P & M CONSULTANTS

Société en commandite simple


Dénomination : P & M CONSULTANTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.720.278

Publication

05/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie. van d

M11Iod Wort 11.1

taatsblad bekend te maken kopie

aktNEERCELEGD

BELGE

2 6 BEC. 2013

ONITEUR

111131F1

B LGISCH STAATSBLAD

2 9 -01-

20V

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0894720278

Benaming

(voluit) : P & M Consultants

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Teerlingstraat 26,,9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING- SLUITING

Tekst: Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 24 december 2013 van de Gewone Commanditaire Vennootschap P & M Consultants dat volgende beslissingen werden genomen

1) De ontbinding en vereffening van de Gewone Commanditaire Vennootschap P & M Consultants in één akte met toepassing van Art 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2042 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft. Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva ( schulden) zijn luidens de staat van actief en passief van 24 december 2013 en dat alle voorziene schulden effectief betaald werden en dat alle aandeelhouders van de vennootschap aanwezig zijn, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

2) De vergadering keurt de jaarrekening per 24 december 2013 goed.

3) De vergadering neemt kennis van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder Piet van Besien, van rechtswege ontslagnemend is en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4) De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen. De zaakvoerder bevestigt dat er voldoende liquide middelen aanwezig zijn voor de betaling van de verschuldigde roerende voorheffing. De vennoten welke alle aanwezig zijn , beslissen met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande , de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

5) De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: Teerlingstraat 26, 9880 Aalter. De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

6) De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Piet van Besien teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten en de wettelijk verschuldigde roerende voorheffing te storten aan de bevoegde ontvanger.

7) De vergadering stelt daarop aan als bijzonder gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling: kantoor Becue-Smets,Boens te Braderie of hun aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de vennootschap bij de BTW - administratie, de Kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket.

Aalter, 24 december 2013,

De heer van Besien Piet,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Vo, beho aan Belg Staat: 11II









*11143874*

NEERGELEGD

13 SEP, 2011

fi i-:C I I'i'13A.N K VAN

KOOPHAN U1' GENT

Ondernemingsnr : 0894720278

Benaming

(voluit) : P & M consultants

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LANGENDAMDREEF 37, 9880 AALTER

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst: Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel met ingang van 1/09/2011 overgebracht naar Teerlingstraat 26, B-9880 AALTER.

Aalter, 1 september 2011

Piet van Besien,

Zaakvoerder.

Coordonnées
P & M CONSULTANTS

Adresse
TEERLINGSTRAAT 26 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande