PEWE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PEWE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.642.587

Publication

21/01/2013
ÿþmod 11.1

LUïk_ B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\NILERGELLGD

il 9 -W-

RECHTBANKRECHTBANK

F

Ondememingsnr : BE0462.642.587

Benaming (voluit) : PEWE

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 1001

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening

het proces-verbaal verleden voor Christophe Blindenvan, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren; beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

BEËINDIGING MANDAAT VAN DE BESTUURDERS

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de bestuurders.

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders van de vennootschap voor het uitgeoefende mandaat. SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn.

Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 22 december 2012 en naar de balans van 26 december 2012 dewelke geldt als de vereffeningsrekening.

i De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, pro rata van hun aandelenbezit,

;: De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening, Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap 'PEWE" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en: gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5, bus 1001, MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Véronique Ryckaert, mevrouw Catherine Wailly,1 en Mevrouw Steffie Lippens of enige andere medewerker van "Mazars Legal Services", burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die keuze vang woonplaats doen op het kantoor te 9050 Gent, Bellevue 5/B 1001, alleen handelend en met bevoegdheid toti indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van bovenvermelde beslissingen nuttig cf! noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de : rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingslcketten, de BTW-; administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle hoegenaamde documenten stukken en akten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13011908*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

Samen hiermee neergelegd

De expeditie van het proces-verbaal

- Het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, bijgevoegd met een staat van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 22 december 2012

Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het voormeld verslag van de raad van bestuur

Voor behot eir^ "'"aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþ~

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3'0 NOV. 2012

RRCHTBII VAN

HANDEL TE GENT

1111111.31 N h

1

bel aa Be

Sta

Ondernemingsnr : 0462.642.587

Benaming

(voluit) : PEWE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 51B 1001, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd. 2 juni 2012:

"De vergadering neemt kennis van het ontslag met ingang vanaf 23 december 2011 van de bestuurder Ghent-Ring BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Christian Delens. De vergadering bedankt haar voor bewezen diensten.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen mevrouw Véronique Vanhauter wonende te 9000 Gent, Graslei 15, te benoemen tot bestuurder voor een periode dewelke een aanvang heeft genomen op 23 december 2011 om behoudens herbenoeming een einde te nemen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend. "

Christian Delens

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0542-012
08/02/2012
ÿþMod PDF 11.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.j

NEERGELEGD

2 6 JAN. 2012

Rt;C:l4 t'13.Vii-" VAN

KOOI'II2Miel, TE GENT



*iao33~ae*

1

bet

at'

Be Sta

Ondernemingsnr : 0462.642.587

Benaming (voluit): PEWE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5, bus 1001

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging: Omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en elf, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PEWE", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5, bus 1001, BTW BE 0462.642.587 RPR Gent, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de aard van de aandelen te wijzigen en hiertoe de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft voorafgaandelijk een aandelenregister aangemaakt en beslist dit bij te houden op de zetel van de vennootschap : de aandelen worden vernietigd en ingeschreven in dit aandelenregister.

TWEEDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de, huidige stand van de wetgeving.

DERDE BESLUIT

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

- de tekst van het artikel 7 wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseerde aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening."

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

a _k

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent tevens een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de aandelen op naam in te schrijven in het register van aandelen, een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen af te geven, om alle eventueel noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, het ondernemingsloket, de BTW-administratie en het comité voor nazicht van effecten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven VERBIST

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 30 december 2011.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

13/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON E

DIREÇTIG: ! 'NEERGELEGD

0 5 -1J- 2011 ? 2 2. 09. 2011

ELGISCHSTAATSBLAD

BES-, uur LN0HAN0L

Gigatilite

1.. aiuiiiiuiiii iii im II

" 11154 5"

be a Bi st

Ondememingsnr : 0462.642.587

3ePaamingl

(voluit) : PEWE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteelstraat 29a, 8500 Kortrijk

Ondenier,p akte : Zetelverplaatsing - herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 3 mei 2011:

"De raad van bestuur beslist overeenkomstig artikel 2 van de statuten de maatschappelijke zetel vanaf

heden te verplaatsen naar volgend adres:

Bellevue 5/b 1001

9050 Gent

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 3 juni 2011:

"De vergadering beslist bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid de volgende bestuurders te

herbenoemen :

-de Heer Delens Christian, wonende te Sint-Veetleplein 2, 9000 Gent,

-de BVBA Ghent-Ring, met maatschappelijke zetel te Einde Were 9, bus A, 9000 Gent en ingeschreven in

het RPR te Gent onder het nummer 0458.918.480, vertegenwoordigd door de heer Christian Delens.

De bestuurders worden herbenoemd voor een periode van zes jaar. Het mandaat vervalt behoudens

herbenoeming onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2017 en zal onbezoldigd worden uitgeoefend. "

Christian Delens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.08.2011 11397-0270-012
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 19.08.2010 10425-0240-012
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09717-0066-012
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 07.08.2008 08546-0135-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 26.06.2007 07297-0274-011
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-0278-012
20/12/2005 : GE188262
04/07/2005 : GE188262
21/06/2005 : GE188262
07/07/2004 : GE188262
14/07/2003 : GE188262
25/01/2001 : GE188262
21/02/1998 : GE188262

Coordonnées
PEWE

Adresse
BELLEVUE 5, B 1001 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande