PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

Divers


Dénomination : PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 428.836.307

Publication

30/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



20 MEI 201ii

RECHlekilfiee VAN

ittulPHANDEL TE GENT

NEERGELEGD

*14109195*

Ondernemingsnr 0428.836.307

Benaming

(voluit):, PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Houtstraat 46 - 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd-bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 26 moi 2014, blijkt dat de vergadering heeft beslist om de volgende (rechts)personen te herbenoemen tot bestuurder, op voorstel van de aandeelhouders categorie A, en dit voor een hernieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2020:

- De BVBA SANDRIVER, met zetel te 9070 Destelbergen, Houtstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0464.033.944, voor wie de heer Filip De Spiegeleire nog steeds zal optreden als vaste vertegenwoordiger;

- De NV GWALPE, met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0427.147.814, voor wie mevrouw Kathia Snick nog steeds zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 26 mei 2014, blijkt dat de vergadering beslist heeft om de BVBA SANDRIVER, voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerd-bestuurder.

De BVBA SANDRIVER kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen met betrekking tot de zaken van dagelijks bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 19)

De Vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders van verschillende categorieën, die gezamenlijk optreden;

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door één gedelegeerd bestuurder;

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Gedaan te Destelbergen, op 26 mei 2014.

Getekend:

- De heer Filip De Spiegeleire, vaste vertegenwoordiger van de BVBA SANDRIVER, bestuurder categorie A - De heer Werner Nies, vaste vertegenwoordiger-van de BVBA SIENA, bestuurder categorie B

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 31.05.2013 13139-0020-036
16/10/2012
ÿþMod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

tin dfetÉRGELEGD

Illu~a~um~~uim~wa~un~

*savoese

Voorbehouden aan het  Belgisch Staatsblad

-5 OKT, 2012

IRECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

J

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0428.836.307

Benaming

(voluit) : PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9070 Destelbergen, Houtstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 26 september 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Houtstraat 46, BTW BE 0428.836.307 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge overdracht van 5 juli 2012 duizend en één (1.001) aandelen van categorie A werden overgedragen door de voornoemde vennootschap "SANDRIVER" aan de voornoemde vennootschap "SIENA".

Ingevolge beslissing genomen bij de vorige buitengewone algemene vergadering van 4 juli 2012, behoren aandelen die eigendom zijn van de voornoemde vennootschap SIENA tot de categorie B. Overeenkomstig artikel 10bis van de statuten van de Vennootschap behoren de overgedragen aandelen bij overdracht van de eigendom automatisch tot de categorie aandelen die de verwervende partij reeds bezat. Bijgevolg behoren de aandelen die op 5 juli 2012 werden overgedragen vanaf de overdracht van de eigendom aan de voornoemde vennootschap "SIENA" tot categorie B. Door deze overdracht van aandelen dient het artikel 5 van de statuten, en meer bepaald het aantal aandelen van de categorie A en van de categorie B, gewijzigd te worden zoals hierna bepaald in de tweede beslissing.

TWEEDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

-artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00) en is verdeeld in honderd vijfenvijftigduizend (155.000) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, waarvan honderd drieëntwintigduizend negenhonderd negenennegentig (123.999) aandelen van categorie A en eenendertigduizend en een (31.001) aandelen van categorie B.".

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIERDE 6ESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VANDELANOTTE Accountancy BVBA te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar werknemers, aangestelden en lasthebbers, ieder individueel bevoegd en rnet individuele mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-iter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren, alsook om alle verdere stappen te ondernemen en documenten te ondertekenen die nodig en/of nuttig zijn ter uitvoering of in het kader van de hoger genomen besluiten.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

beh,oudeí~ aán E~et j;.:ZeIgisch Staatsblad

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven VERBIST

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 26 september 2012.

-lijst van publicaties;

-gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþMod Word 11.1

i; .t i: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111411111M11!à

s

Ondernemingsnr : 0428.836.307

Benaming

(voluit) : PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Houtstraat 46 - 9070 Destelbergen

(volledig adres)

On . erwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd-bestuurder

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 17 augustus 2012, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als gedelegeerd-bestuurder, aangeboden door de NV GWALPE, met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0427.147.814, en dit met ingang vanaf 1 september2012, Bijgevolg komt er tevens een einde met ingang van 1 september 2012 aan het mandaat van mevrouw Kathia Snick ais vaste vertegenwoordiger van de NV GWALPE voor de uitoefening van het mandaat als gedelegeerd-bestuurder van de NV GWALPE in de NV PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH,

tilt dezelfde notulen blijkt dat de vergadering beslist heeft om te benoemen tot nieuwe gedelegeerd-bestuurder, met ingang vanaf 1 september 2012:

de BVBA SIENA, met zetel te 9041 Oostakker, Absdalestraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0880.958.750, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Werner Nies.

De BVBA SIENA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Werner Nies, zal de vennootschap alleen kunnen vertegenwoordigen met betrekking tot de zaken van dagelijks bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 19)

De Vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en ais verweerder geldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders van verschillende categorieën, die gezamenlijk optreden;

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door één gedelegeerd bestuurder;

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden,

Gedaan te Destelbergen, op 17 augustus 2012.

Getekend:

- De heer Filip De Spiegeleire, vaste vertegenwoordiger van de BVBA SANDRIVER, bestuurder categorie A

- De heer Werner Nies, vaste vertegenwoordiger van de BVBA SIENA, bestuurder categorie B

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2012
ÿþ'

Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 111111111111111111

*12137306*

ber aE Be Sta,

u

2 4 JULI 2012

KOOP HAN yf'.relüf ''

Ondernemingsar : 0428.836.307

Benaming

(voluit) : PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9070 bestelbergen, Houtstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering - kaitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 4 juli 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze' Vennootschap "PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen,, Houtstraat 46, BTW BE 0428.836.307 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat volgens de staat van actief en passief van 31 december 2011 de. vennootschap een negatief eigen vermogen heeft en dat om deze redenen wordt voorgesteld om ter aanzuivering van de geleden verliezen het kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te verminderen met zevenenvijftigduizend euro (¬ 57.000,00) zonder vernietiging van aandelen.

Overeenkomstig het artikel 614 van het Wetboek Vennootschappen, beslist de Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van zevenenvijftigduizend euro (¬ 57.000,00), tot aanzuivering van de geleden verliezen, om het te brengen naar een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) zonder vernietiging van aandelen,

De kapitaalvermindering heeft enkel betrekking op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering geschiedt door de aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

TWEEDE BESLISSING

De voormelde kapitaalvermindering gesohiedt onder de opschortende voorwaarde van de hierna volgende kapitaalsverhoging door inbreng van gelden.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) door inbreng in geld om het huidige kapitaal van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) te verhogen tot honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00), door uitgifte van honderd vijftigduizend (150.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de fractiewaarde na de kapitaalvermindering, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De nieuw gecreëerde aandelen zullen elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als de bestaande aandelen.

VIERDE BESLISSING

Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan

Dat deze inbreng in geld met uitgifte van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de oude aandelen, gerechtvaardigd is, wordt gestaafd door het bijzonder verslag van 12 juni 2012, opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het blijft aan deze gehecht.

Kennisname van het verslag van de Bedrijfsrevisor

Het verslagschrift van 15 juni 2012, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", te 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), Marcel Thirytaan 77 bus 4, vertegenwoordigd door de Heer ACKE Lieve, bevestigt de in het hiervoor vermelde verslag van het bestuursorgaan vermelde financiële en boekhoudkundige gegevens. Het blijft aan deze gehecht.

VIJFDE BESLISSING

VERZAKING VOORKEURRECHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen wordt de hiervoor besloten kapitaalverhoging eerst aangeboden aan de bestaande vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

Na beraadslaging worden volgende verklaringen afgelegd door de vennoot sub 2;

1) zij verklaart geen gebruik te willen maken van haar evenredig voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhogingen;

2) onherroepelijk te verzaken aan de haar toegekende termijn van vijftien dagen om, hetzij in te schrijven op deze kapitaalverhoging, hetzij naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij reeds bezit, in te schrijven op deze kapitaalverhoging,

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard dat op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven in geld als volgt:

-door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SANDRIVER", voornoemd, ten belope van honderd twintigduizend (120.000) aandelen, op heden voor de helft volstort.

-door de bij deze akte mee verschijnende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIENA", met maatschappelijke te 9041 Oostakker, Absdalestraat 2, BTW BE 0880.958.750 RPR Gent, ten belope van dertigduizend (30.000) aandelen, op heden voor de helft volstort.

Volstorting

De kapitaalverhoging van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) wordt gedeeltelijk volstort voor een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen volledig gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1068500-85 op naam van de vennootschap bij ING, ten belope van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 3 juli 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat, ten gevolge van de hiervoor genomen beslissingen, het kapitaal thans wordt vastgesteld op honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd vijfenvijftigduizend (155.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat zij categorieën van aandelen invoert, waarbij de aandelen die toebehoren aan de Naamloze Vennootschap "CULINOR" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SANDRIVER"aandelen van categorie A zijn en deze die toebehoren aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIENA" aandelen van categorie B zullen zijn.

Ingevolge deze beslissing worden de artikels die betrekking hebben op de aandelen en het bestuur van de vennootschap gewijzigd zoals hierna vermeld in de tiende beslissing en wordt het artikel 10bis toegevoegd. NEGENDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat de huidige artikelen 2, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 19, 23, 25, 26, 27 en 30 van de statuten gewijzigd worden zoals hierna vermeld in de tiende beslissing.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren dat het huidige artikel 22 geschrapt wordt en dat de daarop volgende artikelen bijgevolg hernummerd worden.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te akteren de nieuwe artikelen 10 bis, 37 en 38 (volgens de nieuwe nummering) toe te voegen aan de statuten zoals deze hierna vermeld worden in de tiende beslissing.

TIENDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt

Alleen de wettelijke verplichte wijzigingen worden hier gepubliceerd, de anderen staan vermeld in het op de griffie van de rechtbank neergelegde afschrift;

-artikel 2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Houtstraat 46.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet bekend gemaakt worden.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.".

-artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00) en is verdeeld in honderd vijfenvijftigduizend (155.000) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, waarvan honderd vijfentwintigduizend (125.000) aandelen van categorie A en dertigduizend (30,000) aandelen van categorie B.",

-artikel 10, 1 ste alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst;

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd en zijn opgedeeld in een categorie A en een categorie B.'.

--

-artikel 19 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De Vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders van verschillende categorieën, die gezamenlijk optreden;

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door één gedelegeerd bestuurder;

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.".

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering beslist tot bestuurder uit de door de aandeelhouder van categorie B voorgestelde bestuurders te benoemen: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIENA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer NIES Werner, voornoemd.

De reeds bestaande bestuurders zijn bestuurders die werden benoemd op voorstel van de aandeelhouders van categorie A.

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de . genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VEERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VANDELANOTTE Accountancy BVBA te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar werknemers, aangestelden en lasthebbers, ieder individueel bevoegd en met individuele mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren, alsock om alle verdere stappen te ondernemen en documenten te ondertekenen die nodig en/of nuttig zijn ter uitvoering of in het kader van de hoger genomen besluiten.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voorbehouden aan het Bisigisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W.Reg.)

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 4 juli 2012.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B veimelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Pildrn en handtekening

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 12.06.2012 12157-0474-036
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 23.06.2011 11185-0362-034
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 01.06.2010 10136-0233-015
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2009, NGL 29.07.2009 09502-0338-013
26/05/2009 : GE143735
06/10/2008 : GE143735
02/09/2008 : GE143735
29/08/2007 : GE143735
30/06/2006 : GE143735
15/07/2005 : GE143735
02/07/2004 : GE143735
02/10/2003 : GE143735
14/11/2002 : GE143735
16/08/2002 : GE143735
04/07/2001 : GE143735
10/08/1999 : GE143735
02/10/1997 : GE143735
24/04/1987 : GE143735
07/05/1986 : GE143735

Coordonnées
PATISSERIE ALSACIENNE BLOCH

Adresse
Zetel: Houtstraat 46 - 9070 Destelbergen

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande