PEATED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEATED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.506.310

Publication

20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-8 JAN, 2015

REçHTB yAN

IKCO()Pi~IAN~~SbENr

Voorbehouden lump

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : &54'? 3-0 /' 9 r,P~

Benaming t~ ~S v

(voluit) ; PEATED

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Corbiestraat 10 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte, verleden door mij, Meester Joost Eeman, notaris te Gent, op 6 januari 2015 blijkt dat de volgende personen zijn samengekomen:

1. De heer BACXK Peter, geboren te Eeklo op 17 november 1977, rijksregistemummer 77.11.17-193.21, echtgenoot van mevrouw BRAECKE Isa, wonende te 9000 Gent, Corbiestraat 10.

2. Mevrouw BRAECKE Isa Clara Paula, geboren te Dendermonde op 26 januari 1977, rijksregistemummer

77.01.26-344.15, echtgenoot van BACKX Peter, wonende te 9000 Gent, Corbiestraat 10.

en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PEATED" hebben opgericht.

STATUTEN

EZECHTSVORM - NAAM.

de vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "PEATED".

ZETEL.

de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Corbiestraat 10.

deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

POEL.

de vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I, Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

*de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden,

meer bepaald het uitwerken en exploiteren van IT managementprojecten;

*het verstrekken van interim-management diensten en bijstand, in de meest ruime zin;

*het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie

en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin

*verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle ondernemingen;*

het geven van opleiding en coaching

*het deelnemen aan redactionele activiteiten alsook het organiseren van publicaties in het kader van de

verleende adviezen

*het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management

en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar;

*het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het

vergaren en beheren van management informatie in de breedste zin;

*De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven.

*Uitvoeren van vertaal- en tolkopdrachten

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

*haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

*het verwerven van onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge 'i *De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van

het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, "belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd).

Het wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste (11120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

WINSTBEWIJZEN.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kap!-taal niet vertegenwoordigen, uitgeven

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-baar, De onverdeel-de eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandeden verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrok-ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stem-recht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk Vi van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenre-digheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekon-digd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals be-paald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen ge-noemde personen, behoudens instemming van tenmin-ste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

ALGEMENE JAARVERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hierna volgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand maart om 18 uur,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Eik aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk , per e-mail of per telefax volmacht geven, aan een ai dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

MEERDERHEID

Behalve In de bij wet bepaalde gevallen worden de beslis-singen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthou-'ding wordt ais een eega-lieve stem beschouwd.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennoot-schap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

BESTUURSORGAAN.

ti De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober (01/10) en eindigt op dertig september (30/09) van het daarop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultaten-rekening en de toelich-iting op. Deze documenten worden overeen-komstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onderte-ikend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschap-pen.

ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aanspra-ikelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin-'tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maat-schappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bij-een-komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgensteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statuten-wijziging zijn gesteld, te beraadsla-gen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre-gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzon-der verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij In het verslag een uiteenzet-ting van de maatre-gelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennoot-schap voor de recht-bank vorderen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffennaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van bekrachtiging door de rechtbank van koophandel. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als veref-fenaars be-schouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergade-ring kan evenwel ten allen tilde deze bevoegd-heden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volge-'stort herstellen de vereffe-'naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-'delijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste; niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld In artikel tweeëntwintig:

- de heer BACKX Peter, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, In toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden ais volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neeriegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-'JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweeduizend en zeventien (2017).

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer BACKX Peter, voornoemd, aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Joost Eeman te Gent op 7 januari 2015.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PEATED

Adresse
CORBIESTRAAT 10 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande