ORGANIZATIONAL SCIENCE

Divers


Dénomination : ORGANIZATIONAL SCIENCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 507.695.030

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten jare tweeduizend en veertien, Op 11 december

Zijn samengekomen:

1. De heer Frederik Jacques Cyriel Anseel, geboren te Kortrijk op 7 september 1978 (N.N. 78.09.07-081.52),

wonende te 9000 Gent, Bagattenstraat 32;

OPRICHTING

2. Mevrouw Hannelore Myriam Henriette Katrien Verdonckt, geboren te Kortrijk op 20 februari 1982 (N.N.

82.02.20-122.44), wonende te 9000 Gent, Bagattenstraat 32;

En wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen :

De comparanten richten bij deze een vennootschap onder firma (V.O.F.) op.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft

aangenomen.

EN

I. OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

De naam van de vennootschap luidt: ORGANIZATIONAL SCIENCE De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Bagattenstraat 32.

Firmanaam  Zetel

Vorm van de vennootschap

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Organizational Science

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Vennootschap onder firma

Zetel : Bagattenstraat 32

*14313363*

Luik B

9000

België

0507695030

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Griffie

Neergelegd

23-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Vennoten

Mod PDF 11.1

Comparanten sub. 1 en sub. 2 nemen deel aan de oprichting als vennoot voor de duur van de vennootschap.

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

De vennootschap wordt opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, hetwelke bij oprichting ten belope van vierhonderd euro (400,00 EUR) wordt volstort, en wordt als volgt onderschreven:

II. STATUTEN

Artikel 2. Zetel

Artikel 3. Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Frederik Anseel: schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen en heeft deze aandelen ten belope van tweehonderd euro volstort,

hetzij: 200,00 EUR

- Mevrouw Hannelore Verdonckt: schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen en heeft deze aandelen ten belope

van tweehonderd euro volstort,

hetzij: 200,00 EUR

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding  vennootschap onder firma of afgekort  V.O.F. . In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord  rechtspersonenregister of de initialen  RPR vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

I. VOOR EIGEN REKENING, ALS TUSSENPERSOON, VERTEGENWOORDIGER, VOOR REKENING

VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen. De naam van de vennootschap luidt: "ORGANIZATIONAL SCIENCE".

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

- Onderzoek en ontwikkelingswerk in verband met sociale en geesteswetenschappen;

- Systematische studies en creatieve inspanningen in diverse soorten onderzoek en ontwikkelingswerk op het

gebied van sociale en geesteswetenschappen (economie, psychologie, sociologie, rechtswetenschappen, linguistiek en talen, enz.);

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Bagattenstraat 32.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits respecteren van de taalwetgeving,

bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- Afnemen en ontwikkeling van psychologische testen;

- Werving en selectie van personeel;

- Geven van lezingen, opleidingen, trainingen en vorming;

- Organiseren van incentive-events en promotionele acties;

- De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgeversbureau inzake management, marketing en statistiek;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- Het verrichten van alle diensten en het maken van alle statistische studies;

- Het verlenen van advies, ondersteuning en praktische hulp aan farmaceutische, klinische en medische bedrijven bij hun onderzoek, ontwikkeling en vervaardiging van hun producten;

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopsbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

- Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

II. VOOR EIGEN REKENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5. Kapitaal

Artikel 6. Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, hetwelke bij oprichting ten belope van vierhonderd euro (400,00 EUR) wordt volstort, en wordt als volgt onderschreven:

- De heer Frederik Anseel: schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen en heeft deze aandelen ten belope van tweehonderd euro volstort,

hetzij: 200,00 EUR

- Mevrouw Hannelore Verdonckt: schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen en heeft deze aandelen ten belope

van tweehonderd euro volstort,

hetzij: 200,00 EUR

§ 1. Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen en dit volgens de procedure vermeld in § 4.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van twee maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf unaniem aanvaard wordt door de andere vennoten.

§ 2. Vorm van overdracht

De overdracht of overgang van aandelen geschiedt overeenkomstig de bepalingen van artikel 1690 van het

Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht of overgang van de aandelen zal het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch

Staatsblad overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 4. Overgang van de aandelen in geval van overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun

rechtsvoorganger, behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij één. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn. De erfgenamen of rechtsopvolgers van de overledene, die als vennoot werden geweigerd, blijven in alle geval vennoot totdat één of meer nieuwe (rechts)personen als vennoot zijn aanvaard.

Artikel 7. Vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

Artikel 9. Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10. Algemene vergadering van vennoten

Tevens moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen telkens op 1 april om zestien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

§ 2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap

vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds het eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 11. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst zoals deze uit de balans  en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering

vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Artikel 12. Ontbinding  Vereffening

§ 1. Ontbinding

De vennootschap kan slechts worden ontbonden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

In afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden, indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel 13. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

IV. BENOEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Gent, op 11/12/2014, in vier exemplaren.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Genten zal eindigen op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 april 2016 om zestien uur.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die daaruit voortvloeien met ingang van 1 september 2014.

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Hannelore Verdonckt, voornoemd;

Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Conform artikel 8 van de statuten zal de vennootschap, jegens derden en in rechte, worden vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

2. Mevrouw Hannelore Verdonckt

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Haar mandaat is onbezoldigd.

1. De heer Frederik Anseel

Coordonnées
ORGANIZATIONAL SCIENCE

Adresse
BAGATTENSTRAAT 32 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande