PAROCHIALE WERKEN HEILIG HART

Association sans but lucratif


Dénomination : PAROCHIALE WERKEN HEILIG HART
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.884.208

Publication

08/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort):

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Leopold II-ban 99 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Parochia(e Werken H. Hart te Sint-Niklaas

De algemene vergadering van 3 oktober 2013 wijzigde bij unanimiteit de statuten van de verzniging, met opname van aile voorafgaande wijzigingen als volgt:

Art. 1: De vereniging neemt de benaming aan van "Parochiale Werken H. Hart

Art, 2: Het doel van de vereniging bestaat in het ondersteunen van de katholieke eredienst, het verlenen van hulp en bijstand van allerlei aard aan de parochiale geestelijkheid en aan de kerkbedienden, het stichten en ondersteunen op rooms-katholieke grondslag, van inrichtingen die de zedelijke, verstandelijke en lichamelijke ontwikkeling van de bevolking bevorderen.

De vereniging zal aile roerende en onroerende goederen mogen bezitten, die tot het verwezenlijken van haar doel nodig zjn, hetzij in eigendomsrecht, hetzij in vruchtgebruik.

Art. 3: De zetel van de vereniging is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Leopold II-laan 99, gelegen in he gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Art. 4: Het aantal leden is onbeperkt, zonder nochtans rager te mogen zijn dan vier, er is geen bijdrage verplicht

Art, 6: Nieuwe leden kunnen worden aangenomen door de raad van bestuur die een onbeperkte vrijheid van beoordeling geniet.

Art. 6: Het staat ieder lid wij zijn ontslag in te dienen door middel van een aangetekende brief. Art. 7: De uitsluiting van een lid heeft plaats in overeenstemming met artikel 12 van de wet.

Art. 8: Een lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, of de erfgenamen van een overleden lid, hebben geen enkel recht op het maatschaappelijk bezit.

Art. 9: De algemene vergadering alleen van de vennoten is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over de punten uit art, 4 van de wet,

a) Wijziging van de statuten

b) Benoeming en afzetting van de bestuurders

c) Goedkeuring van de begroting en van de rekeningen

d) Kwijting aan de bestuurders

e) Ontbinding van de vereniging

Art. 10: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter in alle gevallen voorzien door de wet of de statuten of op aanvraag van ten minste één vijfde van de leden door middel van brieven aan hen gericht acht dagen voor de vergadering Het verslag van de vergadering wordt per brief of elektronisch bezorgd aan aile leden. Belanghebbenden kunnen een uittreksel bekomen onder handtekening van de voorzitter en een tweede bestuurder..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27 DEC. 2013

111111114,1,11,1)111 Hill

DENDERMONDE

teitf ie

GRIFFIE PECH 1 BANK

VAN KOOPHANDEL

OndernemIngsnr 407.884.208

Benaming

(voluit) Parochiale Werken H. Hart

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 11: De raad van bestuur bestaat uit drie leden wier mandaat eindigt door ontslagneming, afzetting of overlijden. De bestuurders worden benoemd door de algemene vefrgadering bij meerderheid van de aanwezige leden; zij stellen onder elkander eenv oorzitter, schatbewaarder en secretaris aan.

Art. 12: De raad van bestuur beschikt over alle bevoegdheden, behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk verleend zijn aan de algemene vergadering zoals voorzien in artikel 13 van de wet.

Art. 13: De secretaris is belast met de gewone briefwisseling.

Art. 14: De benoeming en afzetting van de bestuurders en de wijzigingen aan de statuten moeten ter publcatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad neergelegd worden op de griffie van koophandel te Dendermonde.

Art. 15: In geval van vrijwilige ontbinding van de vereniging zal de algemene vergadering eveneens de bestemming van het netto-acief van de vereniging bepalen aan één of andere vereniging met gelijke doelstellingen. In geval van gerechtelijke ontbinding zal artikel 19 van de wet worden toegepast.

Deze tekst is tevens de gecoördineerde tekst van de staturen.

D. Vergult L, Smet

Voorzitter Secretaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fijlagenTiij Tiël-B Tsch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAROCHIALE WERKEN HEILIG HART

Adresse
LEOPOLD II LAAN 99 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande