PARCOUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARCOUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.168.033

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14199-0567-011
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 16.08.2013 13423-0356-010
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.08.2012 12468-0148-011
27/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.06.2011, DPT 22.06.2011 11193-0583-012
28/02/2011
ÿþ Motl 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





LLERGELEGD

i 6 FEB, 2011

REC1-l~ti~#ieK VAN

KC}f1PHANDEi. TE GENT

bc r

E St

1111

*11031805*





0424. 168.033

PARCOUR

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9860 Scheldewindeke -- Munckbos 11 "

VERTALING STATUTEN - ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER BENOEMING ZAAKVOERDERS - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - STATUTENWIJZIGING

Ondernemingsnr Benaming

" (voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 20 december 2010, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Gent, met standplaats te Oostakker, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel. te 9041 Gent (Oostakker), Christiaan van der Heydenlaan 2, 0825.268.377 RPR Gent, ter: registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "PARCOUR", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met: zetel te 1420 Eigenbrakel, Drève des Pins 48, ondernemingsnummer 0424.168.033 RPR: Nijvel, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de bestaande Franse tekst van de statuten volledig te vertalen en te vervangen door een Nederlandse tekst van de statuten. TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het ontslag van de statutaire zaakvoerders, de Heer FOBE Guy en Mevrouw GRÉGOIRE Anne, samen wonende te 1420: Eigenbrakel, Drève des Pins 48, en hen hiervoor kwijting te verlenen.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten tot niet-statutair raakvoerder aan te. stellen:

- Mevrouw VAN LANCKER Isabelle, voornoemd, die aanvaardt bij onderhandse: volmacht van 13 december 2010.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene; vergadering.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de maatschappelijke zetel naar 9860' Scheldewindeke, Munckbos 11, te verplaatsen en de datum van de jaarvergadering te: verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar om l7uur.

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de statuten aan te passen als volgt' om deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen en de wet: der vennootschappen:

"Artikel 1

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

1. " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij draagt als naam: "PARCOUR ".

Alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de volgende vermeldingen bevatten:

- de naam van de vennootschap;

- de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort

"BVBA ";

- de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

- het ondernemingsnummer;

- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR ", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

- in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9860 Scheldewindeke, Munckbos

11.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden bij gewoon besluit van het college van zaakvoerders. Zulk besluit is geen statutenwijziging.

Het college van zaakvoerders zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien zij het wenselijk acht kan de vennootschap bijhuizen, agentschappen, kantoren, opslagplaatsen inrichten in België of in het buitenland bij eenvoudig besluit van het college van zaakvoerders.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden of in deelneming met andere vennootschappen alle onderzoeksverrichtingen, en makelaardij.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle burgerlijke verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met deze doelstelling uitvoeren. Zij mag alle handelsverrichtingen en verhandelingen van roerende of financiële aard uitvoeren in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbepaald. Zij kan wanneer ook worden ontbonden. Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen, waarvan de uitvoering haar duur overtreft.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of het onvermogen van een vennoot of zaakvoerder.

Zij blijft bestaan, ofwel tussen de overlevende vennoten, ofwel met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot welke als vennoot zullen aangenomen worden.

Artikel 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd vierentachtigduizend honderd negenennegentig euro en zevenendertig cent (e 284.199, 37) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6

Het geplaatst kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor de verhoging van het geplaatst kapitaal moeten de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven voor de oprichting van de vennootschap eveneens worden vervuld.

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbreng hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten.

De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend, zal door de algemene vergadering bepaald worden, doch de termijn om dit recht uit te oefenen bedraagt minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving; dit alles wordt ter kennis gebracht aan de vennoten in de bij aangetekende brief verzonden oproeping.

Ingeval er zou overgegaan worden tot verhoging van het kapitaal door een inbreng van een derde niet vennoot, zal deze laatste echter slechts vennoot kunnen worden indien alle vennoten van de vennootschap hiermee instemmen.

Bij kapitaalvermindering zal gehandeld worden overeenkomstig de artikelen 316 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en van het getal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van aandelen met hun datum gedagtekend en ondertekend door de overdrager(s) en overnemer(s) en in geval van overdracht bij overlijden door de zaakvoerder en de verkrijgers.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen zonder verplaatsing.

Artikel 8

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden afgestaan onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, met uitzondering aan verwanten in de rechte lijn, een mede-vennoot of de partner/echtgenoot van de overlater, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en blote eigendom, tenzij mits eenparige instemming van alle vennoten. Uitzondering wordt gemaakt voor de overdracht van aandelen door een natuurlijke persoon-vennoot aan een rechtspersoon die hij controleert in de zin van het Wetboek van Vennootschappen en de overdracht van aandelen van zo een rechtspersoon aan één van haar dochters-filialen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten dienen zich uit te spreken over de goedkeuring van de voorgenomen overdracht of van de overgang, in voorkomend geval op straf van schadevergoeding, binnen de maand na de aanvraag tot goedkeuring, hen gedaan bij aangetekende brief door de afstanddoende vennoot of zijn erfgenamen gericht aan de zaakvoerder. De vennoten moeten hun besluit niet motiveren of toelichten.

Ingeval van weigering van de goedkeuring van de overgang of van de overdracht zal elke overige vennoot de aandelen waarvan de overdracht of overgang is gevraagd, moeten afkopen in verhouding tot het aantal aandelen die hij reeds bezit, tenzij de overige vennoten tot een andere verhouding overeenkomen.

Tot aan de goedkeuring van de eerste jaarrekening zal de overnameprijs  bij het ontbreken van een akkoord tussen de partijen  gelijk zijn aan de fractiewaarde van de aandelen bij de oprichting van de vennootschap. Daarna zal de overname geschieden mits een prijs, berekend op basis van het netto-actief na winstverdeling van de vennootschap, zoals dit blijkt uit de laatste, vô6r de aanvraag tot overdracht of overgang door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening. Indien hier geen akkoord over bestaat zal de prijs door een expert worden vastgesteld De overnameprijs is uit te betalen over maximum één jaar te rekenen vanaf de datum van aanvraag, met minstens één/vierde per kwartaal, op de driemaandelijkse vervaldag, telkens vermeerderd met een nalatigheidsintrest, gelijk aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent; vervroegde betalingen zijn steeds mogelijk.

" De overgenomen aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht zolang zij niet volledig afbetaald zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 9

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten haren opzichte.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen de eigenaar en de vruchtgebruiker, alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerders (college van zaakvoerders) bestaande uit al dan niet vennoten, te allen tijde door de algemene vergadering te benoemen bij unanimiteit van stemmen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, plaatsing onder een beschermingsstatuut, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat.

Artikel 11

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders is bevoegd om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur of het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een directeur of bijzondere lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn, mits de bevoegdheden duidelijk en limitatief te omschrijven.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

Artikel 12

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 13

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria voor de zogenaamde "kleine vennootschappen ", zoals bepaald in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is zij niet verplicht een of meer commissarissen te

benoemen; in dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris; hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Van zodra de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer aan bedoelde criteria voldoet, is het college van zaakvoerders verplicht op de eerste gewone algemene vergadering na dat boekjaar de benoeming van een of meer commissarissen aan te kondigen die zullen worden gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zulke commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en bij zijn benoeming of herbenoeming bepaalt de algemene vergadering zijn bezoldiging.

Artikel 14

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en besluit over alle zaken die de vennootschap aasbelangen. Haar besluiten gelden dan ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 15

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand juni om 17uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door het college van zaakvoerders of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan het college van zaakvoerders is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief tenminste vijftien dagen v66r de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde punten kan slechts geldig worden besloten indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan. De vennoten mogen evenwel vrijwillig, zonder oproeping of tijdsbeperking en zonder formaliteiten vergaderen indien alle vennoten aanwezig zijn.

Artikel 16

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

Artikel 17

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, wat ook het aantal der aanwezige en geldig vertegenwoordigde aandelen zij.

Artikel 18

Wanneer echter moet gestemd warden over een wijziging van de statuten, verhoging of vermindering van het kapitaal, ontbinding van de vennootschap, fusie of splitsing van de vennootschap of inbreng van een algemeenheid of van een bedrijfstab dan is de vergadering slechts regelmatig samengesteld indien de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten samen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zoniet moet een nieuwe algemene vergadering worden gehouden, die echter geldig zal besluiten wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten zij, maar in elk geval is voor het nemen van de genoemde besluiten een meerderheid van drie/vierden der uitgebrachte stemmen vereist.

Bij verkrijging van eigen aandelen door inkoop of ruiling is bovendien vereist dat minstens de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de te verwerven rechten, hiermee instemmen.

Artikel 19

De processen verbaal van de algemene vergadering worden getekend door de voorzitter van de vergadering en de vennoten die het wensen. De afschriften en uittreksels ervan worden getekend door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders, behalve wanneer de beraadslagingen der algemene vergadering bij authentieke akte zijn vastgelegd.

Artikel 20

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het college van zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening moet in bijzonderheden en bij name de schulden opgeven van de vennoten aan de vennootschap en van de vennootschap aan de vennoten.

Id _ . .

1.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening wordt aan de commissaris overgemaakt, ten laatste een maand voor de jaarvergadering en samen met het verslag van de commissaris aan de vennoten toegestuurd ter zelfder tijd als de oproeping tot die vergadering.

Is er geen commissaris dan wordt de jaarrekening aan de vennoten toegestuurd, ter zelfder tijd als de oproeping tot de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering hoort, zo dit bestaat, het verslag van de commissaris, beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening en doet daartoe uitspraak, alsook bij afzonderlijke stemming over de decharge van aansprakelijkheid van de zaakvoerder.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, samen met de wettelijk voorziene stukken, door het college van zaakvoerders bij de Nationale Bank van België worden neergelegd

Artikel 21

Het batig saldo dal de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerders en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 22

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten gevolge van geleden verlies het netto aktief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt het college van zaakvoerders ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de vennootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten. Het college van zaakvoerders verantwoorde zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter beschikking ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto aktief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitgebrachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200, 00), kan de vennootschap ontbonden worden op verzoek van elke belanghebbende.

Artikel 23

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

Artikel 24

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing. "

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Voor-

, at7e ouden aan het Belgisch Staatsblad

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. Alex De Wulf, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 20 december 2010;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011 : NI048888
30/07/2010 : NI048888
07/08/2009 : NI048888
09/07/2008 : NI048888
28/06/2007 : NI048888
07/07/2006 : NI048888
06/07/2005 : NI048888
16/06/2004 : NI048888
10/05/2004 : NI048888
25/06/1999 : NI048888
17/12/1998 : NI48888
14/12/1991 : NI48888
13/02/1987 : NI48888
25/11/1986 : NI48888
01/01/1986 : NI48888

Coordonnées
PARCOUR

Adresse
MUNCKBOS 11 9860 SCHELDEWINDEKE

Code postal : 9860
Localité : Scheldewindeke
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande