PETER BRUYNEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER BRUYNEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.393.851

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 04.07.2014 14261-0481-011
04/02/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

"

"

;

11llIIllltIu~~uW~~~~uu

19 39067

BEL

9ONITEUR

28-01-GISCH STA

3ELGE

NE En GELEGD

?014 17 -01- 2C14

TSBLA ~~x A~v

K001'H?dvl7~ E GENT



wi~ l~ ~~~^"'



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0807.393.851

Benaming (voluit) : PETER BRUYNEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halewijnstationstraat 100

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - doelwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op! zevenentwintlg december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd! voor Registratie, dertien bladen geen verzendingen, boek 281 blad 12 vak 13, ontvangen vijftig! euro (¬ 50,00), de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een buitengewone! algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid « Peter Bruyneel » te 9031 Gent (Drongen), Halewijnstationstraat 100, waarbij; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1.De vergadering bevestigt dat op de bijzondere algemene vergadering van 6 december 2013! besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot voor een totaal! bruto bedrag van vijfenveertig duizend driehonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ ! 45.344,44) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld! op 6 december 2013, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 door overboeking! van de gelden op rekening van de enige vennoot voor een bedrag van in totaal veertig duizend! achthonderd en tien euro (C 40.810,00). Dit alles kadert in de wetgeving `overgangsbepalingen; liquidatiebelasting."

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek! van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent! (90%) van het tussentijds dividend, zijnde veertig duizend achthonderd en tien euro (¬ ! 40.810,00), om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00) naar negenenvijftig duizend driehonderd zestig euro (C 59.360,00), door inbreng In! geld als onmiddellijke kapitaalstorting, met creatie van tweehonderd twintig (220) nieuwe, aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande! aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien! verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op; het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de! inkomstenbelastingen.

2. De enige vennoot, de heer BRUYNEEL Peter Frank, geboren te Gent op 17 oktober 1970,! wonend te 9031 Gent (Drongen), Halewijnstationstraa 100, verklaart in te tekenen op deze: kapitaalverhoging voor een bedrag van veertig duizend achthonderd en tien euro (C 40.810,00),, volledig volgestort, met toekenning van tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen.

De enige vennoot verklaart dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig; volgestort is door een storting in geld, die hij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer! op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen bij KBC Bank NV.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op 6 december 2013 en wordt aan de, ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

De enige vennoot besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans: beschikbaar zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien' in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer In het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren

3. De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot negenenvijftig duizend driehonderd zestig euro (¬ 59.360,00), verdeeld over driehonderd twintig (320) aandelen, zonder nominale waarde.

4. De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging.

5. a. De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag met de staat van actief en passief zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

b. De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals verder vermeld.

6. De vergadering besloot de statuten van de vennootschap aan te passen conform de voorgaande besluiten, zodat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Peter Bruyneel".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te De zetel is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Halewynstationstraat 100.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenvijftig duizend driehonderd zestig euro (¬

59.360,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd twintig (320) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/driehonderd twintigste (1/320ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING

A Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

Ii. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

A Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en

functies.

B Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

C Het werken als cameraman. Het begeleiden, organiseren en eventueel verkopen van

reizen. Het maken van promofilms en het verkopen van diverse informatiedragers zoals CD's, DVD's en moderne gegevensdragers.

D Het maken en verkopen van DVD's.

E De verhuur van cameramateriaal en bijhorende uitrusting.

F Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod ti.t

G Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

H De aan-en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen..

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Fout! Verwijzingsbron niet gevonden. van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, ondernemingsnummer 0864.265.446, RPR Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de beslissing van de enige vennoot

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0199-012
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 11.07.2012 12278-0250-012
13/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de . , e

Vot

behoi

aan

Belgi

Staat:

L-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

LiotM3

Ondernemingsnr :

1

1

1

Onderwerp akte : Statutenwiiziginq

iEr blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELGERS, notaris met standplaats te Aalter, op 25 maart 2011, dat de algemene vergadering van de (vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PETER !BRUYNEEL, met zetel te 9031 Drongen, Halewynstationstraat 100, ingeschreven lin het rechtspersonenregister onder nummer 0807.393.851, rechtbank Gent, IB.T.W.-nummer 0807.393.851, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op éénendertig december van elk jaar.

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering en deze voortaan te houden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien uur.

3. Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende jaarvergadering

1/ Beslissing om het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2010 te verlengen tot en af te sluiten op 31 december 2011.

2/ Beslissing om de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over Ide jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, te houden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien uur van het jaar 2012.

14. Wijziging van de artikelen 13 en 31 overeenkomstig de genomen besluiten. j"Artikel 13. Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand ;juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste tel ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de ;jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag; ibijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. I Deze vergaderingenvan _vennoten mogen bijeengeroepen worden door het

I~INI~IINtl~ll~~l~ll~l~

*11056123'

Benaming :

(voluit):

Rechtsvorm :

Zetel :

0807.393.851

PETER BRUYNEEL

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9031 Drongen, Halewynstationstraat 100

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

..aanh ~--OéTgisei ! Staatsblad

Luik B - vervolg

m m--i - n -- - - -

bestuursorgaan of de commissarissen -e moeten bijeengeroepen worden op

(aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal (vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbriefi medegedeeld."

"Artikel 31. Boekjaar jaarrekening - j g - jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december vani elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en ide toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld jen neergelegd bij de Nationale Bank van België.

IDe jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

!Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig iartikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen."

15. Volmacht werd verleend 1/ aan de ondergetekende notaris alle machten om Ide gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, jte ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank Ivan koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, 2/ aan de (zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en 3/ aan de Bvba Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor

neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd:

1. een afschrift van de akte statutenwijziging;

2. de gecoordineerde tekst van de statuten.

20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 18.10.2010 10580-0192-012
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0465-011

Coordonnées
PETER BRUYNEEL

Adresse
HALEWYNSTATIONSTRAAT 100 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande