OORSTRELEND

Société en commandite simple


Dénomination : OORSTRELEND
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.394.061

Publication

19/08/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mcd 2.t

L__L.Je L~

'

~

-----~

11111111111111!IHJI11111J VM

Ondernemingsnr : $3S 15,1 cn

Benaming

(voluit) : Oorstrelend

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 's Wolfsdam 20 te 9120 VRASENE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsovereenkomst ondertekend op 20 juni 2011.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

VAN ~4ràOPH4.N~

GCi1iT~A~t{

~

- 8 AUG 2011 DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op heden 20 juni 2011 zijn de ondergetekenden:

1.Mevrouw Magda JANSSENS, geboren te Vrasene op 30 juni 1950, (met als rijksregistemummer 500630.26 en met identiteitskaartnummer 590 555783148) wonende te 9120 Vrasene, 's Wolfsdam, 20,

2.de Heer Lenny CANT, geboren te Beveren-Waas op 23 juli 1982, (met als rijksregistemummer 530415 226 77 en met identiteitskaartnummer 590 9153715 45) wonende te 9120 Vrasene, 's Wolfsdam, 20,

samengekomen en werd een gewone commanditaire vennootschap (Comm V) opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1 Naam  Zetel

De naam van de vennootschap luidt: "OORSTRELEND"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Vrasenel, 's Wolfsdam, 20.

De zetel kan verplaatst worden naar een andere plaats binnen de Vlaamse Gemeenschap bij besluit van de

zaakvoerder.

Artikel 2 Doel

De vennootschap heeft als doel:

Hoofdzakelijk verzorgen van radioprogramma's in het toegekende verzorgingsgebied en het verrichten van

alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij de verwezenlijking hiervan. Het

maatschappelijk doel is in overeenstemming met de wetgeving op de particuliere radio's.

Artikel 3 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 4 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door

tweehonderd vijftig aandelen elk met een fractiewaarde van één tweehonderd vijftigste.

Dit kapitaal wordt gevormd door volgende stortingen :

 Mevrouw Magda JANSSENS : duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00);

 deHeer Lenny CANT : duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00);

In vergelding van gemelde stortingen, worden aan de inbrengers volgende aandelen toegekend:

 aan mevrouw Magda JANSSENS honderd vijfentwintig aandelen;

 aan de heer Lenny CANT honderd vijfentwintig aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De partijen verklaren dat alle voormelde aandelen werden volgestort en dat het kapitaal thans volledig ter beschikking is van de opgerichte vennootschap.

Artikel 5 Hoofdelijk aansprakelijke en stille vennoten

Mevrouw Magda JANSSENS is beherend vennoot en onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk. De Heer Lenny CANT is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap, dan tot beloop van hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Artikel 6 Bestuur en toezicht

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die beherende vennoten moeten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering met drie vierde van de stemmen. De algemene vergadering kan hen, eveneens op dezelfde wijze, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, ontslaan.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over de maatschappelijke handtekening. Zij zullen er slechts gebruik van mogen maken en de vennootschap slechts mogen verbinden voor zaken behorende tot het maatschappelijk doel zoals bepaald in artikel twee.

Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven worden in de jaarrekening,opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Artikel 10 Boekjaar  Jaarvergadering  Algemene vergadering

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op één en dertig december.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van mei om tien uur op de zetel van de

vennootschap hetzij op een andere plaats aangeduid In de oproepingen.

De meerderheid van de vennoten kunnen steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moeten zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering in de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber die zelf stemgerechtigde vennoot moet zijn.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn afwezigheid door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal gehouden worden op zetel van de vennootschap hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 11 Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Artikel 12 Ontbinding -- Vereffening

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

~

Volr-

b l

irruess 'aan het Es,;gieen . Staatsblad

V i

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over besluit.

Het liquidatiesaldo, na sluiting van de vereffening, wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 13 Algemene bepalingen

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de beschikkingen van de wet, waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en wordende clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op één en dertig december tweeduizend en

elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

De comparanten voornoemd bekrachtigen hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Onmiddellijk na de oprichting komen de vennoten in Bijzondere Algemene Vergadering bijeen en benoemen, met eenparigheid van stemmen, Mevrouw Magda JANSSENS tot zaakvoerder voor onbepaalde du u r.

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder, alléén optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder, alleen optredend. In deze hoedanigheid zal de zaakvoerder beschikken over alle machten en over de maatschappelijke handtekening voor het dagelijks bestuur zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post , telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten.

Gedaan te Vrasene op 15 juli 2011 in twee exemplaren waarvan elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen.

fleal3+1- 0-1\1\IsS,Crs 2erel1Cº%/'o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 tarr :a:dan : Recto : Naam en ::cedan;g eld van de ;nstr.:rnentererde notar s, van da persc;c;r" .se

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OORSTRELEND

Adresse
'S WOLFSDAM 20 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande