PHILIPPE NELIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIPPE NELIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.836.765

Publication

04/06/2014
ÿþMod Word t1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFTvAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

~riftie

Ondememingsnr : 0475.836.765

"'-raming

(voluit) : PHILIPPE NEUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA

Zetel : 9200 DENDERMONDe (SINT-GILLIS), Plattenakker 49 (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, notaris Sophie Van Der Biest te Dendermonde, vervangende haar ambtsgenoot, geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 22 mei 2014, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PHILIPPE NELIS"

Er werd het volgende besloten:

EERSTE BESLUIT:

Kennisname bijzondere

algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering de dato 7 mei 2014 waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de minuuthoudende notaris.

De vergadering stelt vast dat de uitkering van het tussentijds dividend inmiddels geschied is en aldus definitief is.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel; 537 W.I.B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 vcorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

TWEEDE BESLUIT:

Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist overeenkomstig de notulen van de Eerste Vergadering het kapitaal van de' vennootschap te verhogen met vierenveertigduizend honderd euro (44.100 ¬ ), om het van honderdachtenzestigduizend vijfhonderdvijftig euro (168.550 ¬ ) te brengen op tweehonderdentwaaifduizend, zeshonderdvijftig euro (212.650 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij: niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

DERDE BESLUIT

Inschrijving op de kapitaalverhoging

De Heer Philippe Nelis, enige aandeelhouder, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennoot-'schap, en hij wenst integraal in te schrijven op de kapitaalverhoging, zijnde voor vierenveertigduizend honderd euro (44.100 ¬ ).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging. waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %), Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van vierenveertigduizend honderd euro (44.100 ¬ ).

Deze kapitaalsverhoging gaat niet gepaard met creatie van nieuwe aandelen,

VIERDE BESLUIT

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde; kapitaalverhoging van vierenveertigduizend honderd euro (44,100 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel

ai

Be

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

l 1111111111111 lI 11111 IIIVI

*14111394*

IIN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

' het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdentwaalfduizend zeshonderdvijftig euro (212.650 ¬ ), vertegen-woordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

De vergadering besluit éénparig artikel vijf van de statuten aan te passen naar aanleiding van voormelde kapitaalsverhoging.

VIJFDE BESLUIT :

Volmacht coördinatie

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan minuuthoudende notaris om de gecoordineerde tekst van de statu-iten van de ven-gnootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig of bevestigt verleend te hebben aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen waaronder het indienen van de aangifte 273 A (roerende voorheffing dividenden) bij de fiscale administratie binnen de wettelijk gestelde termijn en de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake binnen dezelfde termijn aan de bevoegde ontvanger van belastingen,

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan CVBA DE DECKER & CO, Vosmeer 1, 9200 Dendermonde, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de' Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen

werden of zullen genomen warden. -

Notaris Sophie Van Der Biest te Dendermonde.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 19.12.2013 13696-0007-012
16/12/2013
ÿþOndememingsnr : 0475.836.765

Benaming

(voluit) : PHILIPPE NELIS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA

Zetel : 9200 DENDERMONDe (SINT-GILLIS), Plattenakker 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 21 november 2013, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PHILIPPE NELIS"

Er werd het volgende besloten:

EERSTE BESLUIT

Kapitaalsverhoging door inbreng in geld

De vergadering besluit éénparig het kapitaal te verhogen ten belope van honderd vijftig duizend euro (150.000 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 ¬ ) op honderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 168.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1269003-89 op naam van de vennootschap bij ING (Dendermonde) Sint-Gillis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 30 oktober 2013, dat aan de notaris werd overhandigd tot staving van deze verklaring en aan dit verslagschrift gehecht blijft om er samen mee: geregistreerd te worden.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde' kapitaalverhoging van honderd vijftigduizend euro (150.000 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het: kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro(¬ 168.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten van de vennootschap aan te passen naar aanleiding van voorgaand genomen besluit als volgt:

1) In artikel vijf dienen de woorden achttienduizend vijfhonderd vijftig EURO (¬ 18.550,00) vervangen te worden door "honderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 168.550,00)".

DERDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Jan Eekhaut alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan CVBA DE DECKER & CO, Vosmeer 1, 9200 Dendermonde, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neérleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen' werden of zullen genomen worden.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1111

*13187989*

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I f7RJFFIF PFÇI-ITF 1 VAN KOOPHANDEL

0 tt DEC, 2013

Griffie

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

b

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 31.01.2013 13026-0257-012
02/01/2012 : DET000487
04/03/2011 : DET000487
29/12/2010 : DET000487
12/02/2010 : DET000487
29/12/2008 : DET000487
28/12/2007 : DET000487
19/12/2006 : DET000487
03/03/2006 : DET000487
23/12/2005 : DET000487
03/11/2004 : DET000487
20/02/2004 : DET000487
19/12/2003 : DET000487
14/10/2002 : DET000487

Coordonnées
PHILIPPE NELIS

Adresse
PLATTENAKKER 49 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande