OLIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.367.735

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 07.04.2014 14086-0037-014
12/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 3 JULI 203

RECCIleklAN K VAN u KO01)I34\JFr TF nFNT

i

Ondernemingsnr : OG3 " ~~` " ~3S

Benaming (voluit) : OLIMA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Ham 6

9070 Destelbergen (Neusden)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden op 28 juni 2013 voor notaris Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BL1NDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE, NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, te registreren blijkt dat de commanditaire vennootschap op aandelen "OLIVER", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Ter Ham 6, ondernemingsnummer 0438.781.280, RPR Gent, verzoekt in een authentieke akte vast te stellen wat volgt:

A. Oprichting

De comparerende vennootschap, zijnde de partieel gesplitste vennootschap, richt, overeenkomstig de artikelen. 642 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap "OLIVER", gehouden voorafgaand aan deze voor ondergetekende notaris, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLIMA" op, door, afsplitsing en overdracht door de inbreng van het deel van het actief en het passief vermogen, dat verband houdt de bedrijfstak "bestuurdersactiviteit/holdingfunctie", volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel' en de daarin vermelde splitsingsbalans.

Deze overdracht door partiële splitsing voltrekt zich mits toekenning aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap van zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen van de bij deze opgerichte vennootschap "OL1MA". Overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen wordt de partiële splitsing voltrokken wanneer de vennootschap "OLIMA" is opgericht.

B. Splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor

De comparerende vennootschap legt de volgende documenten voor die, zonder kasten, meegedeeld zijn en ter

beschikking gesteld zijn van de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap binnen de wettelijke termijn:

1. Het splitsingsvoorstel van de vennootschap opgemaakt door de zaakvoerder van de partieel., gesplitste vennootschap op 14 mei 2013, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen, , en neergelegd cp de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent op 14 mei 2013, zijnde minstens 6 weken vooraf aan heden. Dit voorstel werd bekendgemaakt bij wijze van mededeling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei daarna, onder nummer 13078480.

2. Het controleverslag opgemaakt op 24 juni 2013 door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker iil1y Belgium Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Collegebaan 2d, 9090 Melle, ondernemingsnummer; 0449.065.260, RPR Gent, vertegenwoordigd door de heer Weyers Peter, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag handelt over de beschrijving van elke inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie voor deze inbreng verstrekte vergoeding. Dit verslag besluit met de volgende woorden:

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melk, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor werd aangesteld om overeenkomstig art; 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende. voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiele splitsing waarbij een deel van het vermogen van de Comm. VA , Oliver, met name de "bestuurdersactiviteit/holdingrunctie", alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Olima.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de staat per 31.12.2012 van de Comm. VA Oliver, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de " andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

- de inbrengwaarde van de activa - en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt 6 643.174,15. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk , overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de , splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschap rechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passiva bestanddelen die de BVBA Olima worden toegewezen uit de partiële splitsing van de Comm. VA Oliver aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt; - de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van de activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de Comm, VA Oliver, namelijk de toekenning van 1 aandeel in de BVBA Olima tegen voorlegging van 1 aandeel van de Comm. VA Oliver, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven activa- en passiva bestanddelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Melle, 24 juni 2013

Baker Tilly Belgium Bedr jfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

v Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Peter Weyers

Vennoot  Bedrijfsrevisor".

De oprichter gaat akkoord met dit verslag.

Een exemplaar van dit verlag, ondertekend "ne varietur» door de notaris en de comparant, zal aan deze akte

gehecht blijven om er integraal deel van uit te maken.

C. Overdracht

Voorafgaande uiteenzetting

De comparerende vennootschap zet uiteen dat krachtens het voormeld proces-verbaal gesloten voorafgaand

op heden voor ondergetekende notaris, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de

partieel gesplitste vennootschap "OLIVER":

1. het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd in al zijn bepalingen en besloten heeft tot de partiële splitsing van de voormelde vennootschap "OLIVER" aan de voorwaarden voorzien in het voormeld splitsingsvoorstel door overdracht van onder meer een deel van de activa en de passiva van haar vermogen aan de vennootschap "OLIMA" die ze opricht, mits toekenning aan haar vennoten van zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen, zonder nominale waarde, volledig volgestort, aan de ruilverhouding van 1 aandeel "OLIVER" tegen 1 aandeel "OLIMA";

2. voorgesteld heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLIMA" op te richten en het ontwerp van de oprichtingsakte en de statuten goedgekeurd heeft;

3, een vermindering van het maatschappelijk kapitaal tot beloop van vierhonderdenvierduizend

vijfhonderdachtenzeventig euro vijftien cent (E 404.578,15) binnen de partieel gesplitste vennootschap heeft vastgesteld naar aanleiding van de bij deze oprichting ingebrachte bedrijfstak;

4. heeft vastgesteld dat de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap tevens de vennoten

worden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OLIMA" overeenkomstig de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel.

Na deze uiteenzetting bevestigt de comparerende vennootschap de beslissing tot partiële splitsing door oprichting van deze vennootschap en verklaren aan deze vennootschap volgende bestanddelen van de activa en de passiva over te dragen.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de partiële splitsing alle welkdanige actief- en passietbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, die verband houden met de bedrijfstak "bestuurdersactiviteit/holdingfunctie" van de partieel gesplitste vennootschap, onder meer bevattende de deelnemingen, liquide middelen en de overige schulden die betrekking hebben op de "bestuurdersactiviteit/holdingfunctie", zoals beschreven en gewaardeerd în het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door artikelen 742 en 219 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan hierboven sprake.

De vergadering ontslaat de ondergetekende notaris er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Indien er, om welke reden ook, een tegenstrijdigheid bestaat tussen het splitsingsvoorstel enerzijds en het verslag van de bedrijfsrevisor anderzijds, krijgt het verslag van de bedrijfsrevisor voorrang.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

mod 11.1

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de-voormelde overdracht onroerende goederen.

Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze partiële splitsing wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van de ingebrachte bestanddelen worden ingevolge de partiële splitsing overdragen in de staat waarin zij zich bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de ' hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd ais zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap, vanaf 1 januari 2013.

3. Elk vermogensbestanddeel van de partieel gesplitste vennootschap waarover het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreffen die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, zal worden beschouwd als zijnde toegewezen aan de partieel gesplitste vennootschap.

4. De inbrenggenietende vennootschap vrijwaart de partieel gesplitste vennootschap tegen alle vorderingen en elk verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

5. De inbrenggenietende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de partieel gesplitste vennootschap uit dien hoofde niet meer verontrust wordt.

6. De op te richten inbrenggenietende vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 januari 2013.

7, De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak,

8. Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit deze akte zijn ten laste van de partieel gesplitste vennootschap.

Vergoeding voor overdracht

Ter vergoeding van deze overdracht worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap onmiddellijk en rechtstreeks zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen, zonder nominale waarde van de vennootschap "OLIMA" toegekend, volgens de voormelde ruilverhouding,

Deze zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen zijn volledig volgestort,

De vennoten van de partieel gesplitste vennootschap worden bijgevolg direct en rechtstreeks de vennoten van de opgerichte vennootschap "OLIMA".

° Kapitaal

In uitvoering van de overdracht die voorafgaat, stelt de comparerende vennootschap vast dat het maatschappelijk kapitaal van de hierbij opgerichte vennootschap door partiële splitsing is vastgesteld op vierhonderdenvierduizend vijfhonderdachtenzeventig euro vijftien cent (¬ 404.578,15).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

Deze overdracht door partiële splitsing voltrekt zich mits toekenning aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap van zevenduizend vijfhonderdveertig (7.540) aandelen van de bij deze opgerichte vennootschap "OLIMA".

STATUTEN

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "OLIMA".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Ter Ham 6.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- aan- en verkoop, het bouwen, huur en verhuur, beheer en administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen;

- engineering, adviezen en expertises;

- de dienstverlening op het gebied van management, logistiek, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma's evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

het participeren in bedrijven en vennootschappen en het beheer ervan;

- het uitbaten van een handel in aankoop, verkoop, in huur nemen en verhuren van machines noodzakelijk voor het oprichten en onderhouden en afbreken van gebouwen en aile handelingen hiermede verband hebbende, ° alsmede alle om het even welke verrichtingen en handelingen, zo van industriële, commerciële als financiële aard, roerende en onroerende dewelke met deze uitbating rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen : de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Móniteur belge

mod 11.1

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en , vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in "

" rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, , onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemem ingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

' Het aannemen en uitvoeren van managementopdrachten voor derden.

Deze aanduiding is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard. De vennootschap zal alle onroerende en roerende goederen, materialen en verrichtingen mogen kopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen. Zij mag bij wijze van inbreng, fusie of ook nog door geldelijke tussenkomst aan alle bestaande of op te

" richten gelijkaardige vennootschappen deelnemen.

In het algemeen, zal de vennootschap alle welkdanige handelingen mogen stellen, die rechtstreeks of

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doet of die van aard zouden

zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan borg staan onder om het even welke vorm, ten voordele van haar eigen bestuurders,

aandeelhouders en andere vennootschappen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdenvierduizend vijfhonderdachtenzeventig euro vijftien cent (¬

404.578,15). Het is verdeeld in zevenduizend vijfhonderdveertig {7.540) aandelen, zonder nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene

vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in

functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een

gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met ,

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat

redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon,

aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening

van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder; de heer Van Peene Olivier Henri, nationaal nummer 80.03.17-

075.49, geboren te Gent op 17 maart 1980.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig

vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Ben zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

' Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de werkdag ervoor gehouden. Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt,

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

' Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening In één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

' Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal warden gehouden op 27 juni 2014 om 16 uur.

Overname verbintenissen

De comparerende vennootschap verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Machtiging

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Lievyns Ann, accountant, kantoor houdende te 9050 Gent (Gentbrugge), Leo Tertzweillaan 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

feiten en controles zouden nuttig 'of noodzakelijk zijn, bij private en publiekrechtelijke instellingen en ander

meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Christophe Blindeman

Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd;

- expeditie van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : leao : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OLIMA

Adresse
TER HAM 6 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande