PARKIMMOBIL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARKIMMOBIL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 565.998.364

Publication

06/11/2014
ÿþtod Waal 11.1

1

4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEE14GELEGD

28 OKT, 2O14

RECHTBANK VAN

KOOPHANI IEME GENT

Ondernemingsar : 056S . 35°8. 364

Benaming

(voluit) : PARKIMMOB1L

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kleine Duddegemstraat 30, 9051 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BIJZETEL - OVERBRENGING HOOFDZETEL NAAR BELGJE - WIJZIGING NAAM - OMZETTING IN EURO - AANDELEN OP NAAM - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - DATUM JAARVERGADERING - NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Johan DE BLAUWE, geassocieerd notaris te Oudenaarde (Ene), op tweeëntwintig oktober tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap naar Zwitsers recht "PARKIMMOB1L AG", met zetel te Chiasso (Zwitserland), met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

1) De vergadering stelt vast, keurt goed en bekrachtigt dat :

+ de bijzetel van de vennootschap in België werd verplaatst van 9051 Gent (Afsnee) Duddegemstraat 34, naar 9051 Gent (Afsnee), Kleine Duddegemstraat 30;

+ de hoofdzetel van de vennootschap werd overgebracht van Chiasso (Zwitserland) naar 9051 Gent (Afsnee), Kleine Duddegemstraat 30,

ingevolge beslissingen van de raad van bestuur en de buitengewone algemene vergadering, opgesteld door Notaris Gilles Benedick te Lugano (Zwisterland) op 15 juli 2014, waarvan een authentieke copie, voorzien van apostille, aan deze blijft gehecht.

2) De vergadering stelt vast dat de vennootschap derhalve valt onder de toepassing van de Belgische Wetgeving.

Hierbij heeft ondergetekende notaris de comparant op de hoogte gebracht dat de vennootschap niet strookt met de belgische wetgeving aangaande onder meer het aantal bestuurders, en heeft gewezen op de mogelijke gevolgen zo deze toestand blijft behouden.

3) De vergadering beslist :

a) de naam van de vennootschap te wijzigen in "PARKIMMOB1L"

b) het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro. Het kapitaal bedraagt derhalve ¬ 82.044,30, bepaald op basis van de wisselkoers van 21 oktober 2014.

c) de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

d) het houden van de gewone algemene vergadering, jaarvergadering, op de laatste vrijdag van de maand april van elk jaar om 17u00 uur

4) De vergadering beslist dientengevolge over te gaan tot het aannemen van nieuwe statuten om deze in

overeenstemming te brengen met de Belgische wetgeving, welke zullen luiden als volgt (beknopt)

+ VORM : de vennootschap is een naamloze vennootschap.

+ NAAM : De naam van de vennootschap is "PARKIMMOBIL"

+ ZETEL : De zetel is gevestigd te 9051 GENT (AFSNEE), Kleine Duddegemstraat 30.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met

inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap mag bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

+ DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

+ DOEL : inkoop en verkoop van woningen in het buitenland, het beheer van onroerend goederen, alsmede

deelname in andere ondernemingen met soortgelijke of gelijkaardige doeleinden.

+ KAPITAAL : Het gehele maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt 82.044,30 euro.

Het is verdeeld in honderd (100) volstorte aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t' Historiek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge - bij de oprichting op 08 februari 1985 bedroeg het kapitaal 50.000 Zwitserse frank, vertegenwoordigd door

50 aandelen;

- bij de kapitaalverhoging op 18 augustus 1997 werd het kapitaal verhoogd met 50.000 Zwitserse frank, en

gebracht op 100.000 Zwitserse frank, met uitgifte van 50 aandelen;

- bij de statutenwijziging op 22 oktober 2014 werd het kapitaal omgezet in euro.

+

AANDELEN : De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerieliseerde effecten.

+ BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang het Wetboek van Vennootschappen terzake niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaar niet te boven gaan. De bestuurders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, verkozen door de bestuurders, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om een gedelegeerd bestuurder aan te duiden, die in zijn midden moet worden gekozen en aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd.

Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur zal de gedelegeerd bestuurder zelfs indien er verscheidene zijn, voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, dit is volgens de meerderheid van zijn leden, en de gebeurlijke vertegenwoordigsmacht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder voor daden van dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een twee bestuurders gezamenlijk handelend alsook door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder.

ª% DIRECTIECOMITE : Overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Taken die verband houden met het algemeen beleid of die wettelijk zijn voorbehouden aan de raad van bestuur kunnen niet overgedragen worden. Het aangestelde directiecomité staat onder het toezicht van de raad van bestuur.

ª% TOEZICHT : De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, is voorbehouden aan de aandeelhouders, die zich kunnen laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. In zoverre de wet het vereist, wordt deze controle opgedragen aan één of meer commissarissen.

+ ALGEMENE VERGADERING : De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, de jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april om zeventien uur (17u00). Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen am te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt. Ten alle tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad.

Aan de houders van effecten op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

+ BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

+ BESTEMMING VAN DE WINST : Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene Kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de bestemming van het saldo van de winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen voorziene voorwaarden.

+ ONTBINDING - VEREFFENING : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. in afwijking van het hiervoor bepaalde iS een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de in het Wetboek van Vennootschappen voorziene voorwaarden.

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. Zolang dit wettelijk vereist is, treden de vereffenaars evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar. Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de Algemene Vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor het vervullen van hun taak.

5) a) De vergadering neemt kennis van het ontslag van de Heer FONTANA Renato Silvia Giuseppe, wonende te Riva San Vitale (Zwitserland), Via Sta. Croce 13, als bestuurder van de vennootschap.

b) De vergadering benoemt als bestuurder van de vennootschap voor de duur van 6 jaar :

- de commanditaire vennootschap op aandelen "GELUK", met zetel te 9051 GentfAfsnee, Kleine Dudde-gemstraat 30. Ondememingsnummer 0435.198.319. Opgericht als een naamloze vennootschap blijkens akte verleden voor notaris André Toye, te Eine, op 1 september 1988, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 september daarna, onder nummer 880928-229. Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor genoemde no-taris Toye op 5 januari 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2001, onder nummer 0023430,

met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DECLERCQ Geert, wonende te Kleine Duddegemstraat 30, 9051 GENT;

- De naamloze vennootschap "IMMO DECLERCQ", met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10 (Ondernemingsnummer 0456754489; Bevoegde rechtbank : Oudenaarde; B.T.W.-nummer BE 456.754.489). Opgericht blijkens akte verleden voor notaris André Toye te Oudenaarde op 23 december 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 25 januari 1996 onder nummer 960125-583.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij akte verleden voor notaris Toye, voornoemd, op 20

december 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2003 onder nummer

03005302,

met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DECLERCQ Geert, voornoemd.

Beide vennootschappen, vertegenwoordigd als voormeld, aanvaarden hun mandaat als bestuurder.

6) Volmacht wordt verleend aan de raad van bestuur om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen

en/of aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, aan te passen en neer te leggen volgens de

wettelijke bepalingen dienaangaande,

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de buitengewone algemene vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen en werden

benoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met bevoegdheid om alleen de vennootschap te

vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 12 der statuten

+ de commanditaire vennootschap op aandelen "GELUK", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de

Heer DECLERCQ Geert, voornoemd;

+ De naamloze vennootschap "IMMO DECLERCQ", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer

DECLERCQ Geert, voornoemd.

Zij verklaren, vertegenwoordigd als voormeld, hun opdracht te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Authentieke copie akte Notaris Gilles Benedick te Luganop (Zwitserland) met beëdigde vertaling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 31.08.2016 16553-0211-010

Coordonnées
PARKIMMOBIL

Adresse
KLEINE DUDDEGEMSTRAAT 30 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande