PACOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PACOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.950.397

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 1 145

ONITEUR

0.s 701-BELGISCH ST

IELcE

NEERGELEGD

20142 4 DEC. 2013

ATSBLAD

REcH-rilum,VAN

KOOPHAEE GENT

Ondernemingsnr : 0841.950.397

E3az*<am4ng

(voluit) : PACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap ,

Zetel : Vierhekkensstraat 1 bus A, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRiST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 19 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Naamloze Vennootschap, "PACOM", met zetel te 9031 Drongen (Gent), Vierhekken'sstraat 1 bus A, ingeschreven in het'. rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0841.950.397 en BTW-nummer 8E0841.950.397,' volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING VOORLEGG1NG VERSLAG.

De voorzitter legt het verslag voor van de Raad van Bestuur houdende de omstandige verantwoording van, de wijziging van de rechten verbonden aan affecten in het kader van artikel 560 van het Wetboek van: Vennootschappen, de dato 13 december 2013,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de, rechtshandelingen en formaliteiten tot deze wijziging van de rechten verbonden aan effecten.

Het verslag van de Raad van Bestuur zal samen met een eens-luidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING WIJZIGING VAN DE RECHTEN VERBONDEN AAN EFFECTEN-AFSCHAFFING CATEGORIEËN AANDELEN EN VAN CATEGORIEËN VAN BESTUURDERS.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de verschillende categorieën van aandelen, met name de klassen A en B worden afgeschaft en dat dienvolgens de overeenkomstige. categorieën van bestuurders eveneens worden afgeschaft.

DERDE BESLISSING W1JZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBE-VOEGDHEID.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de externe' vertegenwoordigingsbevoegdheid er voortaan en mede door invloed van voorgaande beslissing als volgt zal uitzien:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten' rechte,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de' vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een be-stuurder en een gedelegeerd bestuurder, samen Optredend.

Binnen het dagelijks, bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een: gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid tevens; beschikken over alle machten van dit dagelijks bestuur.

Naar banken behelst dit ondermeer: het openen van alle re-keningen, op de geopende of te openen rekeningen alle verrich-tingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Behoren evenwel niet tot het dagelijks bestuur: betalingen en financiële transacties die het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overstijgen. Voor deze verrichtingen zal de handtekening van een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder vereist zijn. Voor betalingen en financiële transacties die het bedrag van; tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) overstijgen zal, in afwijking van de algemene vertegenwoordigingsbevoegd-held als voormeld, de handtekening van drie bestuurders vereist zijn.

Bovendien zal de vennootschap tevens op geldige wijze ver-tegenwoordigd zijn door speciale lasthebbers binnen de grenzen van opdracht,"

VIERDE BESLISSING  MOGELIJKHEID ONTBINDING-VEREFFENING IN EEN AKTE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voortaan in de statuten expliciet de mogelijkheid tot ontbinding-vereffening in één akte zal worden opgenomen en dit voor zover voldaan is aan_aile voorwaarden gesteld door artikel 184 § 5. van. het Wetboek van Vennootschappen. Op de Laatste blz. van Luil< B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLISSING-AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de artikelen twee, vijf, negen, veertien, vijftien, twintig, eenentwintig en vierenveertig (2, 5, 9, 14, 15, 20, 21 en 44) van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met alle genomen besluiten en wel als volgt:

-vervanging van eerste zin artikel 2 ingevolge de verplaatsing van de zetel blijkens beslissing van de raad van bestuur 31 oktober 2012:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Drongen (Gent), Vierhekkensstraat 1 bus A"

- schrapping in artikel 5 van zin:

"De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, genoemd klasse A en B.";

- schrapping in artikel 9, onder Algemeen alinea 2:

"Indien een houder van aandelen van een bepaalde klasse, aandelen van een andere klasse verwerft, dan zullen deze laatste aandelen, op het ogenblik van de overdracht, van rechtswege worden omgezet in aandelen van dezelfde klasse als de klasse waartoe de aandelen van de aandeelhouder, die de betrokken aandelen verwerft, behoren.";

schrapping in artikel 9, onder Overdrachtsbeperkingen A. Al-gemene bepalingen in alinea 1, de woorden: ", behoudens de overdrachten tussen A-aandeelhouders on-derling of tussen B-aandeelhouders onderling,"; - schrapping in artikel 9, onder Overdrachtsbeperkingen C, Voorkooprecht bij overdracht onder de levenden

alinea 7:

"Als méér dan één voorkoopgerechtigde aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent, zullen de aandelen onder hen verdeeld worden als volgt:

(i) Als er voorkoopgerechtigde aandeelhouders zijn met aan-delen van dezelfde klasse als deze van de kandidaat-overdrager die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, zullen de aandelen toegekend worden aan, en verdeeld worden, onder, de voorkoopgerechtigde aandeelhouders die reeds houder zijn van aandelen van de betreffende klasse. Is er slechts één dergelijke voorkoopgerechtigde aandeelhouder met aandelen van dezelfde klasse, worden alle aandelen aan hem toegekend; zijn er meerdere zullen de aandelen onder hen verdeeld worden in verhouding tot het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

(ii) Als er geen voorkoopgerechtigde aandeelhouders zijn met aandelen van dezelfde klasse als deze van de kandidaat-overdrager die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, zullen de aandelen verdeeld worden onder alle aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, dit in verhouding tot het kapi-taal dat hun aandelen vertegenwoordigt."; en vervanging van de geschrapte alinea door:

"Als er méér dan één voorkoopgerechtigde aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent, zullen de aandelen onder hen verdeeld worden in verhouding tot het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.";

- schrapping in artikel 14 van alinea's 3,4,5,7 en 10:

"Zowel de A-aandeelhouders als de B-aandeelhouders heb-ben het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen. De B-aandeelhouders hebben het recht om één kandidaat-bestuurder voor te dragen. De overige bestuurders worden benoemd op voor-dracht van A-aandeelhouders.

Per vacant bestuursmandaat waarvoor de bindende voor-drachtregeling geldt, dienen minstens twee (2) kandidaten aan de algemene vergadering te worden voorgedragen.

De op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van de betrokken aandelenklassen, zullen bij de aanvang van de beraadslaging over de benoeming van nieuwe bestuurders, de kandidaten voordragen tussen dewelke de vergadering gehouden is de titularissen van de aan deze categorie toekomende bestuursmandaten te verkiezen.

De aandeelhouders van de klasse van aandelen op voor-dracht waarvan een bestuurder was benoemd, kunnen bij ernstig verlies van vertrouwen in de door hen voorgedragen bestuurder, de algemene vergadering bijeenroepen om over afzetting te beslissen.

De raad van bestuur kan onder zijn A-bestuurders een voorzit-ter aanstellen. De functie van dagelijks bestuurder zal opgenomen worden door een B-bestuurder."

- schrapping in artikel 15 in alinea 1 van deel van zinsnede:

met dien verstande evenwel dat de te coöpteren, nieuwe bestuurder moet worden benoemd uit de kandidaten die worden voorgedragen door (de meerderheid van) de aandeelhouders van de klasse van aandelen op voordracht waarvan de weggevallen bestuurder was benoemd."; en het behouden van het eerste deel van de zinsnede:

"Bij het openvallen van een bestuursmandaat, zullen de over-blijvende leden van de raad van bestuur de mogelijkheid hebben voorlopig in de vacature te voorzien.";

- schrapping in artikel 20 onder Dagelijks Bestuur van de letter "B-" in het woord "8-bestuurder".

vervanging artikel 21 door volgende tekst:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een be-stuurdec en een gedelegeerd bestuurder, samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend. Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid tevens beschikken over alle machten van dit dagelijks bestuur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Naar banken behelst dit ondermeer: het openen van alle re-keningen, op de geopende of te openen rekeningen alle verrich-tingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Behoren evenwel niet tot het dagelijks bestuur: betalingen en financiële transacties die het bedrag van ' vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overstijgen. Voor deze verrichtingen zal de handtekening van een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder vereist zijn.

Bovendien zal de vennootschap tevens op geldige wijze ver-tegenwoordigd zijn door speciale lasthebbers binnen de grenzen van opdracht."

- invoegen in artikel 44 na alinea 2:

"In het kader van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Ven-nootschappen wordt uitdrukkelijk voorzien in de mogelijkheid tot ontbinding-vereffening in één akte mits aan alle wettelijke voor-waarden voldaan is

ZESDE BESLISSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag raad van bestuur;

-de gecoördineerde statuten,

Notaris Paul RENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2013
ÿþir

Mud Word 11.1

Ondernemingsnr : 0841.950.397

Benaming

(voluit) : PACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9031 DRONGEN, VIERHEKKENSTRAAT 1A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER, GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato 28/11/2013 blijkt:

1. het vrijwillig ontslag van de heer Bart NAESSENS, wonende te 9800 Deinze, Breeschoot 24, als B-bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit met ingang van 27/11/2013.

Il. de benoeming van de NV VECTOR HOLDING, met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 8, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de BVBA VERHEMA, met maatschappelijke zetel te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan VERFAELLIE, wonende te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, tot B-bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 28/11/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

de gedelegeerd bestuurder

voor de NV VECTOR HOLDING

de BVBA VERHEMA, vaste vertegenwoordiger

op haar beurt vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Jan VERFAELLIE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-9 DEC. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEtQs~

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL(~fiíFIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 28.08.2013 13484-0478-016
19/06/2013
ÿþMod Wort11 1,1

lin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.950.397

Benaming

(voluit) : PACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9031 DRONGEN, VIERHEKKENSTRAAT 1 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/(VERVROEGDE) (HER)BENOEMING BESTUURDER(S), GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato 02/05/2013 blijkt:

I, het vrijwillig ontslag van:

- de NV "VECTOR HOLDING", met maatschappelijke zetel 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frans THOEN, als A-bestuurder en dit met ingang van 3010412013.

- de BVBA "VECTIS BEHEER", met maatschappelijke zetel 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefaan VANQUAETHEM, als A-bestuurder en dit met ingang van 30/0412013.

II. de (vervroegde) (her)benoeming van:

- de heer Patrick DEPUYDT, wonende te 9860 Scheldewindeke, Gaverse steenweg 88, tot A-bestuurder,

met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

- de BVBA "VERHEMA", met maatschappelijke zetel te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan VERFAELLIE, wonende te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, tot A-bestuurder, met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vegadering van 2019.

- de heer Bart NAESSENS, wonende te 9800 Deinze, Breeschoot 24, tot B-bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019,

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid tevens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een Openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere.

Bart NAESSENS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

YI~VVVVVIII~IIIIII~

>13092929

V N

beh

aa

Bel

Staa





NEERGELEGD

10 JÜN1 2013

RIrCaa I 1u''A."wK VAN

KOOP11 A7 UWE GENT

Bilagen bij liet Wélgisc-i Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013
ÿþL Ll"

Voorbehouden aan het  Belgisch Staatsblad

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0841.950.397

Benaming

(voluit) : PACOM

(verkort) :

Rechtsvorrrr : Naamloze vennootschap

Zetel : Schooldreef 5 - 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 31 oktober 2012

De Raad van Bestuur beslist om vanaf 1 november 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres:

Vierhekkensstraat 1a

9031 Drongen

NAESSENS Bart

Gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

2 0 DEC. 2012

RECHTBA:!'1I! GENT KOOPMAND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

tuik

(111111(1111(11(1111111111111111111111111 tIlt 1111

*13001363*

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

30/12/2011
ÿþr

I

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v 70, I,r" ~ s,.,r r.jr~

, 9 S DM 2011

Grif-fie.. VAN

. TF. C',!=t7

11*11,1.11.11j11,ijI1J11111

;

Ondernemingsnr : dM .4b5®

Benaming (voluit) : PBCo8i1

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schooldreef 5

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op vijftien december; tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat:

!: 1. De heer Naessens, Bart Frank, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Breeschoot 24 en

2. De naamloze vennootschap "VECTOR HOLDING", afgekort "VECTOR", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, ondernemingsnummer 0626.694.970, RPR Gent,

zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "PACOM", met:' maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Schooldreef 5, waarvan het geplaatste maatschappelijk;; kapitaal honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderdzestig (1.260) A-aandelen en vijfhonderdveertig (540) B-aandelen zonder vermelding van nominale:. :, waarde.

Op deze duizend achthonderd (1800) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd;: euro (¬ 100,00) per aandeel als volgt:

ji De oprichters verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend:;

iI overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting;)

bij KBC Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 15 december 2011, wordt aan de;;

ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) tot haar;'

beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Pacom".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge), Schooldreef 5.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

;. De vennootschap heeft tot doel, in Belgie en in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen;

): rekening of voor rekening van derden, voor zover de eventuele wettelijke erkenningen en/of;

;' bekwaamheidsattesten voorhanden zijn:

- De aankoop, verkoop, het huren, verhuren, de huurkoop en de leasing van hardware. Dit bevat onder meer:;

maar niet beperkend de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, klein- en groothandel, installatie en',

;, herstellen van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen van elk informatica',;

en elk elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (I) personal computers, bedienings-

controlepanelen, (Il) computerwerkstations, processors, (III) beeldschermen, computerterminals, en (IV):j

onderdelen, uitrusting, toebehoren en randapparatuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A-aandelen B-aandelen

1. door de heer Naessens Bart, op vijfhonderd 540

veertig B- aandelen.

2. door de NV VECTOR HOLDING, op duizend 1.260

tweehonderd zestig A-aandelen.

Samen: duizend tweehonderdzestig A-aandelen en vijfhonderdveertig B-aandelen 1.260 540

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De vennootschap mag het boven vermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen allee

computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen,

huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en

systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

- Het verlenen van diensten op het domein van de informatica, met name de verkoop, levering, installatie,

integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten, inzonderheid:

* Het verlenen van advies en consultancy op het vlak van informatietechnologie en  toepassing;

Opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen;

* Het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op de software- en informaticatoepassingen;

* Outsourcing van informatici.

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

- Het opstellen, programmeren, kopen en verkopen, import en export, huren en verhuren, installeren, updaten, testen en herstellen van al dan niet zelf ontwikkelde standaard- als maatsoftware op welke informatiedrager ook.

- Het optreden als internetprovider en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met informatieverwerking en telecommunicatie.

- Het aanbieden van diensten en goederen via electronische en aanverwante informatiewegen.

1- De studie en ontwikkeling van computerprogramma's in het algemeen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan andere ondernemingen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag ook leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders, schuldeisers, als loutere derden verstrekken behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op alle financiële instrumenten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd aandelen (1.800), zonder vermelding van nominale waarde, die elk één duizendachhonderdste (1/1.800) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1800.

De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, genoemd klasse A en klasse B.

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee (2) personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Zowel de A-aandeelhouders als de B-aandeelhouders hebben het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen. De B-aandeelhouders hebben het recht om één kandidaat-bestuurder voor te dragen. De overige bestuurders worden benoemd op voordracht van de A-aandeelhouders.

Per vacant bestuursmandaat waarvoor de bindende voordrachtregeling geldt, dienen minstens twee (2) kandidaten aan de algemene vergadering te worden voorgedragen. De op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van de betrokken aandelenklassen, zullen bij de aanvang van de beraadslaging over de benoeming van nieuwe bestuurders, de kandidaten voordragen tussen dewelke de vergadering gehouden is de titularissen van de aan deze categorie toekomende bestuursmandaten te verkiezen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes (6) jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De aandeelhouders van de klasse van aandelen op voordracht waarvan een bestuurder was benoemd, kunnen bij ernstig verlies van vertrouwen in de door hen voorgedragen bestuurder, de algemene vergadering bijeenroepen om over afzetting te beslissen.

Inzake benoeming en afzetting van bestuurders zal de algemene vergadering beslissen overeenkomstig artikel 34.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De functies Ivan de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn A-bestuurders een voorzitter aanstellen. De functie van dagelijks bestuurder

zal opgenomen worden door de B-bestuurder.

Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen

de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur zal aan de B-bestuurder het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "gedelegeerd-bestuurder" voeren.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in

het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun

keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door een A-bestuurder en een B-bestuurder, die samen optreden;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerd-bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om 17.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt in voorkomend geval kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele

commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming -

kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van

de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de

andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van

de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan.

Artikel 30: Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun

vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone

brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen

vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de

vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boekjaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 40: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen

tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de

bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van

bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de

vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 46: Verdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,_ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand mei 2013.

3. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Tot bestuurder worden benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van mei 2017:

Tot A-bestuurders:

- "VECTOR HOLDING", de naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Stratem 11 bus

2, ondernemingsnummer 0826.694.970, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Thoen, Frans

Marie Achiel, gedomicilieerd en verblijvende te 8700 Tielt, Papenholwegel 50;

- "VECTIS BEHEER", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te

9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, ondememingsnummer 0864.885.454, RPR Gent, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Vanquaethem, Stefaan Aloys, gedomicilieerd en verblijvende te 8870 Izegem, Ter

Beemden 37.

Tot B-bestuurder:

- de heer Naessens Bart, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Breeschoot 24;

Hun mandaat is onbezoldigd.

4. Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei 2011.

5. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Katrien Merlevede, die keuze van woonplaats doet te 9880 Aalter, Stratem, 11 bus 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van de akte, inbegrepen één volmacht

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0329-018

Coordonnées
PACOM

Adresse
VIERHEKKENSSTRAAT 1A 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande