PHIL SPORT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PHIL SPORT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.748.125

Publication

03/04/2013
ÿþHad POF 11.t

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ci~t1C lE RCCHTF /!MK

VAN KOOPHANDEL.

2 2 mAper 2013

©EN#?EPM ÿ"1NDE Grit"fie

i

i

*13051914*

be

B St

Ondernemingsnr : S~H . ~`-4 $' A 15

Benaming (voluit) : PHIL Sport

(verkort): Vennootschap onder Flrrnà

Rechtsvorm :



Er blijkt uit een onderhandse akte van 19 maart 2013 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma heeft aangenomen.

Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek Vennootschappen:

1° De vennootschap heeft de vorm van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm van een "Vennootschap Onder Firma" (V.O.F.) heeft aangenomen, onder de naam:"PHIL Sport"

2° De zetel van de vennootschap is gevestigd Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke.

3° De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4° De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn de heer Kosynsky Philippe, wonende Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke geboren op 26 februari 1972 en mevrouw Heymans Peggy, eveneens wonende Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke geboren op 28 november 1973.

5° Het kapitaal bedraagt 500,00 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen op naam van 25,00 euro elk.

6° De samenstelling van het kapitaal van de vennootschap is als volgt: een inbreng in geld door de heer Kosynsky Philippe voor 250,00 euro waarvoor hem tien aandelen worden toegekend van 25,00 euro elk en een inbreng in geld door mevrouw Heymans Peggy voor 250,00 euro waarvoor haar tien aandelen worden toegekend van 25,00 euro.

7° Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een burgerlijk jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op 1 april 2013.

8° Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst en wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, welke of derden of vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder(s) wordt benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder werkt tot herroeping dezer, onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder. Tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerders worden benoemd vanaf 1 april 2013 enerzijds de heer Kosynsky Philippe, wonende Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke en anderzijds mevrouw Heymans Peggy, eveneens wonende Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke.

10° De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met éénparigheid van stemmen. Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

Kosynsky Philippe, zaakvoerder Heymans Peggy, zaakvoerder

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :oprichting -benoemingen Tekst :

Stenebrug 43 te 9402 Meerbeke

Op de laatste Vedrnéldei : --keette `-Nsáni ën hbsdanigheid vin cië instrûmenteeridë i otáris,-hetzij vin dë përsó(ó)n(èh)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PHIL SPORT

Adresse
STENEBRUG 43 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande