PHOENIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHOENIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.953.701

Publication

20/02/2013
ÿþ Mod Wod 11.1.

Mea ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie Ina neerlegging ter griffie van de akte

1-.ea



Ilittreij1111111111j111111

IVTEER,GLEGD

0 3 FEB. Za13

R>~CGi iffrez K VAN

vnOaM TE GE \T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-

ap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0 ©3 GJ X01

Benaming

(voluit) : PHOENIX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Louis De Smetstraat 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 7 februari 2013, ter registratie aangeboden, blijkt date

1. De heer WALRAVENS Stephan, wonende te 9050 Gent, Louis De Smetstraat 61; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PHOENIX" opgerich heeft door inbreng in geld, ¬ 26.000,00 - volstort ¬ 26.000,00 ten belope van 100 aandelen.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "PHOENIX",

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent, Louis De Smetstraat 61.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3, DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Het uitbaten van één of eerdere inrichtingen behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van voorbeeld drankgelegenheid, bar, restaurant, hotel, pizzeria, snackbar, een tea-room, en aanverwante horeca-bedrijvigheden, caféspelen en aanverwante, dit zowel in het groot als in het klein, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met anderen.

2.Groot- en kleinhandel In voedingsmiddelen en artikelen andere dan voedingsmiddelen

3.De organisatie van wedstrijden, meetings en evenementen.

4.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende ondernemingen met een doel dat hetzelfde zou zijn of verwant is, alsmede aan natuurlijke personen. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van hierboven genoemde ondernemingen of natuurlijke personen. Het verlenen van financieel advies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen en dit in de meest brede zin van het woord.

5.Het beheren van een onroerend patrimonium en het vatoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden onder meer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

6.1-let beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden, onder meer de oprichting, de aankoop, verkoop, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

7.1-let beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

8.In de mate toegestaan door de wet, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en _.kapitalisatieondememingen,

xr 9.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

10.De aankoop, verkoop en verhuur van materiaal.

11.Tussenpersoon in de nationale en/of internationale handel van materiële en/of immateriële goederen. 12.De oprichting en uitbating van winkels die materiële en immateriële goederen aanbieden aan bedrijven en/of consumenten.

13.Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

14.De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

15.De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen en in de mate door de wet toegelaten.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 26.000,00 (zesentwintig duizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang Is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke boekwaarde van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld warden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onder levenden.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zat gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om 09.00 uur.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AFDELING 2.- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaaKvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder "afzonderlijk", ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTA1R ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer Walravens Stephan, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóôr de ondertekening van de oprichtingsakte,

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neertegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager(s) van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUIT1NG VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Walravens Stephan, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergelegd: expeditie..

}

Voorbehouden aa ti het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 27.11.2015 15679-0511-012

Coordonnées
PHOENIX

Adresse
LOUIS DE SMETSTRAAT 61 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande