ONE STONE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ONE STONE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.672.221

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0335-014
29/08/2014
ÿþVoor-behoude aan hei Belgisc Staatsbh

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondern em ingsn r : 0501.672.221 Benaming

(voluit) : One Stone

(verkort) :

111111111

*14162183*

I MONJTEUq BELGE 1 NEERGELEGD

2 2 -08- 2014 0 6 AU6. 2014

. GfáCH STAATSBLA RECHTBANK VAN

KOOPHAF+} ZE GENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Berkenhof 13, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Algemene Vergadering dd. 4 juni 2014

Met éénparigheid van stemmen beslist de Algemene Vergadering d.d. 4 juni 2014 te benoemen tot bestuurders en dit vanaf 4 juni 2014 :

- mevrouw Marleen Strubbe, Jagersdreef 6, 3210 Linden

- mevrouw Stéphanie 't f=eft, Molenstraat 3bis, 9830 Sint-Martens-Latem

Horst Remes

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ! -s©-i 9, 9.

Benaming

(voluit) : One Stone

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berkenhof 13, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 20 november 2012 , blijkt dat

1. De heer REMES Horst, geboren te Gent op 21 oktober 1970, nationaal nummer 7010.21-047.87,; gehuwd met Mevrouw An Verhoeven, onder het stelsel van scheiding van goederen, wonende te 9820 Merelbeke, Berkenhof 13.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EMPTORES", met maatschappelijke zetel te' 9820 Merelbeke, Berkenhof 13. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0884.877.451.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Eeman, te Gent op 7 november 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 november daarna, onder het nummer 06173807.

Waarvan de statuten tot op heden nog niet werden gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer REMES Horst, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, zoals blijkt uit de statuten van voormelde oprichtingsakte.

NV "One Stone" opgericht hebben, door inbreng in geld -¬ 65.000,00 volstort ¬ 65.000,00 ten belope van 65.000 aandelen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door:

- de Heer Remes Horst, voornoemd, ten belope 58.500 van aandelen

de bvba Emptores, voornoemd, ten belope van 6.500 aandelen

Artikel 1 . RECHTSVORM - NAAM,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-'noot-schap. Zij draagt de benaming "One Stone".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Berkenhof 13.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en ---depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land, uitsluitend in eigen naam en voor eigen; rekening:

Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van management-advies, juridisch advies, het verrichten' van consultingwerkzaam-heden en projectmanagement en in het algemeen aile daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve' hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigd-heden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat, van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende: wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking,

Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

Het verriohten van alle handelingen die leiden tot het verstrekken van service, dienstverlening, bemiddeling,

opleiding, , consultancy,. ontwikkeling en ., engineering in , de ,breedste , zin .van het woord, met . betrekking tot Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

:---~----,

NEERGELEGD

30 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPIIANU iE GENT

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

automatisatie, burotica, robotica, telecommunicatie, informatie, CAD, CAM en elektronica, artificiële intelligentie, informatie-verwerking en informatiebehandeling, evenals alle aanverwante toepassingsgebieden, die onder welke vorm dan ook van voormelde toepassingsgebieden gebruik maken, zowel in binnen- als buitenland.

Ondersteunen en of zelf uitvoeren van sommige aktiviteiten zoals lezingen, seminaries en dergelijke meer.

Ontwikkeling, ontwerp, fabricatie, herstelling, verkoop, verhuring, aankoop, import, export, groothandel, kleinhandel van goederen.

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informati-isering ervan, Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegen-'woordiger, tussenpersoon, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, bureau voor consignatie, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welk danige deelactiviteiten.

De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeehkundig uitbreiden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbinn+tenissen als tot waar-borg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-'streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen

Artikel 5, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 65,000,00 (vijfenzestig duizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 65.000 (vijfenzestig duizend) aande-ilen, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfenzestigduizendste van het kapitaal vertegen-woordi-igen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Eike aandelen-overdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrij-iving in het re-gister van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorde-~ringen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-ibaar. De onverdeel-ide eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-len verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-'reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder bence-men om de betrok-'ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-'ker(s).

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGA-TIES EN WARRANTS.

a) Goedkeuring

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van de algemene vergadering beslissend met ten minste drielvierden van de aandelen,

Indien de overgang 'ingevolge overlijden' van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de aandeelhouders overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de raad van bestuur, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de aandeelhouders in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden.

b) voorkooprecht

Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de andere

aandeelhouders zoals hierna uiteengezet.

c) kennisgave voorkooprecht

- De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna de "kandidaat-overdrager" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd) in de hierboven vermelde volgorde. Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden

- De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de instantie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De voorkoopgerechtigde grootste aandeelhouder kan zijn voorkooprecht uitoefenen voor de geheelheid van de aangeboden aandelen.

De overige voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht.

d) Uitbreiding voorkooprecht

Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld hiervoor.

Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun Voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 3.4, tweede alinea, de zaakvoerders daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde termijn inlichten.

e) Overnameprijs

Deze dient te worden betaald overeenkomstig de gangbare overdrachtsregelen, hetzij een aan te duiden schatter in gemeen overleg, of bij gebrek daaraan aan te duiden door rechtbank zetel. Schatter die de waarde van de aandelen zal bepalen op basis van het eigen vermogen zoals blijkt uit laatst goedgekeurde jaarrekening verhoogd met tweemaal de gemiddelde cash-flow van de laatste drie jaar. Cash flow is gedefinieerd als het resultaat van het boekjaar verhoogd met de niet kaskosten zoals afschrijvingen, minderwaarden, voorzieningen. Behoudens onderling akkoord over andere waardering.

f) Uitoefening voorkooprecht

Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen,

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoeder.

Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis

g) Volgrecht

Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die, eigenaar word(t)(en) van vijfentwintig procent (25 %) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf aan de kandidaat-ovememer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-ovememer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere aandeelhouders zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden ais deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer(s).

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-overnemers) wensen in te gaan, stellen de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door de raad van bestuur

Indien alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd

Indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, dan moet de hierboven beschreven voorkoopprocedure toegepast worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk.

h) Volgplicht

Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die, eigenaar word(t)(en) van vijfentwintig procent (25 %) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen eisen, mits hij vooraf van de kandidaat-overnemer(s) een schriftelijke verbintenis hiertoe heeft bekomen, dat deze kandidaat-overnemer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere aandeelhouders zouden bezitten, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-ovememer(s). Deze kandidaat overdrager wordt geacht en is meerdeheidsaandeelhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-overnemer(s) wensen in te gaan, stellen de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door de raad van bestuur.

indien aile voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-overnemer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd

Indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel van de kandidaat overnemer ingaan, dan moet de hierboven beschreven voorkoopprocedure toegepast worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk voor alle aandelen aan de voorwaarden van de kandidaat-ovememer (ikv volgplicht). Bij gebrek hieraan krijgt volplicht volle uitwerking.

i) Intrekking aanbod

De kandidaat-overdrager kan een aanbod intrekken, zolang geen andere aandeelhouder kennis heeft gegeven aan de kandidaat-overdrager van zijn voornemen om zijn voorkooprecht uit te oefenen. De bedoelde intrekking is slechts rechtsgeldig vanaf het ogenblik dat de kandidaat-overdrager de begunstigden van het voorkooprecht bij wijze van kennisgeving hiervan heeft ingelicht

j) Sanctie bij overtreding

Iedere overdracht die wordt verricht in strijd met de bepalingen van onderhavig artikel zal aanleiding geven tot de betaling door de overdrager aan de overige aandeelhouders (die niet bij de transactie zijn betrokken) van een schadevergoeding gelijk aan de waarde van de overgedragen aandelen, niet een minimum gelijk aan vijftig (50%) van de verkoopprijs (die het voorwerp uitmaakt van de overtreding) per aandeelhouder (zonder dat deze laatste gehouden is de geleden schade te bewijzen), en onverminderd het recht van iedere aandeelhouder om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samen-ige-ssteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso-'nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene verga-dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan" tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statu-iten - krach-stens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te heb-Lben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vaca`+ture voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vaca-'ture te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontsten-tenis van benoeming of bij afwe-aziglheid vart de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betref-'fen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUIT'VOR'MiNG.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedele-'geerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste -- behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of -le-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel-matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buiten-'land, op de plaats aangeduid in de oproeping,

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn/haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's verte-igenwoor'digen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmach-'ten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte-'gen-swoor'digd is, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn. Indien deze voor-'waarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroe-'pen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vorige vergade-ring voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of verte-gen-woordigd zijn, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of verte-gen-woordigde bestuurders, en bij onthou-ding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga-dering voorzit door-slagge-ivend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Op verzoek van één of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar alle bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere plaats vermeld in het document, De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document.

De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Indien de goedkeuring van alle bestuurders niet binnen vijftien kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Deze schriftelijke procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennoot-schappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelij-ke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven,

De besluiten van vergaderingen van de raad van be-stuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden ge-hecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig onderte-kend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-breide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzcn-dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-houden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden vcor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen, De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel,

De overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of vol-macht-dragers, al dan niet aandeel-houders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken-men.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig verte-genwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-be-stuur'der, aange-wezen door de raad van bestuur. Een gede-le-geerde bestuurder is evèn-eens bevoegd om de ven-moot-schap te verte-gen-woordi-gen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennoot-schap tevens geldig ver gen-woordigd door een gevol-machtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzon-dere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-'gen-'woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste woensdag van de maand juni te 20.00 uur,

Artikel 33. BOEKJAAR - -JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van be-stuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelich-ting op. Deze documenten warden

overeen-komstig de wet opge-'steld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wet-telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

' één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algeme-ne vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders be-noemd:

1/ De heer REMES Horst, geboren te Gent op 21 oktober 1970, nationaal nummer 70.10.21-047.87,

gehuwd met Mevrouw An Verhoeven, onder het stelsel van scheiding van goederen, wonende te 9820

Merelbeke, Berkenhof 13.

2/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EMPTORES", met maatschappelijke zetel te

9800 9820 Merelbeke, Berkenhof 13.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0884.877.451. Vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Remes Horst, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2018,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-lui-dende beslissing van de

algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR

Is bijééngekomen de raad van bestuur en heeft benoemd tot gedelegeerd bestuurder

De heer Remes Horst, voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR,

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 2013

EERSTE JAAR-VERGADERING.

De eerste jaarvergade-ring zal gehouden worden in het jaartweeduizend en veertien.

AANSTELLING EXTERNE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Remes Horst , voornoemd, aan te stellen als externe

vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd; expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

{

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 13.06.2016 16183-0398-013

Coordonnées
ONE STONE

Adresse
BERKENHOF 13 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande