ONZE ZORG

BV CVBA


Dénomination : ONZE ZORG
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 607.943.936

Publication

14/04/2015
ÿþ ',And Wortl 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIt11.1IM~IVMNIM

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Gtom 9(-11.q3

Benaming

(voluit) : ONZE ZORG

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent dedato 18 maart 2015, neergelegd ter griffie vópr registratie, dat tussen;

1/ De heer DE JAEGHERE, STIJN MAURICE, geboren te Roeselare op 25 juni 1981, (rijksregister nummer 81.06.25-209.08), identiteitskaart nummer 591-4976858-84, echtgenoot van mevrouw VEROUGSTRAETE, VINCIANE, hierna genoemd, wonende te 9032 Gent, Evergemsesteenweg 60.

21 Mevrouw DEJAEGHERE, RINA ANNA, geboren te Moorslede op 3 september 1960 (rijksregister nummer 60.09.03-096.70), identiteitskaart nummer 591-1816856-51, echtgenote van de heer DE JAEGHERE, LUC PAUL, wonende te 8890 Moorslede, Mandellaan 39.

31 De heer SNAUWAERT, JELLE NICO, geboren te Brugge op 1 april 1988 (rijksregister nummer 88.04.01171.26), identiteitskaart nummer 591-8161886-20, wonende te 9900 Eeklo, Boetaere 34 bus 1

-een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ONZE ZORG"

- zij haar maatschappelijke zetel heeft te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 60;

-de vennoot-'schap wordt opgericht voor onbeperkte duur;

-zij als maatschappelijk doel heeft:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Algemene activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening voor haar rekening mogelijk te maken en te bevorderen, van verpleegkunde in het algemeen en in het bijzonder in rust- en verzorgingstehuizen, serviceflats, en thuisverpleging. Zij zal dit doel verwezenlijken door toedoen van personen hiertoe bevoegd en erkend, die de verpleegkunde zullen beoefenen onder hun persoonlijke professionele verantwoordelijkheid en met de inachtname van de plichtenleer hierop van toepassing, doch optredende namens en voor rekening van de vennootschap.

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of onder welke vorm dan ook, zo in België als in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen met een gelijkaardig of aanvullend beroep of maatschappelijk doel.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen, Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden.

Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan _kunnen bevorderen.. De_ .varnQotschap_ mag _betrokken_zijn. bij__wijze_van_ïnbreog,._samensmelting, op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

O 2 -04- 2015 LGISCH STAATSSLA

NE ER G E L E G D

2 4,-03- 2015

RECHTdagiTi VAN

ICOOPHANDIûI rFN'r'

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

-Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd en veranderlijk, met uitzondering van het in volgende paragraaf vastgelegd vast gedeelte.

Het vast gedeelte ervan bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen van de categorie A en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Naast de aandelen die de inbrengen vertegenwoordigen, kan geen enkel ander soort van effecten onder welke benaming dan ook worden uitgegeven.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen A, tot haar bedrag hierboven bepaald.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door de aandelen B. Het veranderlijk gedeelte bedraagt duizend euro (¬ 10.000,00) vertegenwoordigd door duizend (10.000) aandelen van de categorie B.

De vennoten worden met betrekking tot de door hen gehouden aandelen A, Vennoten A genoemd; met betrekking tot de door hen gehouden aandelen B, Vennoten B genoemd.

De aandelen A en de aandelen B genieten dezelfde rechten en voordelen, behoudens uitdrukkelijk anders luidende bepalingen van deze statuten en van de aandeelhoudersovereenkomst.

-Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt;

1/ De heer DE JAEGHERE STIJN, voornoemd, schrijft in op:

- 7.800 aandelen van de categorie A, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van zevenduizend achthonderd euro (¬ 7.800);

- 3.900 aandelen van de categorie B, dewelke hij volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend negenhonderd euro (¬ 3.900);

2/ Mevrouw DEJAEGHERE RINA, voornoemd, schrijft in met gelden die de wederbelegging vormen van eigen gelden op:

- 6.600 aandelen van de categorie A, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van zesduizend zeshonderd euro (¬ 6.600);

- 3.300 aandelen van de categorie B, dewelke hij volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300);

3/ De heer SNAUWAERT JELLE, voornoemd, schrijft in op:

- 5.600 aandelen van de categorie A, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5.600);

- 2.800 aandelen van de categorie B, dewelke hij volstort door inbreng van een bedrag van tweeduizend achthonderd euro (¬ 2.800).

-Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Mits inachtneming van het vast gedeelte van het kapitaal, kan het kapitaal gewijzigd worden hetzij door het aanvaarden van nieuwe vennoten, hetzij door de uittreding of de uitsluiting van bestaande vennoten, hetzij door de inschrijving op nieuwe aandelen door de bestaande vennoten, hetzij door de opname van reserves in het maatschappelijk kapitaal, hetzij door de terugbetaling van kapitaal, hetzij door kapitaalvermindering ter aanzuivering van verliezen.

De uittreding en de uitsluiting van vennoten wordt geregeld in de artikelen 14 en 15 van onderhavige statuten,

ln de andere gevallen gebeurt een wijziging van het maatschappelijk kapitaal ingevolge een beslissing van de algemene vergadering. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer de beslissing daartoe wordt genomen met inachtneming van de drie/vierden (%) aanwezigheid van de aandeelhouders A en een drie/vierden (3/4) de meerderheid van de stemmen van de aandeelhouders A

Indien bij de eerste oproeping van deze algemene vergadering geen drie/vierde (3/4-de) van de aandeelhouders per categorie A aanwezig was, kan een tweede algemene vergadering na veertien (14) dagen beslissen met een aanwezigheid van een/tweede (1/2-de) per aandeelhouderscategorie A afzonderlijk en een drievierde (3/4-de) meerderheid van stemmen van de aandeelhouders A.

In geval van kapitaalverhoging met uitgifte van nieuwe aandelen worden de uitgifteprijs en de voorwaarden van uitgifte vastgesteld door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

Een wijziging van het maatschappelijk kapitaal door inschrijving op nieuwe aandelen door bestaande vennoten gebeurt in verhouding tot de respectieve deelneming van iedere vennoot in het maatschappelijk kapitaal, rekening houdend met haar eigen categorie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien één of meer vennoten van hun recht op inschrijving op nieuwe aandelen niet of slechts gedeeltelijk

wensen gebruik te maken, worden de overblijvende aandelen tussen de overige vennoten verdeeld in

verhouding tot het respectieve deelneming in het maatschappelijk kapitaal,

Nieuwe vennoten kunnen slechts worden aanvaard na voorafgaande goedkeuring door de raad van bestuur

volgens de regels voorzien in artikel 12 van onderhavige statuten.

-Aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam en worden geregistreerd in het register van de vennoten.

-Storting op aandelen.

Door het inschrijven op een aandeel gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag

ervan te storten.

Elk aandeel moet onmiddellijk worden volstort voor de helft. Ingeval nieuwe aandelen worden uitgegeven

met een uitgiftepremie, dient deze uitgiftepremie onmiddellijk en volledig te worden volstort op het ogenblik van

de inschrijving op de aandelen.

Bijstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. Aan de

vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief of tegen ontvangstbewijs kennis gegeven met opgave van een

rekeningnummer waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of

storting dienst te worden gedaan. Elke storting wordt in het register der vennoten aangetekend met vermelding

van de datum van betaling.

-Overdracht van aandelen onder levenden.

De aandelen zijn vrij overdraagbaar tussen vennoten.

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen aan een derde indien deze derde voldoet aan de

voorwaarden om vennoot te worden en in deze hoedanigheid aanvaard

wordt door de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid van de stemmen. Deze

overdrachtsregeling geldt eveneens voor de erfgerechtigden van overleden vennoten en rechtsopvolgers van

een vennoot-rechtspersoon, bij faillissement of kennelijk onvermogen of door ontbinding van de vennoot-

rechtspersoon,

Indien de erfgenamen of rechtsopvolgers niet over de vereiste hoedanigheid beschikken om vennoot te

worden of niet worden aanvaard als vennoot, kunnen zij niet de vereffening vorderen maar hebben zij recht op

een scheidingsaandeel, overeenkomstig hetgeen hierna bepaald.

-Overgang van aandelen bij overlijden overige rechtverkrijgenden.

De aandelen van een overleden vennoot gaan niet over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden. De

erfgenamen of zijn rechtverkrijgenden hebben evenwel recht op vergoeding zoals bepaald bij de uittreding van

een vennoot.

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een vennoot kunnen onder geen beding

tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, noch het leggen van zegels op de goederen en waarden van

de vennootschap uitlokken, noch de in vereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar

vermogen vorderen.

De aangelegde onbeschikbare reserve mag aangesproken worden voor de uitbetaling van de erfgenamen

of rechtverkrijgenden, indien de raad van bestuur dit beslist bij gewone meerderheid.

-Register van vennoten,

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister gehouden, waarvan elke vennoot inzage kan

nemen.

In het aandelenregister wordt aangetekend:

De naam, de voornamen, en de woonplaats van elke vennoot

Het aantal aandelen en haar soort dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en

de terugbetalingen, met opgave van de datum,

De overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum,

De datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot

De gedane stortingen;

De opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van aandelen en voor

de terugneming van stortingen werden aangewend.

De raad van bestuur wordt belast met de inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van

documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn. Zij vinden plaats in volgorde van hun

datum van voorlegging.

-Vennoten.

Zijn vennoot:

1) de ondertekenaars van deze akte, hierna en hierboven "oprichters" genoemd,

2) de natuurlijke of rechtspersonen die door het bestuursorgaan als vennoot worden aanvaard

overeenkomstig de statutaire bepalingen,

Nieuwe vennoten moeten door een 3/4de meerderheid van het bestuur worden voorgedragen en worden

aanvaard door een 314de meerderheid van de aandelen A.

De toetreding van een vennoot wordt geakteerd door het ondertekenen van het aandeelhoudersregister.

De weigering toetreding van een nieuwe vennoot moet niet gemotiveerd worden tegenover de nieuwe

vennoot.

-Aansprakelijkheid.

De vennoten zijn enkel gehouden ten belope van het bedrag van hun inschrijving op het kapitaal van de

vennootschap.

i_ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Er bestaat tussen hen geen solidariteit, noch ondeelbaarheid.

-Uittreding van vennoten (artikel 14 van de statuten).

14.1. Algemene regel. Behoudens de beperkingen voorzien in de artikelen 14.2. en 14.3. van onderhavige

statuten, staat het een vennoot vrij om uit de Vennootschap te treden in de hierna opgesomde omstandigheden

en op de hierna bepaalde wijze:

(a) een vennoot, natuurlijke persoon respectievelijk vennootschap, kan in principe in alle omstandigheden vrijwillig uittreden, in welk geval hij geacht wordt een nieuwe kandidaat-vennoot voor te dragen die zijn taken binnen de Vennootschap zal overnemen.

(b) een vennoot - natuurlijke persoon die de leeftijd van 65 jaar bereikt heeft, kan wegens pensionering vrijwillig uit de Vennootschap treden, en dit ongeacht of hij een nieuwe kandidaat-vennoot die zijn taken binnen de Vennootschap zal overnemen, voorgedragen heeft of niet, en ongeacht of de algemene vergadering deze kandidaat al dan niet goedkeurt, De vennoot - rechtspersoon kan vrijwillig uit de Vennootschap treden, en dit ongeacht of hij een nieuwe kandidaat-vennoot die zijn taken binnen de Vennootschap zal overnemen, voorgedragen heeft of niet en ongeacht of de algemene vergadering deze kandidaat al dan niet goedkeurt, indien de natuurlijke persoon die de vennoot - rechtspersoon controleert, de leeftijd van 65 jaar bereikt heeft. 14.2. Enkel uittreding mogelijk tijdens de eerste zes maanden van elk boekjaar. Een vennoot kan bovendien slechts uittreden gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Het verzoek van de vennoot om vrijwillig uit te treden dient dan ook per aangetekend schrijven ter kennis van de raad van bestuur gebracht te worden gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar.

Een verzoek tot vrijwillige uittreding gedurende de laatste zes maanden van het boekjaar zal slechts geacht worden te zijn meegedeeld in de eerste zes maanden van het volgende boekjaar.

14.3. Verbod van daling van het maatschappelijk kapitaal tot minder dan het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal en verbod van daling van het aantal vennoten beneden het minimum aantal vennoten, De uittreding van een vennoot is verder enkel toegestaan

" indien het maatschappelijk kapitaal daardoor niet daalt tot beneden het bedrag van het in de statuten bepaald vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, en

" indien het aantal vennoten daardoor niet herleid wordt tot minder dan drie.

14.4. Kennisgeving van de uittreding van de vennoot. De vennoot die wenst uit te treden, moet zijn voornemen tot uittreding per aangetekend schrijven kenbaar maken aan de raad van bestuur.

Binnen de veertien dagen na ontvangst van het aangetekend schrijven ex artikel 14.4., lid 1, van de statuten dient de raad van bestuur een algemene vergadering der vennoten bijeen te roepen.

Binnen dezelfde periode stelt de raad van bestuur een schriftelijk en omstandig advies op, waarin zij haar standpunt ten aanzien van de vraag tot uittreding uiteenzet en waarin zij eventuele bijkomende voorwaarden van uittreding voorstelt.

De kennisgeving, evenals het schriftelijke en omstandig advies van de raad van bestuur, dient gevoegd te worden bij de uitnodiging tot de algemene vergadering.

Binnen de drie maanden na de kennisgeving ex artikel 14.4., lid 1, van onderhavige statuten dient de algemene vergadering te beraadslagen en te beslissen over deze uittreding.

De algemene vergadering heeft enkel de bevoegdheid om de uittreding van de vennoot te weigeren, indien door de uittreding van de betrokken vennoot de beperkingen, zoals voorzien in de artikelen 14.2. en 14.3. van onderhavige statuten, geschonden zouden worden.

Indien een vennoot vrijwillig wenst uit te treden in de zin van artikel 14.1.(a) van de statuten en hij een kandidaat-vennoot voordraagt die zijn taken binnen de Vennootschap zal overnemen, dan dient de algemene vergadering over de toetreding van de kandidaat-vennoot als nieuwe vennoot te beslissen. -

De beslissing tot goed- of afkeuring van de uittreding van een vennoot wordt door de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid der stemmen zij het dat de A  vennoten hiermee unaniem dienen in te stemmen, en met dien verstande dat minstens de helft plus één van de vennoten die samen minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal plus één aandeel vertegenwoordigen, en tevens alle A-vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd dienen te zijn.

Het besluit tot afkeuring van de uittreding van een vennoot dient gemotiveerd te worden.

Zowel de uittredend vennoot als de overige vennoten worden van de beslissing van de algemene vergadering ingelicht door de raad van bestuur, en dit per aangetekend schrijven. In bijlage bij het betrokken aangetekend schrijven wordt een afschrift van de notulen van de algemene vergadering gevoegd.

14.5.De regeling inzake het scheidingsaandeel bij uittreding wordt bepaald in een afzonderlijke

aandeelhoudersovereenkomst. ç

-Uitsluiting van de vennoten (artikel 15 van de statuten)

15.1. Algemene regel. Een vennoot kan uitgesloten worden wegens gegronde redenen.

Louter exemplatief en niet limitatief wordt als een gegronde reden beschouwd, met name:

(e) niet-naleven van de statuten en huidige statuten;

(b) de niet-gemotiveerde en ontijdige opzegging door een vennoot van de samenwerkingsovereenkomst;

(c) de beëindiging van de dienstverleningsovereenkomst wegens wanprestatie van de vennoot,

15.2. Procedure tot uitsluiting van een vennoot. De raad van bestuur beslist tot het opstarten van de procedure van uitsluiting tegen een bepaalde vennoot door de bijeenroeping van de algemene vergadering die als enig orgaan bevoegd is om over de voorgestelde uitsluiting te beslissen.

Uiterlijk één maand vóór de algemene vergadering gedurende dewelke over de uitsluiting beslist zal worden, wordt de vennoot per aangetekend schrijven in kennis gesteld van de beslissing van de raad van bestuur om de procedure van uitsluiting tegen hem op te starten en wordt hem het met redenen omkleed advies tot uitsluiting overgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In hetzelfde aangetekend schrijven wordt de vennoot verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur, en dit uiterlijk acht (8) dagen vôér de betrokken algemene vergadering.

Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

De algemene vergadering kan enkel rechtsgeldig over de voorgestelde uitsluiting beraadslagen, indien de vennoten in kennis gesteld werden van de gebeurlijke schriftelijke opmerkingen van de vennoot omtrent zijn voorgestelde uitsluiting.

De algemene vergadering beslist met unanieme instemming van alle A-vennoten, met dien verstande dat minstens de helft plus één van de vennoten die samen minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal plus één aandeel vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd dient te zijn.

Voor de toepassing van onderhavige bepaling wordt onder het begrip "alle overige vennoten" begrepen alle vennoten van de Vennootschap, met uitzondering van de vennoot, over wiens uitsluiting er beslist dient te worden op de betrokken algemene vergadering.

Het besluit tot uitsluiting dient gemotiveerd te zijn, is onherroepelijk en wordt vastgesteld in de notulen die ondertekend worden door twee bestuurders, evenals door de voorzitter van de algemene vergadering en de vennoten die erom verzoeken,

De notulen vermelden de feiten waarop de uitsluiting gebaseerd is. De uitsluiting wordt overgeschreven in het register van aandelen en binnen de vijftien dagen wordt een eensluidend afschrift ervan aangetekend toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

15.3.De regeling inzake het scheidingsaandeel bij uitsluiting wordt geregeld in een afzonderlijke aandeelhoudersovereenkomst.

-Artikel 16 van de statuten: Samenstelling en werkwijze van de Raad van Bestuur,

16.1.De raad van bestuur van de Vennootschap zal worden samengesteld door minstens twee (2) bestuurders. Deze bestuurders zullen worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van A-Aandelen, de dagelijks bestuurder of voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd uit deze 2 bestuurders.

16,2.De houders van A-Aandelen zijn te allen tijde gerechtigd om in totaal 2 (twee) (rechts)personen voor te dragen voor benoeming tot bestuurder van de Vennootschap door de algemene vergadering van de Aandeelhouders van de Vennootschap, en om deze algemene vergadering te verzoeken zulke personen, om welke redenen ook, te ontslaan als Bestuurder van de Vennootschap, en ter vervanging van zulke personen enige andere persoon voor te dragen voor benoeming tot bestuurder.

16.3. Bijzondere meerderheden

16,3.1. Indien de raad van bestuur zich dient uit te spreken over een beslissing die voorkomt in de lijst zoals hierna vermeld in 16.3.2. kan het besluit maar worden genomen mits goedkeuring door de A-bestuurders zonder hierbij de groei, expansie en het belang van de onderneming te schaden ten gevolge van persoonlijke belangen van één der aandeelhouders.

De hierna in artikel 16.3.2, vermelde beslissingen zullen in elk geval niet worden aangemerkt als handelingen van dagelijks bestuur.

16.3.2. Lijst van bijzondere meerderheden

- de verkoop van het geheel of een substantieel deel van de activa of de activiteiten van de Vennootschap of de met haar verbonden vennootschappen;

- het aangaan van nieuwe financiële verplichtingen boven de 50.000 EUR en gecumuleerd boven de 50.000 EUR, evenals het verstrekken van zekerheden tot waarborg van dergelijke verplichtingen, tenzij deze verplichtingen aangegaan worden voor investeringen die vervat zijn in vooraf door de raad van bestuur goedgekeurde budgetten en financieringswijzen of in de mate dat het normale aankopen van handelsgoederen betreft die bestemd zijn voor de verkoop;

- het aangaan of verstrekken van zekerheden tot waarborg van financieringen die niet verstrekt worden door erkende kredietinstellingen;

- aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen, tenzij vooraf reeds door de raad van bestuur goedgekeurd in het jaarlijks budget;

- het strategisch personeelsbeleid, de aanwerving en het ontslag van het kader personeel en de bepaling van hun remuneratiepakket indien dit een bedrag, pro rata berekend, 50.000 EUR per jaar overschrijdt,

- het op enigerlei wijze beschikken over effecten die de Vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks aanhoudt, al dan niet in Verbonden Vennootschappen;

- het verwerven van effecten, al dan niet in Verbonden Vennootschappen, het oprichten van filialen of bijkantoren en het aangaan van joint-ventures;

- alle investeringsbeslissingen die geen betrekking hebben op de kernactiviteiten van de Vennootschap. 16.4. Werkwijze

16.4.1 Vergaderfrequentie

De raad van bestuur vergadert driemaandelijks ter bevordering van de interne communicatie.

Juiste dag en uur wordt bepaald na overleg.

16.4.2Oproepingsformaliteiten en -termijnen

De raad van bestuur vergadert rechtsgeldig indien hij wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, naar gelang het geval, door minstens twee bestuurders. De oproeping vermeldt datum, uur en plaats van de vergadering, bevat een gedetailleerde agenda en wordt vergezeld van aile relevante documentatie waarover de bestuurders redelijkerwijze moeten kunnen beschikken om op geïnformeerde wijze te kunnen beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda vermeld zijn.

De oproeping en haar bijlagen moeten minstens vijf werkdagen vôôr de vergadering van de raad van bestuur worden bezorgd aan de leden van de raad van bestuur. Van deze regel kan slechts worden afgeweken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

in geval van uiterst dringende noodzakelijkheid, in welk geval deze oproepingstermijn kan worden teruggebracht tot 24 uur en de oproepingsbrief moet worden verstuurd per fax en per email en moet worden bevestigd per gewone brief.

Geen enkel agendapunt mag worden gewijzigd, verwijderd of toegevoegd, tenzij alle bestuurders aanwezig 'of vertegenwoordigd zijn en alle bestuurders unaniem instemmen met deze wijziging, verwijdering of toevoeging.

Een bestuurder wordt geacht rechtsgeldig te zijn opgeroepen indien hij aanwezig of vertegenwoordigd Is op een vergadering van de raad van bestuur. Een bestuurder mag tevens afstand doen van de oproepingsformaliteiten en  termijnen, voor of na de vergadering waaraan hij niet heeft deelgenomen.

16.4.3. Volmacht en bijstand

Elke bestuurder kan schriftelijk (per brief, fax of ander ondertekend document) volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering.

16.4.4. Besluitvorming in de raad van bestuur

Zonder afbreuk te doen aan de bijzondere meerderheidsvereisten, zoals uiteengezet in artikel 16.3.2 van deze statuten, worden besluiten genomen door de raad van bestuur met een gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, Onthoudingen worden niet meegerekend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

16.4.5. Notulen

De voorzitter stelt een persoon, al dan niet lid van de raad van bestuur, aan als secretaris van de vergadering. De secretaris draagt er zorg voor dat een precieze weergave wordt gegeven van de beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur.

De ontwerpnotulen worden zo spoedig mogelijk en in elk geval binnen de tien werkdagen na de vergadering van de raad van bestuur overgemaakt aan de leden van de raad van bestuur, teneinde hen toe te laten hierbij desgevallend opmerkingen te formuleren.

Op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur worden de notulen, al dan niet aangepast aan de opmerkingen van de bestuurders, ter goedkeuring voorgelegd. Indien de meerderheid van de bestuurders de notulen goedkeurt, maar een bestuurder niettemin van oordeel is dat de notulen volgens hem geen correcte weergave vormen van de beraadslaging en besluitvorming in de desbetreffende raad van bestuur, kan hij zijn opmerkingen schriftelijk overmaken aan de voorzitter, die er zorg voor zal dragen dat deze opmerkingen worden gehecht aan de desbetreffende notulen.

De notulen worden ondertekend door de voorzitter en door de bestuurders die aanwezig waren op de desbetreffende vergadering. De notulen worden onmiddellijk na ondertekening aangebracht in een speciaal daartoe bestemd notulenboek dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Elke bestuurder kan te allen tijde afschriften of uittreksels van notulen opvragen. Hij richt zijn verzoek aan de voorzitter, die de kopie van de desbetreffende afschriften of uittreksels ondertekent en binnen de vijf werkdagen bezorgt aan de desbetreffende bestuurder.

Voor zover de meerderheid van de leden van de raad van bestuur fysisch aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen de andere bestuurders die niet fysisch aanwezig kunnen zijn deelnemen aan de vergadering door gebruik van gelijk welk telecommunicatiemiddel dat hen toelaat om daadwerkelijk deel te nemen aan de beraadslaging en besluitvorming,

Artikel 17 van de statuten : Bevoegdheden en vergoedingen.

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of beschikking te stellen die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur,

0e opdracht van bestuurder kan bezoldigd zijn in geld en/of in natura, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De bestuurder(s) kan (kunnen) door middel van een bijzondere of algemene volmacht een gedeelte van zijn (hun) bevoegdheden overdragen aan iedere vennoot of derde.

Ira voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functies.

Artikel 18 van de statuten : Dagelijks bestuur.

0e raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één bestuurder die de titel van gedelegeerd bestuurder zal voeren uit de bestuurders die door de aandeelhouders A worden benoemd, 0e raad van bestuur bepaalt de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Artikel 19 van de statuten: Vertegenwoordiging.

0e vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, die alleen kan optreden binnen het kader van het dagelijks bestuur,

Artikel 20 van de statuten : Samenstelling en bevoegdheid.

0e algemene vergadering der vennoten vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen gelden ook voor de vennoten die niet stemmen of tegenstemmen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen (zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van deze statuten die de toetreding van de vennoten en de keuze van de bestuurders bepalen) door middel van een intern reglement waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

" Artikel 21 van de statuten : Zittingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van december om 17,00 uur, ook al is dit een zon- of een feestdag.

Een algemene vergadering wordt tevens iedere keer gehouden indien ze daartoe geldig wordt bijeengeroepen.

De zittingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid door de raad van bestuur.

Artikel 22 van de statuten: Bijeenroepingen.

De bijeenroeping geschiedt door de raad van bestuur. Zij moeten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering bij mail met ontvangstbevestiging of brief, ondertekend door de bestuurders.

Oproepingen zijn niet nodig wanneer al de vennoten overeenkomen een vergadering te houden en alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 23 van de statuten: Vertegenwoordiging ter vergadering.

De vennoten kunnen zich bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen, doch alleen door een andere vennoot.

De oproeping voor de algemene vergadering kan bepalen aan welke modaliteiten de volmachten voor de algemene vergadering moeten voldoen. Indien de oproeping voor de algemene vergadering de voorafgaande neerlegging van de volmachten voorschrijft moet deze neerlegging minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering gebeuren. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel als werkdagen beschouwd.

Ieder gevolmachtigde kan slechts één vennoot vertegenwoordigen.

Artikel 24 van de statuten: Toelating tot de algemene vergadering.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van aandelen ten minste vijf vrije werkdagen voor de algemene vergadering in het register van de aandelen op naam zijn ingeschreven en de raad van bestuur hun inzicht om aan de vergadering deel te nemen meedelen per mail, brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze, tenzij anders in de oproeping bepaald.

Artikel 25 van de statuten: Beraadslagingen.

Iedere algemene vergadering kan slecht geldig beraadslagen en beslissingen treffen omtrent de aangelegenheden die op de agenda vermeld staan.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens in de gevallen in de statuten of de wet bepaald.

Artikel 26 van de statuten: Bureau.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een andere bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot of bestuurder dient te zijn. De algemene vergadering kiest twee stemopnemers indien het aantal vennoten het toelaat. De bestuurders vullen het bureau aan. Artikel 27 van de statuten: Stemmen.

Bij het begin van elke algemene vergadering moeten de vennoten of hun volmachtdragers een aanwezigheidslijst ondertekenen. Deze lijst vermeldt de identiteit, die op vraag van de voorzitter moet gejustifieerd worden, van de vennoten en de volmachtdragers, alsook het aantal voor dewelke zij aan de stemming deelnemen.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de Algemene Vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemming gebeurt bij naamafroeping, behalve wanneer de vergadering er anders over beslist.

Artikel 28 van de statuten: Wijzigen van de statuten.

Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over een statutenwijziging, wordt dit beslist door de Vennoten A . De vennoten B kunnen aanwezig zijn en hebben een adviserende stem.

Het voorwerp van de te nemen beslissing moet speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet er voor een eerste, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal binnen categorie A aandelen op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen van de vennoten A.

De beslissingen over hoger genoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen tijdens de algemene vergadering van de eerste oproeping met een meerderheid van drie vierden van de stemmen binnen de categorie aandelen Vennoten A.

Bij een tweede oproeping geldt een meerderheid van 213de van de stemmen binnen de categorie aandelen Vennoten A afzonderlijk waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Bij staking van stemmen ligt de uiteindelijke beslissing bij de voorzitter.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten B kunnen aanwezig zijn en hebben een adviserende stem.

Artikel 29 van de statuten: Notulen.

De beraadslagingen en de beslissingen van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen

opgetekend in een daartoe speciaal bestemd papier register en ondertekend door de leden van het bureau en

door de vennoten die het aanvragen,

Afschriften of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door een persoon belast

met het dagelijks bestuur of door twee bestuurders.

Artikel 30 van de statuten: Jaarrekening.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 31 van de statuten: Goedkeuring van de jaarrekening en winstuitkering.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening door de vennoten A en B.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de gewone algemene vergadering, door de vennoten A en B,

zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen).

Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de

werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten,

slechts wanneer deze speciaal in de opening werden aangeduid.

Van het batig saldo der balansberekening word jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds

afgenomen, tot dat het één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het resterend batig saldo wordt gereserveerd in de vennootschap tot een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Artikel 32 van de statuten: Betaling van dividenden -- interimdividenden.

De winstverdeling gebeurt als volgt:

" Van de netto-winst zal in toepassing van artikel 428 van het wetboek van vennootschappen ten minste 1120ste gereserveerd worden voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting tot reservering vervalt, zodra de wettelijke reserve 1/10e van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

" Na de afname voor de vorming van de wettelijke reserve, kan het saldo van de netto-winst als tantième uitgekeerd worden;

" Na uitkering van de tantièmes, kan het saldo van de netto-winst worden toegekend als dividend aan de Aandeelhouders. Bij elke uitkering van dividenden waartoe beslist zou worden, zal aan de houders van A-aandelen bij wijze van preferent dividend 70% van de netto-winst worden toegekend. De resterende 30% van de netto-winst wordt toegekend als dividend aan de A- en B-Aandeelhouders pro-rata het aandelenbezit dat de Aandeelhouders bezitten.

Artikel 33 van de statuten: Vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(en) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, za! (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Artikel 34 van de statuten: Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Het eventueel liquidatie-overschot wordt gelijk verdeeld over alle aandeelhouders overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Artikel 35 van de statuten: Huishoudelijk reglement..

Het huishoudelijk reglement kan, binnen de wettelijke en statutaire voorschriften, alle bepalingen voorzien met betrekking tot de uitvoering van onderhavige statuten en de regeling van de vennootschapszaken.

Het kan met name de vennoten en hun rechthebbenden alle verplichtingen opleggen die vereist zijn in het belang van de vennootschap. De schorsing van vennootschapsrechten en vennootschapsvoordelen worden voorzien in het huishoudelijk reglement om de uitvoering van de voorschriften ervan en deze van de statuten te waarborgen.

Het huishoudelijk reglement wordt beslist bij een 3/4de meerderheid van de raad van bestuur.

Artikel 36 van de statuten: Vennootschapsrecht  deontologie.

"

Voor-

'bhhouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend en zestien. Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen zal de vennootschap de verbintenissen overnemen die voor rekening 'en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 2 januari 2015.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en zestien,

BENOEMI NGEN

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap en na de vaststelling van de statuten, komen de oprichters bijeen in een algemene vergadering met het oog op de aanstelling van de bestuurders.

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd, voor onbepaalde duur:

Door de houders van de A-aandelen:

- de heer DE JAEGHERE, STIJN MAURICE

- de heer SNAUWAERT, JELLE NICO

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGSREGELING BESTUURDERS

De bestuurders worden benoemd vanaf datum oprichting, met dien verstande, dat zij vanaf datum oprichting tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR -- BENOEMINGEN  MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- de heer DE JAEGHERE, STIJN MAURICE, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

VOLMACHTEN

De comparanten en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde (rechts-)personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

-de heer Heemeryck Brecht, IAB-accountant met kantoor te 8840 Oostnieuwkerke, Meulebroekenlaan 12

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luminad" met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14 of één of meerdere door haar aangeduide lasthebbers,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof, te Zwijnaarde thans Gent.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte ;

Op de laatste blz. van L_ u~B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ONZE ZORG

Adresse
EVERGEMSESTEENWEG 60 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande