PHOENIX DICHTUNGSTECHNIK GMBH

Divers


Dénomination : PHOENIX DICHTUNGSTECHNIK GMBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.241.624

Publication

08/05/2012
ÿþ Ite,3 0 -~

111111111111(11,1111111111911,

111111

Vi baht aai Bel

Staa

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DEND ~ ~e+~~i~

v~DE

~'-Fi I- RE %;-; t'f3Ai~JfC VAN KaOPHANoFL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839241624

Benaming

(voluit) ; Phoenix Dichtungstechnik GmbH

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht

Zetel : Eisenacher Landstrasse 70 - D-99880 Waltershausen - adres in België

Industriepark-West 75 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vaste inrichting

jUittreksel uit het besluit van de vennoten van Phoenix Dichtungstechnik van 2 maart 2012]

"De vennoten van Phoenix Dichtungstechnik GmbH, gevestigd in D-99880 Waltershausen, Eisenacher Landstrasse 70, vertegenwoordigd door de heer Jürgen WERNER, woonachtig in D-21379 Scharnebeck, Blinder Berg 23 en de heer Gregor ELLEGAST, woonachtig in D-22605 Hamburg, Parkstrasse 55d houden een vergadering van vennoten, waarbij ze afzien van alle voorschriften met betrekking tot termijnen en vorm en

nemen hierbij de volgende besluiten:

-ten gevolge van de verkoop van de afdeling "Profiles and Frames" aan de vennootschap Dëtwyler Sealing Technologies Deutschland GmbH wordt het filiaal van de vennootschap in België onder de naam Phoenix Dichtungstechnik GmbH met het adres: B-9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75 gesloten per 31 maart 2012;

-de heer Frank Vanluchene wordt ais wettelijke vertegenwoordiger ontslagen en de aan hem verleende volmachten worden per 31 maart 2012 ingetrokken;

-aan de heer Frank Vanluchene worden alle volmachten verleend om de sluiting van Phoenix Dichtungstechnik GmbH, België bij de rechtbank van koophandel van Dendermonde door te voeren;

-aan BDO Juridische Adviseurs Burg, Ven. CVBA, gevestigd in B-1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 wordt bijzondere volmacht met recht van Indeplaatsstelling verleend om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de overheidsdiensten, de KBO en de btw-administratie met betrekking tot de onderhavige akte en alle vroegere en latere wijzigingen."

Voor eensluidend verklaard afschrift

Frank Vanluchene

wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2011
ÿþti. Mod 2.0

J' " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11143861"

Vo beho aan Belg Staat:

GRIFFIE RECHTBANK

VAN iCOi~!Prj/iNDEi_

I d 3. 09, 2011

D ~ i~E ~ ûiiONDF~

Ondernemingsnr : '81(3 * G z.

Benaming

(voluit) : Phoenix Dichtungstechnik GmbH

Rechtsvorm : vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits Recht

Zetel : Eisenacher Landstrasse 70 - D - 99880 Waltershausen - adres in België : Industriepark-West 75 - 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting

Opgericht op 2 januari 2008 en ingeschreven in het handelsregister van het Amtsgericht te Jena onder nummer HRB 503160 en waarvan de statuten laatst werden gewijzigd op 8 juli 2011.

Uittreksel uit de statuten

Naam van de vennootschap, zetel

(1)0e vennootschap is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Phoenix'

Dichtungstechnik GmbH.

(2)0e vennootschap is gevestigd in Waltershausen, district Gotha.

Doel van de onderneming

(1)Het doel van de onderneming is de ontwikkeling, de productie en de verkoop van producten uit rubber en verwante stoffen.

(2)De vennootschap kan alle bedrijvigheden uitoefenen en handelingen steilen die geschikt zijn om het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks te dienen. De vennootschap mag in het binnen- en buitenland filialen en andere kantoren oprichten, ondernemingen van allerlei aard oprichten, aankopen of erin: deelnemen.

Duur van de vennootschap, boekjaar

(1)De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

(2)Het boekjaar van de vennootschap is het kalenderjaar.

Stamkapitaal

(1)Het stamkapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000 ¬ (zegge: tweehonderdduizend euro).

(2)Het stamkapitaal is ingedeeld in gewone aandelen niet een totaal nominaal bedrag van 100.000 ¬

. (zegge: honderdduizend euro) en in aandelen van klasse A met een totaal nominaal bedrag van 100.000 ¬

(zegge: honderdduizend euro).

Leiding en vertegenwoordiging

(1)De vennootschap heeft één of meerdere bedrijfsleiders.

(2)Indien er meerdere bedrijfsleiders zijn aangesteld, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee bedrijfsleiders samen of door één bedrijfsleider samen met een volmachthouder. Ook indien er meerdere bedrijfsleiders zijn aangesteld, kan de vergadering van vennoten aan afzonderlijke of meerdere bedrijfsleiders de bevoegdheid verlenen om de vennootschap afzonderlijk te vertegenwoordigen zonder dat hiervoor een wijziging van de oprichtingsakte is vereist. Indien er slechts één bedrijfsleider is, vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen. Aan de bedrijfsleiders kan bij besluit van vennoten vrijstelling worden verleend van de. beperkingen van § 181 BWB.

(3)De bedrijfsleiders zijn verplicht om de zaken van de vennootschap te leiden in overeenstemming niet de: wet, deze oprichtingsakte in zijn geldende versie en de besluiten van de vennoten. De vergadering van: vennoten kan door een afzonderlijke instructie of een huishoudelijk reglement bepaalde zaken ondergeschikt: maken aan haar voorafgaande toestemming. De bedrijfsleiding heeft voor het overige voor alle zaken die de gewone gang van zaken van de onderneming van de vennootschap te buiten gaan, de toestemming van de. vergadering van vennoten nodig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

(4)De bedrijfsleiders worden bij besluit van vennoten aangesteld en ontslagen. De bevoegdheid voor het sluiten, wijzigen of beëindigen van dienstcontracten niet bedrijfsleiders ligt bij de vergadering van vennoten.

Besluiten van vennoten

(1)Besluiten van vennoten worden genomen in vergaderingen. Buiten de vergaderingen kunnen ze schriftelijk in een doorgeefprocedure (ook per telefax, e-mail of telex), mondeling of per telefoon worden genomen, indien geen enkele vennoot bezwaar maakt tegen deze vorm van stemming en voor zover geen dwingende wettelijke bepalingen een andere vorm van besluitvorming voorschrijven.

(2)Besluiten van vennoten worden genomen met de gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, tenzij de wet of deze oprichtingsakte een grotere meerderheid (bijv. voor statutenwijzigingen met inbegrip van kapitaalverhogingen en wijziging van het maatschappelijk doel, omzettingen volgens de omzettingswet met inbegrip van verandering van rechtsvorm, vereffening van de vennootschap, enz.) voorschrijven. Elke 1 ¬ van een gewoon aandeel geeft recht op één sten. Onthoudingen tellen als nee-stemmen. Bij staking van stemmen geldt een voorstel als afgewezen. De aandelen van klasse A hebben geen stemrecht.

Vergadering van vennoten

(1)Binnen de eerste zes maanden van elk boekjaar moet de bedrijfsleiding een gewone vergadering van vennoten bijeenroepen en houden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, vastgesteld bij unaniem besluit van vennoten (gewone vergadering van vennoten). Een vergadering van vennoten moet bovendien worden bijeengeroepen, wanneer dit wordt gevraagd door een vennoot die minstens 10 % van het stamkapitaal bezit, of door meerdere vennoten die samen minstens 10 % van het stamkapitaal van de vennootschap bezitten. Indien binnen één week na ontvangst door de vennootschap geen gevolg wordt gegeven aan een dergelijke vraag tot bijeenroeping, heeft de betrokken vennoot of hebben de betrokken vennoten het recht om zelf een vergadering van vennoten bijeen te roepen.

(2)Vergaderingen van vennoten worden bijeengeroepen per aangetekende brief of koerierbrief aan het laatste bij de vennootschap gekende adres van elke vennoot, waarin de plaats, het tijdstip en de dagorde van de vergadering van vennoten zijn vermeld. Ze worden bijeengeroepen door de bedrijfsleiders, waarbij elke bedrijfsleider alleen het recht heeft om de vergadering bijeen te roepen. De oproepingstermijn bedraagt minstens drie weken en begint op de tweede werkdag die volgt na de afgifte van de oproeping bij de post. De dag van de vergadering van vennoten zelf behoort niet tot de oproepingstermijn. Indien aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan met de besluitvorming, kan een besluit ook worden genomen, wanneer niet voldaan is aan de bepalingen van de wet en van deze oprichtingsakte met betrekking tot de oproeping tot de vergaderingen van vennoten.

(4)De vergadering van vennoten is in staat om besluiten te nemen, wanneer ze volgens de voorschriften is bijeengeroepen en minstens 50 % van het stemgerechtigd kapitaal vertegenwoordigd is. Indien de vergadering van vennoten niet in staat is om besluiten te nemen, moet onmiddellijk met een oproepingstermijn van veertien dagen een nieuwe vergadering van vennoten met dezelfde dagorde worden bijeengeroepen. Deze vergadering is onafhankelijk van de omvang van het vertegenwoordigd stamkapitaal in staat om besluiten te nemen, indien in de tweede oproeping is gewezen op dit rechtsgevolg.

Jaarrekening

(1)De jaarrekening (balans en winst- en verliesrekening met toelichting) en ook eventueel met jaarverslag moet uiterlijk binnen drie maanden na het afsluiten van elk boekjaar worden opgesteld en worden gecontroleerd door een vennootschap voor de controle van de jaarrekening die in Duitsland marktleider is en een afschrift ervan samen met het controleverslag en met het voorstel voor de bestemming van het resultaat moet onmiddellijk worden verstuurd aan de vennoten.

(2)De vaststelling van de jaarrekening alsook de beslissing over de bestemming van het resultaat is de taak van de gewone vergadering van vennoten die hierover binnen de wettelijke termijnen dient te besluiten.

Bestemming van het resultaat, opbrengst van de vereffening

(1)De aandelen van klasse A zijn voorzien van een vaste voorafgaande winstuitkering ten bedrage van 20 % p.a. van het preferent bedrag (de "voorafgaande winstuitkering"). Indien in een jaar de voorafgaande winstuitkering op de aandelen van klasse A niet of niet volledig plaatsvindt, wordt het recht op de voorafgaande winstuitkering geaccumuleerd. Voorts zijn de aandelen van klasse A voorzien van een eenmalig bijzonder dividend dat overeenkomt met het 108,75-voudige van het nominaal bedrag van het betreffende aandeel van klasse A (het "bijzonder dividend").

(2)Het preferent bedrag in de zin van de bovenstaande alinea (1) komt overeen met het 108,75-voudige van het nominaal bedrag van het betreffende aandeel van klasse A. Het wordt verhoogd met de niet uitbetaalde voorafgaande winstuitkering en wordt verminderd met de betalingen die worden verricht op het bijzonder dividend.

(3)Voor zover de vergadering van vennoten besluit tot een uitkering uit de winst over het boekjaar (te verhogen met de overgedragen winst en te verminderen met een overgedragen verlies) of, voor zover van toepassing, uit de balanswinst, dient de uitkering te gebeuren in de volgende volgorde:

(i)Vooreerst dient de (eventueel geaccumuleerde) respectieve voorafgaande winstuitkering op de aandelen van klasse A te gebeuren.

(ii)Van het na uitbetaling van de (geaccumuleerde) voorafgaande winstuitkering op de aandelen van klasse A resterende jaaroverschot/balanswinst van elk boekjaar krijgen de vennoten met betrekking tot de aandelen van klasse A het bijzonder dividend (voor zover nog niet uitbetaald).

v.

f ~"

(iii)Het na uitbetaling van de (geaccumuleerde) voorafgaande winstuitkering op de aandelen van klasse alsook van het bijzonder dividend resterende jaaroverschot/balanswinst van elk boekjaar dient naar goeddunken van de vergadering van vennoten aan de vennoten naar verhouding van hun gewone aandelen tot elkaar te worden uitgekeerd, overgedragen of te worden toegevoegd aan andere winstreserves.

Indien er uitkeringen uit de balanswinst plaatsvinden, die berusten op de opname uit kapitaalreserves, dienen afwijkend van het bovenstaande betalingen bij voorrang te gebeuren op het bijzonder dividend en pas dan op de voorafgaande winstuitkering.

Deze alinea (3) geldt dienovereenkomstig in geval van uitkeringen in minder dan één jaar resp. de . uitbetaling van voorafgaande dividenden.

(4)1n elk geval van vereffening krijgen de vennoten met betrekking tot hun aandelen van klasse A een voorafgaande uitkering van de opbrengst van de vereffening ten bedrage van de telkens geaccumuleerde en nog niet uitbetaalde voorafgaande winstuitkering op hun aandeel van klasse A uitbetaald. Vervolgens krijgen de vennoten met betrekking tot de aandelen van klasse A het bijzonder dividend (voor zover nog niet uitbetaald). Het resterende bedrag van de opbrengst van de liquidatie wordt verdeeld onder de vennoten naar verhouding van hun gewone aandelen tot elkaar.



y Voor-

be++oladecº% aan het Belgisch

Staatsblad





Uittreksel uit de notulen van de bedrijfsleiding van Phoenix Dichtungstechnik GmbH (voorheen Tarvos Seteiligungsgesellschaft mbH) van 22 augustus 2011 :

De bestuurders van Phoenix Dichtungstechnik GmbH (HRB 503160 arrondissementsrechtbank Jena), de heer Jürgen Werner, gevestigd te 21379 Scharnebeck, Blinder Berg 23, en de heer Gregor Etlegast, gevestigd te 22605 Hamburg, Parkstr. 55d, bevestigen hierbij de fusie van Phoenix Dichtungstechnik GmbH als overdragende en Tarvos Beteiligungsgesellschaft mbH als overnemende rechtspersoon, met terugwerkende kracht vanaf 01 januari 2011. De fusieakte werd op 08 juli 2011 notarieel bekrachtigd en de inschrijving in het handelsregister onder het nummer HRB 503160 volgde op 19 juli 2011.

Ten gevolge van deze fusie wordt het filiaal in België ("Branch Office Belgien") van de overdragende rechtspersoon door Phoenix Dichtungstechnik (voorheen Tarvos Beteiligungsgesellschaft mbH) voortgezet. In zoverre dit vereist is, wordt hierbij het volgende bevestigd:

De naam van dit filiaal luidt: "Phoenix Dichtungstechnik GmbH, Branch Office Belgien". Het adres in België is: Industriepark-West 75, 9100 Sint-Niklaas.

Het ondernemingsdoel van dit filiaal is de verkoop van producten van Phoenix Dichtungstechnik GmbH.

Vertegenwoordiging:

a)Door de bestuurders van de vennootschap:

de heer Jürgen, Werner, gevestigd te 21379 Scharnebeck, Blinder Berg 23

de heer Gregor Ellegast, gevestigd te 22605 Hamburg, Parkstr. 55 d

b)De wettelijke vertegenwoordiger voor dit filiaal:

de heer Frank Vanluchene, gevestigd te 8750 Wingene, Leeuweriklaan 2.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Frank Vanluchene

wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHOENIX DICHTUNGSTECHNIK GMBH

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 75 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande