PHARMA FORCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PHARMA FORCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.585.888

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.08.2014 14411-0475-051
20/10/2014
ÿþe

Onclernemingsnr : Benaming 0859.585.888

(voluit) :

(verkort) :

PATRONA PHARMA GROUP



Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetei: 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri dasparlaan 136

(volledig adres) : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Onderwerp akte



Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 26 september 2014, dat: !

De Buitengewone Algemene Vergadering van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138, RPR: Brussel, ondernemingsnummer 0859.585.888, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen hee genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur en door de commissaris, te' weten de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "RSM InterAudir, met zetel te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, vertegenwoordigd door' mevrouw KINDT Patricia, respectievelijk op 23 september 2014 en op 16 september 2014 over de voorgestelde' inbreng in nature, over de toegepaste schattingswijze, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in nature ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de naamloze vennootschap Pafrona! Pharma Group bestaat uit de inbreng van rekeningen courant, voor een totale waarde van 10.000.000,00 EUR! door de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht Milfix (SOPARFI), de naamloze! vennootschap Patrona Pharma en de société civile naar Monégaskisch recht Castillon.

..à

eOempuepopeN ep UEA eje6.101. t'OZ 'in 6 0

Mal Won:111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lessilej ppueteloom %en 3itmew

. .4

ueBueiguoipegffieeu

. . .

 bel ai Be Sta

*14191133*

11

II

Op de iaatste

De inbrengwaarde ten belope van 10.000.000,00 EUR wordt volledig toegewezen aan het maatschappelijk!

kapitaal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nomen uitgevaardigd door het Instituut van de' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

C) in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden! methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en,

de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. ,

e) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 303.030 aandelen van de vennootschap NV Patrona pharma Group zonder vermelding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd en een derde van het kapitaal vertegenwoordigend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen."

Voormelde verslagen worden hieraangehecht.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren voormelde verslagen voldoende tijdig te, hebben ontvangen en er voldoende kennis van te hebben genomen en verzaken, voor zover nodig, aan de tijdige en voorafgaande raadpleging van de verslagen.

"

biz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00) om het te verhogen van veertien miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (E 14.370.656,00) tot vierentwintig miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (E 24.370.666,00) door inbreng van de schuldvorderingen in rekening-courant van 1/ de voornoemde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "Milfix" op de vennootschap, ten bedrage van zes miljoen driehonderd achtentwintigduizend en zes euro vierentachtig cent (E 6.328.006,84); 2/ de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA", met zetel te 1060 Sint-Gillis, Henri Jasparlaan 135, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0441.943.282, op de vennootschap, ten bedrage van twee miljoen euro (E 2.000.000,00); en 3/ de voornoemde burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON" op de vennootschap, ten bedrage van een miljoen zeshonderd eenenzeventig duizend negenhonderd drieënnegentig euro zestien cent (E 1.671.993,16), met creatie van driehonderd en drie duizend en dertig (303.030) aandelen op naam zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen fractiewaarde van drieëndertig euro (E 33,00) per aandeel.

c. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d. Inschrijving Afbetaling

Zijn hier tussenbeide gekomen:

1/ De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht voornoemd,

vertegenwoordigd als voormeld;

2/ De naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA", met zetel te 1060 Sint-Gillis, Henri Jasparlaan 135, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0441 .943.282

Opgericht onder de benaming "Pharmacie de l'ange", blijkens akte verleden voor notaris Paul-Albert Maertens, destijds te Kortrijk, op 10 oktober 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 oktober daarna, onder het nummer 901031-158.

Waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van heden, voorafgaandelijk aan dezer, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door ondergetekende notaris en die bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd door de heer ANNE Oswald, voornoemd, blijkens onderhandse volmacht hieraangehecht;

3/ De burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht 'CASTILLON", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld;

die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP".

Na deze uiteenzetting verklaren de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "Milfix"; de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA" en de burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", allen voornoemd, allen vertegenwoordigd ais voormeld, inbreng te doen van de schuldvordering in rekening-courant die op de tussentijdse financiële staat van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" per 31 juli 2014 geboekt staat onder de grootboekrekening;

- 489100 en 489011 en die de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "Milfix" heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van zes miljoen driehonderd achtentwintigduizend en zes euro vierentachtig cent (E 6,328.006,84);

- 489005 en die de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA" heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van twee miljoen euro (E 2,000.000,00);

- 489013 en die de burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON" heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van een miljoen zeshonderd eenenzeventigduizend negenhonderd drieënnegentig euro zestien cent (E 1.671.993,16).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan:

- voornoemde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "Milfix", vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt honderd eenennegentig duizend zevenhonderdachtenvijftig (191.758) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt;

voornoemde vennootschap "PATRONA PHARMA", vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt, zestigduizend zeshonderd en zes (60.606) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt;

voornoemd burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", vertegenwoordigd ais voormeld, die aanvaardt, vijftigduizend zeshonderd zesenzestig (50.666) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot vierentwintig miljoen driehonderd zeventig duizend

zeshonderd zesenvijftig euro (E 24.370.656,00) gesplitst In zevenhonderd achtendertig duizend vijfhonderd en

drie (738.503) aandelen zonder nominale waarde die elk één zevenhonderd achtendertig duizend vijfhonderd

en derde (1/738.503ste,) van het kapitaal vertegenwoordigenL

TVVEEDE BESLUIT; AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen

beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te hef-ifen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5 KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

N KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENTWINTIG MILJOEN DRIEHONDERD ; ZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD ZESENVIJFTIG EURO (E 24.370.656,00) en is vertegenwoordigd door , zevenhonderd achtendertig duizend vijfhonderd en drie (738.503) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één zevenhonderd achtendertig duizend vijfhonderd en derde (1/738.503ste) van het kapitaal.

B/ HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

1) Bij de oprichting van de vennootschap op 26 juni 2003 werd het kapitaal vastgesteld op twee en zestig duizend vijf honderd euro (E 62.500,00) en gesplitst in twee en zestig duizend vijf honderd (62.500) aandelen zonder nominale waarde.

2) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 2008 heeft beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen euro (E 2.000.000,00) door inbreng in geld om het te verhogen tot twee miljoen twee en zestig duizend vijf honderd euro (¬ 2.062.500,00) zonder creatie van nieuwe aandelen..

3) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 25 juni 2010 heeft beslist het kapitaal te verhogen met zes miljoen euro (¬ 6.000.000,00) door inbreng in speciën met creatie van honderd één en tachtig duizend acht honderd achttien (181.818) nieuwe aandelen, om aldus het kapitaal te brengen op acht miljoen twee en zestig duizend vijf honderd euro (E 8.062.500,00).

4) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 2011 heeft beslist het kapitaal te ; verhogen met drie miljoen negenhonderd tweeënvijftig duizend driehonderd eenenzeventig euro (E ; 3.952.371,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant met creatie van honderd negentien ; duizend zevenhonderd zevenenzestig (119.767) nieuwe aandelen, en met twee miljoen driehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd vijfentachtig euro (¬ 2.355.785,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant met creatie van eenenzeventig duizend driehonderd achtentachtig (71.388), om aldus het kapitaal te brengen op veertien miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (¬ 14.370.656,00).

5) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 september 2014 heeft beslist het kapitaal te: , verhogen met tien miljoen euro (E 10.000.000,00) door inbreng van schuldvorderingen in rekening-courant met ; creatie van honderd driehonderd en drie duizend en dertig (303.030) nieuwe aandelen, om aldus het kapitaal te brengen op vierentwintig miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (E 24.370.656,00):

, DERDE BESLUIT: MACHTIGING

; Machtiging aan de raad van bestuur tot de uitvoering van de beslissingen die zullen worden genomen ;

aangaande voornoemde punten en aan de notaris om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 26 september 2014

- coördinatie statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/10/2014
ÿþ Met Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

UI

*14191145*

be a

Bsu

neergelegeontvengen op

0 9' OKT,

ter griffie van eleiederlandstalige

rechthank_vdn kocphandcl Crusc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0859585888

Benaming

(voluit) : PATRONA PHARMA GROUP

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Henri Jasparlaan 138 te 1060 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslagen - benoemingen

De vergadering neemt Kennis van het ontslag van de volgende bestuurders, op datum van 30 juni 2014:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AURELIUS, met zetel te 2970 Schilde, Parklaan 12, ondernemingsnummer 0476.240.603, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBLAUVVE Didier Marie Camille Charles Madeleine, geboren te VVilrijk op 2 mei 1972, wonende te 2970 Schilde, Parklaan 12, rijksregisternummer 720502 401-19.

- De naamloze vennootschap PHARMAPARTNER, met zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 19, ondernemingsnummer 0478.118.146, met als vaste vertegenwoordiger de heer BAMELIS Frank, geboren te Kortrijk op 2 april 1968, wonende te Monaco, Avenue des Papalins 35;

Kwijting zal hen verleend kunnen worden naar aanleiding van de jaarvergadering.

De vergadering beslist ais bijkomende bestuurder te benoemen voor de duur van zes jaar te rekenen vanaf 30 juni 2014:

-De heer ANNE Oswald, geboren te Beveren-Waas op 27 januari 1961, rijksregistemummer 61.01.26405.73, wonende te Potaardestraat 45, 9260 VVaasmunster

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. - De vergadering beslist als commissaris te benoemen:

De Burgerlijke coöperatieve Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", ondernemingsnummer 0436.391,122, vertegenwoordigd door mevrouw KINDT Patricia, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Posthotbrug 10 b4, voor de duur van drie jaar, met ingang vanaf boekjaar 24 september 2013 tot aan de jaarvergadering beraadslagend over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2015. De jaarlijkse vergoeding bedraagt 24.000 euro, BTW niet inbegrepen.

NV Patrona Immo, gedelegeerd bestuurder

Bart Vanderschrick, vaste vertegenwoordiger

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.10.2013, NGL 13.12.2013 13686-0566-052
16/01/2012
ÿþ Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~

~V~

JANUSSEL

. 4 ~~

,~~~~

~~~"`

Griffie

E

St

11





*12012249*

Ondernemingsar: 0859585f88

Benaming

(voluit) " PATRONA PHARMA GROUP

Reohtsvonn: Naamloze vennootschap

Zetel : 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 30 december 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138. RPR 8maue|, ondernemingsnummer 0859.585.888, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur en door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap ^RPyNG V|A8^, kantoor houdende te 9300 Aalst, Keizersplein 44, vertegenwoordigd door de heer MERTENS Joris, bedrijfsrevisor, respectievelijk op 28 december 2011 en op 28 december 2011 over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

~|n uitvoering van artikel 802 van het Wetboek van Vænnuutuuhappan, werd ondergetekende KPMG Vias burgerlijke NV. Hoekstraat 2, te 1000 Brusse|, vertegenwoordigd door Joris Mertens, Bndd]t»rexisor, in zijn hoedanigheid van commissaris door het bestuursorgaan van de vennootschap Patrona Pharma Group NV, met maatschappelijke zetel te Henri Jasparlaan 138, te 1060 8int-Qi||io, verzocht verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura die zal worden voorgesteld aan de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 december 2011.

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Patrona Pharma Group NV door vennootschappen Castillon SA en Milfix Sari bestaat uitwen inbreng van vorderingen in rekening-courant op Patrona Pharrna Group NV voor de bedragen van repectievelijk 3.952.371 EUR en 2.355.785 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidælijkhnÓ;

de door de partijen weerhouden methode van waardering

NV.

Ondergetekende houdt eraan te melden dat de vennootsc upzichinoontoestandbevndtzoo|oomuch,ovonin| art. 633 en art 634 van het Wetboek van Vennootschappen. Met kapitaal bedraagt per 30.09.2011 EUR.

; 8.062.50000. De overgedragen verliezen bedragen EUR 18.697.959.50 waardoor het eigen wannngen_per/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de uQio, van de als tegenprestatie uit te geven aondalen, zodat de inbreng ~ natura niet overgewaardeerd )o.

De vergoedingen van de inbreng (n natura bestaan voor de vennootschappen Cau1i||un SA en Milfix Sari respectievelijk uit 119.767 en 71.388 aandelen van de vennootschap Patrona Pharma Gmup, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Patrona Pharma Group

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

30.09.2011 EUR -8.593.513,16 bedraagt. Tengevolge van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van rekeningen-courant zal het eigen vermogen stijgen tot EUR -2.285.357,16. In ons verslag over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2010 hebben wij dienaangaande een toelichtende paragraaf aan ons oordeel met voorbehoud toegevoegd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is."

Voormelde verslagen worden hieraangehecht.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren voormelde verslagen voldoende tijdig te hebben ontvangen en er voldoende kennis van te hebben genomen en verzaken, voor zover nodig, aan de tijdige en voorafgaande raadpleging van de verslagen.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op acht miljoen tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 8.062.500,00) te verhogen met drie miljoen negenhonderd tweeënvijftig duizend driehonderd eenenzeventig euro (¬ 3.952.371,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant van de burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, op de vennootschap, ten bedrage van drie miljoen negenhonderd tweeënvijftig duizend driehonderd eenenzeventig euro (E 3.952.371,00), met creatie van honderd negentien duizend zevenhonderd zevenenzestig (119.767) aandelen op naam zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte.

c. De vergadering komt lot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d. Inschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

De burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP"; Na deze uiteenzetting verklaart de burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, inbreng te doen van de schuldvordering in rekening-courant die op de tussentijdse financiële staat van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" per 27 december 2011 geboekt staat onder de grootboekrekening 489013 "RC CASTILLON." en die de burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van drie miljoen negenhonderd tweeënvijftig duizend driehonderd eenenzeventig euro (¬ 3.952.371,00).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan voornoemd burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "CASTILLON", vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt, honderd negentien duizend zevenhonderd zevenenzestig (119.767) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd lot twaalf miljoen veertienduizend achthonderd eenenzeventig euro (E 12.014.871,00) gesplitst in driehonderd vierenzestig duizend vijfentachtig (364.085) aandelen zonder nominale waarde die elk één driehonderd vierenzestig duizend vijfentachtigste (11364.085ste,) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

a. De voorzitter verwijst naar de voormelde verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur en door door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "KPMG VIAS", kantoor houdende te 9300 Aalst, Keizersplein 44, vertegenwoordigd door de heer MERTENS Joris, bedrijfsrevisor, respectievelijk op 28 december 2011 en op 28 december 2011 over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor werden onder het eerste besluit letterlijk opgenomen.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren voormelde verslagen voldoende tijdig te hebben ontvangen en er voldoende kennis van te hebben genomen en verzaken, voor zover nodig, aan de tijdige en voorafgaande raadpleging van de verslagen.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op twaalf miljoen veertienduizend achthonderd eenenzeventig euro (¬ 12.014.871,00) te verhogen met twee miljoen driehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd vijfentachtig euro (E 2.355.785,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant van de vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "MILFIX", met zetel te Groothertogdom Luxemburg, 1116 Luxemburg, Rue Adolphe 6, Handels- en Rechtspersonenregister te Luxemburg, sectie B, onder het nummer 114.086, op de vennootschap, ten bedrage van twee miljoen driehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd vijfentachtig euro (¬ 2.355.785,00), met creatie van eenenzeventig duizend driehonderd achtentachtig (71.388) aandelen op naam zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte.

c. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d. Inschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De " vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "MILFIX", met zetel te Groothertogdom Luxemburg, 1116 Luxemburg, Rue Adolphe 6, Handels- en Rechtspersonenregister te Luxemburg, sectie B, onder het nummer 114.086,

Opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Martine Schaeffer, te Remich (Groothertogdom Luxemburg), vervangende notaris André Jean Joseph Schwachtgen, te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), op 2 februari 2006, gepubliceerd in de Mémorial C, Recueil des Sociétés et Associations, op 27 april 2006, onder het nummer 843,

Waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 21 juli 2011, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Francis Kesseler, te Esch-sur-Alzette (Groothertogdom Luxemburg), aangeboden ter publicatie in de Mémorial C Recueil des Sociétés et Associations.

Hier vertegenwoordigd ingevolge artikel negen van de statuten door haar zaakvoerder, te weten de heer VANDERSCHRICK Bart, voornoemd, daartoe benoemd ingevolge beslissing van buitengewone algemene vergadering van 08 juli 2009, gepubliceerd in de Mémorial C Recueil des Sociétés et Associations, op 18 augustus daarna, onder het nummer 1587 pagina 76153, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "PATRONA PHAR MA GROUP";

Na deze uiteenzetting verklaart de burgerlijke vennootschap naar Luxemburgs recht "MILFIX", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, inbreng te doen van de schuldvordering in rekening-courant die op de tussentijdse financiële staat van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" per 27 december 2011 geboekt staat onder de grootboekrekening 489100 "RC MILFIX" en die de vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "MILFIX", heeft ten opzichte van de vennootschap, ten bedrage van twee miljoen driehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd vijfentachtig euro (¬ 2.355.785,00).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan voornoemde vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "MILFIX", vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt, eenenzeventig duizend driehonderd achtentachtig (71.388) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot veertien miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (¬ 14.370.656,00), gesplitst in vierhonderd vijfendertig duizend vierhonderd drieënzeventig (435.473) aandelen zonder nominale waarde die elk één vierhonderd vijfendertig duizend vierhonderd drieënzeventigste (11435.473ste,) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5 KAPITAAL

N KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VEERTIEN MILJOEN DRIEHONDERD ZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD ZESENVIJFTIG EURO (¬ 14.370.656,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd vijfendertig duizend vierhonderd drieënzeventig (435.473) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één vierhonderd vijfendertig duizend vierhonderd drieënzeventigste (1/435.473ste,) van het kapitaal.

B/ HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

1) Bij de oprichting van de vennootschap op 26 juni 2003 werd het kapitaal vastgesteld op twee en zestig duizend vijf honderd euro (¬ 62.500,00) en gesplitst in twee en zestig duizend vijf honderd (62.500) aandelen zonder nominale waarde.

2) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 2008 heeft beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) door inbreng in geld om het te verhogen tot twee miljoen twee en zestig duizend vijf honderd euro (¬ 2.062.500,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

3) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 25 juni 2010 heeft beslist het kapitaal te verhogen met zes miljoen euro (¬ 6.000.000,00) door inbreng in speciën met creatie van honderd één en tachtig duizend acht honderd achttien (181.818) nieuwe aandelen, om aldus het kapitaal te brengen op acht miljoen twee en zestig duizend vijf honderd euro (E 8.062.500,00).

4) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 2011 heeft beslist het kapitaal te verhogen met drie miljoen negenhonderd tweeënvijftig duizend driehonderd eenenzeventig euro (¬ 3.952.371,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant met creatie van honderd negentien duizend zevenhonderd zevenenzestig (119.767) nieuwe aandelen, en met twee miljoen driehonderd vijfenvijftig duizend zevenhonderd vijfentachtig euro (¬ 2.355.785,00) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant met creatie van eenenzeventig duizend driehonderd achtentachtig (71.388), om aldus het kapitaal te brengen op veertien miljoen driehonderd zeventig duizend zeshonderd zesenvijftig euro (¬ 14.370.656,00)." VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

Machtiging aan de raad van bestuur tot de uitvoering van de beslissingen die zullen worden genomen aangaande voornoemde punten en aan de notaris om de statuten te coördineren.

r , .

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 30 december 2011

- coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/01/2012
ÿþ v9 . r~5 Mcd 2.1

" ~IY I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot aan Belgi Staata flhII Wiui~iiiuii ii i~ u iii ,

*izoo3ooa* - bïÇZ®1i.

Griffie





Ondernemingsnr : 0859585888

Benaming

(voluit) : PATRONA PHARMA GROUP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Henri Jasparlaan 138 te 1060 Brussel

Onderwerp akte : ontslagen - benoemingen

Uit het proces-verbaal opgemaakt naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 oktober 2011 blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft met eenparigheid van stemmen:

1) zij aanvaardt het vrijwillig ontslag van:

- de naamloze vennootschap PATRONA IMMO, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Henri

Jasparlaan 138, ondernemingsnummer 0873.955.449 en haar vaste vertegenwoordiger, de heer TAHON

Patrick Georges Henry, geboren te Kortrijk op 05 juni 1965, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 80,

rijksregister nummer 650605 411 70.

Als bestuurder van de vennootschap;

Als voorzitter van de raad van bestuur;

Als gedelegeerd bestuurder.

Dit ontslag gaat in vanaf 18 oktober 2011.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CéVéGé", met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene (Zwevezele), Hille 51, ondernemingsnummer 0888.599.974, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERSTRAETE Chris Maurice Henri, geboren te Izegem op 5 augustus 1963, wonende te Wingene (Zwevezele), Hille 51, rijksregister nummer 630805 345-11;

Als bestuurder van de vennootschap.

Dit ontslag gaat in vanaf 18 oktober 2011.

- De heer CLAUS Bert, geboren te Brasschaat op 17 februari 1980, wonende te 2650 Edegem, Oude,

Godstraat 218, rijksregister nummer 800217 319-89;

Als bestuurder van de vennootschap.

Dit ontslag gaat in vanaf 18 oktober 2011.

- De heer DEBLAUWE Didier Marie Camille Charles Madeleine, geboren te Wilrijk op 2 mei 1972, wonende

te 2970 Schilde, Parklaan 12, rijksregister nummer 720502 401-19;

Als bestuurder van de vennootschap.

Dit ontslag gaat in vanaf 18 oktober 2011.

Op de eerstvolgende jaarvergadering wordt beraadslaagd over het verlenen van de kwijting voor het door hen gevoerde bestuur.

2) de vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de BVBA "TACO 2 INVEST", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 84, ondernemingsnummer 0826.640.334, vertegenwoordigd door de heer TAHON Patrick Georges Henry, geboren te Kortrijk op 05 juni 1965, wonende, te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 80, rijksregister nummer 650605 411 70, als algemeen directeur van de', vennootschap.

Dit ontslag gaat in vanaf 10 november 2011.

3) De vergadering benoemt volgende nieuwe bestuurders en vaste vertegenwoordigers voor een periode van 6 jaar te rekenen vanaf 19 oktober 2011:

- de naamloze vennootschap PATRONA 1MM0, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Henri; Jasparlaan 138, ondernemingsnummer 0873.955.449 met als vaste vertegenwoordiger de heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-

behouden 1~

" behoudenhet Belgisch Staatsblad

VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, wonende te Monaco, 10, Avenue des Ligures;

- De naamloze vennootschap PHARMAPARTNER, met zetel te 3320 Koegaarden, Bleyveldstraat 19, ; ondernemingsnummer 0478.118.146, met als vaste vertegenwoordiger de heer BAMELIS Frank Bart Marcel, geboren te Kortrijk op twee april negentienhonderd achtenzestig, gedomicilieerd te Monaco, 8, Avenue des Ligures;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AURELIUS, met zetel te 2970 Schilde, Parklaan 12, ondernemingsnummer 0476.240.603, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBLAUWE

T Didier_ Marie _Camille.-Charles Madeleine, geboren-te Wilrijk-op 2-mei-1972,-wonende-te 2970-Schilde,-Parklaan --

12, rijksregister nummer 720502 401-19;

De nieuwe raad van bestuur duidt de voormelde nv Patrona Immo met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Vanderschrick, beide voornoemd, aan tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap alsook tot voorzitter van de raad van bestuur.

4) CUMULATIEF met de bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheden zoals opgenomen in de statuten, gelden hierna volgende kwantitatieve en kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen:

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door 2 bestuurders gezamenlijk handelend of door haar gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Caroline Vanden Bussche te 9831 Sint-Martens-Latem, Burggraaf de Spoelberghdreef 4, om voor hen de neerlegging van de beslissingen van de vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlage tot het Belgisch staatsblad te verzorgen. Daartoe alle administratieve formaliteiten te verrichten.

Caroline Vanden Bussche

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.06.2011, NGL 04.10.2011 11575-0477-043
22/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Griffie :tl ~ JUL 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

11Il II 11 0111InIIIIVIn

*11112230*

Ondernemingsnr : 0859.585.888

Benaming

(voluit): PATRONA PHARMA GROUP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERLENGING BOEKJAAR

 WIJZIGING JAARVERGADERING  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de' burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «, NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 23 juni, 2011, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze; vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138, ondernemingsnummer 0859.585.888, Belasting over de Toegevoegde. Waarde nummer BE 0859.585.888, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

1/ Verlenging boekjaar  wijziging jaarvergadering

a. Wijziging boekjaar

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari en eindigen op één en dertig,

december van hetzelfde jaar.

De vergadering beslist dienvolgens artikel 38 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende:

tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van hetzelfde jaar."

b. Wijziging datum jaarvergadering

De vergadering beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan zal gehouden worden op de

derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

De vergadering beslist dienvolgens artikel 29 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende'

tekst:

"De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien

uur."

c. Verlenging van het huidig boekjaar en overgangsmaat-regelen.

De vergadering beslist bij wijze van overgangsmaatregel dat het boekjaar dat begonnen is op 01 juli 2016 zal verlengd worden en eindigen op 31 december 2011 en dat de eerstkomende jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand mei 2012 om achttien uur.

d. Aanpassing artikel 39, lid 1 der statuten;

De vergadering beslist, ingevolge de vorige beslissingen, artikel 39, lid 1 der statuten op te heffen en te.

vervangen door de volgende tekst :

"Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur,'

overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen, de jaarrekening op. De raad van bestuur

stelt tevens een jaarverslag op voor zover dit voorgeschreven is door de artikels 94 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen."

2/ Machtiging aan de raad van bestuur tot de uitvoering van de beslissingen die zullen worden genomen.

aangaande voornoemde punten en aan de notaris om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering notaris Willems dd. 23/6/2011;

-coördinatie statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.07.2010, NGL 29.10.2010 10598-0481-040
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.08.2009 09559-0159-043
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.09.2008, NGL 06.10.2008 08772-0273-043
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.08.2007, NGL 28.09.2007 07760-0001-042
06/04/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.11.2006, NGL 30.03.2007 07102-0125-033
27/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.07.2006, NGL 22.12.2006 06922-4063-019
15/07/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138

(volledig adres)

Onderweg akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  NAAMSWIJZIGING ZETELVERPLAATSING  BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 19 juni 2015, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PATRONA PHARMA GROUP" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0859.585.888, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, thans "Patrona Pharma group" te vervangen' door "Pharma Force" en dienvolgens artikel 1 van de statuten op te heffen en te vervangen door de volgende, tekst :"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "Pharma Force".

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap met ingang van heden over te brengen van 1060`

Brussel (Sint-Gillis), Henri Jasparlaan 138 naar volgend adres 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem),

Poortakkerstraat 41G.

De statuten zullen hierna in overeenstemming worden gebracht.

De tekst van artikel twee van de statuten luidt voortaan als volgt

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs Westrem), Poortakkerstraat 41G.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het;

tweetalig gebied Brussel  Hoofdstad, bij besluit van de algemene vergadering. De zetel dient met;

statutenwijziging verplaatst te worden buiten het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad, bij besluit van de algemene vergadering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het'

vennootschapsdossier, samen met een afschrift van bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, agentschappen, administratieve of bedrijfszetels,

filialen of kantoren vestigen, op iedere andere plaats in België of in het buitenland."

DERDE BESLUIT: BENOEMING

De vergadering beslist thans geen bijkomende bestuurder te benoemen.

VIERDE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de gedelegeerd bestuurder enfof notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoordineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer STROOBANTS Stefan Leo Erik, geboren te

.Antwerpen op 19 oktober 1975, rijksregister nummer 75.10.19-221.78, wonende te 9940 Evergem, Rabotstraat

118 A, om de praktische en administratieve formaliteiten betreffende voorgaande beslissingen uit te voeren,

zoals onder meer het doorgeven van de adreswijziging bij de post en dergelijke meer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 19 juni 2015

- d_ e gecoárdineerde statuten

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne rrelogdto..,.f %ei I up

-

Q 6 JULI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van k Óri r~i"!í~'~

~ 11=f,1^^~~,!

Ondernemirlgsnr : 0859.585.888

Benaming

(voluit) : PATRONA PHARMA GROUP

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 25.03.2005, NGL 31.03.2005 05100-1508-016
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 14.09.2015 15585-0433-050

Coordonnées
PHARMA FORCE

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 41G 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande