PANAFOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANAFOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.755.523

Publication

03/04/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 29

9290 BERLARE

Onderwerp akte :Statutenwijziging - doelswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van 7 maart 2014, opgemaakt door Meester Patrick Lemmerling,. geassocieerd notaris te Zele, geregistreerd, dat voor hem gehouden werd de buitengewone algemene; vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « PANAFOON », met maatschappelijke zetel te 9290 Beriare, Hoogstraat nr 29, ondernemingsnummer 0807.755.523, opgericht.' blijkens akte verleden voor notaris Patrick Lemmerling te Zere op 5 november 2008, gepubliceerd in de bijlagen: tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna, onder het nummer 08182717, waarvan de statuten tot op;; heden niet werden gewijzigd, en met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden:

A. DOELSWIJZIGING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

- voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt naar aanleiding van de nagemelde; wijziging van het doel van de vennootschap en voorlegging van een staat van activa en passiva, niet ouder dan:; drie maanden, overeenkomstig de bepalingen van artikel 287 van Wetboek van Vennootschappen.

- beslissing om het doel van de vennootschap te wijzigen door het bestaande doel te vervangen door de': hierna volgende activiteiten:

°Klein- en groothandel, tussenpersoon in de handel in alle producten dewelke te maken hebben met telefonie, zoals telefoons, GSM's, telefoonkaarten, accessoires, abonnementen voor telefonie, computers printers, hard-en software, e.d. Deze lijst is niet beperkend en mag uitgebreid worden met alle producten die:: roerend van aard zijn.

Onderneming voor het uitbaten van een horecabedrijf en alle activiteiten die daarop betrekking hebben, ondermeer uitbating van café, herberg, restaurant, dancing, hotel, frituur, taverne, brasserie met of zonder!: kleine snacks, tea-room, ijssalon en traiteurdienst, het verschaffen van logies met of zonder ontbijt.

Onderneming voor het uitbaten van een cateringbedrijf, met name het klaarmaken, thuisbezorgen en;; eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz., het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening: van derden, zoals voor: - luchtvaartmaatschappijen -kantines, bedrijfsrestaurants, enz..

Het verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken en ultrasten van onroerende goederen met het oog op de' verkoop, wederverkoop of beheer; het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen ; het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerenden, goederen ; het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen ; het: deelnemen in vennootschappen, bedrijven, associaties door inbreng, participatie, voorschotten ; het toestaan; van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties op;; spaarkasfuncties niet inbegrepen).

De vennootschap zal zich derhalve mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname ofi anderszins, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten vennootschap en,; ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende;; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het haar doel of welke van aard zouden,; zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen." -;

B. AANPASSING VAN DE STATUTEN;

- beslissing om het artikel drie (3) van de statuten te wijzigen teneinde dit artikel in overeenstemming te;, brengen met voormeld besluit, door aanname van volgende nieuwe tekst, ter vervanging van de bestaande tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t C,RlFFIE RECHTSANK

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr :0807.755.523 Benaming (voluit) : PANAFOON

VAN KOOPHANDEL

2 4 MART 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vo9

'houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 3: doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Klein- en groothandel, tussenpersoon in de handel Jn alle producten dewelke te maken hebben met telefonie, zoals telefoons, GSM's, telefoonkaarten, accessoires, abonnementen voor telefonie, computers, printers, hard-en software, e.d. Deze lijst is niet beperkend en mag uitgebreid worden met alle producten die roerend van aard zijn.

Onderneming voor het uitbaten van een horecabedrijf en alle activiteiten die daarop betrekking hebben, ondermeer uitbating van café, herberg, restaurant, dancing, hotel, frituur, taverne, brasserie met of zonder kleine snacks, tea-room, ijssalon en traiteurdienst, het verschaffen van logies met of zonder ontbijt.

Onderneming voor het uitbaten van een cateringbedrijf, met name het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz., het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.

Het verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken en uitrusten van onroerende goederen met het oog op de verkoop, wederverkoop of beheer; het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen ; het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen ; het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen ; het deelnemen in vennootschappen, bedrijven, associaties door inbreng, participatie, voorschotten ; het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties op spaarkasfuncties niet inbegrepen).

De vennootschap zal zich derhalve mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten vennootschap en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze lijst is slechts aanwijzend en niet beperkend.

Evenals alles wat betrekking heeft, rechtstreeks of onrechtstreeks tot dit doel, dit alles in de meest i uitgebreide zin.

Voornoemde opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend en moet worden geinterpreteerd in de ruimste zin van het woord, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten."

C. MACHTIGING

-beslissing tot het verlenen van machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen en de bestaande statuten van de vennootschap te coördineren, derhalve alle verrichtingen te doen bij de verschillende instanties in verband met voornoemde statutenwijziging.

D. BIJZONDERE VOLMACHT-- ONDERNEMINGSLOKET:

- beslissing tot aanstelling als bijzondere gevolmachtigde :

De heer Erik De Meersman (Damdes BVBA), te Zele, Avil Geerincklaan nr 58 en al zijn aangestelden of

bijzondere lasthebbers.

Aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en alle welkdanige

documenten te ondertekenen teneinde alle wijzigingen te kunnen doorvoeren bij het ondernemingsloket.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Meester Patrick Lemmerling, geassocieerd notaris te Zele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte statutenwijziging dd, 07/03/2014

-coördinatie van de statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.09.2014, NGL 24.09.2014 14616-0206-015
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 25.06.2012 12205-0141-015
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 27.07.2011 11338-0022-013
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 22.06.2010 10203-0440-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 27.08.2015 15550-0034-015

Coordonnées
PANAFOON

Adresse
HOOGSTRAAT 29 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande