PEPATINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEPATINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.659.239

Publication

24/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 5 3 5 65 92 3 9

Benaming

(voluit) : PEPATINO

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIEPESTRAAT 130 TE 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor geassocieerde notaris Jean-Jacques Boel te Asse, neergelegd voor de formaliteit van registratie, op 5 juni 2013, blijkt dat:

De heer CHRISTIAENS, Steven, bediende, geboren te Asse op 30 mei 1979, en zijn echtgenote mevrouw VAN HOEYMISSEN, Nele Karlien Emile, handelaar, geboren te Aalst op 8 mei 1978, samenwonende te 9300 Aalst, Diepestraat 130.

Een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: « PEPATINO".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Diepestraat 130.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Aankopen en verkopen, huren en verhuren van textielartikelen, textielproducten, allerhande kledingstukken, allerhande schoeisel alsook lederwaren en produkten bestemd voor het vervaardigen of herstellen van schoeisel, marokijnwaren, maatwerk en bont, meubelen en geschenkartikelen, alsook de productie van textiel en accesoires.

-alle mogelijk advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van webshops. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voormeld gebied. Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- Verkoop van computers, randapparatuur, media apparaten (TV's, elektro, multimedia,...) en software alsook het aanbieden van de volgende diensten op het vlak van ICT: consultancy, o.a. op gebied van IT infrastructuur, zowel bestaande als nieuwe infrastructuur ; IT support en ondersteuning zowel op hard- als software gebied ; reparaties van computers en randapparatuur; installeren en configureren van nieuwe IT- en telecom apparatuur ; bouwen van websites en doorverkopen van hosting ; ontwikkelen van op maat gemaakte software voor verschillende doeleinden, onafhankelijk van de programmeertaal ; assembleren van computers en randapparatuur.

-het aanbieden van diensten op het vlak van fotografie, waaronder productfotografie.

-het aanbieden van psychotherapeutische hulpverlening.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

reoa WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Card?hFl~ I UOMITIOAJK

VAN KOOPHANDEL

93JUN 2913

peNoFMONDE

IIIIII~VCGNIbNIk

13 5391*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 Annexes du Moniteur belge

samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de vervulling ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD

EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding

van nominale waarde, met een fractiewaarde van een! honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie.

Het kapitaal is volgestort.

Voor de inbreng in natura luiden de conclusies van de revisor:

De inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PEPATINO bestaat uit de verwerving van een aantal bestanddelen, zoals hiervoor nader omschreven, en vastgelegd voor een totale waarde van 66.983,73 EUR.

Als tegenprestatie worden toegekend 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten BVBA PEPATINO, vertegenwoordigend een waarde van 18.600,00 EURO, en een schuldvordering in lopende rekening op naam van en ten gunste van de heer en mevrouw Christiaens-Van Hoeymissen, voor een waarde van 48.383,73 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake een inbreng in natura;

" Dat de oprichters van de onderneming verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor onder andere de bepaling van het aantal door de onderneming uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

" De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenstemt met het deel van het kapitaal dat vertegenwoordigd wordt door de voor de inbreng toegekende aandelen en met de schuldvordering in lopende rekening, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn: mevrouw VAN HOEYMISSEN, Nele Karlien Emile, handelaar, geboren te Aalst op B mei 1978, wonende te 9300 Aalst, Diepestraat 130, hier aanwezig en die haar opdracht aanvaardt.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kósteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, over het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 6 juni 2014 om 10.00 uur.

2.Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen alle verbintenissen overneemt die sedert 1

januari 2013 voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen alle verrichtingen over die

sedert 1 januari 2013 ten name van de vennootschap in oprichting gedaan zijn door mevrouw Nele Van

Hoeymissen in het kader van haar zelfstandige activiteit waarvoor zij gekend is in de kruispuntbank van

ondernemingen onder nummer 0892.804.133.

Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht

van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

3. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

4. Volmacht

De burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy R.V., met zetel te 1741 Temat, Kattestraat 33, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten

te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte; bijzonder verslag van de oprichters naar aanleiding van

de inbreng in natura; verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura.

Meester Jean-Jacques BOEL

Geassocieerde notaris te Asse.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

; " Vaar" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
PEPATINO

Adresse
DIEPESTRAAT 130 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande