PIENS IMMO

NV


Dénomination : PIENS IMMO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 429.679.712

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 27.06.2014 14235-0241-013
23/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 1 DEC. 2013

RECHTBANK xA~T~ i KOdPtIANt3EL '~ r



miligggim

Ondernemingsnr : 0429.679.712

Benaming

(voluit) : PIENS IMMO

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GUIDO GEZELLELAAN 30, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2013 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Guida Gezellelaan 30, 9800 DEINZE naar de Anzegemsesteenweg 65 , 9771 NOKERE en dit vanaf 31 oktober 2013.

Deinze

31-10-2013

PATRICK PIENS

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013
ÿþ mod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.679.712

Benaming (voluit) : Piens Immo

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 30

9800 Deinze

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Uit een proces-verbaal van de buitengewone alegemene vergaderingen van de naamloze vennootschap Immo La Roy, met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 28 en de naamloze vennootschap Piens Immo, met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 30, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 11 juli 2013, bliijkt dat:

1. Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel keuren de vergaderingen het aangekondigde fusievoorstel met éénparigheid van stemmen goed.

2.a. De vergaderingen besluiten dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "immo La Roy", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "Piens Immo", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "Immo La Roy".

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "immo La Roy" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Piens Immo", wordt bepaald op 1 mei 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "Immo La Roy" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "Piens Immo", en de sindsdien verworden resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De vergaderingen keuren de eigendomsoverdracht goed van de activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap "Immo La Roy", en verzoeken mij, notaris, de eigendomsovergang van de onroerende goederen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen hiervan.

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap "Immo La Roy" op de overnemende vennootschap de naamloze vennootschap "Piens Immo" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden: - Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

- De ovememende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de, overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

- De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de ovememende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn,

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op aile goederen en tegen om het even welke debiteuren.

- De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

3. De algemene vergaderingen stellen vast dat de goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap "Immo La Roy" zal gebeuren door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Piens Immo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

t

r

mod 11.1

4. De vergaderingen stellen vast dat door de fusie door overname door de naamloze vennootschap "Piens Immo' van de naamloze vennootschap "immo La Roy", de naamloze vennootschap "Immo La Roy" opgehouden heeft te bestaan.

De bestuurders van de ovememende vennootschap zullen instaan voor de vernietiging van de bestaande aandelen in de naamloze vennootschap "Immo La Roy" en het aandelenregister aftekenen,

5. De algemene vergaderingen besluiten tot het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap "Immo La Roy", zijnde de voormelde echtgenoten Patrick Piens-Harteel Ilse, waarmee zij zich zich akkoord verklaren.

De vergaderingen besluiten dat de goedkeuring van de jaarrekening zal gelden als kwijting voor het uitoefenen van zijn mandaat.

6. De vergadering verleent machtiging aan haar respectievelijke bestuursorganen voor uitvoering van de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergeleged: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 10.06.2013 13165-0383-015
29/05/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

pV 1_ t.,-r ; .:1... Ll; o lU

1 .` r,.II 2M

REO:-1 1- L.;'JNK VAN

, VOOP~ ;,"-,1=1Oer4ffieÿ72.4T



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ISI II~I~I~IIII

*13081038*

i

Ondernemingsnr : 0429.679.712

Benaming

(voluit) : PIENS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 30, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : verslag cfr.artikel 719 Wetboek van Vennootschappen

Overeenkomstig artikel 719 W. Venn. , hebben de Raad van Bestuur van PIENS IMMO N.V. en de Raad van Bestuur van IMMO LA ROY NV, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat PIENS IMMO N,V, bij wijze van fusie door overneming, IMMO LA ROY NV overneemt.

0.OPTIEK EN DOELSTELLING VAN DE VOORGENOMEN FUSIE

De verantwoording en wenselijkheid van de voorgenomen geruisloze fusie in het kader van art. 676, 2° W. Venn. , is ontstaan vanuit de idee tot rationalisering van de bestaande vennootschappen, dit zowel op juridisch als op economisch vlak.

Dit gezien de gelijkaardige en aanvullende activiteiten van de te fusioneren vennootschappen, daar het afzonderlijk naast elkaar voortbestaan van de twee juridische entiteiten geen enkele bijkomende economische nuttigheid verschaft, integendeel slechts enkel bijkomende kosten met zich mee brengt. De huidige verrichting strekt er aldus toe zowel operationeel als structureel één entiteit te vormen.

Samengevat kan gesteld worden dat de voorgenomen geruisloze fusie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen die onder meer tot doel hebben

a)de onderlinge belangen op een meer rationele wijze te beheren b)de bedrijfsstructuur op commercieel en administratief vlak te vereenvoudigen.

1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

1,1. OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP: IMMO LA ROY NV

De vennootschap werd opgericht als Naamloze Vennootschap "Immo La Roy" op 23/12/1999, bij akte verleden voor Notaris Peter Pauwels, te Deinze, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2000-01-21/435. Op 28 oktober 2004 werden de statuten gewijzigd, bij akte verleden voor Notaris Peter Pauwels, te Deinze, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2004-12-03/0166366.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst per 31 oktober 2007 naar Guido Gezellelaan 28 te 9800 Deinze, waar ze momenteel gevestigd is.

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in het binnenland als daarbuiten, het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit

roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die

van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenenenegentig. Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en aan deze personen leningen toestaan. Zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en het toezicht uitoefenen op alle vennootschappen en ondernemingen met gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel. De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die voor dit alles noodzakelijk, nuttig of zelfs allen maar bevorderlijk zijn: zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. De vennootschap handelt ofwel in eigen naam en voor eigen rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden. Deze opsomming is niet beperkend."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 64.999,99 EUR en wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel 1/254ste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

De vennootschap IMMO LA ROY NV heeft als ondernemingsnummer 0469.561.459 ,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Raad van Bestuur van IMMO LA ROY NV is samengesteld als volgt:

" Dhr. Patrick Piens

" toevr. Ilse Harteel

De huidige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: PIENS IMMO NV 250

Totaal 250

1.2. OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: PIENS IMMO N.V.

De vennootschap werd opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Musical Projects" blijkens akte verleden voor notaris PAUWELS Rudy, destijds te Deinze, op 5 november 1986, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 1986, onder nummer 19861202/343. Gewijzigd bij beslissing van de raad van bestuur tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 mei 1990, onder nummer 19900509/213. Gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinck, destijds te Gent, op 13 juli 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 1993, onder nummer 930807-113. Gewijzigd (onder meer wijziging naam in "A Pip's Music" en omvorming tot naamloze vennootschap) blijkens akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinck, destijds te Gent, op 18 november 1994, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 december 1994, onder nummer 19941210-257.

Gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinck, destijds te Gent, op 28 januari 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari daarna, onder nummer 2050217/0028406.

Gewijzigd (onder meer wijziging in huidige benaming) blijkens akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinck, destijds te Gent op 14 december 2007, gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2008, onder nummer 0004842.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Peter De Proft, te Deinze, op 11 april 2013 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-04-30 / 0067317.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 30. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "PLENS IMMO"

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel in binnenland als daarbuiten, het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier

i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

december negentienhonderd negentig, en het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en aan deze personen leningen toestaan.

Zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en het toezicht uitoefenen op alle vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel. De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die voor dit alles noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn; zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap handelt ofwel in eigen naam en voor eigent rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, .op"slorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle bestaande of nog op te richten ondeme-'min-'gen, verenigingen, vennootschappen, economische samenwerkingsverbanden, instellingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die

hetzelfde, soortge-Tlijk, gelijkwaardig, aanvullend, aanverwant of samemhamgend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwe-'zen-'lijking van het geheel of een gedeel-rte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen alsook ten gunste van derden, aandeelhouders en bestuurders/zaakvoerders borg stellen of haar aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger, evenals hen leningen, voorschotten, hypothecaire of andere zekerheden en kredieten toestaan. Evenwel:

-mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn

aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zowel in België als in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden, de exploitatie onder elke vorm van luchtvaartuigen en hefschroefvliegtuigen, onder meer de verhuring met of zonder piloot, het vervoeren van personen en/of goederen, de luchtarbeid (luchtdopen, luchtfotografie, publiciteit, valschermspringen, scholing,...); het oprichten en het exploiteren van luchtvaartscholen voor de opleiding en de vervolmaking van piloten; het onderhoud, de herstelling, de wijziging en het inrichten van luchtvaartuigen en hefschroefvliegtuigen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, de hierboven opsomming is niet beperkend."

Het huldig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 3.854.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 5.000 aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel 1/5.000ste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

De vennootschap PIENS IMMO N,V. heeft als ondememingsnummer 0429.679.712 .

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Raad van Bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt

" Dhr. Patrick Piens

" Mevr. Ilse Harteel

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Patrick Piens 4.999

lise Harteel 1

Totaal 5.000

2. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap is vastgesteld op 1 mei 2013.

3. BIJZONDERE RECHTEN

De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen:

-Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten met bijzondere rechten, tevens zijn er geen houders van andere effecten dan aandelen.

R

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn dan ook geen maatregelen die wij hiervoor voorzien.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN

Aan de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden

toegekend.

5. STATUTENWIJZIGING

De statuten van PIENS IMMO N.V. zullen gewijzigd worden. De aandeelhouders van PIENS IMMO N.V.

zullen tenminste beraadslagen en stemmen over een wijziging van het kapitaal.

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 21 juni 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door PIENS IMMO N.V.,

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de desbetreffende griffie.

Efk bestuursorgaan erkent twee door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen,

In naam van de deelnemende vennootschappen hopen wij dat u de voorgestelde fusie zult goedkeuren. Opgemaakt te Deinze op 6 mei 2013 in vier exemplaren.

IMMO LA ROY NV PIENS IMMO N.V.

Harteel I IseHarteel Ilse

BestuurderBestuurder

Patrick PiensPatrick Piens

BestuurderBestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþ mod 11.1 .

1,114 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lj®iEERGLeC  ~-----" ._-_~_ 1 i 2 AR M3

; i:: cG"t7ffié\=--a, ,' (>C1Pp t\,l ' rr_ " r~"

V beh aa Bel Staa

f

Ondememingsnr : 0429.679.712

Benaming (voluit) : Piens Immo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 30

9800 Deinze

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootshap "Piens Immo", met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 30, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 11 april 2013, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 20 januari 2013 en van het verslag van de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, de dato 20 januari 2013, door de raad van bestuur aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. Een afschrift van beide verslagen werd aan de aandeelhouder overgemaakt.

De vergadering keurt beide verslagen goed met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal met DRIE MILJOEN ZEVENHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 3.730.000,00) om het te brengen HONDERDVIERENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 124.000,00) op DRIE MILJOEN ACHTHONDERDVIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 3.854.000,00), en dit door inbreng in natura van aandelen ten bedrage van zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) en door inbreng in natura van vijf onroerende goederen te bedrage van twee miljoen negenhonderdtachtigduizend euro (¬ 2.980.000,00).

DERDE BESLUIT

De kapitaalsverhoging is geplaatst en volledig volstort door voormelde inbreng in natura van aandelen en vijf voormelde onroerende goederen zoals nader beschreven is in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, zonder creatie van nieuwe aandelen, waarbij de fractiewaarde van de vijfduizend (5.000) bestaande aandelen overeenkomstig wordt verhoogd.

Al het voorgaande wordt door de vergadering goedgekeurd met éénparigheid van stemmen. VIERDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken ons notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op DRIE MILJOEN

ACHTHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 3.854.000,00) door kapitaalverhoging in natura.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan voormelde beslissingen zoals voorgesteld onder punt 5 van de agenda.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Delnze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, bijzonder verslag bestuursorgaan,verslag van de

Bedrijfsrevisor.

Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012
ÿþMei Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie-van-de-akte

NEERGEI GD

1 4 AUG. 2012

HD ÉLÉKOND T VAN

Griffie

11111111111111111111111111

*12146072*

Ondernemingsnr : 0429.679.712

Benaming

(voluit) : PIENS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Guido Gezellelaan 30, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders/gedelegeerd bestuurder - Ontslag bestuurder

Tijdens de notulen van de gewone algemene vergadering van 5 mei 2012 werden met eenparigheid van stemmen herbenoemd tot bestuurders van de vennootschap:

- De heer Piens Patrick,

- Mevrouw Harteel lise.

De opdracht gaat in op heden en zal eindigen bij de jaarvergadering van 2018.

Het mandaat van bestuurder Piens Filip wordt niet verlengd.

De raad van bestuur samengesteld uit de hierboven genoemde personen, herbenoemt met eenparigheid van stemmen de genoemde heer Piens Patrick als gedelegeerd bestuurder, welk mandaat hij aanvaardt voor de maximumduur.

P1ENS Patrick

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 15.06.2012 12179-0146-016
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 24.08.2011 11435-0338-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 22.06.2010 10204-0389-016
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 16.07.2009 09423-0306-021
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 06.05.2008 08130-0279-019
08/01/2008 : OU040015
22/08/2007 : OU040015
03/11/2006 : OU040015
03/06/2005 : OU040015
17/02/2005 : OU040015
22/06/2004 : OU040015
24/11/2003 : OU040015
14/10/2002 : OU040015
26/09/2001 : OU040015
10/12/1994 : GE145331
07/08/1993 : GE145331
01/01/1992 : GE145331
09/05/1990 : GE145331
01/01/1988 : GE145331

Coordonnées
PIENS IMMO

Adresse
ANZEGEMSESTEENWEG 65 9771 NOKERE

Code postal : 9771
Localité : Nokere
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande