P & C DECOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & C DECOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.853.638

Publication

19/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-11-2014

Griffie

*14310909*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567853638

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

P&C Decor

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte verleden op 13 november 2014 voor Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, eerstdaags neer te leggen ter registratie, blijkt dat

1. De heer Caus, Philippe Robert Oscar, echtgescheiden, niet wettelijk samenwonend, geboren te Gent op 29 april 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Bijlokevest 33.

2. De heer Caus, Cedric Roger Walter, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, geboren te Gent op 17 mei 1989, gedomicilieerd en verblijvende te 9940 Evergem, Heilige Geeststraat 7A 202.

3. Mevrouw Leveugle, Fara, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, geboren te Gent op 16 mei 1991, gedomicilieerd en verblijvende te 9940 Evergem, Zevekotestraat 14 een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam  P&C Decor , met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Bijlokevest 33, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 186 aandelen wordt ingeschreven in geld als volgt: door de heer Caus Philippe, voornoemd, op 184 aandelen, door de heer Caus Cédric, voornoemd, op 1 aandeel en door mevrouw Leveugle Fara, voornoemd, op 1 aandeel.

Ieder aandeel, het vast gedeelte van het geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigende, is volstort voor één derde (1/3), hetzij voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "P&C DECOR" .

Deze naam moet steeds door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Bijlokevest 33.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in het tweetalig en Nederlandstalig landsgedeelte van België.

De raad van bestuur mag, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, financiële, roerende of

Onderwerp akte :

Bijlokevest 33 9000 Gent

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: het aannemen van algemene schilderwerken, zowel binnen- als buitenschilderwerken; het uitvoeren van industriële schilderwerken, behangwerken, gyprocwerken, het renoveren van gevels;

het plaatsen en installeren van vloerbekleding, wand- en vloertegels;

het behandelen van muren met vochtwerende producten;

het uitvoeren van alle soorten decoratiewerken;

het verfraaien en restaureren van gebouwen;

het aan- en verkopen, groot- en kleinhandel, tussenhandel, import en export, levering, installatie en herstel van allerhande materialen, grondstoffen en aanverwante op het vlak van de in het doel gemelde activiteiten zoals, zonder een limitatieve lijst te beogen: verf, vernis en aanverwante producten, drogisterijartikelen, decoratieartikelen, onderhoudsproducten, huishoudartikelen, gordijnen en overgordijnen, bouwmaterialen enz.;

het geven van kleurenadvies, technisch advies en diverse adviesverlening en coördinatiebijstand op het vlak van onder meer schilderwerken, decoratiewerken en technieken, opknapwerken, restauratie, inrichting en aankleding van woningen en kantoren, binnenhuisinrichting, winkelinrichting, bedrijfsinrichting.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen, zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen.

Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging. Het mag niet verminderd worden beneden het in artikel 390 Wetboek van Vennootschap vastgestelde minimum, tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op een of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor deze verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. BESTUUR EN CONTROLE

Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn die de vergadering vrij vaststelt.

Zij mag hen te allen tijde afzetten.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De mandaten van bestuurder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de vennoten, onbezoldigd.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een of meer ondervoorzitters verkiezen. Vergadering - oproeping

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en, in voorkomend geval, telkens als de voorzitter van de raad of tenminste twee bestuurders erom vragen. De oproepingen worden minstens vijf dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze. De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de ondervoorzitter of, indien deze laatste verhinderd is, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de jongste bestuurder in leeftijd, die aanwezig is.

Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 26: Externe vertegenwoordiging

De enige bestuurder hetzij de raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de enige bestuurder of de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd, door één bestuurder, alleen handelend.

Hij dient geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 27: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - jaarrekening - controleverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt:

- vijf procent (5 %) aan de wettelijke reserve zoals de wet het voorschrijft; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

- omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten, mits inachtneming van de wettelijke bepalingen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Oorzaken van ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de bestuurder(s) van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Liquidatiesaldo

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op donderdag 30 juni 2016 om 18 uur.

Benoeming

Tot bestuurder wordt benoemd: de heer Caus, Philippe Robert Oscar, echtgescheiden, niet wettelijk samenwonend, geboren te Gent op 29 april 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Bijlokevest 33, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, voor een onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte.

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier.

Coordonnées
P & C DECOR

Adresse
BIJLOKEVEST 33 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande