P.O.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P.O.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.906.085

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0226-011
10/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111111



Ondernemingsnr : 0870.906.085

Benaming

(voluit) : P.O.M. BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9000 GENT, KORTRIJKSEPOORTSTRAAT, 240

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Helene DE WAELE, te Gent, op zestien december tweeduizend dertien, houdende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.D.M. BVBA, gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksepoortstraat, 240, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor te Oostende, die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien iedere vennoot erkent sinds meer dan vijftien dagen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA P.O.M., bestaat uit 238.500,00 Euro, en omvat de inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537 W.I.B. 1992.

Bi) het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natur;.

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de door de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.119 aandelen van de vennootschap BVBA P.O.M. op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdsedividend, zijnde TWEEHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (238.500,00 EUR) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) tot TWEEHONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND HONDERD EURO (257.100,00 EUR), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds dividend, en dit in twee fasen:

- Eerste fase:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft besloten om het kapitaal te verhogen met honderd en elfduizend negenhonderd euro (111.900,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot honderd dertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van duizend honderd negentien (1.119) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 16 december 2013.

Op deze nieuwe aandelen werd ingeschreven tegen de totaalprijs van tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (238.500,00 EUR), waarvan:

° honderd en elfduizend negenhonderd euro (111.900,00 EUR) als kapitaal, en

° honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR) als uitgiftepremie door de heer Walter Moons, die, verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de statuten en financiële toestand der vennootschap en verklaard heeft met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (238.500,00 EUR), in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij honderd en elfduizend negenhonderd euro (111.900,00 EUR) kapitaal en honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR) uitgiftepremie, door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij heeft ten laste van de vennootschap.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura werden duizend honderd negentien (1.119) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die In de winsten delen vanaf 16 december 2013.

Deze duizend honderd negentien (1,119) nieuwe volledig volstortte - aandelen, werden toegewezen aan de heer Walter Moons voornoemd ais vergoeding voor de gedane inbreng;

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd dertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR).

De vergadering heeft besloten de uitgiftepremie ten belope van honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

Tweede fase:

De vergadering heeft besloten om het kapitaal te verhogen met honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR) om het te brengen van honderd dertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR) op tweehonderd zevenenvijftigduizend honderd euro (257,100,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging ging niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd zevenenvijftigduizend honderd euro (257.100,00 EUR), verdeeld over duizend driehonderd en vijf (1.305) aandelen, met een fractiewaarde van één duizend driehonderd en vijfde (1/1.305de) per aandeel.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal. Het nieuw artikel 5 van de statuten luidt als volgt

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND HONDERD EURO (257,100,00 EUR). Het is verdeeld in duizend driehonderd en vijf (1.305) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één duizend driehonderd en vijfde (1/1,305de) per aandeel."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren, waaronder de desgevallend nog uit te voeren betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Helene De Waele, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

S

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- de volmacht;

- de verslagen;

- de coördinatie van de statuten.



Ittjtxgen'tsq-het-Bagixcr Stánte`áiT _ 1O/O'1/2OT2Î = Annexes dil 1Vlonifeur-fièTgë







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kortrijksepoortstraat 240, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 6 MEI 2013

De bijzondere algemene vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de zaakvoerder mevrouw Jessica Becu met ingang van 6 mei 2013. Vervolgens wordt beslist volgende zaakvoerder te benoemen met ingang van 6 mei 2013 :

- Casa Renson BVBA, Kortrijksepoortstraat 240, 9000 Gent met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Christine De Sutter.

Casa Renson BVBA

zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger Christine De Sutter

ICI

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13167981*

P.O.M. BVBA

Ondememingsnr : 0870.906.085 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het B " ' R Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

rem,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Word 11.1

MONITEU

08-12-

LGISCH S

BELGE

NEERGELEGD

2014 0 5 NOV. 2014

AATSBLAP

RECHTet f~VAN

V[Vlpi-16Mr1P1 TP f;FNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

B

Ondernemingsnr : 0870.906.085 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kortrijksepoortstraat 240, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER DD. 10 SEPTEMBER 2014

De vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen beslist dat met ingang van

10 september 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Kortrijksepoortstraat 240, 9000 Gent

naar Einde Were 274 bus 402, 9000 Gent.

Casa Renson BVBA

met als vaste vertegenwoordiger Christine De Sutter

Zaakvoerder

P.O.M.

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 25.07.2013 13371-0292-011
24/04/2013
ÿþMoa woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHGELE(..

. 15 APR, 2013

RECH`f''BA~! V,'"  í

~~

KOOPHAND~Ë ir

*13069198*

1

Ondememingsnr : 0870.906.085

Benaming

(voluit) : P.O.M. BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP-MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel': Tinnenpotstraat 42, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG.VAN DE ZAAKVOERDER bD. 02 APRIL 2093

De vergadering, na beraadslaging, en met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van

.2 april 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van :

- Tinnenpotstraat 42, 9000 Gent

naar

- Kortrijksepoortstraat 240, 9000 Gent

Jessica Becs

Zaakvoerder

-ap., .? J:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en)"

"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam 8n handtekening.

" d,

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0203-011
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0391-009
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 19.08.2010 10430-0534-009
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 18.08.2009 09588-0378-008
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 16.07.2008 08431-0282-008
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 27.08.2007 07620-0380-008
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 18.08.2006 06642-0781-010
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 30.07.2015 15393-0406-011

Coordonnées
P.O.M.

Adresse
EINDE WERE 274, BUS 402 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande