PARTLY FICTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARTLY FICTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.681.549

Publication

15/10/2014
ÿþ4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

06 OKT. 2014

RECHTMeireVAN

KOOPHAMMUn GENT

1111 j1 Jin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: c3. 6 5-1 " 54 3

Benaming (voluit) : Partly Fiction

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kazemattenstraat 34 - 9000 Gent

Onderwerp(en) akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent op 30/09/2014, ter registratie neergelegd, dat

1) De heer LUYCKX Kristof Jozef, geboren te Sint-Niklaas op 8/03/1981, nationaal nummer 81.03.08-017.10, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 9000 Gent, Kazemattenstraat 34.

2) Mevrouw VANHAREN Leentie Liza Willy, geboren te Heusden-Zolder op 28/06/1982, nationaal nummer

82.06.28-062.86, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Viverselweg 12,

Een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PARTLY FICTION"

Zetel: 9000 Gent, Kazemattenstraat 34

Duur: de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vananf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening en/of in samenwerking met derden:

Het uitbaten van een onderneming voor het ontwerpen, het ontwikkelen, de promotie, het uitvoeren en het commercialiseren van grafische en audiovisuele werken en producties in de meest ruime zin, zowel voor, zonder beperkend te zijn, commercials, advertenties, televisieprogramma's, de culturele sector, apps, computergames, merchandising enzovoort. De werken en producties kunnen onder andere, zonder beperkend te zijn, betrekking hebben op illustraties, animaties, grafisch design, multimediale werken ,..enzovoort.

-het verlenen van adviezen, richtlijnen, assistentie en begeleiding alsmede het uitvoeren van aile consultancy opdrachten met betrekking tot de hiervoor vermelde activiteiten.

-het organiseren van seminaries, lessen, uiteenzettingen en opleidingen in verband met de hiervoor vermelde activiteiten.

-het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen,

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende

zakelijke rechten.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het

bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

.........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

d.' *t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen (186) op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die elke een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig geplaatst Op de aandelen werd ingeschreven in geld door:

-door de heer Luvokx Kristof, voornoemd, voor honderd tachtig (180) aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van achttien duizend euro (¬ 18.000,00), volstort voor zesduizend euro (¬ 6.000) -door mevrouw Vanharen Leentje, voornoemd, voor zes (6) aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van zeshonderd euro. (¬ 600,00), volstort voor tweehonderd euro (¬ 200,00)

Totaal: in totaal werd op alle honderd zesentachtig (186) aandelen ingeschreven, voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De oprichter verklaren dat de door hen onderschreven aandelen voor minstens één vijfde zijn volstort Het totaal der stortingen bedraagt negenduizend euro (¬ 9.000,00)

De instrumenterende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen door storting in speciën zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening ING. Zoals blijkt uit bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 25/09/2014 dat Ons is overhandigd en dat wordt bewaard in het dossier. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gesteld van de vennootschap.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertecienwoordiaing: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vôôr de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang deze

aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker

en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

SLOTBEPALINGEN:

Benoeming zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd, de heer LUYCKX

Kristof, voornoemd.

- Eerste iaarvergadering - Eerste boeklaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand maart

tweeduizend zestien om twintig uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van

neeregging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel tot

dertig september tweeduizend en vijftien.

Commissaris

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

VOLMACHT

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor

Ondememingen, het Ondernemingsloket en de diverse fiscale administraties, wordt een bijzondere

volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor De Baets en/of aan haar zaakvoerder, de

heer Rudi Pauwels, beide kantoorhoudend te 9000 Gent, Kasteellaan 50, met mogelijkheid van de

indeplaatsstelling

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd de oprichtingsakte.

01/12/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudel JIllt~~9mnu~oN~u21 56 +1111111M111~

aan het 1

Belgisch staatsbla

Ondernemingsnr : 0563681549

Benaming

(voluit) : PARTLY FICTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kazemattenstraat 34, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI - INBRENG

Neerleggen van;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 16.10.2014.

-verslag van de bedrijfsrevisor de dato 05 november 2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/03/2015
ÿþMac' Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 5 MAART 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANIIEL TE GENT

*15040166*

Ondernerningsnr : ' 0563681549

Benaming

(voluit) : Partly Fiction

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kazemattenstraat 34, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit een beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 23.02.2015 blijkt dat met ingang van 23 februari 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd overgebracht van "9000 Gent, Kazemattenstraat 3e" naar "3500 Hasselt, Monseigneur Schruerslaan 12".

LUYCKX KRISTOF

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PARTLY FICTION

Adresse
KAZEMATTENSTRAAT 34 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande