OLIVIER DE WILDE TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLIVIER DE WILDE TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.706.884

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306795*

Neergelegd

20-04-2015

Griffie

0628706884

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

OLIVIER DE WILDE TECHNICS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te GentSintAmandsberg,

ondergetekend op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. 1. de Heer DE WILDE, Olivier Jo Alain, ongehuwd, geboren te Wetteren op negenentwintig juli

negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Destelbergen, Dendermondesteenweg 605.

Identiteitskaart nummer : 591-4348812-16 - Rijksregister nummer : 87.07.29-279.48.

2. Mevrouw WULTEPUTTE, Stephanie Godelieve Boudewijn, ongehuwd, geboren te Gent op vier

juni negentienhonderd negentig, wonende te Laarne, Zomerstraat 20.

Identiteitskaart nummer 591-2949290-10 - Rijksregister nummer : 90.06.04-262.95.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : OLIVIER DE WILDE TECHNICS.

III. De zetel gevestigd is te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 605. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

- Alle aannemingswerken zowel nieuwbouw als renovatie centrale verwarming, sanitair, huisbrandoliereservoirs, klimatisering, centrale stofzuigsystemen, renovatiewerken, lood- en zinkwerken, dakbedekkingen, elektriciteit, binnen- en buitenschrijnwerk, metsel- en betonwerker, verkoop in groot- en kleinhandel van alle hierboven vermelde werkzaamheden;

- plaatsen, onderhouden en herstellen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken, verwarming met gas, stoom, warm water, mazout, warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, installatie van waterverzachters, elektrische installaties in de meest ruime zin, centrale verwarming en ventilatie, luchtconditionering en industriële pijpleidingen, koeling en klimatisering, isolatiewerken, evenals alle soortgelijke technieken die op heden bestaan of toekomstig zullen bestaan zonder beperkend karakter van voormelde zaken;

- Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt, teer of soortgelijke producten; - Alle aannemingen van zinkwerken en metalen dakbedekking van gebouwen;

- fabricatie, verhuur, vervoer, groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, in en uitvoer van alle grondstoffen, apparaten, onderdelen, benodigdheden, installaties en inrichtingen voor voormelde werkzaamheden;

- Bevorderen van of het tot stand brengen van bouwkundige werken wegen en waterbouwkundige werken in de ruimste zin zowel prive woningen als industriële constructiewerkzaamheden; - coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, aan en verkoop zowel groot als kleinhandel, het vervoer en de vertegenwoordiging van alle bouwmaterialen, houtsoorten en metalen; - verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op het oordeelkundig beheer van eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

* onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, ombouwen, ter beschikking

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Dendermondesteenweg 605

9070 Destelbergen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

stellen, in concessie geven , in huur geven of nemen, verkavelen of uitbaten, vervreemden en ruilen let het oog op het beheer, de wederopzegging en de opbrengst;

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter, roerende goederen verhuren en ter beschikking stellen van derden.

Alles in de meest uitgebreide betekenis aan de bewoording en zonder dat aan de opsommingen een beperkend karakter mag gegeven worden.

De vennootschap kan op alle wijzen belangen innemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, incl. De eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreekse verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking er van geheel of ten deel te vergemakkelijken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van HONDERD VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 115.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vijftig (1.150) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend honderd vijftigste (1/1.150ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd deels onderschreven voor afbetaling in speciën en deels onderschreven voor afbetaling in natura en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) de Heer Olivier DE WILDE, voornoemd, achthonderd en vijf (805) aandelen, hetzij voor TACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 80.500,00) ;

b) Mevrouw Stefanie WULTEPUTTE, voornoemd, driehonderd vijfenveertig (345) aandelen, hetzij

voor VIERENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 34.500,00).

- Inbreng in speciën

De driehonderd vijfenveertig (345) aandelen, onderschreven voor afbetaling in speciën, worden door

hun onderschrijver, Mevrouw Stefanie WULTEPUTTE, voornoemd, volgestort ten belope van

een/vijfde, hetzij voor een bedrag van zesduizend negenhonderd euro (¬ 6.900,00).

De driehonderd vijfenveertig (345) aandelen worden aldus, volstort ten belope van een/vijfde, aan de

oprichter, Mevrouw Stefanie WULTEPUTTE, voornoemd, toegekend.

- Inbreng in natura

De Heer Olivier DE WILDE, voornoemd, verklaart volgende goederen en elementen in de

vennootschap in te brengen :

1) de immateriële vaste activa, met name de goodwill van de eenmanszaak;

2) de materiële vaste activa, met name installaties, machines, uitrusting en rollend materieel.

3) de voorraden grond-, hulpstoffen en handelsgoederen.

4) de schulden, met name de leasingschuld die rust op de aankoop van de bestelwagen Opel Movano bij de leasingmaatschappij 'KBC LEASE BELGIUM' met een openstaand saldo van negenduizend zevenhonderd vierenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 9.764,67) per vijf januari tweeduizend vijftien (leasingcontract nummer C11142100217 - Opel Movano + inrichting mobiele werkplaats).

Deze schuld wordt samen met de voornoemde activa overgenomen door de BVBA in oprichting OLIVIER DE WILDE TECHNICS. Op elf maart tweeduizend vijftien heeft de naamloze vennootschap KBC LEASE BELGIUM haar schriftelijk akkoord gegeven omtrent de overdracht van de bovengenoemde bezwaarde activa en de leasingschuld.

Voormelde goederen en elementen zijn gedetailleerd omschreven en aangeduid in een verslag opgemaakt met het oog op de voormelde inbreng in natura door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLOMMAERT & CO, kantoorhoudende te 9050 Gent-Gentbrugge, Brusselsesteenweg 555/302, vertegenwoordigd door de Heer Johnny BLOMMAERT, op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien.

De netto-waarde van de ingebrachte goederen wordt vastgesteld op tweehonderd vijfenvijftigduizend achthonderd drieëndertig euro eenentwintig cent (¬ 255.833,21).

De vergoedingen voor deze inbreng in natura worden als volgt toegekend :

1) enerzijds achthonderd en vijf (805) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk een/duizend honderd vijftigste (1/1.150ste) deel van het kapitaal en bezit van de vennootschap vertegenwoordigen;

In het totaal achthonderd en vijf (805) aandelen, hetzij voor een globale som van tachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 80.500,00).

2) anderzijds, een boeking, binnen de vennootschap, op het credit van de rekening-courant van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Heer Olivier DE WILDE, voornoemd, voor een bedrag van het verschil tussen tweehonderd vijfenvijftigduizend achthonderd drieëndertig euro eenentwintig cent (¬ 255.833,21) en tachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 80.500,00), hetzij honderd vijfenzeventigduizend driehonderd drieëndertig euro eenentwintig cent (¬ 175.333,21).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. artikel 11

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend zestien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste werkdag van de maand mei, om tien uur (10u00) van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zeventien.

XI. De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor een onbeperkte duur, namelijk : de Heer Olivier DE WILDE, voornoemd.

De Heer Olivier DE WILDE heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

XII. Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P.K.C.", met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 476, vertegenwoordigd door Mevrouw Patricia KAUFMANN, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, wordt volmacht gegeven, om namens de nieuw opgerichte vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijzigingen (van voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 27 maart 2015

Coordonnées
OLIVIER DE WILDE TECHNICS

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 605 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande