OUTDOOR INVESTMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OUTDOOR INVESTMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.216.977

Publication

23/05/2014
ÿþr-r.

7.7

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend tri maken...copie na neerlegging ter griffie van de alvcfP4

ltERGELEGD

Mal Word 11.1

Ondememingsnr ; 0839.216.977

Benaming

(voluit) : OUTDOOR INVESTMENT

(verkort):

Rechtsvorm: Vennootschap ander firma

Zetel: Deinsesteenweg 59 - 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder, verplaatsing maatschappelijke zetel, statutenwijziging

Uit de notulen van de vergadering der zaakvoerders dd, 2 december 2013 blijkt

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist in onderling overleg om een einde te stellen aan het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder D-Companion BVBA (0.N, 0894.797.680) met maatschappelijke zetel te 8940 Geluwe, Emiel Huysstraat 59 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Deruytere.

De goedkeuring van de jaarrekening per 30.09,2013 zal gelden als kwijting aan deze zaakvoerder voor de volledige periode van haar bestuur.

TWEEDE BSLUlT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9800 Deinze, Emiel Clauslaan 57/B.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten lopen van 1 juli tot 30 juni van het daarop volgende jaar. Het huidige lopende boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de gewone algemene vergadering of jaarvergadering voortaan te houden op

de derde vrijdag van de maand december om elf uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt

de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De eerstvolgende jaarvergadering die beslist over het boekjaar afgesloten per 30 juni 2014 zal gehouden

worden op 19 december 2014, om elf uur.

Voor echt verklaard, Deinze, 14 maart 2014

Johan VERBEKE Statutair zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- notulen van de vergadering der zaakvoerders dd. 2 december 2013

, . . .. ................ .. . ......_...._...,......

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van, de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Vc behc aar Belc, Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111.1j1MR111111

1k MEI Nik

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

23/09/2011
ÿþII1 H11 1I I (I 1II II II 111

*11144158*

Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~._~ERGELEGD

1 2 SEP, 2011

RECHTEtel{¢Ié VAN KOOPHA1tDFI Tr' zFNlT

A

Ondernemingsnr ' One a1(4 c311-

Benaming

(voluit) : OUTDOOR INVESTMENT

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 9031 Drongen, Deinsesteenweg 59

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING - OVERGANGSBEPALINGEN

Uit de onderhandse akte de dato acht september tweeduizend en elf, geregistreerd 16 bladen, geen verz., op 9 september tweeduizend en elf te Gent 7, Boek 6/74, Blad 68, Vak 15, Ontvangen vijfentwintig EURO (25,00 EUR), voor de e.a. inspecteur J. VANHAEREN, blijkt de oprichting van een vennootschap onder firma met volgende gegevens :

I. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

De naam van de vennootschap luidt "OUTDOOR INVESTMENT".

Il. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Drongen, Deinsesteenweg 59.

IiI. DOEL

De vennootschap heeft als doel:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

IV. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

V. IDENTITEIT VAN DE HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN-OPRICHTERS

1. De heer VERBEKE Johan, wonende te 9831 Deurle, A. De Pesseroeylaan 52.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEBEKHO", met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), A. De Pesseroeylaan 52, BTW BE 0882.517.678, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer Johan VERBEKE.

VI. INBRENGEN

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt twee miljoen tweehonderd twintig duizend euro (¬ 2.220.000,00) en is verdeeld in duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is door de oprichters ingeschreven, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

1.De heer Johan VERBEKE, voornoemd, schrijft in op duizend zevenhonderd vijfenzeventig (1.775) aandelen, dewelke hij volledig zal volstorten, door inbreng van een globaal bedrag van twee miljoen tweehonderd achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.218.750,00).

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEBEKHO", voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij volledig zal volstorten, door inbreng van een globaal bedrag van duizend tweehonderd vijftig euro

(¬ 1.250,00).

VII. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderd twintig duizend euro (E 2.220.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) aandelen, genummerd van één (1) tot en met duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776), zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlduizend zevenhonderd zesenzeventigste (1/1.776) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

VIII. BEHEER

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, bestaande uit vijf zaakvoerders, natuurfijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

-de heer Johan VERBEKE, wonende te 9831 Deurle, A. De Pesseroeylaan 52.

Bestuursbevoegdheid

Het college van zaakvoerders, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Het college van zaakvoerders stelt onder zijn leden een voorzitter aan en handelt verder zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten de dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Het college van zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap in en buite rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, is de statutaire zaakvoerder, afzonderlijk optredend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

IX. ALGEMENE VERGADERING

Algemene beginselen

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

Bevoegdheid van de algemene vergadering

De algemene vergadering treft besluiten in verband met alle onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen in die aangelegenheden die behoren tot de bevoegdheid van andere organen wanneer deze niet tot een besluit kunnen komen.

Naast de bevoegdheden elders in onderhavige statuten opgenomen, behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering, de macht om:

- zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, alsmede hun bezoldiging en/of vergoeding vast te stellen, hen kwijting te verlenen of desgevallend hun verantwoordelijkheid jegens de vennootschap te (doen) bepalen;

- de jaarrekening goed te keuren en te beslissen over de bestemming van de winst; - de statuten van de vennootschap te wijzigen.

Onderscheiden vergaderingen

de gewone algemene vergadering of jaarvergadering

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen op de hierna bepaalde

dag en uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich onder meer dient uit te spreken over de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

de buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen, is ai naar gelang het geval een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

Plaats, dag en uur van de vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk

welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede donderdag van de maand december om twaalf uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van een zaakvoerder, de commissaris of een vennoot. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het aandelenregister is genoteerd. Deze oproeping vermeldt de volledige identiteit van de vennootschap en van de perso(o)n(en) door wie de uitnodiging is ondertekend met vermelding van de hoedanigheid waarin hij/zij optreedt/optreden. Zij preciseert de plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden die desgevallend ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

Samenstelling van de vergadering  voorzitter  stemrecht  verloop

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de vennoten bij aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vôôr de vergadering, de statutaire zaakvoerder inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij volmachtdrager deel te nemen aan de vergadering, doch enkel in zoverre dit in de oproepingen is vereist. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De vergadering zal worden voorgezeten door de enige zaakvoerder of in voorkomend geval door de oudste der zaakvoerders.

Iedere vennoot beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen bezit.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering mag in de regel besluiten treffen ongeacht het aantal aanwezige vennoten of het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, tenzij tot wijziging van de statuten wordt overgegaan, in welk geval ten minste de helft van het totale aantal aandelen in de vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd moeten zijn, zoniet dient binnen de maand een nieuwe vergadering te worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en beslissen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een beslissing van de algemene vergadering vereist de meerderheid der aanwezige stemmen, behoudens voor statutenwijzigingen waarvoor unanimiteit van alle vennoten vereist is.

Bij staking van stemmen is de stem van de statutaire zaakvoerder doorslaggevend.

Van het verloop van een algemene vergadering worden notulen opgemaakt. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register. Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder.

X. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten.

Xl. WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

XII. ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

XII I. OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze overeenkomst verklaren de ondergetekenden keuze van woonplaats te doen in

hun respectieve woonpraats.

Overname verbintenissen

De verschijners verklaren dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, kunnen worden overgenomen en bekrachtigd door de vennootschap zodra deze rechtspersoonlijkheid heeft bekomen ais gevorg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen eveneens, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Zaakvoerder(s)

Tot zaakvoerders worden benoemd:

1/ Mevrouw Mieke CHRISTANTI, wonende te 9831 Deurle, A. De Pesseroeylaan 52;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNIMMO", met zetel te 9988 Watervliet, Oudemansdijk 30 B, BTW BE 0436.989.948, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger , mevrouw Ann DE CAUSMAECKER, wonende te 9988 Watervliet, Oudemansdijk 30 B; 3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEYMAN CONSULT", met zetel te 9031 Drongen, Elshout 25, BTW BE 0890.434.561, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter LEYMAN, wonende te 9031 Drongen, Elshout 25;

4/ De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "D-COMPANION", met zetel te 8940 Geluwe, Emiel Huysstraat 59, BTW BE 0894.797.680, RPR leper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk DERUYTERE, wonende te 8940 Geluwe, Emiel Huysstraat 59. De niet-statutaire zaakvoerders, voor zover zij geen vennoot zijn, kunnen niet hoofdelijk aansprakelijk gesteld worden voor de verbintenissen van de vennootschap.

(Statutaire) zaakvoerders - aanvaarding

De heer Johan VERBEKE, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Mevrouw Mieke CHRISTANTI, de BVBA ANNIMMO, de BVBA LEYMAN CONSULT en de BVBA D-COMPANION, allen voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaren hierbij het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

XIV. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE;

Mevrouw Myriam DIETENS;

Mevrouw Sarah VERKIMPE.

Tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte

Johan VERBEKE

Statutaire zaakvoerder

Voor-

behouden

" _ aan het Belgisch 1 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OUTDOOR INVESTMENT

Adresse
DEINSESTEENWEG 59 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande