OLYMPIAN GAMES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OLYMPIAN GAMES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.460.759

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.09.2014, NGL 08.10.2014 14642-0368-016
21/10/2013
ÿþ MM woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM

Ondernemingsnr: 0430.460J59

Benaming

(voluit) : OLYMPIAN GAMES

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 OKT, 2013

DENDFUONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 162/A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Tekst :Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op twee oktober tweeduizend en dertien door Edgard Van Oudenhove, geassocieerd notaris te Haaltert-Denderhoutem, dat de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "OLYMPIAN GAMES", met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A, volgende beslissingen heeft genomen :

Het voorstel tot fusie werd opgemaakt door de bestuursorganen van de vennootschap op achtentwintig juni tweeduizend en dertien.

Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op zesentwintig juli tweeduizend en dertien.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in gezegde bijlagen de dato zes augustus tweeduizend en dertien, wat betreft de naamloze vennootschap OLYMPIAN GAMES onder nummer 13122918

De vergadering heeft het aangekondigde fusievoorstel goedgekeurd, Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEROVAN, met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat, 162/a, zowel de rech-ten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap OLYMPiAN GAMES die houdster is van alle aandelen van de ven-nootschap CLEROVAN,

De vennootschap CLEROVAN is geen eigenares van onroerende goederen,

OPMERKING.

a) Deze overdracht omvat onder meer alle onlichamelijke elementen zoals bena-ming, huurrechten,; zakenrelaties, lopende contracten en handelsovereenkomsten, technische, commerciële en administra-1tieve; organisatie en know-how.

b) De overgenomen en overnemende vennootschappen verklaren ander meer dat huidige verrichting van

fusie eveneens alle actieve en passieve, roerende en onroerende gekende en ongekende elementen bevat van

de overgenomen vennootschap.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

1, Zoals reeds vermeld, gebeuren de overdrachten op basis van de boekhoudkundige toestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, de actieve en passieve elementen en de elementen van eigen vermogen zullen voorkomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap tegen de waarde zoals ze voorkwamen in de reke-nin-igen van de overgenomen vennootschap op voormelde datum.

Alle verrichtingen gedaan na voormelde datum worden boekhoudkundig en fiscaal gezien verondersteld gedaan te zijn voor reke-ming van de overnemende vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

2. Overeenkomstig de bepalingen van gezegd Wetboek, wordt het gehele actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap overgemaakt aan de overnemende vennootschap,

Bijgevolg heeft de overnemende vennootschap de eigendom en het genot vanaf de verwezenlijking van de fusie van alle door de overgenomen vennootschap overge-maakte lichamelijke en onlichamelijke elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schul-den.

3. De overnemende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van het overgemaakte actieve en passieve vermogen en geen verdere meer gedetailleerde beschrijving te eisen.

In geval van vergissing of verzuim in de beschrijving van het overgemaakte vermogen, heeft de overnemende vennoot-schap alle machten om deze desnoods te verbeteren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. De overnemende vennootschap zal vanaf de verwezenlijking van de fusie alle lasten dragen.

5. De schuldvorderingen en rechten van de overgenomen vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de overnemende vennootschap.

.De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijk of conven-4ioneel die er toebehoren worden overgedragen en worden niet aangewend door huidige fusieverrichting

6. Overeenkomstig gezegd Wetboek, kunnen de schuldeisers van de overgenomen en de overnemende vennootschappen van wie een schuldvordering is ontstaan v(5ór de bekendmaking in de Bijla-gen bij het Belgisch Staatsblad van de processen-verbaal van fusie van de overgenomen en ovememende vennoot-schappen en nog niet is vervallen uiterlijk binnen de twee maanden na deze bekendmaking zekerheid eisen, niettegen-staande enig hiermee strijdig beding, volgens de modalitei-ten van gezegd artikel,

7. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap wordt alzo in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, zonder dat hier schuldvernieuwingen uit voort-'vloeien,

Bijgevolg zal de overnemende vennootschap alle passiva van huidige inbreng betalen in de plaats van de overgenomen vennootschap; zij zal instaan voor de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle schulden en leningen aangegaan en overgedragen door de overgenomen vennootschap, dit alles op de vervaldata overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijk of conventioneel, die er toebehoren, worden niet aangewend door huidige fusieverrichting, zonder ver-oplichting van bekendmaking van rugtekening of inschrijving voor de merken of de inpandgeving van han-delsfondsen of de overschrijving.

8. De overnemende vennootschap moet eender welke verdragen, handelsovereenkomsten en verbin-tenis-sen uitvoe-ren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedra-tgen, erin begrepen de contracten intuitu personae.

De contracten met melding van een uitdrukkelijke ontbindende clausule worden overgedragen aan de overnemende vennootschap, onder voorbehoud van een latere gerechtelijke beslissing.

9. De overnemende vennootschap zal alle overeenkomsten en verbinteniséen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, zoals deze overeenkomsten en verbintenissen op heden bestaan, en ze zal meer bepaald alle rechten van anciënniteit en andere rechten van de personeelsleden respecteren, volgens de termen, voorwaarden en modaliteiten van deze overeenkomsten en verbinte-'nissen.

10. De geschillen en eender welke vorderingen, gerechtelijke of niet worden gevolgd door de overnemende vennoot-schap, zowel als eiser dan als verweerder, die er het voordeel zal van hebben of er de gevolgen zal van dragen dit alles ter gehele en volledige kwijting van de overgenomen vennoot-schap.

11. De overdracht van het vermogen omvat in het alge-meen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen van de aan gang zijnde onteigeningen, persoonlijke garanties en deze waarvan de overgenomen vennoot-schap bevoordeeld is of titula-ris is om welke reden ook ten opzichte van derden waaronder de openbare besturen.

b) de last van gans het passief van de overgenomen ven-pootschap ten aanzien van derden erin begrepen het passief dat later zal voortvloeien uit de verplichtingen aangegaan voor de datum van huidig proces-verbaal, alsook de uitvoe-ring van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegen-over derden uit welken hoofde ook, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde niet meer kunnen aansprakelijk gesteld worden noch kunnen worden aangesproken.

12. De overdracht omvat eveneens alle archieven en boek-houdkundige documenten met betrekking tot de inbreng, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.

13. De huidige vennootschap wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de

overgenomen ven-pootschap inzake de belasting over de toegevoegde waarde.

Zoals hiervoor aangehaald wordt de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap

CLEROVAN boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende

vennootschap OLYMPIAN GAMES bepaald op één januari tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap CLEROVAN gedaan, komen voor rekening

van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES, en de sinds-dien verworven resultaten zullen in de

rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap CLEROVAN vanaf heden op te bestaan.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende zaakvoerders van de vennootschap CLEROVAN

1° mevrouw MICHIELS Mieke, nationaal nummer 721101-110-91, wonende te 9451 Haaltert-Kerksken,

Ferdinand Van Hoeymissenstraat, 40.

2° de heer DE CLERCQ Tom, nationaal nummer 750419-169-88, wonende te 9420 Erpe-Mere, Driepikkel,

3.

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening, za! worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

1° De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES tot uitvoering van de genomen beslissingen.

2° Vermits alle aandelen van de overgenomen vennootschap CLEROVAN op naam zijn worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap OLYMPIAN GAMES om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap CLEROVAN te vernietigen.

"

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Katrijn EECKHOUT te 9300 Aalst, Sint Jobstraat, Bus 3/1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondememingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Huidige machtsverlening geldt zowel voor huidige overnemende vennootschap als voor de overgenomen vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) notaris Edgard Van Oudenhove

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van het proces-verbaal dd 2.10.2013

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r ~ s

u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

06/08/2013
ÿþ Mod Word lia

~~~?

~^~~~j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de (3'

GRIFFIE RECHTBANK

11111 1!!11J11.1

~ 6

kU~ ~OY~

2 ~u~. ~~w

DENDERMONDE

Griffie

Ond*rnomingonr: ¢430.460J59

Benaming

(voluit) ; Olympian Games

verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 102/A-S45UHAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging voorstel tot geruisloze fusie

VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 28 juni 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootsch n hebben het initiatief genomen een fusie tot

stand te bre tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermo mn zowel de rechten als

de verplichtingen,amndouvememendevannookschaptotgnxolghaaft.ondüovaeænkomotigdmbosnhUddnQon van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

 de overnemende vennootschap O|ympien Games NV, met maatschappelijke zetel te 0450 Goo|Vurt, Stationsstraat 162/A. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0430.460.759;

 de overgenomen vennootschap Clerovan 8V8A, met maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A, ingeschreven in het mchtsporoonenragister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0461.063.863.

Voornoemde bestuurso verbinden zich wederzijds om alles te doenwatlnhunmmuhtU0tmathatuog

op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wenselijkheid van de fusie zowel vanuit juridisch als vanuit economisch oogpunt

Gezien binnen Clerovan BVBA de activiteiten zijn stopgezet en de Olympien Games NV een zelfde gelijksoortig doel heeft als de overgenomen vennootschap wenst men de huidige structuur te vereenvoudigen door Clerovan BVBA door Olympien Games NV op te slorpen.

De voorgestelde fusie kadert binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur waarbij belangrilke besparingen op het vlak van administratiekosten, boekhouding, jaarrekening, kunnen gerealiseerd worden.

Cp termijn moet dit leiden tot een efficiöntere en meermiddelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

Vanuit deze overwegingen, besluiten de raad van bestuudzaakvoordernmm Olympien Gomes NV en Clerovan BVBA dat het in het belang is van beide vennootschappen om tot deze geruisloze fusie over te gaan.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W.Venn.)

2.1.1. Identificatie van de overnernende Vennootschap

Oprichting

Olympien Games NV werd opgericht op 10 februari 1987 bij akte verleden voor notaris André Cordonnier,

kantoor houdend te Seraing. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7

maart 1987 onder het nummer 870307-61; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik JB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwccrdigen

ti

..

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 15 maart 2002 bij akte verleden voor notaris Alain van den Berg, kantoor houdend te Seraing en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 april 2002 onder het nummer 20020413-533;

 16 februari 2012 bij akte verleden voor notaris Edgard Van Oudenhove, kantoor houdend te Haaltert en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2012 onder het nummer 2012-0307/0051466.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 124.000,00 EUR. Het is verdeeld in 500 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de uitbating van kansspelinrichtingen klasse II of speelautomaten hallen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in betrekking staan met haar doel of die van aard zijn de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven en overgaan tot de aankoop, verkoop, verhuur en uitbating van handelsfonds alsook de handel in bieren beoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle akten en handelingen verrichten die nodig

d1D of nuttig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Bestuur en vertegenwoordiging

r., De vennootschap wordt bestuurd door:

e  mevrouw Michiels Mieke, gedelegeerd bestuurder;

 de heer De Clercq Tom, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het

e ondernemingsnummer 0430.460.759.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 de heer Michiels August Willy, Wijngaardstraat 36A, 9451 Kerksken : 75 aandelen;

 Speelhal.net NV (O.N. : 0440.906.471), Stationsstraat 162A, 9450 Haaltert : 425 aandelen.

2.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

r+ Oprichting

NClerovan BVBA werd opgericht op 26 juni 1997 bij akté verleden voor notaris Annick Dehaene, kantoor

ó houdend te Gent. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 juli 1997 onder het nummer 970717-439; hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

p Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 23 april 2009 bij akte verleden voor notaris Edgard Van Oudenhove, kantoor houdend te Haaltert en

gepubliceerd In de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2009 onder het nummer 2009-05-

'9 11/0066211.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 25.000,00 EUR. Het is verdeeld in 1.000 aandelen op naam

{DL zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft ais doel:

,l De handel, onder al zijn vormen, van café- en gezelschapsspelen, lunaparken, kansspelinrichtingen klasse

:r.73 Il, kansspelen, muziekinstallaties, automaten in de horecasector en in het algemeen van alle daarmee verband houdende zaken en bedrijven, zoals het uitbaten van café, brasserie, en andere horecabedrijven.

De verrichtingen in rechtstreeks of ónrechtstreeks verband met de aankoop, het plaatsen, de uitbating van automatische spelen, electronische spelen, caféspelen, biljarten, de herstelling en onderhoud van deze apparaten, de organisatie van alle onderhoudsdiensten, zonder dat hetgeen voorafgaat zou beperkend zijn.

Alle aannemingen, onderaannemingen, uitvoeringen en herstellingen ervan, de studie, de fabricatie, het vormen, de in- en uit- en doorvoer van alle producten of artikelen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best voorkomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,

ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een

gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 mevrouw Michiels Mieke, zaakvoerder;

 de heer De Clercq Tom, zaakvoerder.

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het

ondernemingsnummer 0461.063.863.

Vennoten

De huidige enige vennoot van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is:

 Olympien Games NV (O.N, : 0430.460.759), Stationsstraat 162A, 9450 Haaltert :1.000 aandelen (100%).

2.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2e W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

2.3. Bijzondere rechten (art, 719 3o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

2.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2.5. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van enig onroerend goed.

2.6. Fiscale verklaringen

De raad van bestuur/zaakvoerders van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de

bedoeling is om de hierbij geplande geruisloze fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing, van (voor zover van

toepassing):

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

artikel 211 en 212 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

3. Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

3.1.1. Algemene beschrijving

BVBA Clerovan BVBA  goedgekeurde jaarrekening per 31/12/2012

ACTIVA

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar (vennootschapsbelasting) : EUR 1.206,03

Liquide middelen : EUR 218.055,12

Totaal : EUR 219261,15

PASSIVA

Eigen vermogen : EUR 218.759,41

Schulden op ten hoogste 1 jaar (leveranciers) : EUR 501,74

Totaal : EUR 219.261,15

3.1.2. Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van enig onroerend goed.

3.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie geen wijzigingen aangebracht te worden.

3.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

"

I. . 'r

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouderslvennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris,

3.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur/zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring eind augustus zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 juni 2013, te Haaltert, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Aan mevrouw Katrijn Eeckhoudt wordt hierbij door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van , Koophandel.

Katrijn Eeckhoudt

Lasthebber

16/04/2013
ÿþ NIM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111!1121111 J1111 un

bel

a.

Br Sta

Ondernemingsnr : 0430.460.759

Benaming

(voluit) : OLYMPIAN GAMES

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 162A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER(S)

Uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 03/04/2013 blijkt volgende beslissing

1. Ontslag bestuurder(s)

De Vergadering ontslaat met onmiddellijke ingang volgende bestuurder;

- Dhr. Budo Pascal, wonende Kabei 48 te 3800 Sint-Truiden.

Hij krijgt ontlasting voor zijn mandaat.

Mieke Michiels

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12304-0417-014
02/07/2012
ÿþ 1,.1ad Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

III 11I UI 1II It1 II 1H 11

*iaiiseis*

bel a; BE Sta

GP,iF F1E

VÉ'. l,l ; ~rJ cr k_ IiAÎ " : D F I-

2 1 MM 2012

Ondernemingsnr : 0430.460.759

Benaming

(voluit) : OLYMPIAN GAMES

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; STATIONSSTRAÀT 162A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER(S)

Uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d.18/06/2012 blijkt volgende beslissing :

1, Benoeming bestuurder(s)

De Vergadering benoemt met ingang van vandaag als bestuurder voor een periode van zes jaar ;

- Dhr. Budo Pascal, wonende Kabel 48 te 3800 Sint-Truiden.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Mieke Michiels

Gedelegeerd bestuurder

07/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 3 FEB. 2012

DENDE I ENDE



11111111111111111111111111111111 111

*12051466*

be

B st

Ondernemingsnr 0430.460.759

Benaming

(voluit) : OLYMPIAN GAMES

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 162/A - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANVAARDING N1UWE TEKST STATUTEN

Tekst : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  AANVAARDING NIEUWE'. TEKST STATUTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op zestien februari tweeduizend en twaalf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, j ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de' naamloze vennootschap "OLYMPIAN GAMES", met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 162/A, volgende; beslissingen heeft genomen : 1° De vergadering heeft bevestigd dat bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in gezegde bijlage van achttien januari daarna onder nummer 12015463, de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar huidig adres.

2° De vergadering heeft vastgesteld dat alle aandelen reeds op naam zijn en werden ingeschreven in het! aandelenregister op eenendertig december twee duizend en elf, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd na inzage van het aandelenregister

3° De vergadering heeft beslist dat de jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden ieder jaar de; vijftiende van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de' volgende werkdag plaats.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande genomen beslissingen alsook reet: de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de vergadering beslist een nieuw tekst van de; statuten te aanvaarden, waaruit wordt overgenomen hetgeen volgt :

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "OLYMPIAN GAMES".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat, 162/A.

Hij mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur die gemachtigd is bij notariële akte de statutenwijziging die er uit voortvloeit te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000), vertegenwoordigd'; door vijfhonderd aandelen zonder melding van nominale waarde, volledig onderschreven en volstort.

Artikel 7  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van' die inschrijving worden certificaten afgegeven, aan de houders van aandelen op naam. Elke: aandelenoverdracht zal slechts effect sorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring: van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na' het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering de jaarvergadering de

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de vijftiende juni om tien uur voor de uitvoering van

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft

volgende werkdag plaats.

4° De vergadering heeft beslist de franse tekst van de statuten af te schaffen.

5° De vergadering heeft beslist alle machten te verlenen aan de raad van bestuur

huidige statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard Van Oudenhove

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 16.2.2012

- coördinatie van statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

i Voorbehouden aai+i het Belesch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2012 : LG158141
21/06/2011 : LG158141
09/06/2010 : LG158141
08/06/2009 : LG158141
12/06/2008 : LG158141
13/06/2007 : LG158141
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0344-016
01/07/2005 : LG158141
18/06/2004 : LG158141
14/06/2004 : LG158141
03/07/2003 : LG158141
04/07/2001 : LG158141
27/06/1998 : LG158141
18/11/1994 : LG158141
07/03/1987 : LG158141
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.08.2016 16463-0155-037

Coordonnées
OLYMPIAN GAMES

Adresse
KORTE KEPPESTRAAT 23, BUS 6 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande