O'NEILL RETAIL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O'NEILL RETAIL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.420.132

Publication

08/05/2014
ÿþmod 11.1

(1rl,i I~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I11u11Qnnipj1u11111w

NEERGELEGD ~

Z 5 APR. 2014

VAN

Kadi~û~LT~

Ondernemingsnr : 0435.420.132

Benaming (voluit) : O'Neill Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drongenstationstraat 2

9031 Gent (Drongen)

: Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  SCHRAPPING ZETELVERMELDING  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE HET BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN

AANGAANDE DE ALGEMENE VERGADERING  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN  (HER)BENOEMING ZAAKVOERDERS  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Antan Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twee april tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het 15=0 registratiekantoor Antwerpen 1 op zeven april 2014, Bladen: drie Verzendingen: nul Register 5 boek 216 blad 5 vak 4, Ontvangen registratierechten: vijftig euro

Voor de adviseur wn de adjunct fiskaal deskundige De Beider Mieke";

:. BLIJKT dat:

- de statuten aangaande het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap gewijzigd werden in de zin zoals hierna bepaald:

"De vennootschap wordt bestuurd daar minstens twee zaakvoerders,

Bij elke benoeming van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering aan de betrokken zaakvoerder hetzij de hoedanigheid van 'zaakvoerderA" hetzij de hoedanigheid van "zaakvoerder B" toe te kennen.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, dient aan één zaakvoerder de hoedanigheid van zaakvoerderA te worden toegekend en aan één zaakvoerder de hoedanigheid van zaakvoerder B,

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd, dient aan minstens twee zaakvoerders de hoedanigheid van zaakvoerderA te worden toegekend en aan minstens één zaakvoerder de hoedanigheid van ;_ zaakvoerder B.

Onder de hierna vermelde "bestuursbevoegdheid" wordt verstaan : "de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is':

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, beschikt deze individueel handelend over de bestuursbevoegdheid.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, beschikken zij gezamenlijk handelend over de bestuursbevoegdheid en dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te kunnen besluiten.

Indien er drie of meerzaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, waarbij de bestuursbevoegdheid toekomt aan het college van zaakvoerders, dat, onverminderd navolgende statutaire bepalingen, beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.;:

Het college van zaakvoerders beslist door de meerderheid van zijn leden, doch met inbegrip van mintens één zaakvoerder B.

ii Net college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer ten minste de

meerderheid van zijn !eden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering, waaronder minstens één 1.

zaakvoerder B.

Een zaakvoerder die verhinderd is, kan bij schriftelijke volmacht een andere zaakvoerder belasten om hem

te vertegenwoordigen voor een bepaalde vergadering. Elke zaakvoerder kan slechts één andere zaakvoerder

, vertegenwoordigen.

Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen overeenkomstig de hiervoor vermelde

bepalingen. In geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het college treft, met het oog op een doelmatige werking, de regelingen die hij nuttig achten legt deze "

i zonodig vast in het huishoudelijk reglement.

,: Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zijde bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige :, verdelingvan takenkan aan of door derden niet worden tegen_geworpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad



Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-zaakvoerder.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerderA gezamenlijk handelend met een zaakvoerder B.

indien er drie of moer zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door hetzij alle zaakvoerders gezamenlijk handelend hetzij een zaakvoerderA gezamenlijk handelend met een zaakvoerder B,

De zaakvoerder(s) ka(u)n(nen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 11 in fine hiervoor'

- de statuten gewijzigd werden op het vlak van de (werking van de) algemene vergadering, in het bijzonder (i) het vraagrecht van de vennoten en (ii) de mogelijkheid tot elektronische deelname en tot stemmen op afstand per brief of langs elektronische weg, in de zin zoals hierna bepaald:

Elke vennoot kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, Vennoten die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot te controleren.

De vennoot die er gebruik van wenst te maken, moet (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

Vennoten kunnen vóór de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, langs elektronische weg op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor gebruik maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelt en dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor naamloze vennootschappen.

De zaakvoerders) za(u)l(len), overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een vennoot die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd

De zaakvoerders en de (eventuele) commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde kalenderdag vóór de algemene vergadering ontvangen.".

- herbenoemd werd tot zaakvoerder A : de heer HAITINK, Willem Herman, wonende te Van Eeghenstraat 157-2, 1071 GB Amsterdam, Nederland;

- benoemd werd tot zaakvoerder A: de heer COBBEN Sven, wonende te ; wonende te Zaanmarkstraat 28, 4811RL Breda, Nederland

- benoemd werd tot zaakvoerder B : de heer TRUiJEN, Peter Johannes Michiel, wonende te Sweelincklaan 62, 3723 JG Bilthoven, Nederland.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur en nemen een ingang op twee april tweeduizend veertien.

Krachtens artikel '12 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door door hetzij aile zaakvoerders gezamenlijk handelend hetzij een zaakvoerder A gezamenlijk handelend met een zaakvoerder B,

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : Securex Ondernemingsloket go-Start, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 5355 en haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD ;

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flh11 IIIIYInlnllll IIIII n

"19104795+

13 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr: 0435.420.132

Benaming (voluit) : O'Neill Retail Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drongenstationstraat 2

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :BIJZONDERE VOLMACHT

Uit de notulen van het college van zaakvoerders van 24 april 2014, blijkt dat:

- de heer Willem Herman HAITINK , wonende te Van Eeghenstraat 157-2, 1071 GB Amsterdam, Nederland; en de heer Sven COBBEN, wonende te Dillenburgstraat 103, 4835 EB Breda;

aangesteld werden ais bijzondere gevolmachtigden, aan wie bij wijze van delegatie, die op elk ogenblik en zonder opgave van redenen, kan worden ingetrokken door de zaakvoerder(s), de volledige individuele; vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt verleend om voor de hierna vermelde handelingen van dagelijks; bestuur namens de vennootschap op te treden

Aldus zullen de gevolmachtigden alle handelingen en verrichtingen mogen stellen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te treffen, de tussenkomst van de zaakvoerder(s) niet rechtvaardigen.

Inzonderheid is bepaald dat iedere gevolmachtigde, alleen handelend de bevoegdheid heeft om BINNEN ;: DE PERKEN HIERVOOR UITEENGEZET IN ALGEMENE ZIN, en HIERNA IN HET BIJZONDER GESPECIFICEERD, namens de vennootschap:

1/ De gewone briefwisseling, alle gangbare akten, overeenkomsten, volmachten, berichtgevingen, bevestigingen, memoranda, verklaringen en certificaten en soortgelijke documenten te ondertekenen.

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, te verhandelen.

3/ Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zen-: dingen van allerlei aard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

4/ Inventaris op te maken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

5/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, salaris, gratificaties, extra bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

6/ Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en alle schrappingen uit het de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen.

7/ De vennootschap te vertegenwoordigen bij aile publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of luchttransport, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijksinstituut voor sociale zekerheid.

8/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de raad van bestuur te verzorgen.

9/ Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoor opgesomde bevoegdheden en voor een duur die hij zal bepalen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat

1/ in zoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van niet meer dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), zij geldig door de gevolmachtigde kunnen worden gesteld of aangegaan; doch in zoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen deze handelingen niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigde; de hiervoor bedoelde tegenwaarde zal worden vastgesteld aan de hand van (i) het bruto door de vennootschap te betalen jaarsalaris wanneer het arbeidsovereenkomsten betreft; (ii) het jaarlijkse contractbelang vermenigvuldigd met de duur van het contract;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

(iii) de waarde van het totale project voor zover het betrekking heeft op projecten; of (iv) de waarde van een eenmalige verplichting die wordt aangegaan bij een overeenkomst of een project;

2/ de ondertekening van documenten op het gebied van financiering, bankieren, M&A-transacties, verzekeringen en autoleasing niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigde, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde verrichting en ongeacht of deze handeling het kader dagelijks bestuur al dan niet overtreft;

3/ alle vastgoed verhandelingen, aile akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar onroerend patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van kwijting indien zij opheffing van hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren en akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigde, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde verrichting en ongeacht of deze handeling het kader dagelijks bestuur al dan niet overtreft. - volmacht verleend werd aan mevrouw Marseen Blondeel, medewerkster van notarisassociatie Van Bael, Holvoet, & Verhaert te Antwerpen, woonplaats kiezend te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 65, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsook de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kortom zorg te dragen voor de naleving van alle openbaarmakingsformaliteiten vereist door het Wetboek van vennootschappen, inzake alle akten en/of processen-verbaal van onderhavige vennootschap aangaande de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MAILEEN BLONDEEL - LASTHEBBER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- notulen van het college van zaakvoerders dd. 24/04/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 29.08.2014, NGL 02.09.2014 14570-0087-036
26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 28.08.2013, NGL 25.08.2014 14451-0373-036
07/08/2013
ÿþ,re2, Mod Word 11,1

D al In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0435.420.132

Benaming

(voluit) : O'Neill Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Catriestraat 18, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de beslissingen van de zaakvoerder dd. 26 juni 2013 blijkt dat de zaakvoerder heeft beslist om, met ingang van 1 juli 2013, de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alsook de vestigingseenheid met nummer 2.040.545.943, te verplaatsen van 9031 Drongen, Antoon Catriestraat 18 naar 9031 Drongen, Drong enstationstraat 2.

Verder blijkt dat de zaakvoerder volmacht heeft gegeven aan de heer Barthold Boreel om in naam en voor rekening van de vennootschap, zorg te dragen voor de publicatie van de voormelde beslissing en in het bijzonder het ondertekenen van de publicatiformulieren I en II,

Tenslotte stelde de zaakvoerder de medewerkers van Acerta Ondernemingsloket (met kantoor te 2610 Wilrijk, Groenenborgerlaan 16) aan als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Voor eensluidend uittreksel,

De heer Barthold Boree!

Bijzonder gevolmachtigde

 4-Le_ egJe_t-J6i.wt. ce2kuce4cle4.

NEERGELEGD

2 9 MU 2ije

c_CIC~'i" ifPi~h VAN!~f-I TFC;F~;r

t:

;-. ~c~

imeggillgo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 12.07.2012, NGL 31.07.2012 12371-0141-042
23/07/2012
ÿþ Mod PDF 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaia9ass

Ondernemingsnr : 0435.420.132 Benaming (voluit) : O'Neill Retail Belgium

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

LitLE:GD

12 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL ~  T

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Catriestraat 18 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming Commissaris Tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 10/02/201.2

De algemene vergadering herbenoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Filip Lozie, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 januari 2014 dient goed te keuren.

Willem Herman Haitink

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2012
ÿþMod word 11.1

IIMI:111311

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

IN

E St

r

i iiiuiimidiiii 11

*12091833*

NEERGELEGD

0 8 MEI 2012

RECHTI~~AN

KOOPHA` GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.420.132

Benaming

(voluit) : O'Neill Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent, Antoon Catriestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de besluiten van de enige vennoot handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd, 20 april 2012 blijkt dat de de enige vennoot het ontslag heeft aanvaard van de heer Dirk Paul Arisse als enige zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 30 april 2012.

Tevens blijkt uit de besluiten dat de enige vennoot heeft beslist om de heer Willem Herman Haitink, wonende te Van Eeghenstraat 157-2, 1071 GB Amsterdam, Nederland, te benoemen tot enige zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 30 april 2012. Het mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Tevens vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen.

Tenslotte heeft de enige vennoot beslist mevrouw Sofia Geertje Petra de Groot te belasten met de ondertekening van de formulieren I en Il met het oog op de neerlegging en publicatie van de hiervoor genomen beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de registratie in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend verklaard,

Mevrouw Sofia Geertje Petra de Groot

Bijzonder Gevolmachtigde

re..erce,ese3C5 . ~ %" (\.scz__C.Y"\-4c,

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/03/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2011, GGK 10.02.2012, NGL 22.03.2012 12070-0001-044
22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 10.02.2012, NGL 16.02.2012 12038-0582-035
20/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 11111111 1

*11141834*

bel

ai BE

Sta

NEERGELEGD

08 SEP. 2011

RECGFiº%ffiè`K V:a\

KOOPH " OEI_C,EtiT

Ondernemingsnr : 0435.420.132

Benaming

(voluit) : O'Neill Retail Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Catriestraat 18, 9031 Drongen

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Uit de besluiten van de enige vennoot de dato 5 augustus 2011 blijkt dat de enige vennoot beslist heeft om het ontslag van de heer Jan Eimar Valdmaa als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 juli 2011' te aanvaarden.

De enige vennoot beslist tevens om niet in de vervanging van de heer Valdmaa te voorzien.

Voorts heeft de enige vennoot beslist om mevrouw Sanna Hoek te belasten met de ondertekening en neerlegging van de formulieren I en Il met het oog op de neerlegging en de publicatie van voornoemde beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de registratie in de Kruispuntbank van. Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

Sanna Hoek

Bijzonder gevolmachtigde

Hierbij werden neergeled:

- de besluiten van de enige vennoot de dato 5 augustus 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1:? JUNI 2011

RECHTBANK VAN

~s , `I'lLrI:aNT



Luik B



111111111111111!01111

V A

beh

aa

Be!

Ste





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0435.420.132

Benaming

(voluit) : O'Neill Retail Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent, Antoon Catriestraat 18

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de besluiten van de enige vennoot handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 12 mei 2011 blijkt dat de de enige vennoot het ontslag heeft aanvaard van de heer Adriaan Johannes Theodoor Kaaks en de heer Amrish Devchand Shah als zaakvoerders van de vennootschap met ingang van 15 maart 2011.

Tevens blijkt uit de besluiten dat de enige vennoot heeft beslist om de heer Dirk Paul Arisse, wonende te Snoeklaan 179, 2215 XE Voorhout, Nederland en de heer Jan Einar Valdmaa, wonende te Brucknerstrasse 7, 91074 Herzogenaurach, Duitsland, te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap met ingang van 15 maart 2011. De mandaten zijn onbezoldigd en van onbepaalde duur.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Tevens vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen.

Tenslotte heeft de enige vennoot besloten mevrouw Sanna Hoek te belasten met de ondertekening en neerlegging van de formulieren I en Il met het oog op de neerlegging en publicatie van de hiervoor genomen beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de registratie in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend verklaard,

Bijzonder Gevolmachtigde, Sanna Hoek

eveps).4-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

22/11/2010 : GE152092
30/07/2010 : GE152092
10/11/2009 : GE152092
02/09/2009 : GE152092
28/04/2009 : GE152092
04/03/2009 : GE152092
17/12/2008 : GE152092
01/12/2008 : GE152092
22/08/2008 : GE152092
18/07/2008 : GE152092
05/06/2008 : GE152092
23/05/2008 : GE152092
11/12/2007 : GE152092
23/07/2007 : GE152092
03/11/2006 : GE152092
15/02/2006 : GE152092
12/07/2005 : GE152092
02/06/2005 : GE152092
15/07/2004 : GE152092
15/10/2003 : GE152092
04/07/2003 : GE152092
17/07/2002 : GE152092
24/07/2001 : GE152092
09/05/2001 : GE152092
16/12/2000 : GE152092

Coordonnées
O'NEILL RETAIL BELGIUM

Adresse
DRONGENSTATIONSTRAAT 2 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande