PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OCAS, AFGEKORT : P.M.OCAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OCAS, AFGEKORT : P.M.OCAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.361.376

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.05.2014, NGL 13.05.2014 14127-0389-028
24/01/2014
ÿþ1;

Ondernemingsnr: 0808.361.376

1,

1;

Benaming (voieit) : Participatiemaatschappij OCAS

(verkort) : P.M.00AS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I::

li

Zetel : President J.F. Kennedylaan 3 9060 Zelzate

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

1 Uit het proces-verbaal verleden op 10 december 2013 voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de j burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte, ;: aansprakelijkheid 417E GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER Si VAN OOST, GEASSOCIEERDE. NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone: algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "Participatiemaatschappij OCAS", verkort "P.M. OCAS" met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate,: President J.F, Kennedylaan 3, ondernemingsnummer 0808.361.376, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende: [ te publiceren beslissingen heeft genomen:

FUSIE DOOR OVERNEMING

A. Fusie '

'r r

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke; voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de voornoemde; vennootschap "ONDERZOEKSCENTRUM VOOR AANWENDING VAN STAAL", van de voornoemde; vennootschap "Participatiemaatschappij OCAS", door de overgang van het gehele vermogen van de' overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

Vanaf 1 oktober 2013 worden aile handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedt: zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de: enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

l-let doel van de overnemende vennootschap zal niet moeten worden gewijzigd, aangezien het op 10 december 2013 de door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat.

B. Algemene beschrijving van de overdracht

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de; .: overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op een staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

C. Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden

L VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT :

4°De activa en passiva elementen, gaan over zoals zij bestonden op datum van 30 september 2013.

2°De ovememende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de: overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik; betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen

toebehoren. .

1 ,x 3°De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de: :: overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a)de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de: overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook: nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111J1q1111,151j.111

mod 11.1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GE NEERGELEGD

ri

SBLAD

- 7 JAN, 201't

RECH VAN

KOOPHAME GENT

}TEUR BEI

7 -01- 201 SCH STAAT

L R1

i..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b)de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

!l. LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en te betalen.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is ontbonden zonder vereffening met ingang van 10 december 2013.

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge fusie door overneming het mandaat van de zaakvoerder, de heer Vandeputte Sven Roger, gedomicilieerd en verblijvende te 2870 Puurs, Pullaarsteenweg 128, van rechtswege een einde heeft genomen vanaf 10 december 2013.

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening (die wordt opgesteld na de fusie) door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat hij uitoefende van 1 januari 2013 tot op 10 december 2013.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

Bijzondere Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Vandeputte Sven, voor de vaststelling van het verwezenlijken van de opschortende voorwaarde in het hierboven opgenomen besluit en de bijgevolg daaruit voortvloeiende verwezenlijking van de fusie.

MACHTIGING VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Rooryck & CO", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Marie-Henriettelaan 111, ondernemingsnummer 0476.480.034, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Peter Rooryck, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de betasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/10/2013
ÿþMod Word 11.1

11231

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

*1316 329*

111

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort)

0808.3(81.376

Participatiemaatschappij OCAS P.M. OCAS



NEERGELEGD

11 OKT, 2013

RECHTBANK VAN

KOOá'HANDEL 3TiiiSENT



1)De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Onderzoekscentrum voor aanwending van staal, afgekort O.C.A.S., met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Pres. J.F. Kennedylaan 3 en met ondernemingsnummer

0444.177.945 die overeenkomstig artikel 3 der gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

b1

E SI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pres. J.F. Kennedylaan 3, 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 7 oktober 2013 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermetele vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

DE AAN DE VOORGESTELDE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN ZIJN:

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht ONDERZOEKSCENTRUM VOOR AANWENDING VAN STAAL, AFGEKORT O.C.A.S., met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Pres. J.F. Kennedylaan 3 en met ondernemingsnummer 0444.177.945.

Hierna de "Overnemende Vennootschap".

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OCAS, AFGEKORT P.M. OCHS, met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Pres, J.F. Kennedylaan 3 en met ondememingsnummer 0808.361.376.

Hierna de "Overgenomen Vennootschap",

HET VOLGENDE IN AANMERKING NEMENDE:

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen om een fusie door te: voeren waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, met toepassing van de bepalingen' van artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Ovememende Vennootschap,

De bestuursorganen van de genoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en zij leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT HET VOLGENDE VOORGESTELD:

I .identiteit fusionerende vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

,  r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel;

Onderzoek te verrichten in verband met bestaande en nieuwe staalproducten, alleen of in combinatie met andere producten, om bestaande of nieuwe aanwendingen te optimaliseren. Dit onderzoek kan eveneens het terrein beslaan van alternatieve materialen die voor sommige toepassingen staalproducten nu of in de toekomst kunnen substitueren. Het onderzoek kan zowel fundamenteel als toegepast zijn en zowel product- als procesgericht. Procesgericht, voor zover dit in het kader van het productonderzoek vereist is. De vennootschap kan alle werkzaamheden uitvoeren, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij kan alle roerende, onroerende, financiële, nijverheids-, handels- of burgerlijke operaties verrichten die van aard zijn hoger vernield doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

Zij kan onder gelijk welke vorm en op gelijk welke manier deelhebben in alle vennootschappen of ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die dit zouden kunnen begunstigen, beschermen of uitbreiden."

2)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Participatiemaatschappij OCAS, afgekort P.M. OCAS, met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Pres, J.F. Kennedylaan 3 en met ondernemingsnummer 0808.361.376, die overeenkomstig artikel 3 der gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België, lokaal of internationaal:

-De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding of omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of (vorderings-)rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, inschrijving, aankoop, het verstrekken van voorschotten of op welke wijze ook;

" Het beheer en het toezicht voeren over vennootschappen en ondernemingen waarin zij participeert, en het vervullen van mandaten daarin, zoals maar niet bepekt tot mandaten als zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar;

"Zij mag waarborgen, zekerheden en garanties stellen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen, zowel voor zichzelf als voor de vennootschappen en ondernemingen waarin zij participeert en voor anderszins met haar verbonden vennootschappen.

Handelingen die onderworpen zijn aan een bijzondere vergunning, zal de vennootschap niet stellen zonder aan de wettelijke voorwaarden daartoe te voldoen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande, welke in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder enige beperking.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Daartoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of on rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken,"

De sub i genoemde vennootschap zal als Ovememende Vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 genoemde vennootschap, die de Overgenomen Vennootschap is.

2.Zakelijke overwegingen van de fusie

Deze fusie wordt overwogen in het belang van de Overnemende en de Overgenomen vennootschap, aangezien de oorspronkelijke afzonderlijke bestaansreden van de Overgenomen vennootschap inmiddels is vervallen.

3.Aandelen -- Ruilverhouding

Op heden bezit de Overnemende Vennootschap alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap en dient er bijgevolg geen ruilverhouding vastgelegd te worden.

4.Uitreiking van nieuwe aandelen

Aangezien alle aandelen van de Overgenomen vennootschap bij het voltrekken van de fusie in handen zullen zijn van de Overnemende vennootschap, worden er geen nieuwe aandelen uitgereikt.

5.Gevolgen van de fusie  Boekhoudkundige retroactiviteit

Vanaf 1 oktober 2013 worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

6.Geen bijzondere voordelen aan bestuurders  Geen bijzondere rechten aan aandeelhouder

Aan de bestuurders van de Overnemende en Overgenomen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel ' toegekend.





Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap. 7.Streefdatum voor goedkeuring van het fusievoorstel

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie door de onderscheiden algemene vergaderingen is 13 december 2013.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap, 8. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Ten dien einde worden aangesteld als hun bijzondere lasthebber Goedele Buekens, of elke andere advocaat van Rooryck & Co BVBA, Pontbeekstraat 2  3R, 1702 Groot-Bijgaarden, elk afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling en bekrachtiging belovend, om in hun naam en vocr hun rekening dit fusievoorstel te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de Overnemende en Overgenomen Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt in 4 exemplaren op 7 oktober 2013,

Elke vennootschap erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor Participatiemaatschappij OCAS, afgekort P.M. OCAS BVBA

Goedele Buekens

Bijzondere volmachthouder

Tegelijk hiermee neergelegd: het schriftelijk besluit van c zaakvoerder van 7 oktober 2013.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0140-028
20/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0808.: 6,7 3 7,6

Benaming

(voluit) : PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OCAS

(verkort) : P.M. OCAS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : President J.F. Kennedylaan 3, 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING

Uit het besluit van de Algemene Vergadering van de vennoten dd. 05.10.2012 blet dat het mandaat van Commissaris van DELOITTE Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Joël Brehmen, met zetel te 1831 Diegem, Berldenlaan 8b hernieuwd wordt voor een periode van 3 jaar en omvattende de boekjaren 2011, 2012 en 2013, tot na de Jaarvergadering van 201.4.

S_ v er iJ fJ'' PuLT`re-

3-:-/^ ~`~\l fy~ .

n'' -.1 ~

~ :~~~.,

,

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

11,11.11M1 10 M 1111 111

u

'II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 21.05.2012 12122-0177-030
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 26.05.2011 11136-0003-028
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 28.05.2010 10138-0258-027

Coordonnées
PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ OCAS, AFGEKORT : P…

Adresse
PRESIDENT J.F. KENNEDYLAAN 3 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande