PDG BIKESTORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDG BIKESTORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.950.082

Publication

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 06.12.2013 13679-0327-013
08/03/2012
ÿþ Mod'Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111

1lIlI

NEERGELEGD

2 4 .-Oz- 2012

RECHTSAMOM

KOOPHANeI TE GENT

ba a B~ s~

Ondernemingsnr : oqj l -1S L.

Benaming

(voluit) : PDG BIKES_TÓ RE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent (Drdngen), Baarledorpstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van geassocieerd notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 23 februari 2012, blijkt dat:

1/de Heer DEGEYTER Patrick Edmond Marcel, geboren te Gent op dertig januari negentienhonderd zestig, rijksregisternummer 600130 045 31,

2/ en zijn echtgenote Mevrouw BAETE Anita Camille, geboren te Zelzate op drie september negentienhonderd negenenvijftig, rijksregisternummer 590903 332 07, samenwonende te Gent, (Drongen), Baarledorpstraat, 29, die verklaren gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan: huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Een handelsvennootschap hebben opgericht onder de benaming "PDG BIKESTORE", die de: rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te° 9031 Gent (Drongen), Baarledorpstraat 29, en met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 dat' volledig geplaatst en voor minstens ¬ 12.400,- volstort is.

De vennootschap heeft tot doe! zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op:

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle nieuwe en tweedehandse fietsen,: elektrische fietsen, fietsen met hulpmotor, bromfietsen, onderdelen, accessoires, fietskledij en uitrusting, helmtin, fitnesstoestellen- en artikelen;

- de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle voedingsmiddelen en

voedingssupplementen, sportdranken, dieet- en natuurvoeding evenals

lichaamsverzorgingsproducten specifiek bestemd voor sportbeoefenaars;

- de assemblage, het onderhoud en de herstelling van alle voormelde fietsen, fitnesstoestellen'

en hun toebehoren;

- het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe fietsen;

- het verhuren van alle fietsen en bromfietsen;

- het organiseren van fietswedstrijden, seminaries en fietsbegeleiding;

- het promoten van de fiets en/of fietssport in het algemeen;

- het lesgeven in verband met de eerder genoemde activiteiten;

- de aan- en verkoop van allerhande goederen;

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

-het optreden ais tussenpersoon In de handel in roerende en onroerende goederen;

-het vervreemden en aankopen van roerende en onroerende goederen met het oog oph

belegging.

-de vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd,

personeel;

-het opnemen van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere

vennootschappen en daarvoor een vergoeding ontvangen;

-het verlenen van kredieten en voorschotten aan andere ondernemingen en privé-personen,

zich borg stellen, aval verlenen, waarborgen verstrekken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

 R R

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zijn kan bijdragen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomsten of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en' vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciêle, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap is vóor een onbepaalde duur opgericht met ingang van 01.01.2012.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt

1/ door voormelde Heer Degeyter, op vijftig aandelen

2/ door voormelde Mevrouw Baete, op vijftig aandelen

SAMEN: honderd aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal

Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting ten belope van ¬ 12.400 in speciën op een bijzondere rekening nummer BE24 0016 6525 1338 op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank te Brussel, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 21 februari 2012.

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begon op 01.01.2012, en zal eindigen op 31.12.2012.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste maandag van juni.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn/hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

zaakvoerder:

Worden tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur gemelde heer Patrick Degeyter, en Mevrouw Anita Baete, die aanvaarden.

Bijzonder volmacht

De oprichters benoemen tot bijzondere lasthebber, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ad Alta", met zetel te Gent, Hubert Frère-Orbanlaan, 395, vertegenwoordigd door de heer Niek Verstraete of een ander persoon van het kantoor, met de bijzondere opdracht en volmacht in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten in verband met het ondernemingsloket, BTW-nummer en aanvraag van vestigingsgetuigschriften te vervullen.

if Ty

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Jean Francis CLAERHOUT.

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte dd 23 februari 2012

- bankattest

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.09.2015, NGL 30.09.2015 15628-0521-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.09.2016, NGL 24.10.2016 16661-0420-014

Coordonnées
PDG BIKESTORE

Adresse
BAARLEDORPSTRAAT 29 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande