ORTHOPEDIC CARE MIDDLE EAST, AFGEKORT : OCME

BV CVBA


Dénomination : ORTHOPEDIC CARE MIDDLE EAST, AFGEKORT : OCME
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 845.663.915

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.08.2014, NGL 28.08.2014 14510-0454-013
15/05/2012
ÿþOndernemingsnr

Benaming (voluit) :ORTHOPEDIC CARE MIDDLE EAST (verkort) OCME

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Regentiestraat 60

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 24 april 2012, ter: registratie neergelegd, dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: VENNOTEN:

1, Dokter HENS Johan Alfons Julia Maria, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Eikenlaan 28,

2, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. KRIS DE MULDER, ORTHOPEDIST", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Reek 61.

3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JO DE SCHEPPER, ORTHOPEDIST", met maatschappelijke zetel te 1880 Nieuwenrode, Vroonbaan 41.

4. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "KARL DOM", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Kolonel D'Haenenlaan 23.

5, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DR. GERT VAN ESBROECK, ORTHOPEDIE", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas,: Smoutstraat 18 A.

ii 6, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; 1! "DOKTER BART VAN BACKLÉ", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Zamanstraat 41.

7. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DOKTER D. VERHULST', met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Reeweide 1.

8. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ;i "PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, ;i

Maaltebruggestraat 260.

NAAM: "ORTHOPEDIC CARE MIDDLE EAST", in het kort "OCME", met als handelsbenaming "CARE TO; MOVE INTERNATIONAL"

DU R: onbepaalde duur.

ZEEL: 9100 sint-Niklaas, Regentiestraat 60. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Het in teamverband organiseren en uitoefenen van het volledige gamma diagnostische en therapeutische; activiteiten van de orthopedische chirurgie en traumatologie, dit ten behoeve van de patiënten uit het Midden-j Oosten. De vennootschap zal daarbij alle medische activiteiten in de behandeling en diagnostiek van; i; locomotorische aandoeningen omvatten.

- De vennootschap kan binnen de realisatie van haar doel met inachtneming van de terzake geldende; reglementaire bepalingen samenwerken met plaatselijke ziekenhuizen, artsen, artsenassociaties aangaan of; toetreden tot andere samenwerkingsverbanden of  vormen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende; i; en onroerende goederen die haar toebehoren onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk: karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot: het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. - De vennootschap mag op om het even welke manier deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen; ;i die een gelijkaardig doel nastreven of bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor andere vennootschappen met een gelijkaardig doel borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet aa Be Stan

I 111111 lIll IlII 11111 11111 lI'lI Il III 1111 liii

*12089696*

C3RIFFiE

VAN KOOPHANDEL

0 3 MEI 2012

DENDEP K":0;,,F~ 1.

l:irif#ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2345 663 9.45

~

mod 11.1

Zij mag alle roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde is of verwant zou zijn aan het hare, of van die aard zou zijn haar activiteiten te bevorderen.

Gemelde opsomming geldt enkel als aanduiding en is geenszins beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen welke zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL: Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op eenentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 21.600,00) en werd bij oprichting voor een bedrag van tienduizend achthonderd euro (¬ 10.800,00) volstort en is verdeeld in zevenhonderd twintig (720) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng in speciën gedaan door de oprichters.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders-vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen. Bij de oprichting van de vennootschap worden de bestuurders benoemd door de oprichters. De houders van klasse A-aandelen benoemen minstens één bestuurder, teneinde vertegenwoordigd te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Enkel vennoten kunnen als bestuurder worden benoemd. Het verlies van hoedanigheid van vennoot stelt van rechtswege een einde aan het bestuursmandaat.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aan belangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheden van de raad van bestuur.

Onverminderd de nagemelde overdracht van dagelijks bestuur, zal de vennootsohap pas geldig vertegenwoordigd zijn in al haar akten en handelingen wanneer twee bestuurders gezamenlijk optreden. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene bestuurders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De bestuurders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, treedt de oudste aanwezige bestuurder in zijn plaats.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De aanwezigheids- en meerderheidsvereisten voor de beraadslagingen van de raad van bestuur zullen worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

De bestuurders worden ten minste vijf dagen voor de datum van de vergadering opgeroepen. De kennisgeving zal persoonlijk aan de bestuurder met een brief tegen ontvangstmelding worden overgemaakt, hetzij via mail met leesbevestiging. De bestuurders kunnen evenwel verzaken aan deze oproeping door hun aanwezigheid op de vergadering,

Elk belet bestuurder mag schriftelijk of per telegram of per email of enige andere informatiedrager aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

De aan het Gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur hetzij door twee bestuurders.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere van zijn leden. Indien er meerdere personen worden belast met het dagelijks bestuur, kunnen zijn individueel optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

modi 1.1

Voor-

behoeden aan liet Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur is bevoegd om de bezoldigingen te bepalen verbonden aan het uitvoeren van de opdrachten die hij geeft.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd tenzij anders zou worden beslist door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan eveneens beslissen aanwezigheidspenningen toe te kennen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de Algemene Vergadering van de Vennoten, onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd.

Zolang de vennootschap de criteria, vernield in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, niet overschrijdt, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en de controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs als de hoger vernielde criteria niet overschreden zouden worden, behoudt de Algemene Vergadering het recht om, bij gewone meerderheid van stemmen, toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Op verzoek van één of meer vennoten zijn de bestuurders verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak, bedoeld in de artikelen 142 tot en met 144 van het Wetboek van Vennootschappen.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij aangetekende brieven ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders of bij gerechtsdeurwaardersexploot, of bij email met leesbevestiging, die de agenda bevatten; zij moeten ten minste twintig dagen voor de datum der vergadering aan de vennoten toegezonden worden. De algemene vergadering mag over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen, voor zover alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en hiermee akkoord gaan.

ledere vennoot, of meerdere vennoten samen, die minstens 115 van het aantal stemmen vertegenwoordigen kan een algemene vergadering, waarvan hij de agenda vaststelt, bijeenroepen. De bijeenkomst moet binnen de maand na de vordering plaatsvinden,

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gemachtigde, die echter zelf vennoot moet zijn. Aandeelhouders van klasse B-aandelen kunnen optreden voor klasse aandeelhouders van klasse A-aandelen. Aandeelhouders van klasse A-aandelen kunnen echter niet de aandeelhouders van klasse B-aandelen vertegenwoordigen voor de beslissingen opgesomd in artikel 7 van de statuten. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de beperkingen voorzien door het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist, behoudens de door de wet of onderhavige statuten voorziene uitzonderingen, bij gewone meerderheid van stemmen, welke ook het getal der aanwezige of vertegenwoordigde vennoten weze. De stemming gebeurt door handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering er anders over beslist. De benoemingen van bestuurders en commissarissen geschieden in beginsel, bij geheime stemming. Beslissingen omtrent de wijzing van de statuten, de wijziging van het huishoudelijk reglement, de ontbinding van de vennootschap, de aanvaarding van nieuwe vennoten en het ontslag van bestuurders mogen slecht genomen worden onder de volgende cumulatieve voorwaarden omtrent het meerderheidsquorum:

-Vijfenzeventig procent van alle vennoten samen; en

-Unanimiteit van aile vennoten die houder zijn van de klasse B-aandelen.

Er kan slechts rechtsgeldig worden gestemd over voormelde agendapunten, wanneer de voorwaarden tot kennisgeving overeenkomstig artikel 33 van de statuten werden nageleefd en alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig, dan wel vertegenwoordigd zijn.

Indien in voormeld gevat niet alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is een tweede oproeping bij aangetekende brief of gerechtsdeurwaardersexploot vereist. De daaropvolgende algemene vergadering zal samenkomen tussen de tiende en de eenentwintigste dag na de eerste algemene vergadering. De nieuw opgeroepen algemene vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Indien evenwel de beraadslaging betrekking heeft op de omzetting van de vennootschap, zullen de artikelen 167 en volgende van het wetboek van vennootschappen van toepassing zijn.

Behoudens in geval van verantwoorde hoogdringendheid kan de algemene vergadering slechts beraadslagen over de punten die op haar agenda voorkomen,

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgevraagde afbetalingen niet werden verricht, wordt geschorst.

De algemene vergadering oordeelt over de uitsluiting van een vennoot. Daarbij zal de algemene vergadering de

bepalingen.scan.artikel.37,0.van.het_Wetboek van Vennooischappen_in_achtnemea





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

It

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Er kan slechts rechtsgeldig worden gestemd over de uitsluiting van een vennoot wanneer:

-In afwijking van artikel 33 van de statuten de kennisgeving van datum, plaats en uur van de algemene vergadering ten minste tweeëndertig dagen v66r de datum van de algemene vergadering wordt meegedeeld aan de vennoten en deze kennisgeving gebeurt bij een brief tegen ontvangstmelding, dan wel bij gerechtsdeurwaardersexploot;

-Indien alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig, dan wel vertegenwoordigd zijn.

Indien niet aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is een tweede oproeping bij brief tegen ontvangstmelding, dan wel gerechtsdeurwaardersexploot noodzakelijk. De daarop volgende algemene vergadering al samenkomen tussen de tiende en de eenentwintigste dag na de eerste algemene vergadering. De nieuw opgeroepen algemene vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De beslissing een vennoot uit te sluiten behoeft de volgende cumulatieve voorwaarden omtrent het meerderheidsquorum:

-Vijfenzeventig procent van alle vennoten samen; en

-Een vierlvijfden meerderheid van aile vennoten die houder zijn van klasse B-aandelen. Indien de vennootschap evenwel slechts vier vennoten of minder van deze categorie aandeelhouders telt of er slechts vier vennoten of minder van deze categorie aanwezig of vertegenwoordigd zijn, behoeft deze beslissing een twee/derden meerderheid van de op de algemene vergadering aanwezige vennoten.

BOEKJAAR: Het eerste maatschappelijk jaar vangt aan op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf,

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES VERDELING VAN DE WINST EN VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van aile algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst der vennootschap.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze afneming is niet meer verplicht zodra dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Onder maatschappelijk kapitaal wordt hier begrepen, het vaste gedeelte van het kapitaal van achttienduizend negenhonderd euro.

Over de bestemming van het beschikbare saldo mag de algemene vergadering vrij beslissen en dit op voorstel van de raad van bestuur.

De algemene vergadering bepaalt de vergoedingen aan de aandeelhouders, waarbij de winst verdeeld wordt naargelang de bijdrage in de activiteiten van de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het huishoudelijk reglement en rekening houdend met de bijzondere rechten voorzien voor de klasse A-aandelen in artikel 7 van de statuten.

Na goedkeuring van de jaarrekening, doet de algemene vergadering uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de te geven kwijting aan de bestuurders en de gebeurlijk benoemde commissaris(sen).

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo verdeeld worden volgens de schriftelijke instructies van de algemene vergadering, overeenkomstig het huishoudelijk reglement.

Bij gebrek aan huishoudelijk reglement, gebeurt de vereffening overeenkomst volgende bepalingen:

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo eerst aangewend worden tot terugbetaling van de stortingen gedaan ter volstorting van de aandelen;

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetaling, Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, rekening houdend met het bijzonder recht dat wordt toegekend aan de klasse A-aandelen.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. BENOEMINGEN: En onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters van de vennootschap verklaard te benoemen tot bestuurders:

1. Voorzitter van de Raad van Bestuur: voornoemde vennootschap "DR. GERT VAN ESBROECK, ORTHOPEDIE", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Dokter VAN ESBROECK Gert.

2. Voornoemde vennootschap "DR. Kris De Mulder, ORTHOPEDIST", met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Dokter DE MULDER Kris;

3. Voornoemde vennootschap "PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE", met als vaste

vertegenwoordiger voomoemde Dokter VERDONK René.

Die verklaarden te aanvaarden.

De algemene vergadering bepaalt jaarlijks de grootte van de eventuele bezoldiging van de bestuurders.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte met bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 30.08.2016 16525-0108-014

Coordonnées
ORTHOPEDIC CARE MIDDLE EAST, AFGEKORT : OCME

Adresse
REGENTIESTRAAT 60 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande