OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.868.553

Publication

01/09/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15314140*

Neergelegd

28-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Peperstraat 5A Bus 1

Ondernemingsnummer :

0635868553

Benaming (voluit) : OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte houdende oprichting verleden voor notaris Jean HENRIST, notaris te Ronse, Stefaan Modest Glorieuxlaan 5, op achtentwintig augustus tweeduizend vijftien,

BLIJKT dat:

Mevrouw HYSSELINCKX Sofie Nelly Paula, nationaal nummer 84.01.11-068.15, wonende te 9600 Ronse, Clementine De Niestraat 11,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9600 Ronse, Peperstraat 5A bus 1. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00 EUR) en is geheel volstort.

Het is vertegenwoordigd door 450 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/450ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

Mevrouw HYSSELINCKX Sofie verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hiernavolgende handelszaak  OPTIEK SOFIE , die door haar alleen wordt uitgebaat.

Beschrijving

Een handelszaak gedreven onder de benaming  OPTIEK SOFIE , met als voorwerp een handel in fotografische en optische artikelen en in precisie-instrumenten, die wordt uitgebaat te 9600 Ronse, Peperstraat 5A bus 1, met ondernemingsnummer 0891.936.774, en bestaande naast het cliënteel, onder meer uit volgende bestanddelen :

a) de handelsnaam  OPTIEK SOFIE en het uithangbord waaronder de handelszaak wordt uitgebaat;

b) de beklanting;

c) de handelsorganisatie;

d) het recht op gebruik van de ruimten waarin de overgedragen handelszaak wordt uitgebaat, dat hierna uitvoeriger wordt uiteengezet;

e) het materieel, het meubilair, de machines, het gereedschap en de werktuigen dienende voor de uitbating van de handelszaak, welke voldoende gekend zijn door de partij die het onnodig vond hiervan een staat op te maken;

f) de stocks eveneens voldoende gekend door de partij;

g) de industriële eigendomsrechten;

h) de licenties, de concessies en vergunningen;

i) de lopende contracten;

j) de handelsboeken.

k) volgende openstaande schulden : een lening voor de aankoop van een personenwagen (saldo 5.805,88 euro) en een handelsschuld ten belope van 7.986,00 euro.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren , kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, vertegenwoordigd door ROOBROUCK Bart, bedrijfsrevisor de dato 26 augustus 2015. De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

9600 Ronse

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

 VI. BESLUIT

De inbreng in de nieuw op te richten BVBA  OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX , bestaat uit de inbreng van een handelszaak, door mevrouw Sofie HYSSELINCKX, voor een globale nettowaarde van 67.586,67 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de bijkomende vergoeding in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet is overgewaardeerd in going concern optiek en dit in zoverre de effectieve waarde van de voorraden, die wij fysisch niet konden verifiëren, overeenstemt met de weerhouden waarde van 39.297,57 EUR.

- de in te brengen installatie  Visioffice is bezwaard met een eigendomsvoorbehoud in het voordeel van de leverancier.

- er werden ons certificaten inzake directe belastingen en BTW voorgelegd, niet inzake sociale zekerheidsbijdragen en RSZ.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 450 volledig volgestorte aandelen van de BVBA  OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX zonder vermelding van nominale waarde met een globale waarde van 45.000 EUR en een toekenning van een tegoed in rekening-courant jegens de vennootschap met een nominale waarde van 22.586,67 EUR.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 augustus 2015 .

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld op 28 augustus 2015 waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Een exemplaar van dit verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de rechtbank van Koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

STATUTEN

A.RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam  OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Peperstraat 5A bus 1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair :

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de algemene vertegenwoordiging, de klein- en groothandel in, het onderhoud en het herstellen van, evenals de producten tot onderhoud en reiniging van hierna vermelde artikelen : - optische artikelen om het gezicht te verbeteren, waaronder brillen, brilmonturen, zonnebrillen, sportbrillen, contactlenzen en alle aanverwante producten;

- barometers, thermometers, hygrometers, kompassen, loepen, telescopen, verrekijkers, microscopen;

- hoorapparaten en alle aanverwante producten;

- uurwerken, goud- en zilverwerk en juwelen, fantasiejuwelen, snuisterijen en fantasieartikelen;

- de uitoefening van het beroep van opticien, het uitvoeren van de voorschriften afgeleverd door de oogartsen waarbij het gezicht wordt beoogd;

- de tussenpersoon in de handel;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraag VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/450ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) Aan een vennoot;

2) Aan de echtgenoot van de overdrager of erflater

3) Aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen

onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op telkens de tweede vrijdag van de maand december om 10u00 ten zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergadering van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmacht dragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

BESTUURSORGANEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ALGEMENE BEPALINGEN

WOONSTKEUZE

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel van het Wetboek van Vennootschappen een uittreksel van de oprichtingsakte heeft neergelegd en de verbintenissen heeft overgenomen. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend zeventien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur werd aangesteld, Mevrouw HYSSELINCKX Sofie, voornoemd, die verklaard heeft haar benoeming te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 juli 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY , met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, BE0451.657.041 evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving KBO, BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd expeditie van de akte oprichting de dato 28 augustus 2015, verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

JEAN HENRIST  NOTARIS

Coordonnées
OPTIEK SOFIE HYSSELINCKX

Adresse
PEPERSTRAAT 5A, BUS 1 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande