beide verslagen blijven hieraangehecht.

VIJFDE BESLUIT

1 Na kennis te hebben genomen van 1) het verslag van de zaakvoerder die de doelswijziging toelicht en van 2) de voormelde staat van Activa en Passiva, besluit de vergadering met; eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen. De vergadering besluit om volgende activiteiten te schrappen:

- Vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen en brievenbussen.

- Uitlenen van boeken, films en andere media.

Tevens besluit de vergadering om volgende activiteiten toe te voegen:

- Handel in staalproducten

- Handel in additieven voor veevoeders

- Handelsbemiddeling in elektrisch materiaal

- Groothandel in elektrisch materiaal

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen

- Consultancy administratieve + commerciële ondersteuning in diverse bedrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan De heer DE PAEPE Johan als zaakvoerder beherende vennoot;

I ZEVENDE BESLUIT De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen een volledige nieuwe tekst van de 1 statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OJOKA CERAMICS

STEEL  ANIMAL FEEDS" aan te nemen rekening houdende met de voorafgaande

wijzigingen. I

(Artikel één) NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam j luidt "OJOKA CERAMICS-STEEL-ANIMAL FEEDS" of afgekort "OJOKA C.S.A.". 1 De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd I worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de

afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven. I

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door, de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de,

Luik B - vervolg

vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar, ondernemingsnummer.

i (Artikel twee) ZETEL

De zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Naastveldstraat 138.

(Artikel drie) DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden:

' - Groothandel in chemische producten voor industrieel

gebruik;

- Groothandel in andere intermediaire producten;

- Groothandel in additieven voor veevoeders;

- Handelsbemiddeling in elektrisch materiaal;

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen;

I - Groothandel in elektrisch materiaal;

- Vervaardiging van vaatwerk en huishoudelijke artikelen van

faience, gres, gewone aarde, enz.;

- Vervaardiging van beeldjes en siervoorwerpen van andere

keramische stoffen dan porselein;

- Vervaardiging van keramische producten;

- Vervaardiging van imitatiesieraden en dergelijke artikelen;

- Gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking

tot de woninginrichting;

j - Detailhandel in nieuwe kunstvoorwerpen in gespecialiseerde

winkels;

- Verhuur en lease van andere consulentenartikelen;

- Consultancy administratieve en commerciële ondersteuning in

diverse bedrijven;

- Scheppende kunsten, m.u.v. ondersteunende diensten;

- Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten;

- Kleinhandel in huishoudelijke artikelen;

- Kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van

kunstbloemen;

- Groothandel in porselein en glaswerk ;

- Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-

elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde

winkels;

- Vervaardiging van vloer- en wandtegels, blokjes voor

mozaiken, enz., van niet-vuurvaste keramische stoffen;

- Vervaardiging van diverse producten van gebakken klei:

bloembakken, potten, enz.;

- Vervaardiging van vaatwerk en andere porseleinen huishoud

artikelen;

- Vervaardiging van beeldjes en andere porseleinen

j siervoorwerpen;

!Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

(Artikel vier) DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. t (Artikel vijf KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENTIEN DUIZEND EURO (E 19.000 E).

I Het is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd(3.800) aandelen met een nominale

_waarde van vijf euro (5 ¬ ) per aandeel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

HISTORIEK I "Bij de oprichting van de vennootschap als gewonen commanditaire vennootschap op één mei I tweeduizend en negen bedroeg het kapitaal vijfduizend euro (5.000 ¬ ), gesplitst in duizend I

aandelen met een nominale waarde van vijf eùro per aandeel.

Elk van de vennoten bezat volgende aantal aandelen:

i - Johan DE PAEPE : 900 aandelen

- Kristiaan DE PAEPE: 100 aandelen

Ingevolge de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap naar een besloten I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf= Ihet kapitaal verhoogd met veertienduizend euro (14.000 ¬ ) om het te brengen op I negentienduizend euro (19.000 ¬ ), door uitgifte van tweeduizend achthonderd nieuwe aandelen die toebedeeld werden als volgt:

- de heer Johan DE PAEPE: 2.710 nieuwe aandelen

- de heer Kristiaan DE PAEPE: 90 nieuwe aandelen

Ingevolge de kapitaalverhoging bezit de heer DE PAEPE Johan in totaal drieduizend i zeshonderd en tien (3.610) aandelen en bezit de heer DE PAEPE Kristiaan in totaal honderd I negentig (190) aandelen."

I (Artikel negen) BESTUUR I Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar ! vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

(Artikel tien) BEVOEGDHEDEN Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van 1 bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

! Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan ! hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

(Artikel twaa f) ALGEMENE VERGADERING

I De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om negentien uur (19 u). (Artikel zestien) BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van een jaar en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

! (Artikel zeventien) VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor I I de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het I reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

I De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij I meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

(Artikel negentien) GEMEEN RECHT

I Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel twintig) VOLMACHT.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge























Voorbehouden aan het ( Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

j De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Piet Pas, fiscaal bureau Pas te 9240 Zele, Kapellestraat 40, aan wie

i de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

j vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het j

~

ondernemingsloket, alsmede voor fiscale aangelegenheden zoals BTW aanvraag en andere ~ j fiscale besturen.I

ACHTSTE BESLUIT j

i Alle voornoemde vennoten zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en j hebben het aantal zaakvoerders bepaald op één en voor onbepaalde duur benoemd tot deze; functie:

- de heer DE PAEPE Johan, voornoemd, hier aanwezig en zijn mandaat aanvaardend. j

- Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering.

I NEGENDE BESLUIT i

i De voorzitter deelt nog mede aan de vergadering dat de kosten ten laste van de vennootschap

[bij benadering duizend honderd tweeënzeventig euro (1.172 ¬ ) bedragen.

1 VOOR GELIJVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

i Notaris Jean Matthys

4 Samen hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten j



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belg



Coordonnées
OJOKA CERAMICS - STEEL - ANIMAL FEEDS, AFGEK…

Adresse
NAASTVELDSTRAAT 138 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande