PARCOLYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARCOLYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.825.402

Publication

09/01/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : PARCOLYS

(verkort) :

'Oudenaarde

3 0 OEC. 2013

Griffie

YI

YII

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 3.

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP PARCOLYS  OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS FLOORING"

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 23 december 2013, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", opgericht bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 17 januari 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna, onder het nummer 20010131-20, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 2B december 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari 2008, onder het nummer 08014095, gehouden op 23 december 2013, heeft beslist wat volgt : 1. Kennisname en bespreking van de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

- de verslagen van de bestuurders over de laatste drie boekjaren;

- staat van actief en passief van de overdragende vennootschap per 30 september 2013; het bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYSi FLOORING" en het bijzonder verslag van een bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV,

Ondergetekende bevestigt dat de door de wet gestelde voorwaarden werden vervuld zodat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de: waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te, geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid beantwoordt.

3. de voor de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' bestaat uit 2.738 aandelen van de op te richten vennootschap PARCOLYS FLOORING NV. De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van de vennootschap PARCOLYS NV.

Op de laatste blz. van Luii E vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetze} van de perso(o;n(en) bevoegd de re,htspersoori ten aanzien van derden te vertegenw oordegen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge k Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld,

Opgemaakt te Oudenaarde op 20 november 2013."

Aan de voorzitter wordt ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

Kennisname van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake partiële splitsing.

2. Beslissing, onder de opschortende voorwaarde van de oprichtng van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" van activa- en passivabestanddelen, in een nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", en waarbij de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS' niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met aile rechten en verplichtingen per 1 oktober 2013 overgaan op de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" verminderd met één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (E 1.665.000,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen zevenhonderd veertig duizend euro (¬ 1.740.000,00) op vijf en zeventig duizend euro (¬ 75.000,00) door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen in de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING".

Goedkeuring van de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" naar de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", ingevolge partiële splitsing en verzoek aan de notaris een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane activa- en passivabest anddelen zijn opgesomd in de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per 30 september 2013, voor een overzicht hiervan wordt verwezen naar de splitsingsbalans welke gehecht werd aan het splitsingsvoorstel waarvan sprake hiervoor onder het eerste besluit.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de overgedragen vennootschap per 30 september 2013.

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2013 met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c, alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap "PARCOLYS FLOOR1NG", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf 1 oktober 2013 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. aile niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden geacht toe te behoren aan de verkrijgende vennootschap "PARCOLYS FLOORING";

g. aile lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door, voor rekening en op kosten van de verkrijgende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING";

h, overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen blijft de verkrijgende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat aan de verkrijgende vennootschap wordt toegekend.

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaan de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van het af te splitsen deel van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op een uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, te weten de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarvan de statuten hierna zullen worden vastgelegd en die krachtens deze vermogensovergang het hierna vernielde kapitaal zal hebben.

Deze nieuwe vennootschap ontvangt in beginsel aile vermogensbestanddelen, zowel activa- ais passivabestanddelen, van de (partieel te splitsen) vennootschap "PARCOLYS", die verbonden zijn aan het overeenkomstig hef splitsingsvoorstel afgesplitste deel van het vermogen, zijnde een kapitaal ten bedrage van één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 1.665.000,00) en een negatief overgedragen resultaat ten bedrage van min zeshonderd zeven en dertig duizend vijfhonderd twee en veertig euro zeven en zestig eurocent (¬ -637.542,67), die in het kader van de partiële splitsing mee zullen overgaan naar de daaruit ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING", waarmee ondermeer haar kapitaal, dat wordt vastgesteld op in totaal één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 1.665.000,00), verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, wordt gevormd. .

Voor een overzicht van enerzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die door de (partieel te splitsen) vennootschap "PARCOLYS" worden behouden en anderzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die, ingevolge de partiële splitsing, overgaan naar de uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw opgerichte vennootschap, "PARCOLYS FLOORING", alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en de aan het splitsingsvoorstel gehechte splitsingsbalans houdende een cijfermatige uitwerking van de partiële splitsing onder de vorm van een balans opgesteld per 30 september 2013, waarin de beschrijving en de toewijzing van de betreffende activa, voorzieningen en passiva die al dan niet overgaan ingevolge de partiële splitsing numeriek is uitgewerkt per 30 september 2013 met afzonderlijke opgave enerzijds van de verdeling van de fiscale vermogensbestanddelen en anderzijds van de verdeling van het boekhoudkundig eigen vermogen tussen de (partieel gesplitste) vennootschap, "PARCOLYS" en de uit de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, "PARCOLYS FLOORING".

OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS FLOORING", waarvan de zetel zal gevestigd te zijn te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 3.

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

- de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van voorbeschreven activa- en passivabestanddelen van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald; - als vergoeding voor deze inbreng in natura worden er aan de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" in totaal tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS", te weten:

a. aan de Heer WYBO Carlos, wonende te 8720 Dentergem/ Oeselgem, Deinzestraat, 100, die aanvaardt: zeshonderd acht en zestig (668) aandelen;

b. aan de Gewone Commanditaire Vennootschap "WYCO", met zetel te 8720 Dentergem, Deinzestraat, 100, 0873.006.829 (RPR KORTRIJK), die aanvaardt: tweeduizend acht en zestig (2.068);

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en integraal volgestort.

Het doel van de Vennootschap is letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft als doel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan- en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel. Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit P.V.C.

Het adviseren, het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. 1n die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installatie aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd vijf en zestig duizend euro (1.665.000 E) en is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/tweeduizend zevenhonderd zes en dertigste (1/2.736ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden,

Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel om te eindigen op één en dertig december tweeduizend en veertien.

ieder jaar de laatste vrijdag van de maand maart om zeventien uur dertig minuten moet een jaarvergadering gehouden worden en waarvan de eerste zal plaatsvinden in juni 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen zoals voorzien in artikel zes hiervoor.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders,

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan in de gevallen door de wet voorzien.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De bestuurders zijn herkiesbaar,

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de wettelijke termijn niet overschrijden.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen,

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodigingsbrieven tot deze tweede vergadering zullen minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk of per telefax aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen, Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden,

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot !id van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan In zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris, de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoars bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dag elijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit,

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zioh laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Benoemingen -- aanvaardingen - bezoldigingen

1/ Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie:

Tot bestuurders worden benoemd;

-De Heer WYBO Carlos, voornoemd;

-De Heer DOSSCHE Kristof, wonende te 9770 Kruishoutem, Kasteelstraat, 15.

-De Heer SANTENS Dominique Maria Cyriel Maurice, geboren te Izegem op 9 december 1973, wonende te 9230 Wetteren, Brusseisesteenweg, 290.

Raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING"

De aldus benoemde bestuurders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" zijn vervolgens in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

u Tot voorzitter van de raad van bestuur.

De Heer WYBO Carlos, voornoemd, die verklaart het hem toegewezen mandaat te aanvaarden; u Tot gedelegeerd bestuurder;

-De Heer WYBO Carlos, voornoemd;

-De Heer SANTENS Dominique, voornoemd;

die uitdrukkelijk verklaren het hen toegewezen mandaat te aanvaarden.

De vennootschap "PARCOLYS FLOORING" wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

2/ De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

3/ De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

4/ De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

5/ De bestuurders worden benoemd vanaf 23 december 2013, met dien verstande, dat zij vanaf 23 december 2013 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zuilen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

3. Vaststelling dat de oprichting van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS FLOORING" zoals vermeld in het tweede besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is.

Vaststelling dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de activa- en passivabestanddelen door de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De schuldeisers van elke vennootschap kunnen zekerheid eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluitng bij de hierin vervatte verantwoording. Er worden geen opmerkingen gemaakt op dit verslag, uitdrukkelijk verzaakt aan de termijn van inzage en aangesloten bij de inhoud ervan.

Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door toevoeging van de volgende tekst na de tweede alinea van de huidige tekst van het doel:

"Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties. Dit alles in de` ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ln het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland."

5. Aanpassing van de statuten van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit ais volgt:

- De tekst van artikel drie van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft als doel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan-en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel. Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit P.V.C.

Het adviseren, het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan,

Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties, Dit alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen. De vennootschap mag haar doel verwezelijken, zowel in België ais in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde,

Voor-

4 eehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken?

- De tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf en zeventig duizend euro (75.000 ¬ ) en is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd zes en dertig (2.736) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tekst van artikel vijf en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke redan ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel ° ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen . die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

7, Er wordt beslist te benoemen ais bestuurder van de vennootschap "PARCOLYS", tot na de gewone algemene vergadering van 2018:

De Heer SANTENS Dominique, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat. De aldus toegekende opdracht vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

8. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap.

De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen ' optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling.

RAAD VAN BESTUUR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PARCOLYS"

De bestuurders van de Naamloze Vennootschap "PARCOLYS" zijn vervolgens in raad verenigd en benoemen tot bijkomend gedelegeerd bestuurder met eenparigheid van stemmen:

De Heer SANTENS Dominique, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart het hem toegewezen mandaat te aanvaarden.

De vennootschap "PARCOLYS" wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 23 december 2013 - codrdinering

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recta . Naam en lraedanugheid van de ts,,tj.~~y _ ata s, hetzty van de persatran(eny

bevoegd de rechtspersoon ten aan " 1w-erc~i é -te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

30/10/2013
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industriepark De Bruwaan 3, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL waarvan de tekst luidt als volgt VOORSTEL VAN PARTIELE SPLITSING

Op 18 oktober 2013 is overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuurders van de hierna vermelde vennootschap, in gemeen overleg, het voorstel van partiële splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

J, Motivering:

Economische en juridische motivering

Door de afsplitsing van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' van de bedrijfstak 'immo/vastgoed' kunnen beide vennootschappen onafhankelijk van elkaar hun doel nastreven en is de continuïteit van de vennootschap gevrijwaard.

Op termijn moet dit voor beide vennootschappen leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen.

De motivering voor de splitsing is de volgende

-het feit dat het afzonderen van de onroerende goederen van belang is voor het voortbestaan van de bedrijfsactiviteit en voor het aantrekken van investeerders voor deze activiteit (daar waar deze in de huidige situatie kunnen worden afgeschrikt door de aanzienlijke lasten verbonden aan het in stand houden van het bedrijfsvastgoed).

-de bedrijfsexploitatie zal ter ondersteuning voor een periode van 2 jaar geen huur betalen aan de vastgoedvennootschap. Hierdoor krijgt de bedrijfsexploitatie een vermindering van de lasten en een grotere kans om economisch te overleven. Gedurende die 2 jaar krijgt de exploitatie de mogelijkheid om een aantal kostenbesparende oefeningen te doen en na de periode van 2 jaar zal zij een marktconforme huur betalen aan de vastgoedvennootschap;

-het feit dat de mogelijkheden om vlot beroep te kunnen doen op de financiële instellingen voor de financiering van bepaalde activiteiten bemoeilijkt wordt door de vermenging van bedrijfsactiviteit en vastgoed gezien het bedrijfsrisico van het vastgoed meespeelt bij de beoordeling van de kredietwaardigheid van PARCOLYS NV;

-het feit dat de bedrijfsexploitatie op zich, als nichespeler binnen de markt van de laminaatvloeren, makkelijker kan geïntegreerd worden in een grotere internationale groep.

-het feit dat de huidige markt enorm snel evolueert, waardoor R&D in deze richting meer noodzakelijk is. De last van het bedrijfsvastgoed die wegvalt opent hiervoor een groter budget.

-het feit dat de exploitatie nood heeft aan nieuwe verkoopskanalen dewelke ze beter en sneller kan ontwikkelen zonder de last van het bedrijfsvastgoed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111

*13165102*

Ondernemingsnr : 0473.825.402 Benaming

(voluit) :

Oudenaarde

2 1 OKT. 2013

Griffie

Parcolys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het feit dat de flexibiliteit van handelen toeneemt naar vormen van allianties of andere strategische

r partnerships.

-de voorgenomen splitsing brengt de tewerkstelling niet in het gedrang, in tegendeel, de splitsing is van essentieel belang om de tewerkstelling in stand te houden;

-het feit dat er geen specifieke schulden zijn die verband houden met het af te splitsen vastgoed.

-de aandeelhouders van PARCOLYS NV worden vergoed in aandelen in de nieuwe productie- en exploitatievennootschap.

Op basis van voorgaande besproken punten beslist de Raad van Bestuur het volgende

Opsplitsing van de vennootschap in een gedeelte 'immo/vastgoed' en een gedeelte `productie en exploitatie'. Het immo gedeelte zal het onroerend goed omvatten en het gedeelte productie de rest. Het eerste deel blijft PARCOLYS NV heten, het laatste deel zal PARCOLYS FLOORING NV noemen,

Il. De aan de voorgestelde splitsing deelnemende vennootschappen zijn

1.De Naamloze Vennootschap PARCOLYS NV, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 3,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Alfons Loontjes te Izegem op 17 januari 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2001 onder nr. 20010131-20.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari 2008, onder nr. 08014095,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 3.

Het kapitaal bedraagt sinds de kapitaalverhoging van 2007 vastgesteld op 1.740.000,00 euro, vertegenwoordigd door 2.736 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2.736ste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0473,825.402.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij wordt hierna genoemd: "overdragende vennootschap"

2, De op te richten vennootschap PARCOLYS FLOORING NV, met maatschappelijke zetel te Industriepark De Bruwaan 3, 9700 Oudenaarde.

Deze laatste zal hierna worden genoemd: "overnemende vennootschap"

Toelichting bij de partiële splitsing:

A, De partiële splitsing zal worden doorgevoerd tussen

1.De vennootschap PARCOLYS NV met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 3 die volgens artikel 3 van de statuten het hierna vermeld doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan- en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel, Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit

Het adviseren , het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installatie aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken."

Het doel zal uitgebreid worden met het doel van immobiliënvennootschap in de notariële akte.

2.De op te richten vennootschap PARCOLYS FLOORING NV met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 3, zal volgend doel hebben:

"De vennootschap heeft voor doel:

"De vennootschap heeft als doel de vervaardiging, de omvorming door injectie, vormgeving en extrusie van alle plastiek en/of kunstmatige grondstoffen, evenals het vervaardigen en/of omvormen van deze artikelen, de aan- en verkoop van gelijkaardige artikelen en van alle artikelen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met deze fabricatie en/of handel. Alsmede het leveren en plaatsen van vloerplaten uit P.V.C..

Het adviseren , het analyseren van bedrijven, het uitoefenen van bestuursmandaten, het beheer van ingebracht en aangekocht vermogen, met inbegrip der fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap of er in relatie mee staan.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installatie aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk andere wijze alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken,"

B. Vergoeding van aandelen

Aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap PARCOLYS NV, worden in vergoeding voor deze partiële splitsing 2.736 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgereikt van de nieuwe vennootschap PARCOLYS FLOORING NV, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan 3. Er wordt geen oplegsom toegekend.

C, Uitreiking van de aandelen

De nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, die in vergoeding van de overgang van het gedeeltelijke vermogen van de overdragende vennootschap aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

Na de voltooiing van de hierboven omschreven splitsing zal de Raad van Bestuur van PARCOLYS FLOORING NV het nodige doen om de nieuwe aandelen uit te reiken aan de aandeelhouders van PARCOLYS NV.

Aan de aandeelhouders van de vennootschap PARCOLYS NV worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV aandelen van PARCOLYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

FLOORING NV uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

De nieuwe aandelen van de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de te splitsen vennootschap PARCOLYS NV door inschrijving in en ondertekening van het register van aandelen op naam van PARCOLYS FLOORING NV onmiddellijk na het verlijden van de notariële akte.

De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van de PARCOLYS:

-de heer Wybo Carlos, houder van 668 aandelen van NV PARCOLYS in volle eigendom krijgt 668 nieuwe aandelen van NV PARCOLYS FLOORING in volle eigendom;

-de Comm. V. WYCO, houder van 2.068 aandelen van NV PARCOLYS in volle eigendom krijgt 2.068 nieuwe aandelen van NV PARCOLYS FLOORING in volle eigendom.

D. Rechten van de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2013.

E. Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 oktober 2013 worden de verrichtingen gesteld door het afgesplitst deel van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

G. Bedrijfsrevisor

Aangezien alle vennoten gemeld hebben aanwezig te zullen zijn op de Algemene Vergadering die over het voorstel tot partiële splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld worden bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de verslaggeving door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 745, van het opstellen van het door artikel 746 voorgeschreven controleverslag en van de door artikel 748 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van vennoten.

Aan de BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, ingeschreven in de lijst van bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348 met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27 en vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, wordt opdracht gegeven om het verslag over de inbreng in natura op te maken, waarvan sprake in artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 3.500,00 euro.

H. Raad van Bestuur :

Er worden geen andere bijzondere voordelen toegekend,

I. Beschrijving van de af te splitsen activa en passiva

In bijlage wordt een tabel opgenomen waarin de activa en passivabestanddelen worden opgedeeld over twee vennootschappen.

Voor de materiële vaste activa werd door partijen een tabel opgesteld waarin een duidelijk overzicht wordt gegeven van welke activa en passiva door welke vennootschap zullen worden overgenomen. Deze tabel werd door beide partijen ondertekend en werd dan ook door ons gebruikt ais basis voor de splitsing.

Volgende bedrijfstak zal worden afgesplitst:

Naar PARCOLYS FLOORING NV:

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De vaste activa kunnen als volgt worden samengevat:

OmschrijvingAW Afschrijvingen Netto - BW

Oprichtingskosten 12.474,02 12.474,02 0,00

Immaterieel vast actief 94.481,82 74.147,03 20.334,79

Installaties962.657,60 569.740,60 392.917,00

Mach ines2.859.683,71 1.654.462,83 1.205.220,88

Uitrusting1.500.504,06 659.661,59 840.842,47

Meubilair45.782,63 35.985,24 9.797,39

Rollend materieel 230.692,93 175.159,16 55.533,77

Computermateriaal 15.619,42 10.021,38 5.598,04

Vaste activa in aanbouw 4.805,450 4.805,45

-Er wordt financieel vast actief ingebracht voor 376,25 euro. Dit betreffen borgtochten betaald in contanten. -Ook de gehele voorraad wordt ingebracht voor een waarde van 1,188.836,00 euro.

Deze bestaat uit grond- en hulpstoffen : 437.944,00 euro;

goederen in bewerking : 137.993,00 euro;

afgewerkte producten : 464.488,00 euro;

handelsgoederen : 148.411,00 euro.

-Verder worden er 1.252.935,62 euro aan handelsvorderingen en 84.998,22 euro aan overige vorderingen ingebracht.

-De ingebrachte liquide middelen bedragen 141.236,04 euro.

-De overlopende rekeningen van het actief zijn negatief en bedragen -43.719,92 euro.

PASSIVA

-Er worden verschillende leningen ingebracht met een totale lange termijnschuld van 1.261.563,77 euro en een korte termijnschuld van 199.850,05 euro. De overboeking van lange termijn naar korte termijn per 30 september 2013 Is niet gebeurd.

-Verder wordt voor een bedrag van 800.000,00 euro aan straight Joans ingebracht; -De in te brengen leveranciersschulden bedragen 621.273,60 euro.

-De af te splitsen fiscale schulden bedragen 1.089,25 euro en de af te splitsen sociale schulden bedragen 139.331,90 euro.

-De ingebrachte overige schulden bedragen 1.093.562,79 euro.

-De overlopende passiefrekeningen van de af te splitsen bedrijfstak bedragen 15.583,31 euro.

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak bedraagt aldus 1.027.457,33 euro. Dit netto-actief is als volgt samengesteld

-Kapitaal: 1.665.000,00 euro;

-Overgedragen resultaat: -637.542,67 euro.

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan PARCOLYS NV of aan PARCOLYS FLOORING NV toekomen, worden toegekend aan de vennootschap PARCOLYS FLOORING NV.

J. Afspraken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuurders en oprichter van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van de splitsing door de onderscheiden Algemene Vergaderingen is voor het einde van de maand december 2013.

Alle kosten in verband met het splitsingsvoorstel zullen betaald worden door PARCOLYS NV,

PARCOLYS NV

Carlos Wybo

Gedelegeerd Bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd het splitsingsvoorstel

23/07/2013
ÿþ kfod Word 11.1

tel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vooi hehoui aan h Belgis Staatst: 11111NIM 10111

Oudenaarde

1 2 JULI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.825.402

Benaming

(voluit) : PARCOLYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark De Bruwaan 3 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de Raad van Bestuur , gehouden op de maatschappelijke zetel op dd. 17 juni 2013, werd het volgende beslist

De heer Santens Frederic, wonende te Oudenaarde, De La Kethullepleln 3, wordt ontslaan als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 17 juni 2013.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, die werd gehouden op 28 juni 2013, werd het volgende beslist:

De heer Santens Frederic, wonende te Oudenaarde, De La Kethulleplein 3, wordt ontslaan als bestuurder

Wybo Carlos

Gedelegeerd bestuurder

16/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

;It - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 6 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.825.402

Benaming

(voluit) : PARCOLYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark De Bruwaan 3 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het verslag van de Raad van Bestuur , gehouden op de maatschappelijke zetel op dd. 24 oktober 2014, blijkt dat:

De heer Santens Dominique, wonende te Wetteren, Brusselsesteenweg 290 zijn ontslag als bestuurde heeft aangeboden met ingang vanaf heden,

Wybo Carlos

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 11.04.2013 13087-0579-033
22/08/2012
ÿþr .

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word ]ti

,U. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 0 At C. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voo

behou

aan 1

Belgi:

Staats

'lu 1fl liii lUhl1 1 11fl fil Il lili

*12144879*

1

Ondernemingsnr : 0473.825.402 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark De Bruwaan 3 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Onslag - benoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 23 juni 2012, wordt met éénparigheid van stemmen het volgende beslist:

Worden benoemd tot bestuurder:

- De Heer Santens Frederic, wonende te Oudenaarde, De La Kethulleplein 3

- De heerWybo Carlos, wonende te Dentergem, Deinzestraat 100

- De heer Dossche Kristof, wonende te Kruishoutem, Kasteelstraat 14

Zij worden benoemd tot de algemene vergadering van 2018.

Wordt ontslaan als bestuurder

- Mevrouw Wybo Alexandra, wonende te Oudenaarde, Kasteelstraat 14

Wordt ontslaan als gedelegeerd bestuurder en bestuurder

- Mevrouw Wybo Laurence, wonende te Oudenaarde, De La Kethulleplein 3

- De heer Lasses! Sammy, wonende te Lede, Kapellenhoek 21

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 23.06.2012, wordt met éénparigheid van stemmen het volgende beslist:

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder

- De Heer Santens Frederic, wonende te Oudenaarde, De La Kethulleplein 3

- De heer Wybo Carlos, wonende te Dentergem, Deinzestraat 100

Wybo Carlos

Gedelegeerd bestuurder

PARCOLYS

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 09.07.2012 12279-0549-032
10/10/2011
ÿþ »ad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" iiisa3a1!

{......_......"

Ondernemingsnr : 0473825402

Benaming

(valoir) : PARCOLYS

®udenet.,rde

2 8 SEP, 2019

Griffie

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark _De Bruwaan 3 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 19 september 2011 blijkt dat er met eenparigheid van stemmen wordt beslist:

- de heer Frederic Santens, De La Kethullepleln 3 te 9700 Oudenaarde.

ontslag neemt als betsuurder met ingang vanaf heden.

Laurence Wybo

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Realo : Naam en hnedanigtreid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperson len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.04.2011 11094-0464-015
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 23.04.2010 10096-0499-017
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 06.07.2009 09359-0344-018
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.09.2008 08716-0083-021
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 23.07.2007 07437-0170-023
02/01/2007 : KO149530
15/06/2005 : KO149530
25/08/2004 : KO149530
20/07/2004 : KO149530
25/06/2003 : KO149530
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.03.2015, NGL 31.08.2015 15569-0266-026
30/04/2002 : KO149530
31/01/2001 : KOA019844

Coordonnées
PARCOLYS

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 3 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande