ONTHAAL EN OPVANGCENTRUM VOOR BUITENLANDSE NIET BEGELEIDE MINDERJARIGEN, AFGEKORT : JUNA

Association sans but lucratif


Dénomination : ONTHAAL EN OPVANGCENTRUM VOOR BUITENLANDSE NIET BEGELEIDE MINDERJARIGEN, AFGEKORT : JUNA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.990.185

Publication

27/11/2013
ÿþ MOO2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 - 9300 Aalst

Voorwerp akte : inbreng om niet van een algemeenheid (fusie), wijziging naam in Minor-Ndako 8i Juna

blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op negentien februari tweeduizend dertien "Geregistreerd negen bladen twee verzendingen te Dilbeek II de 1 maart 2013 Boek 605 Blad 93 Vak 12 Ontvangen: honderd euro (100,00 EUR) De Ontvanger ai. Wauters M." dat de gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen en raden van bestuur zijn bijeengekomen van:

1. de vereniging zonder winstoogmerk ONTHAAL- EN OPVANGCENTRUM VOOR BUITENLANDSE NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN, afgekort JUNA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Spaarzaamheidstraat 29, ingeschreven in hei; rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0464.990.185,

hierna genoemd "Juna", of "de inbrengende vereniging";

2.de vereniging zonder winstoogmerk MINOR-NDAKO, EEN ONTHAAL- EN' ORIËNTATIECENTRUM VOOR BUITENLANDSE NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN, afgekorte MINOR-NDAKO, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Vogelenzangstraat 76 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0473.486.593,

hierna genoemd "Minor-Ndako" of "de verkrijgende vereniging".

Deze vergaderingen en raden van bestuur namen volgende beslissingen:

Eerste besluit: goedkeuring van de inbreng om niet

1.1.Vaststelling dat alle wettelijke formaliteiten voldaan zijn

De bestuursorganen van de inbrengende vereniging Juna en de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, hebben overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, en de artikelen 670 en 770 van het Wetboek van Vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek vang Vennootschappen, een voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de inbrengende; vereniging in de verkrijgende vereniging opgesteld bij akte verleden voor ondergetekende notaris op; 18 december 2012, "Geregistreerd zes bladen vijf verzendingen te Dilbeek Il de 21 dec. 2012 Boek! 605 Blad 50 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger ai. (getekend) M. Wauters"

Dit inbrengvoorstel werd in hoofde van zowel de inbrengende als de verkrijgende vereniging neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Dendermonde en te Brussel en' 3 bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad ais volgt:

.- voor de inbrengende vereniging Juna onder nummer 13010249.

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GR11-1=1E RECHTBA R

VAN KOOPHANDEL

15 NOV, 2013

DENDERMONDE

Csiiffi~

©ndernemingsnr: 0464.990.185

Benaming

(voluit): Onthaal- en opvangcentrum voor buitenlandse niet-Begeleide minderjarigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

M062.2

voor de verkrijgende vereniging Minor-Ndako onder nummer 13001574,

De leden van de inbrengende vereniging erkennen een exemplaar van het inbrengvoorstel,

samen met de uitnodiging tot de huidige algemene vergadering ontvangen te hebben,

De algemene vergaderingen van de inbrengende vereniging Juna en van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako verklaren kennis genomen te hebben van het overzicht van de financiële situatie van de inbrengende vereniging Juna en van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako per 1 januari 2013 en van de beschrijving van de voor overdracht vatbare erfpachtrechten en onroerende goederen, nader beschreven in vcormeld fusievoorstel en stellen vast dat het vermogen van de betrokken verenigingen voldoende gekend was op het ogenblik van het fusievoorstel en dat de fusie vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan voldoende werden toegelicht en verantwoord in het fusievoorstel en het overzicht van de financiële situatie van de vzw.

Bijgevolg besluiten de algemene vergaderingen van de inbrengende vereniging Juna en van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako om de raad van bestuur van de inbrengende vereniging Juna te ontslaan van het opmaken van het omstandig schriftelijk verslag overeenkomstig artikel 761 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.2.Goedkeuring van de inbreng om niet van de algemeenheid van het vermogen van de inbrengende vereniging Juna in de verkrijgende vereniging Minor-Ndako

De algemene vergadering van de inbrengende vereniging Juna en de algemene vergadering en de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako keuren het voorstel goed van de "inbreng om niet" zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Dendermonde en van Brussel, onder de voorwaarden en modaliteiten in het inbrengvoorstel.

De inbrengende vereniging Juna opteert om conform de statuten van de vereniging en aile wettelijke bepalingen ter zake, en conform de Wet van 30 december 2009 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie (I1) (Belgisch Staatsblad van 15 januari 2010) om de 'inbreng om niet' van de algemeenheid, actief en passief in de verkrijgende vereniging Minor-Ndako te onderwerpen aan artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en de artikelen waarnaar het verwijst.

Het bestuursorgaan van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako heeft geen indicatie dat de financiële toestand van de inbrengende vereniging Juna in belangrijke mate op negatieve wijze zou afwijken van de laatst goedgekeurde jaarrekening.

1.3.Gevolgen van de inbreng om niet van de algemeenheid

Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van de inbrengende vereniging Juna en worden "om niet" ingebracht in de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, met ingang van 1 januari 2013. De verkrijgende vereniging Minor-Ndako aanvaardt de volledige overname van alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, van de inbrengende vereniging Juna door inbreng van de algemeenheid van de hiervoor genoemde fuserende vereniging conform de formule van inbreng om niet.

Alle verrichtingen vanaf deze datum door de inbrengende vereniging, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vereniging,

Het archief van de inbrengende vereniging Juna omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren worden door de verkrijgende vereniging Minor-Ndako in haar zetel bewaard.

Alle goederen (zowel roerend als onroerend), alle rechten en alle verplichtingen die niet in hoger gemeld inbrengvoorstel, boekhouding, jaarrekening of enig ander document zijn uitgedrukt en die toebehoren aan de inbrengende vereniging Juna zullen zowel ten voordele als ten nadele van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako overgenomen worden.

De inboedel en de uitrustingen van de inbrengende vereniging blijven ter beschikking van deze instelling, maar worden juridisch eigendom van de verkrijgende vereniging.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDQ' 2.2

De rechtsvorm en de zetel van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako blijft behouden.

In een later besluit van deze buitengewone algemene vergadering zal haar naam evenwel

gewijzigd worden naar "Minor-Ndako & Juna".

Het doel van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako blijft behouden.

De verkrijgende vereniging Minor-Ndako neemt de opdracht, het gezegde aantal leden en

alle rechten en plichten van de hiervoor genoemde inbrengende vereniging over.

1.4. Boekhoudkundige verwerkingen

De verrichtingen van de inbrengende vereniging Juna worden vanaf 1 januari 2013 geboekt in de boekhouding van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako,

De raad van bestuur van Minor-Ndako zal zorgen voor de boekhoudkundige verwerking van de inbreng om niet.

Alle activa en passiva die niet werden vermeld in de goedgekeurde jaarrekeningen van de inbrengende vereniging zullen ten bate of ten laste zijn van Minor-Ndako.

De voorzitter van de raad van bestuur van de inbrengende vereniging Juna verklaart dat de jaarrekening van 2012 van de inbrengende vereniging Juna nog niet kan voorgelegd worden.

Bijgevolg zal de jaarrekening van 2012 van de inbrengende vereniging Juna ter goedkeuring voorgelegd worden vande algemene vergadering van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, die alsdan eveneens zal beslissen over het verlenen van kwijting aan de bestuurders van de inbrengende vereniging Juna,

1.5. Engagementen van de verkrijgende vereniging

- ten opzichte van de begeleide jongeren

De verkrijgende vereniging Minor-Ndako engageert zich ten opzichte van de jongeren die begeleid of opgevangen worden in één van de betrokken vestigingen, dat de dienstverlening en ondersteuning gevrijwaard blijven,

-ten opzichte van het personeel

Alle personeelsleden (zowel de vastbenoemde als de tijdelijke personeelsleden) van de inbrengende vereniging Juna worden met al hun rechten en verplichtingen (anciënniteit) overgedragen naar de verkrijgende vereniging Minor-Ndako.

De Raad van Bestuur van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, verklaart in te zullen staan voor de "Dimona-aangifte" van de overgenomen personeelsleden.

Het personeel dat valt onder bijzondere regimes gaat over volgens de eigen regels die hiervoor gelden.

- ten opzichte van de subsidiërende en toezichthoudende overheden

De verkrijgende vereniging Minor-Ndako engageert zich ten opzichte van de subsidiërende en toezichthoudende overheden dat alle rechten en plichten die verbonden zijn aan alle erkenningsbesluiten, convenanten, vergunningen en overeenkomsten van welke aard ook aangegaan door de bij de fusie betrokken partijen overgenomen worden.

-naar leveranciers en sponsors

De verkrijgende vereniging Minor-Ndako engageert zich ten opzichte van leveranciers en sponsors om alle contractuele afspraken van hierboven vernielde fuserende verenigingen, van welke aard dan ook en volgens de schriftelijke bepalingen van de onderscheiden overeenkomsten na te komen.

Ingevolge de overgang onder algemene titel van geheel het vermogen van de inbrengende vereniging gaan alle schulden en schuldvorderingen zonder schuldvernieuwing over op de verkrijgende vereniging die jegens de schuldeisers en de schuldenaars in de rechten en de plichten van de inbrengende vereniging treedt,

Tevens omvat de vermogensovergang alle lopende overeenkomsten en contracten alsook aile immateriële bestanddelen eigen aan de activiteit van de inbrengende vereniging.

1.6. Beschrijving van de goederen onderworpen aan een bijzondere publiciteit

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bij deze algemeenheid zijn onder meer de erfpachtrechten op volgend onroerend goed

begrepen alsook alle door de erfpachter opgetrokken gebouwen en constructies, die ingevolge de

inbreng zullen overgaan naar de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, te weten :

Stad Aalst-tweede afdeling Aalst

De gebouwen met aanhorigheden op en met grond gelegen aan de Spaarzaamheidstraat

29,

kadastraal bekend wijk C nummer 582/R15 met een oppervlakte volgens titel en kadaster van negen are zes centiare (9a 6ca),

Tweede besluit: vaststelling van de ontbinding en vereffening van de inbrengende vereniging Juna

2.1. Ontbinding en vereffening

De buitengewone algemene vergadering van de inbrengende vereniging Juna stelt vast dat haar vermogen volledig is overgegaan naar de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, ten gevolge van de hoger goedgekeurde beslissing tot inbreng om niet.

Deze buitengewone algemene vergadering beslist dan ook tot de ontbinding van de inbrengende vereniging zonder aanduiding van een vereffenaar, gezien er op heden niets meer te vereffenen valt.

Het eventueel netto-overblijvend actief van de ontbonden vereniging zal overgedragen worden aan de verkrijgende vereniging Minor-Ndako.

2.2. Beëindiging van de mandaten van de bestuurders van de inbrengende vereniging

Juna

Ingevolge de ontbinding van de inbrengende vereniging wordt een einde gesteld aan de mandaten van alle voornoemde bestuurders van de inbrengende vereniging Juna.

Bij gebrek aan voorlegging van de jaarrekening van 2012 kan geen kwijting verleend worden aan de leden van de raad van bestuur van de inbrengende vereniging Juna.

De algemene vergadering van Minor-Ndako zal naar aanleiding van de beslissing nopens de goedkeuring van de jaarrekening van 2012 tevens beslissen nopens de kwijting van de bestuurders.

Derde besluit: aanvaarding van de nieuwe leden van de algemene vergadering van de

verkrijgende vereniging Minor-Ndako

De buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vereniging Minor Ndako besluit

om volgende leden van de algemene vergadering van de inbrengende vereniging Juna te

aanvaarden als bijkomende leden van haar algemene vergadering, met ingang van heden:

1.de Heer DE WITTE Paul, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Papestraat 26;

2.de Heer DE WITTE Stijn, wonende te 9451 Haaltert (Kerksken), Bergstraat 38;

3.Mevrouw EVENEPOEL Veerle, wonende te 9400 Ninove, Krepelstraat 36;

4.Mevrouw VANH1LDERSON Miet, wonende te 9406 Ninove (Outer), Smid Lambrechtstraat

81.

Vierde besluit: benoeming van de bijkomende bestuurders van de verkrijgende

vereniging Minor-Ndako

De buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako,

verruimd samengesteld ingevolge vorig besluit, beslist om volgende bijkomende bestuurders aan te

duiden, met ingang van heden voor een termijn van vier jaar:

1.de Heer DE WITTE Stijn, voormeld;

2.Mevrouw VANHILDERSON Miet, voormeld;

3. de Heer VAN LAECKE Erik, voormeld.

Vijfde besluit: wijziging van de naam in Minor-Ndako & Juna

M4D 2.2

Luik B - Vervolg

De buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako, verruimd samengesteld ingevolge een vorig besluit, beslist om de naam van de vereniging met ingang van heden te wijzigen in Minor-Ndako & Juna.

Bijgevolg besluit de vergadering om het artikel 9 van de statuten als volgt te vervangen: "Artikel 1. De vereniging wordt genoemd "Minor Ndako & Juna':"

Zesde besluit - machten

De leden de verkrijgende vereniging kennen aan de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging Minor-Ndako alle machten toe om alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze beslissingen, conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen ter zake.

De leden van zowel de inbrengende ais de verkrijgende verenigingen besluiten om aan ondergetekende notaris alle machten te verlenen om in uitvoering van de hierboven genomen besluiten de nodige publicaties te voorzien.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hendrik Van Eeckhoutit

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

À Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2013
ÿþ MOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 464.990.185

Benaming

(voluit) : Onthaal en opvangcentrum voor buitenlandse niet-begeldie

minderjarigen

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 9300 Aalst

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling AV en RVB

De Algemene Vergadering van vzw Onthaal en opvangcentrum voor buitenlandse niet-begeleide minderjarigen, heeft in haar vergadering van 18/12/2012 unaniem besloten:

1. Ontslag van leden

- De Winter Dirk, Kleine steenweg 34 te 920 Erpe

- Leenders Walter, Vredestraat 1, 9050 Gentbrugge

- Salehi Ali; Esplanadeprein 8/22, 9300 Aalst

- Silon Hilde, Korte Sint-Janstraat 23, 9300 Aalst

- Van Horebeke Katelijn, Sint-Elooisstraat 61, 9820 Merelbeke

- Van Impe Karlien, sint-Elooishof 9420 Burst

2. Ontslag van bestuurders

- De Winter Dirk, Kleine steenweg 34 te 920 Erpe

Leenders Walter, Vredestraat 1, 9050 Gentbrugge

Salehi Ali; Esplanadeprein 8/22, 9300 Aalst

- Van Horebeke Katelijn, Sint-Elooisstraat 61, 9820 Merelbeke

- Van Impe Karlien, sint-Elooishof 9420 Burst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13 046860*

11

Vo beho aan, Belg Staat 111111

DENDErckeNDE

IFFIE RIC,-iTBANK VAN K00:-" , ; DEL

16/01/2013
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar: 0464.990.185

Benaming

(voluit): Onthaal- en opvangcentrum voor buitenlandse niet-Begeleide minderjarigen

(verkort): Juna

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 - 9300 Aalst

Voorwerp akte : Neerlegging voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid

Tegelijk hiermee neergelegd: het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, verleden voor Meester I-lendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op achttien december tweeduizend en twaalf,

van het vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk ONTHAAL- EN OPVANGCENTRUM VOOR BUITENLANDSE NIET-BEGELEIDE MINDERJARIGEN, afgekort JUNA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Spaarzaamheidstraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te IJendermonde onder nummer 0464.990.185,

els algemeenheid in de vereniging zonder winstoogmerk MINOR-NDAKO met maatschappelijke zetel te 1070, Anderlecht, Vogelenzangstraat 76, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer; 0473.486.593,

overeenkomstig de procedure vernield in artikel 58 van de vzw-wet en de artikelen 670 en 770 van het Wetboek van vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TEUR BELGE

-01- 2013

CH STAATSBLAD

VAN KOOPHAND~L

2 8 DEC. 2012 iT.'ENDERPAC».'DE

Griffie

{

11111111111" i3o I~I~ II~II IaIIs til MON

* ELGIS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



" iaiossse

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHAND'L

0 if JUNi 2012

DEND ONDE

 3i1 lE '

Ondernemingsnr : 464.990.185

Benaming

(voluit) : Onthaal en Opvangcentrum voor buitenlandse niet beggeleide minderjarigen

{verkort) : Juna

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Spaarzaamheidstraat 29 9300 Aalst

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen

De Algemene Vergadering van de vzw Juna heeft op 19 maart 2012 unaniem besloten:

het ontslag van volgende bestuurders te aanvaarden:

1) Paul De Witte Papestraat 26, 9320 Aalst

2) Willy Vijverman Lefèvrestraat 23, 9300 Aalst als nieuwe bestuurder te benoemen:

1) Stijn De Witte Bergstraat 38 9451 Kerksken

2) Karlien Van lmpe Oude Aardenweg 40/5 9300 Aalst

als voorzitter aan te stellen: Walter Cornelis Hersinkstraat 7, 9420 Erpe-Mere

als secretaris aan te stellen: Karlien Van Impe, secretaris, Oude Aardenweg 40/5 9300 Aalst

Walter Comelis, voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

f IIlI lII f11f f 11f If f 111f 11111 111fl 11111 flIf 111

" 11081462"

GRJFFlE FM,C H~ ,-L32"-k-vK

VAN f4O')iJi-!A.PDEL

I MEI 2011

®EtfG,r~ te oiuiD5r-~

9 . .

Ondernemingsnr : 464.990.185 . ! ;-

Benaming

(v0luitf :

(verkort) "

Rechtsvorm :

Onthaal en opvangcentrum voor buitenlandse niet begeleide minderjarigen

Juna

VZ w

Zetel : Spaarzaamheidstraat 29 9300 Aalst

Onderwerp akte : ontslag raadslid

Het ontslag van Mevr Van Horebeke Katelijne RR 7104204757 nats raadslid uit de vzw Juna wordt door de Algemene vergadering met ingang van 21/03/2011 unaniem aanvaard.

Op de laatste btz van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme Ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ONTHAAL EN OPVANGCENTRUM VOOR BUITENLANDSE N…

Adresse
SPAARZAAMHEIDSTRAAT 29 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande