PICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.668.025

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0531-013
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13223-0181-016
22/04/2013
ÿþMad wort 11.1

ï.,i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

In(1.il

i

bel

a

B4 Sta

Oudenaarde

1 1 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.668.025 Benaming

(voluit) : PICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spei 1 bus 0102, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de beslissing genomen door de enige zaakvoerder dd 29 maart 2013:

Conform artikel 2 van de statuten beslist de enige zaakvoerder om met ingang van 1 april 2013 de zetel van de vennootschap van Spei 1 bus 2, 9700 Oudenaarde naar Vijflindendries 3, 9700 Oudenaarde.

Piet D'Haeyer

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.06.2012 12238-0444-013
28/06/2012
ÿþ mod 91,1

i.13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 9 JUNI 2012

Griffie

,111.111.1,11,11,1111,31!

i

be

a

B sti

Ondernemingsnr : 0807.668.025

Benaming (voluit) : PICO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

t ;

Zetel : Spei 1/01/02

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap -

Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Wijziging maatschappelijk doel - Kapitaaiverhoging

;; Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op elf juni; tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is; ii bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke! voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door; voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PICO", de "overnemende vennootschap",; ! van de naamloze vennootschap "Kaye Belgium", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring; 25, ondernemingsnummer BE0808.026.331, RPR Oudenaarde, de "overgenomen vennootschap", door de: overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen,; waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van activa en passiva opgesteld op 31 december 2011,

;; Vanaf 1 januari 2012 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap "Kaye Belgium",: boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "PICO".

De overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap "Kaye Belgium", in het kader van de~ met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van: nieuwe aandelen, gezien de ovememende vennootschap "PICO" de enige vennoot is van de overgenomen: vennootschap "Kaye Belgium".

Het doel van de overnemende vennootschap zal gewijzigd worden, zoals hierna uiteengezet onder het vierde; ;: besluit, aangezien het op heden de door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten niet volledig; :; omvat.

Algemene beschrijving

; De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de ;; overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op; ;; de staat van activa en passiva, opgemaakt op 31 december 2011.

;; Voorwaarden en lasten van de overdracht

;; Deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende; bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van het vermogen van de overgenomen vennootschap worden; ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overdragen in de staat waarin zij zich; il bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt; ii uit het fusievoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van;

il de overnemende vennootschap, vanaf 1 januari 2012. ?

;, 3. De overnemende vennootschap vrijwaart de overgenomen vennootschap tegen alle vorderingen en elk;

verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

4, De overnemende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen:

vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen en zal, meer bepaald alle akkoorden en !: verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, op zulke; wijze dat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde niet meer verzocht of verontrust wordt.

;; 5. De overgenomen vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen:

op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 januari 2012, :

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1

M

6. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen.

7, Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit de overdracht zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

WIJZIGING VAN He MAATSCHAPPELIJK DOEL

Aangezien het doel van de vennootschap niet alle op heden door de vennootschap "Kaye Belgium" uitgeoefende activiteiten omvat, beslist de vergadering om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap. Daartoe beslist zij de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden;

1. Holdingactiviteiten;

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut,

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Il. Managementactiviteiten:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Ut. Overige activiteiten:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, het fabriceren van technische onderdelen en sierstukken in metalen en kunststoffen.

1V. Patrimoniumbeheer

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

2. Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3, Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, ondernemingsnummer 0462.836.191, RPR Brugge, vertegenwoordigd door de heer Roobrouck Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, de dato 8 juni 2012, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de BVBA "PICO" bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van 1.925.000 EUR op naam van de heer Piet D'HAEYER.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de geplande verrichting slechts kan gebeuren onder de opschortende voorwaarde van het besluit tot fusie, zoals opgenomen in agendapunt 2 van de buitengewone algemene vergadering.

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 1.925.000 EUR , die tenminste overeenstemt met het aantal van 10.377 nieuwe aandelen en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 10.377 nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde uitgegeven aan de fractiewaarde van de oude aandelen.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 8 juni 2012

«VALADER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS»

Bedrijfsrevisoren BV o.v,v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor'

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een miljoen negenhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 1.925.000,00) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen tot een miljoen negenhonderddrieënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.943.550,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng door voornoemde vennoot van een deel van de schuldvordering die hij bezit op de vennootschap in de vorm van een rekening-courant met uitgifte van tienduizend driehonderdzevenenzeventig (10.377) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande honderd (100) aandelen,

Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging dat zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen negenhonderddrieënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.943.550,00). Het is verdeeld in tienduizend vierhonderdzevenenzeventig (10.477) gelijke aandelen zonder nominale waarde,"

WIJZIGING AAN DE VEREFFENINGSPROCEDURE TENEINDE DEZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE VIGERENDE WETGEVING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de vigerende wetgeving inzake ontbinding en vereffening. Bijgevolg beslist de vergadering om de artikelen 23, 24 en 25 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 23. Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften,

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 24. Vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars,

Artikel 25, Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen een bijzondere verklaring;

De gecoördineerde statuten;

Het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111 III 11111 JIiJ 111111 lUI

*12077469*

Oudenaarde

0 6 APR. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0807.668.025

Benaming

(voluit) : PICO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPEI 1 BUS 0102 - 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot geruisloze fusie

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE DD, 2 APRIL 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV KAYE BELGIUM EN DE BVBA PICO:

Op heden hebben de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: PICO

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9700 Oudenaarde, Spel 1 bus 0102

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

L Holdingactiviteiten:

1, Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

Il. Managementactiviteiten:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen

I van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

III, Patrimoniumbeheer

I. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

2. De over te nemen vennootschap

Naam; KAYE BELGIUM

Rechtsvorm:naamloze vennootschap

Zetel: 9700 Oudenaarde, Westerring 25

Doel: (artikel 3 van de statuten)

'De vennootschap heeft tot doel in België en in hèt;buitenland:

1, Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, het fabriceren van technische onderdelen en sierstukken in metalen en kunststoffen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap ,kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

""B, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de over te nemen vennootschap gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Bijlagen-bij het-BelgisrIT-Staatsblad ÿÿ-20t04/2ût2 Amiexts dü Munitëür bëlgè

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) bestaande aandelen van de over te nemen vennootschap "KAYE BELGIUM' zijn ingedeeld in twee categorieën van aandelen, meer bepaald zijn er zesduizend honderd vijftig (6.150) aandelen categorie A en vijfenvijftigduizend driehonderd vijftig (55.350) aandelen categorie B.

De rechten verbonden aan deze indeling van de aandelen in categorieën kunnen als volgt worden samengevat:

-De houders van aandelen categorie A hebben het recht om één (1) bestuurder voor te dragen voor de raad van bestuur; de houders van aandelen categorie B hebben het recht om twee (2) bestuurders voor te dragen.

-De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van de leden van de raad van bestuur, met inbegrip van ten minste een A-bestuurder en een B-bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd is.

-Een aantal in de statuten opgesomde beslissingen van de raad van bestuur vereisen de goedkeuring van ten minste één bestuurder die elke klasse van aandelen vertegenwoordigt

-Er is een bijzondere regeling in verband met de deelname van bestuurders die geconfronteerd wordt met een actueel of potentieel belangenconflict (met inbegrip van een functioneel belangenconflict) aan de beraadslaging en stemming omtrent bepaalde beslissingen in de schoot van de raad van bestuur,

-De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap komt toe aan een A-bestuurder en een 13-bestuurder, gezamenlijk optredend.

-Behoudens strengere bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, is de algemene vergadering geldig samengesteld wanneer tenminste de helft van de aandeelhouders aanwezig is waarbij er minstens één A-aandeelhouder en één B-aandeelhouder aanwezig dient te zijn.

-Een aantal in de statuten opgenomen beslissingen vereisen een meerderheid van stemmen binnen elke 'classe van aandelen.

De bestaande categorieën van aandelen zijn ingegeven door de vroegere aandeelhoudersstructuur van de over te nemen vennootschap. Thans zijn alle aandelen van de over te nemen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap en heeft deze bestaande opdeling geen enkel nut meer. Wij stellen bijgevolg voor om, naar aanleiding van de geruisloze fusie, in de overnemende vennootschap niet over te gaan tot het creëren van twee categorieën van aandelen.

Er zijn in de over te nemen vennootschap verder geen houders van andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E, WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende wijzigingen worden aangebracht:

- het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Piet D'HAEYER

zaakvoer_der_-__. ......... ._._n.__-....... ,..._..._.....W_._...... ____.___.ae._.......

Op de laatste Six. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 18.08.2011 11420-0504-013
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 21.06.2010 10198-0099-013
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 18.08.2015 15435-0577-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 14.06.2016 16177-0240-016

Coordonnées
PICO

Adresse
VIJFLINDENDRIES 3 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande