PANDARIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANDARIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.347.091

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0285-012
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 28.06.2013 13253-0451-011
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 23.07.2012 12327-0588-011
11/02/2011
ÿþ

1Z U i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11023961

!Il

NEERGELEGD

01 FEB. 2011

RECHfitek VAN

KBAPHANDEi. TE CENT

Ondernemingsnr : O ~ 3 ~ el3LOraci

Benaming

(voluit) : PANDARIS--

Rechtsvorm : Starter - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 349 bus 59 te 9000 Gent

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, Notaris met: standplaats te Dendermonde, op vierentwintig januari tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd! vier bladen één verzending te Dendermonde I op 27 januari 2011. Reg.5 boek 117 blad 10 vak 1. Ontvangen:; vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat:

De heer DE MEULENAER Charles, Alfons, software ontwikkelaar, geboren te Dendermonde, op veertien: mei negentienhonderd negentig, wonende te 9200 Dendermonde, Begijnhoflaan 37 (rijksregistemummer 90.05.14 125-22), ongehuwd;

Een STARTER-Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, afgekort S-BVBA heeft opgericht; onder de naam luidt:"PANDARIS". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 59.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België; in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

-ontwikkelen van mobiele hard- en software oplossingen; -ontwikkelen van desktop software en web systemen;

-ontwikkelen van smartphone applicaties voor verschillende platformen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende: handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de: verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs! alleen maar bevorderend.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze: ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door; een besluit van de algémene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de! statuten.

Het kapitaal bedraagt drieduizend euro (¬ 3.000,00), en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000)' aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van één euro (¬ 1,00) per aandeel, hetzij voor drieduizend euro (¬ 3.000,00).

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van één euro (¬ 1,00) hetzij samen drieduizend euro (¬ 3.000,00) door storting in speciën, overeenkomstig de, wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking overeen som van drieduizend euro (¬ 3.000,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de

vennootschap in oprichting bij de KBC Bank met kantoor te Sint-Gillis Dendermonde, zoals blijkt uit het; bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instehling op zeventien januari laatstleden dat aan; deze akte gehecht zal blijven.

De oprichter verklaart dat de ondergetekende notaris hem gewezen heeft op het feit:

1. Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter enkel kan worden opgericht door:

één of. meerdere..natuurlijke.personen .voor zover geen.van.hen..etfecten_bezit in een andere.vennootschap met:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5%) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dat iedere oprichter van een in artikel 211 bis bedoelde vennootschap geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter die hij nadien zou oprichten. Dit alles behoudens de gevallen van verlies of afstand van hoedanigheid van starter of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Daarenboven is iedere oprichter van een in artikel 211 bis bedoelde vennootschap die effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5%) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden.

2. Dat de vennootschap het maatschappelijk kapitaal ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt, moet verhogen om het tenminste te brengen op het voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgestelde minimumbedrag. Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het statuut "starter" en wordt zij omgezet in een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De heer De Meulenaer Charles, wonende te 9200 Dendermonde, Begijnhoflaan 37, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, inachtnemen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om negen uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

w~ statuten niet

------w~don- envende~d~nt n~/rh~vo~~~

artikelvoorschrift van 320 ;

van het Wetboek van Vennootschappen . OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN. 1.Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onderdn opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf. i

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend on! a|[

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. De zaakvoerder verklaart aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: da! heer De Meulenaer Charles, wonende te 9200 Dendermonde, Begijnhoflaan 37. VOOR ONTLEDEND UI1TREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie akte

- Bankattest

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge





































' --------'----------'-'----------- ------------~-'-------______ Opoe laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 19.06.2015 15189-0433-017

Coordonnées
PANDARIS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 49 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande