PETER GHYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER GHYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.567.368

Publication

09/01/2014
ÿþ Mw w°ra Ti.i

Le( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

2 7 DEC. 2019

Griffie

i



i





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 36~

Benaming (voluit) : Peter Ghys

(verkort) :





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Karel Martelstraat 1 d - 9700 Oudenaarde

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 20 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Ghys is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De voorzitter leest de voormelde geagendeerde verslagen voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

e) het verslag opgesteld op 17 december 2013 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & c°", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrjlfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA PETER GHYS.

De bijzondere algemene vergadering dd. 13 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 190.444,44 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder, Het netto-dividend bedraagt 171.400,00 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het lnstituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met; het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge d. mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 75 nieuwe aandelen van de vennootschap PETER GHYS BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 171.400,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 171.400, 00 euro teneinde het te brengen van 18.600, 00 euro op 190.000, 00 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van hef Wetboek van inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 17 december 2013.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

b) het verslag opgesteld op 18 december 2013, door de zaakvoerder, hetwelk niet van de

conclusies van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor afwijkt.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

De comparant verklaart de voormelde verslagen goed te keuren en verklaart te verzaken aan de termijnen en wijze van mededeling van de stukken als bepaald in het Wetboek Van Vennootschappen,

Tweede besluit

Op basis van de voormelde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met honderd eenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 171.400,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00), door middel van inbreng in natura door de heer Peter Ghys, van een schuldvordering die is ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot van de vennootschap, ten bedrage van 190.444,44¬ en onder afhouding van tien procent roerende voorheffing. Het netto dividendbedrag bedraagt aldus 171,400,00¬ , zijnde het bedrag van de kapitaalverhoging.

De vergadering beslist dat deze verhoging gepaard gaat met de uitgifte van vijfenzeventig (75) nieuwe aandelen op naam, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

Derde besluit

Vervolgens heeft de comparant verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en heeft hij na voorlezing van het voorgaande verklaard over te gaan tot inbreng in natura als voormeld.

Vierde besluit

De vergadering beslist ter vergoeding van deze inbreng, aan de heer Peter Ghys, 75 nieuwe aandelen toe te kennen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar pro rata vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd eenenzestig (261) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde besluit

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5, eerste alinea vervangen wordt door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdnegentigduizend euro (¬ 190.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd eenenzestig (261) aandelen zonder nominale waarde." Zevende besluit

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 Wetboek Vennootschappen, samen met een staat van actief en passief de dato 30 september 2013.

Dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte ter griffie neergelegd worden in het vennootschapsdossier.

De vergadering beslist om de uitbreiding van het doel, overeenkomstig het zevende agendapunt goed te keuren en verwijst integraal naar de voormelde agenda van deze vergadering.

Achtste besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren dat de wijziging van het doel is verwezenlijkt en dat het artikel 3 van de statuten voortaan luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het werken als klinisch bioloog en ziekenhuis-hygiëenist

- het uitoefenen van de taken van adjunct apotheker

- Het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met alle hieronder inbegrepen activiteiten, en onder meer de handel onder elle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en para farmaceutische producten, phytotherapeutische producten cosmetica, parfumerie, drogisterijartikelen en bandage-artikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, magistrale bereiding van allo- of homeopathische geneesmiddelen; iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt; het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses, alles in de ruimste zin van het woord.

- Het beleggen in en het beheren en uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen;

- De aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, exploitatie, verkaveling, nieuwbouw, verbouwing, heropbouw en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzonderingen, gelegen in België of in het buitenland;

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben;

- Het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande;

- Het verlenen van advies, begeleiding en bijstand met betrekking tot marketing, beheer en management van vennootschappen en ondernemingen, in de ruimste zin, alsook het zelf uitvoeren van alle taken in verband hiermee in vennootschappen en ondernemingen;

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven ln verband met public relations en communicatie;

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, alsook zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard,

De vennootschap kan deze prestaties leveren als extern consultant en/of kan voor die doeleinden mandaten, zoals onder meer bestuurder of vereffenaar, opnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger. Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Luik B - VPrvnfa

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan belangen nemen door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen, vennootschapen met gelijk, soortgelijk of samenhangend doel, van aard zijnde het doel van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in haar belang of in het belang van derden borgen stellen, aval verlenen hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, voorschotten toestaan, leningen en/of kredieten aangaan of verstrekken, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

Negende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Elfde besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan VM Fisk BVBA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7, cndernemingsnummer 0478.953.534, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hierbij neergelegd:

gecoördineerde statuten

uitgifte van de akte

verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor in kader van art 313

- verslag zaakvoerder in kader van de doelwijziging

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

en het

B6Igisch

Staatsblad

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 03.07.2013 13263-0423-009
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0331-009
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 11.07.2011 11291-0282-010
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 08.07.2010 10286-0323-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 01.07.2009 09337-0077-010
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 11.07.2008 08417-0079-010
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 28.06.2007 07330-0079-010
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 05.07.2006 06398-4893-011
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 08.07.2015 15293-0526-009

Coordonnées
PETER GHYS

Adresse
KAREL MARTELSTRAAT 1D 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande