ONLINE EXPORT

Divers


Dénomination : ONLINE EXPORT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.704.675

Publication

08/08/2012
ÿþt

j;~~~=~~~f Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 R 111111 CII N NI IIVN INIII

*iai3eaoo"

0 JUII.BRUSSe

2612

1

Ondememingsnr : OOC q,513etzamingSIC!(1`~ % `

(voluit) : DELICATESSEN ESPERANZA





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) : 1

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Omer de vidtslaan 6912 TE 1760 ROOSDAAt-

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Ondergetekenden : Earn dd" 0110512312 te RCOSina 1ecr ROOM

1.Zalra Esperanza Amoros, NN 930808 39813, wonende te 9900 Denderwindeke, Heirebaan 8

2.Dora Esperanza Marroquin, wonende te 9400 Denderwindeke, Heirebaan 8

3.Doris Lapez Marraqutn, Wanende te Santa Pola, C Virgen 16 PBJ, 6904085 P1704279ESP

Zijn overeengekomen om een cooperatieve vennootschap op te richten, met onbeperkte aansprakeiijkheid, waarvan de statuten ais volgt luiden:

TITEL I: NAAM--ZETEL--DOEL--DUUR

Artikel 1

De vennootschap zal bestaan met ais maatschappelijke naam: DELICATESSEN ESPERANZA

Bij elke beslissing van de bestuurders kan de maatschappelijke naam en/of de benaming van het uithangbord gewijzigd worden. Ais uithangbord zal de benaming DELICATESSEN ESPERANZA gebruikt worden.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel Is gevestigd te 1760 Roosdaal, Omer de vidtslaan, 69/2. Bij eenvoudige beslissing van de bestuurder(s) Kan deze overgebracht worden naar een andere plaats in Befgl of in het buitenland. Zij kan eveneens een uitbatingzetel eiders in België of in het buitenland vestigen.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon In de handel.

Het Inrichtten, beheren en uitbaten van één of meerder horecazaken, waaronder restaurants, pizzeria's, pasta zaken, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, bars, clubs, cafés, mlik-bars, bodega's en tavernes, brasseries, bistro's, "guest-housesi, hotels, motels, logementhuizen, evenals alle drank -- en eetgelegenheden, met of zonder alcoholhoudende dranken, alsook wijnbars, dancings en discotheken, nachtclubs, feestzalen, sport  en fitnesscentra, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zlchtkaarten, suikergoed artikelen, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieariikeien, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkioreartikeien zowel ais luxeartikelen.

Dit ailes los van het feit of de spijzen en dranken ter plaatste worden verbruikt, zowel als meegenomen door de klanten om de buiten de zaak te verbruiken.

Verhuring van feestzalen en tenten en het ter beschikking stellen van allerhande ruimten en dito materialen en materieel welke dit ook zou kunnen zijn.

De bereiding, de groot- en kleinhandel en In- en uitvoer van al dan niet bereide, koude en warme voedingswaren, vleeswaren en afgeleide producten, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

De handel in voertuigen, welke deze ook mogen zijn,

tje handel In . - en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector, alsook van aile automatische ontspanning -- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

Het verzorgen van de catering en uitzendkoks, traiteurdiensten alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.







Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t S Het inrichten van schouwspelen en evenementen van welke aard ook, zoals ballet  dans -- en toneelvoorstefltngen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen,

! 1 Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alfa andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen vetband houden.

Cons uiting in de horeca en aanverwante activiteiten. Het begeleiden en adviseren van derden bij de het inrichten en beheer van horeca en aanverwante bedrijven.

Het verlenen van culinair en keukenadvies. Lesgeven In horeca. Het geven van kookcursussen.

Vertaalwerk, copywriting, redactie en lay-out, uitgeven en publiceren van boeken geschriften betreffende voorgaande activiteiten en ondernemingen, in welke vorm en niet welk medium dit ook zou kunnen tot stand komen.

Het uitbaten van een dienstencentrum.

De productie en handel in materialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- ais de kleinhandel ervan.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaan-nemers of in cobrdinatie met onderaannemers, zowel ais commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, tussenpersoon, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private

ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken In het algemeen, zoals ondermeer Tele secretariaat

Aile immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede aile financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden ais syndicus van gebouwen.

De vennootschap mag dienaangaande alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen,

zowel in blote eigendom, in voile eigendom als in vruchtgebruik, verkopen, ruilen, uitbaten, beheren, huren en verhuren, alle gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen, veranderen, aile bouwmaterialen aankopen, verkopen, materieel huren en verhuren.

De vennootschap mag aile financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doe!, en belangen

nemen bij middel van associatie, inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een

andere wijze, en, in het algemeen, elle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel kunnen bevorde-ren.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de

vennootschap, ln casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

Het optreden ais beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen.

Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. Zij mag leningen toestaan aan haar zaakvoerders, aandeelhouders en aanverwante bedrijven. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buiteniand, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TITEL 2: KAPITAAL-- DEELBEWIJZEN  VENNOTEN VERANTWOORDELIJKHEID

Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimum ervan ïs bepaald op zesduizend euro (6000 E). Het beginkapitaal is verdeeld In 6000 deelbewijzen.

Aan Zaira Esperanza Amoros worden heden 2 000 st aandelen toebedeeld, aan Dora Esperanza Marroquin eveneens 2 000 st aaande[en, en aan Doris Lopez Marroquin ook 2 000 st aandelen.

Artikel 6

Het aantal deelbewijzen overeenstemmend met het minimum kapitaal zal op elk moment moeten onderschreven zijn.

De bestuurder of raad van bestuur stelt de verhouding vast tot dewelke de deelbewijzen moeten volstort worden en het ogenblik waarop de stortingen eisbaar zijn.

Er kunnen deelbewijzen van verschillende waarden gemaakt worden en waarvan versohillende rechten en plichten worden toegewezen.

Behoudens de hierna ingeschreven aandelen, zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven warden bij beslissing van de algemene vergadering, die de uitgifteprijs, het bij de Inschrijving te storten bedrag en, In voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen verschuldigde rente zal bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen vastgestelde termijnen, zulten van rechtswege en zonder enige ingebrokesteiling gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van tien procent per jaar vanaf de datum van eisbaarheld, onverminderd het recht van de vennootschap langs gerechtelijke weg de invordering van gans het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet stort uit te stuiten.

Het stemrecht toekomende aan de deelbewijzen, waarop de stortingen niet werden verricht, zat geschorst worden zolang deze stortingen, behoorlijk uitgeschreven en invorderbaar, niet zullen gedaan zijn.

Artikel 7

De aansprakelijkheid der vennoten is onbeperkt en hoofdelijk.

Artikel 8

Re deelbewijzen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, in geval van onverdeeldheid, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen tot één der mede-eigenaars te haren opzichte als eigenaar ervan zat zijn aangeduid.

Wanneer de deelbewijzen met vruchtgebruik zijn bezwaard, zal het stemrecht aan de vruchtgebruiker toebehoren, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar, in welk gavai het stemrecht zal geschorst worden, tot er één iemand wordt aangeduid om In de volledige rechten van de aandelen te Komen waarover de betwisting is ontstaan.

Artikel 9

De deelbewijzen kunnen aan de vennoten worden afgestaan onder levenden of overgedragen bij overlijden mits voorafgaandelijk goedkeuring van de algemene vergadering.

Zij kunnen daarentegen niet worden afgestaan of overgedragen zelfs met toestemming van de Algemene Vergadering of de raad van bestuur of bestuurder, aan derden, ook niet aan de erfgenamen en andere rechtverkrijgenden van de overleden vennoot, tenzij deze op het ogenblik van overlijden de hoedanigheid van vennoot bezaten.

De deelbewijzen kunnen echter worden afgestaan of overgedragen aan derden die vooraf, overeenkomstig de bepalingen van Artikel 10 hierna, als vennoot zijn aanvaard.

TITEL 3: VENNOTEN

Artikel 10

Zijn vennoten de ondertekenaars van deze akte, en de natuurlijke personen en rechtspersonen erkend ais vennoten door de algemene vergadering.

Deze personen dienen minstens één deelbewijs van de vennootschap te onderschrijven, begrepen zijnde dat onderschrijven ervan het aanvaarden van de statuten en van het reglement van inwendige orde inhoudt,

De vennootschap mag niet, met een speculatief doel, het lidmaatschap van nieuwe vennoten weigeren, tenzij deze de algemene toelatingsvoorwaarden niet vervuilen,

De toelating van de vennoot is vast te stellen door het plaatsen van de handtekening van het lid en de datum van zijn toelating in het register der vennoten.

Er wordt aan elk lid een nominatieve titel afgeleverd in de vormen voorgeschreven door de wet.

Elke vennoot mag slechts zijn ontslag aanbieden in de eerste tien maanden van het boekjaar.

Evenwel kan ontslag geweigerd worden zo dit als gevolg heeft dat de vennootschap in vereffening treedt of het bestaan van de vennootschap in het gedrang brengt.

De verantwoordelijkheid van de onislagnemende of uitgesloten vennoot eindigt pas bij het einde van het boekjaar tijdens hetwelk zijn ontslag is bekend gemaakt, tenware dit anders bij wet zou zijn bepaald.

De vennoten die ontslag nemen of hun recht van terugtrekking uitoefenen zijn gehouden het ontslag en de terugbetaling te ondertekenen in het Register van de vennoten. De vennoten zijn niet bezoldigd, zolang de algemene vergadering daarover bij gewone meerderheid geen andere beslissing neemt.

Artikel 11

Elke vennoot kan slechts uit de vennootschap worden gesloten, wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene aansluitingsvoorwaarden of zo hij daden stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De uitsluitingen worden uitgesproken door de Algemene Vergadering bij gemotiveerde beslissing, na de vennoot te hebben gehoord wiens uitsluiting wordt gevorderd, Een voor eensluidende kopie van het PV van uitsluiting wordt betekend bij gewone brief.

Artikel 12

Re ontslagnemende of uitgesloten vennoot heeft recht op terugbetaling van zijn deel zoals blijkt uit de balans van het boekjaar tijdens hetwelk hij zijn ontslag heeft gegeven, of zijn ontslag werd uitgesproken, zonder dat hem evenwel een deel van de reserves wordt toegekend. In geen geval kan hij meer bekomen dan wat hij stortte voor zijn deelbewijs.

Artikel 13

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring van een vennoot zullen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers slechts de waarde van de deelbewijzen ontvangen overeenkomstig hoger vermelde bepalingen.

Artikel 14

De vennoten en de rechthebbende of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen de vereffening van een vennootschap niet vorderen nog de verzegeling laten verrichten op de goederen der vennootschap, nog om Inboedelbeschrijving ervan verzoeken.

Zij moeten zich neerleggen wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de maatschappelijke boeken en geschriften en bij de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 4: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 15

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één bestuurder of indien er meerdere zijn, door een Raad

van Bestuur, af dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die hen steeds

kunnen afzetten zonder gehouden te zijn enige reden of vooropzegging te geven. De eerste bestuurders

mogen in de statuten worden aangeduid. Van zodra er drie bestuurders zouden zijn, wordt onder hen aan

afgevaardigde bestuurder benoemd.

Artikel 16

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene

Vergadering.

Artikel 17

In geval een plaats van bestuurder vrijkomt, ken de Algemene Vergadering voorzien In de vervanging.

Wanneer een bestuurder vervangen wordt, impliceert dit de beëindiging van het bestuurdersmandaat van de

voorgaande bestuurder.

Artikel 18

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste

zaterdag van de maand juni om 10 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Tevens Kan te allen tijde een vergadering worden bijeengeroepen over enige wijziging van de statuten te

beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor

de vergadering, voor zover deze oproepingstermijn niet bij wet zou worden aangepast, Evenwel mogen de

oproepingen per e mail, fax, of ander communicatiemiddel worden verzonden.

Artikel 19

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

De vaststelling van de jaarrekening ; De bestemming van beschikbare winst ; De wijziging van statuten;

De benoeming van de bestuurders ; De vaststelling van zijn vergoeding ; Het instelien van de

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting ; Aile zaken die haar zijn voorbehouden door

de wet of de statuten.

Artikel 20

Op deze vergadering hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun deelgerechtigheid.

Artikel 21

De copies of uittreksels dle nodig zijn om in rechte te treden, zuilen moeten getekend worden door de

bestuurder of raad van bestuur, tenware aan de ene bestuurder volmacht werd verleend door de algemene

vergadering en/of de Raad van bestuur.

Artikel 22

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde

jaar.

Artikel 23

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt cie raad van bestuur

of bestuurder de inventaris op.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste één twintigste van de nettowinst voor

de vorming van een reservefonds, tot dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

bereikt,

De algemene vergadering kan besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of aIs

dividend zal worden uitgekeerd en dit evenredig met de ingebrachte gelden. De betalingen worden gedaan op

het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur of bestuurder, binnen een jaar na de algemene

vergadering die tot de uitkering heeft besloten.

Wordt over de winstverdeling geen overeenkomst bereikt, zal de winst automatisch overgedragen worden

naar het volgende boekjaar.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering van vennoten bij afzonderlijke

stemming over de aan de bestuurder(s) te verlenen kwijting.

TITEL b: ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 24

Zijn er geen vereffenaars genoemd, dan Is (zijn) de bestuurder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is (zijn) van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen die de vereffening

aanbelangen.

TITEL 5 : OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMINGEN - VOLMACHT

Artikel 25

Het eerste boekjaar loopt vanaf datum oprichting tot 31/12/2012, De eerste algemene vergadering wordt

gehouden in 2013. Alles wat niet voorzien is in deze statuten, wordt geregeld dorer de heden of toekomstige

wettelijke bepalingen dienaangaande.

De vennootschap neemt alle verbintenissen, verplichtingen en aile activiteiten over, die sedert 1 april 2012

zijn ondernomen in naam en voor rekening van de bij deze akte opgerichte vennootschap, en dit bij

bekrachtiging door de bestuurder(s) of de raad van bestuur.

i

a r P

i , 1. }

Artikel 26

Na de statuten te hebben vastgesteld komen de vennoten bijeen en benoemen met eenparigheid van stemmen tot bestuurder(s) voor onbepaalde duur : Dora Esperanza Marroquin, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur daarover niet anders beslist,

Artikel 27

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BVBA Eggermont Boekhouding Eiskalltelt om, met mogelijkheid tot Indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Fod Financiën te verzekeren.

Getekend,

Zaira Esperanza Amoros Dora Esperanza Marroquin Doris Lopez Marroquin

In eigen naam in eigen naam in eigen naam

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : J e to : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het I3etgtsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ONLINE EXPORT

Adresse
HEIREBAAN 8 9400 DENDERWINDEKE

Code postal : 9400
Localité : Denderwindeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande