OMNI CONGRESS INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OMNI CONGRESS INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.569.726

Publication

11/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

NEERGELEGD

0 2 OKT, 2013

RÇBANK VAN

KQ DEL TE GENT

1111131~~I596III,131115),1j1,131115),1j1.11,1,1111*

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernem ings nr : 0873.569.726

Benaming

(voluit): OMNI CONGRESS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 ZULTE, KERKSTRAAT 21/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op achttien september tweeduizend dertien, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Deinze op 24 september 2013, boek 511, blad 27, vak 7, ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), de ee. Inspecteur, Colombie Koen, Adj.-Financieel Assistent.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNI CONGRESS INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Kerkstraat 21IA, en met ondernemingsnummer 0873.569.726, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 22 juli 2013, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 15 juli 2013.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 augustus 2013 opgesteld door de CVBA A Audit, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de Heer Frank Graré, in zijn hoedanigheid van aansprakelijk vertegenwoordiger, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:

"in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de BVBA OMNI CONGRESS INTERNATIONAL, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Kerkstraat 21A, een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 juli 2013  zijnde minder dan drie maanden voordien - opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 18.527,63 E. Het netto-actief bedraagt 15.527,63 E.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. (getekend)

Antwerpen (Berchem), 22 augustus 2013

A Audit cvba

Frank Graré,

Aansprakelijk vertegenwoordiger,"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNI CONGRESS INTERNATIONAL" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerders van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerders, de Heer Mark De Belle, de Heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Zij zullen de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kunnen zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn,

Hun opdracht is kosteloos.

De zaakvoerders stellen vast dat de vennootschap al haar activa en passiva ten gelde heeft gemaakt. De balans vertoont hierdoor enkel nog een banksaldo tegenover eigen vermogen. De totale activa van de vennootschap (volledig bestaande uit gelden op de zichtrekening) volgens balans bedragen achttienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro drieënzestig eurocent (18.527,63 ¬ ) en een totale schuld tegenover derden ad drieduizend euro (3.000,00 ¬ ). De vennootschap heeft derhalve een eigen vermogen van vijftienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro drieënzestig eurocent (15.527,63 ¬ ).

De aandeelhouders, zoals vermeld, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, zijnde de vereffeningskosten.

De aandeelhouders, zoals vermeld, verklaren dat zij de activa zullen overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de verdeling ervan onder de drie aandeelhouders,

De aandeelhouders verklaren dat zij alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten. Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING -. SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, ons ondergetekende werkende notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Omni Congress International" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde aandeelhouders, het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, voor hun beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Omni Congress International" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9870 Zulte, Kerkstraat 211A.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de BVBA Devoldere Consulting, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Esdreef 15, vertegenwoordigd door de Heer Rik Devoldere, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-'de dien-isten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-'teiten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van indeplaat-sstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

NEERGELEGD

0 2 OKT, 2013

RÇBANK VAN

KQ DEL TE GENT

1111131~~I596III,131115),1j1,131115),1j1.11,1,1111*

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernem ings nr : 0873.569.726

Benaming

(voluit): OMNI CONGRESS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 ZULTE, KERKSTRAAT 21/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op achttien september tweeduizend dertien, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Deinze op 24 september 2013, boek 511, blad 27, vak 7, ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), de ee. Inspecteur, Colombie Koen, Adj.-Financieel Assistent.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNI CONGRESS INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Kerkstraat 21IA, en met ondernemingsnummer 0873.569.726, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 22 juli 2013, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 15 juli 2013.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 augustus 2013 opgesteld door de CVBA A Audit, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de Heer Frank Graré, in zijn hoedanigheid van aansprakelijk vertegenwoordiger, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:

"in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de BVBA OMNI CONGRESS INTERNATIONAL, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Kerkstraat 21A, een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 juli 2013  zijnde minder dan drie maanden voordien - opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 18.527,63 E. Het netto-actief bedraagt 15.527,63 E.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. (getekend)

Antwerpen (Berchem), 22 augustus 2013

A Audit cvba

Frank Graré,

Aansprakelijk vertegenwoordiger,"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNI CONGRESS INTERNATIONAL" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerders van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerders, de Heer Mark De Belle, de Heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Zij zullen de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kunnen zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn,

Hun opdracht is kosteloos.

De zaakvoerders stellen vast dat de vennootschap al haar activa en passiva ten gelde heeft gemaakt. De balans vertoont hierdoor enkel nog een banksaldo tegenover eigen vermogen. De totale activa van de vennootschap (volledig bestaande uit gelden op de zichtrekening) volgens balans bedragen achttienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro drieënzestig eurocent (18.527,63 ¬ ) en een totale schuld tegenover derden ad drieduizend euro (3.000,00 ¬ ). De vennootschap heeft derhalve een eigen vermogen van vijftienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro drieënzestig eurocent (15.527,63 ¬ ).

De aandeelhouders, zoals vermeld, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, zijnde de vereffeningskosten.

De aandeelhouders, zoals vermeld, verklaren dat zij de activa zullen overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de verdeling ervan onder de drie aandeelhouders,

De aandeelhouders verklaren dat zij alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten. Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING -. SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, ons ondergetekende werkende notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Omni Congress International" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de hiervoor vermelde aandeelhouders, het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, voor hun beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Omni Congress International" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Mark De Belle, de heer Herman De Gezelle en de Heer Geert Hollanders, voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9870 Zulte, Kerkstraat 211A.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de BVBA Devoldere Consulting, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Esdreef 15, vertegenwoordigd door de Heer Rik Devoldere, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-'de dien-isten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-'teiten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van indeplaat-sstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.08.2012, NGL 05.11.2012 12632-0220-011
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.08.2009, NGL 18.08.2009 09519-0311-011
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.08.2008, NGL 08.10.2008 08755-0332-011
22/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 04.08.2007, NGL 16.10.2007 07772-0158-011
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 05.08.2006, NGL 19.10.2006 06841-0096-010

Coordonnées
OMNI CONGRESS INTERNATIONAL

Adresse
KERKSTRAAT 21A 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande