PAROPRAKTIJK LUT GEERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAROPRAKTIJK LUT GEERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.879.925

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0280-017
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 10.07.2013 13283-0067-017
11/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

NDEL

31 AUG, 2012



DENDERMONDE 1 Griffie

r t I 1l1i1 1111 (111101111111111111111111111111111111

Vor behoi 12153031*

aan

Belg

Staat:

GFiiFFIE RECI-ITBANK

Ondememingsnr : 0841 .87U25

Benaming

(voluit) : PAROPRAKTIJK LUT GEERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING VERSLAGGEVING QUASI-INBRENG

Neerlegging van het controleverstag inzake quasi-inbreng in de vennootschap PAROPRAKTIJK LUT GEERS BV-BVBA, overeenkomstig de artikelen 220 - 222 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MCKINLEYALASKA BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 41D, met ondememingsnummer 0837.153.550 , RPR Dendermonde, hierbij vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, op datum van 18 juni 2012.

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, mevrouw Lutgard GEERS, overeenkomstig de artikelen 220 -222 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de voorgestelde quasi - inbreng, op datum van 25 juni 2012.

Lutgard GEERS

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naaam en handtekening.

29/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nF.^.t-I T t3!;l'

1II CII III WIIII III~INIV

*11196146*

1

~

Ondernemingsnr : e-1.4 2,-"b 9 5

Benaming

(voluit) : PAROPRAKTIJK LUT GEERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS - Driekoningenstraat 16

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PAROPRAKTIJK LUT GEERS", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 14.12.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichter, nl. mw. GEERS Lutgard, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 33:

De verschijner, verzocht mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de Burgerlijke Vennootschap die zij opricht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "PAROPRAKTIJK LUT GEERS", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 16, met een maatschappelijk kapitaal van 20.000,00 EUR vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 20.000,00 EUR werd volledig geplaatst en volgestort.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

Mw. GEERS Lutgard, voornoemd, schrijft in op 200 aandelen, waarvan zij 20.000,00 EUR zal volstorten door inbreng in geld.

De verschijner verklaart en erkent dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 20.000,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BANK VAN BREDA te Antwerpen, Ledeganckkaai 7, op rekening nummer 645-1054966-29, geopend op 07.12.2011. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan mw. GEERS Lutgard, voornoemd, die aanvaardt: 200 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.De uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde en aanverwante disciplines. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden.

2.Het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en beheren van een praktijk tot het beoefenen van de tandheelkunde en aanverwante disciplines.

3.Het verstrekken van tandheelkundige adviezen en raadgevingen.

4.1-let inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

5.De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

6.De mogelijkheden scheppen om een tandarts - vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

7.0e vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek toestaan op haar onroerende goederen tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende patrimoniumverrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap stelt voormelde activiteiten voor zover en enkel indien het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en/of gewijzigd wordt, en zonder dat voormelde activiteiten een regelmatig en commercieel karakter verkrijgen. De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'oehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Mw. GEERS Lutgard, voornoemd, is als zaakvoeder benoemd voor onbepaalde duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 14.12.2011, om te eindigen op 31.12.2012.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar.

Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte oprichting

v

Voor- `behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAROPRAKTIJK LUT GEERS

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 16 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande